Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
spell Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:58 sri, 13. 4. 2005 Naslov: |
|
|
uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj :)
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku.. :shock:
a inženjerski ili profesorski?
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj :oops: )
uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku..
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj )
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 11:34 sri, 13. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj :)
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku.. :shock:
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj :oops: )[/quote]
Dipl. matematicara kronicno fali tako da te to ne mora cuditi ;)
Dodji pa ce nas biti vise :skakavci:
Anonymous (napisa): | uljepsali ste mi dan, i tjedan, i mjesec.. i joj
nisam mislila da je tak "lako" upast na matematiku..
pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda), nisam bas previse upucena, samo znam da volim matematiku i da je to zapravo jedina stvar koja me zanima(a joj ) |
Dipl. matematicara kronicno fali tako da te to ne mora cuditi
Dodji pa ce nas biti vise
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 11:41 sri, 13. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Prof. smjer cesto ide bez prijemnog :shock: (zbog premalo kandidata),[/quote]
Ne, toga više nema. Od prošle godine iz pravila je izbačena rečenica "Ako je za pojedini studij stiglo manje prijava nego što je slobodnih mjesta za upis, svi pristupnici za odgovarajući studij oslobođeni su testa provjere znanja." Dakle, prijemni se svakako piše (osim onih sretnika koji budu oslobođeni) i treba barem preći prag.
[quote="guest"]pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda)[/quote]
Mislim da ćeš ipak biti magistar. Takvi su naime novi nazivi u skladu s Bolognoskom deklaracijom.
Mea
vsego (napisa): | Prof. smjer cesto ide bez prijemnog (zbog premalo kandidata), |
Ne, toga više nema. Od prošle godine iz pravila je izbačena rečenica "Ako je za pojedini studij stiglo manje prijava nego što je slobodnih mjesta za upis, svi pristupnici za odgovarajući studij oslobođeni su testa provjere znanja." Dakle, prijemni se svakako piše (osim onih sretnika koji budu oslobođeni) i treba barem preći prag.
guest (napisa): | pa ono, kad narastem htjela bi da mi ispred imena pise ing(valjda) |
Mislim da ćeš ipak biti magistar. Takvi su naime novi nazivi u skladu s Bolognoskom deklaracijom.
Mea
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 20:37 sri, 13. 4. 2005 Naslov: |
|
|
kliker, ha? :) nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. :wink:
hvala na ohrabrivanju, to mi je sad nekak najvaznije, a nisam bas naisla na previse ljudi koji mi govore kak ce sve bit ok, da se ne brinem i blabla..
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo
kliker, ha? nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit..
hvala na ohrabrivanju, to mi je sad nekak najvaznije, a nisam bas naisla na previse ljudi koji mi govore kak ce sve bit ok, da se ne brinem i blabla..
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:08 čet, 14. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]kliker, ha? :) nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. :wink:
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo[/quote]
ma dovoljno ti je da uzmes knjiznicu sa primjerima zadataka sa prijemnog ispita od proslih godina i to rijesis
Naci ces je u nasoj skriptarnici na matematici!
Anonymous (napisa): | kliker, ha? nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit..
i sad ce ovo zvucat glupo, al di da nabavim tu zbirku? rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo |
ma dovoljno ti je da uzmes knjiznicu sa primjerima zadataka sa prijemnog ispita od proslih godina i to rijesis
Naci ces je u nasoj skriptarnici na matematici!
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:32 čet, 14. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buduca matematicarka"]nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit.. ;)[/quote]
pa nema nas ni tako malo :PPP
[quote]rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo[/quote]
ako je to ona "Matematika za pripremu razredbenih ispita na fakultetima", to je ono na sto sam mislila.
ali nakon tih 700 zadataka, odakle god bili, samo rijesi jos par pismenih - ako nisi u zagrebu rijesit cemo da ti to nekako posaljemo (bas gledam ima li di na www.math.hr da se moze narucit, pa se cini da nema :|)
[quote="krcko"]
Tako je. Lijeni ljudi tu bi kategoriju nazvali "odlikasi" :D[/quote]
hm :? ja se iz nekog razloga sjecam da ide ovako:
odlikasi [b]1°[/b] ljudi koji su imali MATEMATIKU 5 sve 4 godine (bez obzira na ostale ocjene)
odlikasi [b]2°[/b] ljudi koji su sve 4 godine prosli s 5 (bez obzira na ocjene iz matematike)
ja sam 2003. bila oslobodena prijemnog po pravilu [b]1°[/b]. i bila ugodno iznenadjena :)
al evo, sad [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/razredbeni_postupak.html]ovdje[/url] pise da postoji samo pravilo [b]1°[/b] (osim natjecatelja, ofkors)... znaci, to smo rascistili :P
sad ne znam jesam li ja [b]2°[/b] izhalucinirala il se nesto mijenjalo :-s
buduca matematicarka (napisa): | nebi bilo zanimljivo da nas(?) ima previse, imam osjecaj da cu se dobro uklopit..  |
pa nema nas ni tako malo
Citat: | rjesila sam nekih 700 zadataka iz zbirke s priprema(i to po par puta), al to mi se cini premalo |
ako je to ona "Matematika za pripremu razredbenih ispita na fakultetima", to je ono na sto sam mislila.
ali nakon tih 700 zadataka, odakle god bili, samo rijesi jos par pismenih - ako nisi u zagrebu rijesit cemo da ti to nekako posaljemo (bas gledam ima li di na www.math.hr da se moze narucit, pa se cini da nema )
krcko (napisa): |
Tako je. Lijeni ljudi tu bi kategoriju nazvali "odlikasi"  |
hm ja se iz nekog razloga sjecam da ide ovako:
odlikasi 1° ljudi koji su imali MATEMATIKU 5 sve 4 godine (bez obzira na ostale ocjene)
odlikasi 2° ljudi koji su sve 4 godine prosli s 5 (bez obzira na ocjene iz matematike)
ja sam 2003. bila oslobodena prijemnog po pravilu 1°. i bila ugodno iznenadjena
al evo, sad ovdje pise da postoji samo pravilo 1° (osim natjecatelja, ofkors)... znaci, to smo rascistili
sad ne znam jesam li ja 2° izhalucinirala il se nesto mijenjalo
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:00 čet, 14. 4. 2005 Naslov: |
|
|
Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web :shock: đe je to sve lijepo objašnjeno na linku :arrow: [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/razredbeni_postupak.html]Razredbeni postupak[/url] :verycool:
[quote]Kako se upisati na fakultet?
Upisne kvote na PMF-Matematičkom odjelu su sljedeće: 300 studenata na studiju matematike i 60 na studiju za profesore matematike i fizike (na teret Ministarstva). Uz to se na studij matematike može upisati 100 studenata za studij za osobne potrebe (tj. uz plaćanje), a na studij za profesora matematike i fizike 20 studenata. Nadalje, od stranih državljana prima se 10 studenata na studij matematike i 3 studenta na studij za profesora matematike i fizike.
Da bi se upisali na studij, studenti moraju proći razredbeni postupak. Za upis na oba studija provjerava se znanje iz matematike, informatike i fizike. Pristupnik može biti oslobođen testa provjere znanja u nekim slučajevima.
[u]Detaljnije informacije o studiju[/u] mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta.[/quote]
:w
Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web đe je to sve lijepo objašnjeno na linku Razredbeni postupak
Citat: | Kako se upisati na fakultet?
Upisne kvote na PMF-Matematičkom odjelu su sljedeće: 300 studenata na studiju matematike i 60 na studiju za profesore matematike i fizike (na teret Ministarstva). Uz to se na studij matematike može upisati 100 studenata za studij za osobne potrebe (tj. uz plaćanje), a na studij za profesora matematike i fizike 20 studenata. Nadalje, od stranih državljana prima se 10 studenata na studij matematike i 3 studenta na studij za profesora matematike i fizike.
Da bi se upisali na studij, studenti moraju proći razredbeni postupak. Za upis na oba studija provjerava se znanje iz matematike, informatike i fizike. Pristupnik može biti oslobođen testa provjere znanja u nekim slučajevima.
Detaljnije informacije o studiju mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta. |
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 20:13 čet, 14. 4. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web :shock: đe je to sve lijepo objašnjeno na linku :arrow: [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/razredbeni_postupak.html]Razredbeni postupak[/url] :verycool:
[quote]Kako se upisati na fakultet?
[u]Detaljnije informacije o studiju[/u] mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta.[/quote]
:w[/quote]
ma kolega 8) je sve to pročitala prije neg je otkrila ovaj forum..
samo nigdje nisam uspila saznat odgovor na ono skroz gore pitanje, al sad ga znam i puno vam hvala na njemu..
nisam iz zabrega, al nisam ni tak daleko pa cu se dosetat po tu zbirku.. da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji :wink: ).
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..
buba (napisa): | Ne znam ljudi zakaj se ama baš nitko od vas svih koji ste slali postove nije sijetio uputit kolegu na naš službeni web đe je to sve lijepo objašnjeno na linku Razredbeni postupak
Citat: | Kako se upisati na fakultet?
Detaljnije informacije o studiju mogu se naći na ovim stranicama, te u brošurama "Studij matematike" i "Upis novih studenata" koje se mogu kupiti u skriptarnici fakulteta. |
 |
ma kolega je sve to pročitala prije neg je otkrila ovaj forum..
samo nigdje nisam uspila saznat odgovor na ono skroz gore pitanje, al sad ga znam i puno vam hvala na njemu..
nisam iz zabrega, al nisam ni tak daleko pa cu se dosetat po tu zbirku.. da malo vidim kak izgleda faks(i da potvrdim svoju teoriju kak su matematicari najzgodniji ).
znam da sam dosadna s tim pitanjima(al sve me zanima), kad radi skriptarnica?.. da ne idem bezveze do metropole..
|
|
[Vrh] |
|
|