Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

evo smo i mi u maloj hrvatskoj docekali adsl flatrate
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 14:02 pon, 31. 1. 2005    Naslov: evo smo i mi u maloj hrvatskoj docekali adsl flatrate Citirajte i odgovorite

http://www.htnet.hr/tehnologija/internet/fset.html
http://www.htnet.hr/tehnologija/internet/fset.html

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prox
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 19:05 sri, 2. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sada je to vec postalo prihvatljivo (99kn/mjesec) :P

Nego hoce li netko biti moj sponzor (cca. 600kn.. sitnica) da platim tu kompliciranu instalaciju plus modem :P

Zanima me jel ima netko sa foruma ADSL doma pa da malo opise svoja iskustva. TNX! :arrow:
Sada je to vec postalo prihvatljivo (99kn/mjesec) Razz

Nego hoce li netko biti moj sponzor (cca. 600kn.. sitnica) da platim tu kompliciranu instalaciju plus modem Razz

Zanima me jel ima netko sa foruma ADSL doma pa da malo opise svoja iskustva. TNX! Arrow

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:42 sri, 2. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Prox"]Sada je to vec postalo prihvatljivo (99kn/mjesec) :P

Nego hoce li netko biti moj sponzor (cca. 600kn.. sitnica) da platim tu kompliciranu instalaciju plus modem :P

Zanima me jel ima netko sa foruma ADSL doma pa da malo opise svoja iskustva. TNX! :arrow:[/quote]
Radim na tome :P
registrirao se na Iskonu pa mi dali da isprintam ugovor koji bi trebao odnit HT-u i dva lista koja bi trebao faksirat iskonu poslije potpisivanja a sve to za 10-20Kn jeftinijeg flatratea :roll:

(da ne govorimo o tome da T-Com to ima obvezu doci instalirati u 30 dana a da su me danas ujutro nazvali iz iskona da mi pocinju naplacivati :shock: pa se svadio sa njima i rekli da ih nazovem kada mi instaliraju :g:)
Prox (napisa):
Sada je to vec postalo prihvatljivo (99kn/mjesec) Razz

Nego hoce li netko biti moj sponzor (cca. 600kn.. sitnica) da platim tu kompliciranu instalaciju plus modem Razz

Zanima me jel ima netko sa foruma ADSL doma pa da malo opise svoja iskustva. TNX! Arrow

Radim na tome Razz
registrirao se na Iskonu pa mi dali da isprintam ugovor koji bi trebao odnit HT-u i dva lista koja bi trebao faksirat iskonu poslije potpisivanja a sve to za 10-20Kn jeftinijeg flatratea Rolling Eyes

(da ne govorimo o tome da T-Com to ima obvezu doci instalirati u 30 dana a da su me danas ujutro nazvali iz iskona da mi pocinju naplacivati Shocked pa se svadio sa njima i rekli da ih nazovem kada mi instaliraju Mr. Green)

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 23:32 sri, 2. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja ti imam doma adsl i to preko T-Coma i moram da sam zadovoljan! vecinom! ipak brzina ti je prednost! moj prijedlog ti je da si modem spojis preko ethernet kartice, mozes ti preko USB, ali onda ti je sporije! ponekad ti zna biti da dsl neradi, jer nekaj prckaju u HT, ali to je rijetko! Ali kad je, onda to traje jedno dobrih 5-10 sati! a nazalost te prije toga ne obavijeste!
ja ti imam doma adsl i to preko T-Coma i moram da sam zadovoljan! vecinom! ipak brzina ti je prednost! moj prijedlog ti je da si modem spojis preko ethernet kartice, mozes ti preko USB, ali onda ti je sporije! ponekad ti zna biti da dsl neradi, jer nekaj prckaju u HT, ali to je rijetko! Ali kad je, onda to traje jedno dobrih 5-10 sati! a nazalost te prije toga ne obavijeste!

BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:30 čet, 3. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja imam asdl od t-coma i zasad sam zadovoljan. bolji je ethernet modem jer se navodno lakse instalira (za usb trebaju driveri), tako da ako imas ethernet neces imat s linuxom problema.
ja imam asdl od t-coma i zasad sam zadovoljan. bolji je ethernet modem jer se navodno lakse instalira (za usb trebaju driveri), tako da ako imas ethernet neces imat s linuxom problema.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 11:48 čet, 3. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BigFOot"]ja imam asdl od t-coma i zasad sam zadovoljan. bolji je ethernet modem jer se navodno lakse instalira (za usb trebaju driveri), tako da ako imas ethernet neces imat s linuxom problema.[/quote]
Ne znam za T-Com-ove adsl modeme, ali oni od kabelske rade bez problema sa CDCEther driverom iz 2.4.24 kernela :) (iz jednog knoppixa)

T-Com tvrdi da je cak i USB verzija kompatibilna sa linuxom, pretpostavljam sa istim driverom :-k

Moze netko to potvrditi sa knoppixom?

Btw: za sada nitko ne nudi stalnu ip adresu :?
BigFOot (napisa):

Ne znam za T-Com-ove adsl modeme, ali oni od kabelske rade bez problema sa CDCEther driverom iz 2.4.24 kernela Smile (iz jednog knoppixa)

T-Com tvrdi da je cak i USB verzija kompatibilna sa linuxom, pretpostavljam sa istim driverom Think

Btw: za sada nitko ne nudi stalnu ip adresu Confused

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
[Vrh]
BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:14 čet, 3. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozes u t-comu zatrazit stalnu ip adresu. nisam siguran koliko se dodatno to placa.
mozes u t-comu zatrazit stalnu ip adresu. nisam siguran koliko se dodatno to placa.

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 14:30 čet, 3. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]
Ne znam za T-Com-ove adsl modeme, ali oni od kabelske rade bez problema sa CDCEther driverom iz 2.4.24 kernela :) (iz jednog knoppixa)

T-Com tvrdi da je cak i USB verzija kompatibilna sa linuxom, pretpostavljam sa istim driverom :-k

Btw: za sada nitko ne nudi stalnu ip adresu :?[/quote]
a kupis si ethertnet karticu, znam da najjeftinija dode 20kuna, ali onda rade kupi neku za 50, za svaki slucaj. I time onda imas jedan vise USB port slobodan, a ako imas novi komp, najvjerojatnije imas i na maticnoj ploci vec ethernet!
a sto se tice modema, posto iskon ide preko T-Coma, vjerujem da su onda isti kao i od T-coma!
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):

Ne znam za T-Com-ove adsl modeme, ali oni od kabelske rade bez problema sa CDCEther driverom iz 2.4.24 kernela Smile (iz jednog knoppixa)

T-Com tvrdi da je cak i USB verzija kompatibilna sa linuxom, pretpostavljam sa istim driverom Think

Btw: za sada nitko ne nudi stalnu ip adresu Confused

a kupis si ethertnet karticu, znam da najjeftinija dode 20kuna, ali onda rade kupi neku za 50, za svaki slucaj. I time onda imas jedan vise USB port slobodan, a ako imas novi komp, najvjerojatnije imas i na maticnoj ploci vec ethernet!
a sto se tice modema, posto iskon ide preko T-Coma, vjerujem da su onda isti kao i od T-coma!

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 16:59 čet, 3. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]a kupis si ethertnet karticu, znam da najjeftinija dode 20kuna, ali onda rade kupi neku za 50, za svaki slucaj. I time onda imas jedan vise USB port slobodan, a ako imas novi komp, najvjerojatnije imas i na maticnoj ploci vec ethernet!
a sto se tice modema, posto iskon ide preko T-Coma, vjerujem da su onda isti kao i od T-coma![/quote]
Imam stariji komp sa popunjenim pci slotovima, a isa kartica viska koju drzim doma dozivljava fraze ako ju se stavi na IRQ iznad 9 a vec imam dvije ISA kartice koje popunjavaju nize irq-ove :?

A usba imam jos jedan-dva slobodna pa kombiniram :P
filipnet (napisa):

Imam stariji komp sa popunjenim pci slotovima, a isa kartica viska koju drzim doma dozivljava fraze ako ju se stavi na IRQ iznad 9 a vec imam dvije ISA kartice koje popunjavaju nize irq-ove Confused

A usba imam jos jedan-dva slobodna pa kombiniram Razz

MADD
[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 17:03 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"] ponekad ti zna biti da dsl neradi, jer nekaj prckaju u HT, ali to je rijetko! Ali kad je, onda to traje jedno dobrih 5-10 sati! a nazalost te prije toga ne obavijeste![/quote]
evo danas se to dogodilo! tek sam se sad uspio spojiti!
filipnet (napisa):
ponekad ti zna biti da dsl neradi, jer nekaj prckaju u HT, ali to je rijetko! Ali kad je, onda to traje jedno dobrih 5-10 sati! a nazalost te prije toga ne obavijeste!

evo danas se to dogodilo! tek sam se sad uspio spojiti!

Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 17:14 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako vam ne radi net, pokusajte rucno upisati dns servere... iako oni kao imaju autmatske dns-ove meni su rekli na korisničkoj sluzbi da ih rucno upisem...

btw...najbolje vam je uzet bezicnu mrezu, pogotovo ak imate laptop...
vjerujte mi da je stoput komotnije i moze surfati puno kompova... zivili
ako vam ne radi net, pokusajte rucno upisati dns servere... iako oni kao imaju autmatske dns-ove meni su rekli na korisničkoj sluzbi da ih rucno upisem...

btw...najbolje vam je uzet bezicnu mrezu, pogotovo ak imate laptop...
vjerujte mi da je stoput komotnije i moze surfati puno kompova... zivili

BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:53 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam imao zasad nikakvih iskustava s bezicnim mrezama, ali mislim da su dosta nesigurnije od zice. imam osjecaj ko da bi nesvjesno susjedima pruzao besplatnu uslugu da imam bezicni internet. sto se tice surfanja na vise kompova - samo ustekas modem u hub, ja tako imam 3 kompa spojena.
nisam imao zasad nikakvih iskustava s bezicnim mrezama, ali mislim da su dosta nesigurnije od zice. imam osjecaj ko da bi nesvjesno susjedima pruzao besplatnu uslugu da imam bezicni internet. sto se tice surfanja na vise kompova - samo ustekas modem u hub, ja tako imam 3 kompa spojena.

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 18:20 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BigFOot"]nisam imao zasad nikakvih iskustava s bezicnim mrezama, ali mislim da su dosta nesigurnije od zice. imam osjecaj ko da bi nesvjesno susjedima pruzao besplatnu uslugu da imam bezicni internet. sto se tice surfanja na vise kompova - samo ustekas modem u hub, ja tako imam 3 kompa spojena.[/quote]
postavis najjaci WEP koji ti omogucuje tvoja oprema, firewallom filtriras MAC i IP adrese kao i ranjive portove i blokiras sve routing requeste, ako si uistinu paranoican, tuneliras prijenos kroz nekakav vpn, npr. pomocu forwardanja portova sa ssh-om itd itd i ne bi smjelo biti nikakvih problema :)
Tu je jos i mogucnost predostroznosti u smislu fizicke lokacije access pointa ili drugog wlan uredjaja (ad hoc) na mjesto u sredini kuce (stana) tako da je pokrivenost prostora najbolja a mogucnost neovlastenog hvatanja veze najmanja :)

Takodjer, mozete iskljuciti i SSID broadcaste, tako da... :)

Nadalje, koliko sam vidio, pretplata na access point u t-comu je 99kn, sto je malo stupidno jer se access pointevi mogu kupiti za 400+ kuna u vise manje bilo kojem bolje opremljenom informatickom ducanu. Ali access point za mrezu od dva-tri kompjutera je isto totalna stupidnost buduci da se male mreze jako dobro ponasaju i u ad-hoc modu rada (iliti direktna komunikacija wlan kartica bez AP-a). PCI kartice kostaju 100-200 kn komad, usb i pcmcia su skuplje i idu 200-300kn

U zatvorenom prostoru, "neusmjerene" antene (tzv omnice) dobro hvataju cca 2-3 medjusobe na istom katu i sobu iznad i sobu ispod a dijagonale tesko i/ili nepredvidljivo :?

Eto :)

PS Sto se tice "modema u hub", to mi zvuci kao jako losa ideja jer afaik ti modemi nemaju nikakav ugradjeni firewall :? 600-injak kuna kosta hardverski router sa ugradjenim firewallom, a za 40 kuna bilo koji stroj u mrezi moze biti router/firewall

Firewall se u stalnim vezama ne bi smio shvacati olako.
BigFOot (napisa):

postavis najjaci WEP koji ti omogucuje tvoja oprema, firewallom filtriras MAC i IP adrese kao i ranjive portove i blokiras sve routing requeste, ako si uistinu paranoican, tuneliras prijenos kroz nekakav vpn, npr. pomocu forwardanja portova sa ssh-om itd itd i ne bi smjelo biti nikakvih problema Smile
Tu je jos i mogucnost predostroznosti u smislu fizicke lokacije access pointa ili drugog wlan uredjaja (ad hoc) na mjesto u sredini kuce (stana) tako da je pokrivenost prostora najbolja a mogucnost neovlastenog hvatanja veze najmanja Smile

Takodjer, mozete iskljuciti i SSID broadcaste, tako da... Smile

Nadalje, koliko sam vidio, pretplata na access point u t-comu je 99kn, sto je malo stupidno jer se access pointevi mogu kupiti za 400+ kuna u vise manje bilo kojem bolje opremljenom informatickom ducanu. Ali access point za mrezu od dva-tri kompjutera je isto totalna stupidnost buduci da se male mreze jako dobro ponasaju i u ad-hoc modu rada (iliti direktna komunikacija wlan kartica bez AP-a). PCI kartice kostaju 100-200 kn komad, usb i pcmcia su skuplje i idu 200-300kn

U zatvorenom prostoru, "neusmjerene" antene (tzv omnice) dobro hvataju cca 2-3 medjusobe na istom katu i sobu iznad i sobu ispod a dijagonale tesko i/ili nepredvidljivo Confused

Eto Smile

PS Sto se tice "modema u hub", to mi zvuci kao jako losa ideja jer afaik ti modemi nemaju nikakav ugradjeni firewall Confused 600-injak kuna kosta hardverski router sa ugradjenim firewallom, a za 40 kuna bilo koji stroj u mrezi moze biti router/firewall

Firewall se u stalnim vezama ne bi smio shvacati olako.

MADD
[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 18:39 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ili nabavis neki stari komp, neprestari, pa da ti on glupi servera!!! pa preko hub spojis ostale komp!!
ili nabavis neki stari komp, neprestari, pa da ti on glupi servera!!! pa preko hub spojis ostale komp!!

BigFOot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:28 pon, 7. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]modemi nemaju nikakav ugradjeni firewall[/quote]

sto ce mi hardverski firewall na modemu ili routeru? jednostavno svaki komp ima svoju konekciju koja je zasebno na svakom kompu pod hardverskim firewallom od nvidie. to radim jer mi ne treba da su dva kompa u isto vrijeme na internetu (isti je account od t-coma). a ako hocu ic na net sa svima u isto vrijeme, mogu stavit u jedan komp divje mrezne tako da mi jedna sluzi za komunikaciju s modemom, a druga ide u hub prema ostatku mreze. tako samo na taj komp s dvije mrezne stavim firewall i gotovo..
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
modemi nemaju nikakav ugradjeni firewall

sto ce mi hardverski firewall na modemu ili routeru? jednostavno svaki komp ima svoju konekciju koja je zasebno na svakom kompu pod hardverskim firewallom od nvidie. to radim jer mi ne treba da su dva kompa u isto vrijeme na internetu (isti je account od t-coma). a ako hocu ic na net sa svima u isto vrijeme, mogu stavit u jedan komp divje mrezne tako da mi jedna sluzi za komunikaciju s modemom, a druga ide u hub prema ostatku mreze. tako samo na taj komp s dvije mrezne stavim firewall i gotovo..

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 0:24 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

uglavnom je zub bio u pravo osim u jednoj stvari....
nije pretplata na access point 99 kn nego se jednokratno plati 99kn....
a ako se uzme i jedna mrezna kartica jednokratno se placa 199kn... i to se itekako isplati ako se uzme u obzir kvaliteta access pointa i (valjda) i mrezne kartice...t-com barata brojkama od oko cca 1500kn da bi to dvoje kostalo, ali i da uzmete onaj noname canyon (imam jednu takvu mreznu doma i radi sasvim dobro) opet ispadne min 600kn.... dakle isplati se.... sve je proizveo siemens i access point ima u sebi ugradjeno sve i svasta, od toga sto je AP, jos je i bezicni i zicni router i DHCP server, ima ugradjen firewall....
a sto se tice konifguracije ima tako user-friendly sucelje da bi svaki uspio podesiti mrezu na najvecu razinu zastite... npr. meni je dovoljno za miran san, sljedece: ssid nije javan, 128 bitna WEP enkripcija i mogucnosti spajanja samo onih MAC adresa koje sam ja odabrao...

[color=blue]Gogs, kao prastari user bi se trebao sjecati Pravila ponašanja. Molim, ne vise izazivati moderatorske reakcije.

Hvala.[/color]
uglavnom je zub bio u pravo osim u jednoj stvari....
nije pretplata na access point 99 kn nego se jednokratno plati 99kn....
a ako se uzme i jedna mrezna kartica jednokratno se placa 199kn... i to se itekako isplati ako se uzme u obzir kvaliteta access pointa i (valjda) i mrezne kartice...t-com barata brojkama od oko cca 1500kn da bi to dvoje kostalo, ali i da uzmete onaj noname canyon (imam jednu takvu mreznu doma i radi sasvim dobro) opet ispadne min 600kn.... dakle isplati se.... sve je proizveo siemens i access point ima u sebi ugradjeno sve i svasta, od toga sto je AP, jos je i bezicni i zicni router i DHCP server, ima ugradjen firewall....
a sto se tice konifguracije ima tako user-friendly sucelje da bi svaki uspio podesiti mrezu na najvecu razinu zastite... npr. meni je dovoljno za miran san, sljedece: ssid nije javan, 128 bitna WEP enkripcija i mogucnosti spajanja samo onih MAC adresa koje sam ja odabrao...

Gogs, kao prastari user bi se trebao sjecati Pravila ponašanja. Molim, ne vise izazivati moderatorske reakcije.

Hvala.

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:11 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

bigfoot: ja sam nekako krenuo od pretpostavke da zelim da se svi strojevi mogu spajati na mrezu 8)

Gogs: JEDNOKRATNO 99Kn? :shock:
I ja bi to :g:
bigfoot: ja sam nekako krenuo od pretpostavke da zelim da se svi strojevi mogu spajati na mrezu Cool

Gogs: JEDNOKRATNO 99Kn? Shocked
I ja bi to Mr. Green

MADD
[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 11:23 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam siguran da znam na kaj mislis... ukoliko mislis na pretplatu od 99kn za 384/64 onda naravno da nije jednokratno jer je pretplata ali to ces placati (naravno ukoliko uzmes) i bez bezicne mreze....
a ako uzmes AP i karticu onda ces platiti 199kn i sto se toga tice to je gotovo...
nisam siguran da znam na kaj mislis... ukoliko mislis na pretplatu od 99kn za 384/64 onda naravno da nije jednokratno jer je pretplata ali to ces placati (naravno ukoliko uzmes) i bez bezicne mreze....
a ako uzmes AP i karticu onda ces platiti 199kn i sto se toga tice to je gotovo...

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:37 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gogs"]nisam siguran da znam na kaj mislis... ukoliko mislis na pretplatu od 99kn za 384/64 onda naravno da nije jednokratno jer je pretplata ali to ces placati (naravno ukoliko uzmes) i bez bezicne mreze....
a ako uzmes AP i karticu onda ces platiti 199kn i sto se toga tice to je gotovo...[/quote]
Ako me pamcenje dobro sluzi AP bez kartice je 99?

ja sam shvatio da je to mjesecna "renta" opreme?
Gogs (napisa):

Ako me pamcenje dobro sluzi AP bez kartice je 99?

ja sam shvatio da je to mjesecna "renta" opreme?

MADD
[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 14:35 uto, 8. 2. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nikako nije mjesecna renta opreme... jedina stvar koju moras placati svaki mjesec je pretplata i preneseni podaci...
opremu platis JEDNOM, kvaka je u tome da je ugovor na 18 mjeseci pa oni ipak imaju lijepu racunicu...
no,ako si planirao tako dugo imati DSL onda se itekako isplati...

da, AP bez kartice je 99kn sa karticom je 199kn.... a pretplata je bila cca 160kn a sada je snizena na 99kn.... eto toliko
nikako nije mjesecna renta opreme... jedina stvar koju moras placati svaki mjesec je pretplata i preneseni podaci...
opremu platis JEDNOM, kvaka je u tome da je ugovor na 18 mjeseci pa oni ipak imaju lijepu racunicu...
no,ako si planirao tako dugo imati DSL onda se itekako isplati...

da, AP bez kartice je 99kn sa karticom je 199kn.... a pretplata je bila cca 160kn a sada je snizena na 99kn.... eto toliko

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum