Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Jel zna netko kad je komisijski za rok 4/7/2005??

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Matematičko modeliranje
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 11:45 pon, 11. 7. 2005    Naslov: Jel zna netko kad je komisijski za rok 4/7/2005?? Citirajte i odgovorite

Molim ako netko zna da napiše
hvala
Molim ako netko zna da napiše
hvala

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 15:45 pon, 11. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

a jos nije bio, mislim 4.7 je proso

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
GauSs_
Moderator
Moderator

Spol: muško
72 = 110 - 38

PostPostano: 16:40 pon, 11. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]a jos nije bio, mislim 4.7 je proso[/quote]
zasto pametujes??? i spamas forum???
bily (napisa):

zasto pametujes??? i spamas forum???

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
caklovic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 21 - 14

PostPostano: 19:03 pon, 11. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b][size=24]Obavijest o komisijskim ispitima[/size][/b]

Komisijski ispit iz Matematičkog Modeliranja za rok 04.07.2005. održati će se u ponedjeljak 18.07. Prijava ispita [b]obavezno[/b] se vrši putem skripte [url]http://viveka.math.hr/prijave/index.php?course=1&lecturer=1[/url]

Lavoslav Čaklović
Obavijest o komisijskim ispitima

Komisijski ispit iz Matematičkog Modeliranja za rok 04.07.2005. održati će se u ponedjeljak 18.07. Prijava ispita obavezno se vrši putem skripte http://viveka.math.hr/prijave/index.php?course=1&lecturer=1

Lavoslav Čaklović

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:11 uto, 12. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da se nadovezem: [b]pazite da dadete ispravnu e-mail adresu![/b] :prodike:

Mail adrese studenata su oblika [tt]nesto@student.math.hr[/tt] (a ne [tt]nesto@math.hr[/tt]) :!:

Inace, bila je greska u konfirmacijskoj skirpti, pa je slala link koji upucuje na DeGiorgija, a ne na Viveku. :? Ja sam potvrdio prijave za slijedece studente: Iva Moslavac, Ivana Polić, Adrijana Pulpan, Katarina Grzunov. 8) Oni koji nisu na ovom popisu, nemaju prijavljen ispit, pa preporucam da ponovite prijavu (ne bi smjelo biti takvih, ali za svaki slucaj... :)).

Stvar je ispravljena i ubuduce morate sami potvrdjivati prijave (dobit cete ispravan link mailom). :)

U slucaju eventualnih problema (skripta je u fazi zavrsnog testiranja), molim da mi se javite PMom, mailom ili na ovom topicu. :)

Hvala!
Da se nadovezem: pazite da dadete ispravnu e-mail adresu! Drzim prodike

Mail adrese studenata su oblika nesto@student.math.hr (a ne nesto@math.hr) Exclamation

Inace, bila je greska u konfirmacijskoj skirpti, pa je slala link koji upucuje na DeGiorgija, a ne na Viveku. Confused Ja sam potvrdio prijave za slijedece studente: Iva Moslavac, Ivana Polić, Adrijana Pulpan, Katarina Grzunov. Cool Oni koji nisu na ovom popisu, nemaju prijavljen ispit, pa preporucam da ponovite prijavu (ne bi smjelo biti takvih, ali za svaki slucaj... Smile).

Stvar je ispravljena i ubuduce morate sami potvrdjivati prijave (dobit cete ispravan link mailom). Smile

U slucaju eventualnih problema (skripta je u fazi zavrsnog testiranja), molim da mi se javite PMom, mailom ili na ovom topicu. Smile

Hvala!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:21 uto, 12. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Problem 1.:
Tko se prijavljuje za to?Jer je meni isto komisija,ali je vec bio napisan raspored po kojem imam usmeni u cetvrtak 14.07.?
Problem 2.:
Zasto ne moze bilo koja mail adresa?Naime,ove godine nisam obnovila svoj account :oops: .
Problem 1.:
Tko se prijavljuje za to?Jer je meni isto komisija,ali je vec bio napisan raspored po kojem imam usmeni u cetvrtak 14.07.?
Problem 2.:
Zasto ne moze bilo koja mail adresa?Naime,ove godine nisam obnovila svoj account Embarassed .

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:38 uto, 12. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Problem 1.:
Tko se prijavljuje za to?Jer je meni isto komisija,ali je vec bio napisan raspored po kojem imam usmeni u cetvrtak 14.07.?[/quote]

Imas usmeni ili komisiju u cetvrtak? :-s

Provjeri na ISVU, koji ti je to izlazak... :|

[quote="Anonymous"]Problem 2.:
Zasto ne moze bilo koja mail adresa?Naime,ove godine nisam obnovila svoj account :oops: .[/quote]

Problem 3: prijavi te netko drugi (tko zna tvoje ime, prezime i JMBAG). :shock: Eh, ja takvome zelim moci uci u trag, sto trazi e-mail adresu "u kući". :D

Accounti se sredjuju utorkom i cetvrtkom od 11 do 13 (ako nisam fulao). ;)
Anonymous (napisa):
Problem 1.:

Imas usmeni ili komisiju u cetvrtak? Eh?

Provjeri na ISVU, koji ti je to izlazak... Neutral

Anonymous (napisa):
Problem 2.:
Zasto ne moze bilo koja mail adresa?Naime,ove godine nisam obnovila svoj account Embarassed .

Problem 3: prijavi te netko drugi (tko zna tvoje ime, prezime i JMBAG). Shocked Eh, ja takvome zelim moci uci u trag, sto trazi e-mail adresu "u kući". Very Happy

Accounti se sredjuju utorkom i cetvrtkom od 11 do 13 (ako nisam fulao). Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:07 uto, 12. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam komisiju,ali to je isto usmeni (pred komisijom).Samo je jedan raspored [u]vec bio napisan [/u]u utorak 05.07. ,a sad je stavljeno da su komisije u ponedjeljak,pa nisam bila sigurna na koga se to odnosi.
I opet vjerujem da imam problem jer mislim da accounti mogu srediti samo utorkom i cetvrtkom pocetkom 10.mj.Ako nije tako,onda nemam problem 8) .
Imam komisiju,ali to je isto usmeni (pred komisijom).Samo je jedan raspored vec bio napisan u utorak 05.07. ,a sad je stavljeno da su komisije u ponedjeljak,pa nisam bila sigurna na koga se to odnosi.
I opet vjerujem da imam problem jer mislim da accounti mogu srediti samo utorkom i cetvrtkom pocetkom 10.mj.Ako nije tako,onda nemam problem Cool .

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:36 uto, 12. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ne teoretiziramo, dogovori se (mailom) direktno s profesorom. 8)
Da ne teoretiziramo, dogovori se (mailom) direktno s profesorom. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Matematičko modeliranje Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum