Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 19:14 pon, 7. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="color"][quote="klikky"]ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! :x[/quote]
...nemoj tako klikky o našim tetama :wink: ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... :wink:[/quote]
nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi! :D
color (napisa): | klikky (napisa): | ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano!  |
...nemoj tako klikky o našim tetama ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ...  |
nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi!
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:18 pon, 7. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="klikky"][quote="color"][quote="klikky"]ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano! :x[/quote]
...nemoj tako klikky o našim tetama :wink: ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ... :wink:[/quote]
nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi! :D[/quote]
... eto vidiš ipak je hapi end ...malo kasni al kako sam rekao najbolje je čil ... :wink:
klikky (napisa): | color (napisa): | klikky (napisa): | ne slusajte sta vam kazu tete iz referade. ili ljudi iz MZT-a. evo vam prave istine: rezultati ce doci krajem travnja ili pocetkom svibnja, ugovori na potpis ce doci sredinom svibnja, a prva rata stipendije ce doci sredinom/krajem lipnja (i onda ce doci za proteklih 6 mjeseci u jednoj turi - ako si domicilni student - 3000kn). i lazu kada kazu da ide mjesec za mjesec. buduci iz vlastitog iskustva znam da ce ti u srpnju doci za 7. i 8. mjesec, u 10.-om za 9. i 10.....ma, sve je to zbrckano!  |
...nemoj tako klikky o našim tetama ...btw ovo nije zlonamjerno nego dobronamjerno ... čil sve će biti u redu ...  |
nije ni moje bilo zlonamjerno. istina je to sto sam napisao... takvo ja iskustvo imam sa stipendijom. a sigurno je takvo iskustvo i generacija prije mene i poslije mene.....no, nema veze....glavno da lova dolazi!  |
... eto vidiš ipak je hapi end ...malo kasni al kako sam rekao najbolje je čil ...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 11:33 sri, 9. 4. 2003 Naslov: |
|
|
uvijek ti postoji nesto sta se zove ZALBA NA NATJECAJ. a veliki dio njih koji predaju zalbu, stipendiju i dobiju. ove godine je sa stipendijama ipak malo bolje sve napravljeno, jer mi prosle godine nismo znali koliko bodova nosi svaka stavka. dakle, nitko od nas nije znao po kojoj su osnovi stipendiju dobili. no, nije ni bitno, dobili smo je! doduse, sve je to povlacilo i jedno vazno pitanje: "da li postoje stipendisti 'na vezu'?". moj zakljucak je da postoje. naime, tada se moglo puno lakse varati. i bilo je jos nesto sto nam je svima na omf-u splitu zapelo za oko. e, mi dobivamo punu listu (cijele hrvatske). i bila je neka cura koja je dobila stipendiju u cak, vjerovali ili ne, 3 kategorije, od toga u jednoj 2 puta. je l' ikome to sumnjivo? isti jmb, isti fax, isto ime i prezime....da, definitivno je sumnjivo!
uvijek ti postoji nesto sta se zove ZALBA NA NATJECAJ. a veliki dio njih koji predaju zalbu, stipendiju i dobiju. ove godine je sa stipendijama ipak malo bolje sve napravljeno, jer mi prosle godine nismo znali koliko bodova nosi svaka stavka. dakle, nitko od nas nije znao po kojoj su osnovi stipendiju dobili. no, nije ni bitno, dobili smo je! doduse, sve je to povlacilo i jedno vazno pitanje: "da li postoje stipendisti 'na vezu'?". moj zakljucak je da postoje. naime, tada se moglo puno lakse varati. i bilo je jos nesto sto nam je svima na omf-u splitu zapelo za oko. e, mi dobivamo punu listu (cijele hrvatske). i bila je neka cura koja je dobila stipendiju u cak, vjerovali ili ne, 3 kategorije, od toga u jednoj 2 puta. je l' ikome to sumnjivo? isti jmb, isti fax, isto ime i prezime....da, definitivno je sumnjivo!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
|