Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

VJMC - Prvi rezultati
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Studentska natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
nenad
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
92 = 106 - 14

PostPostano: 13:03 sub, 5. 4. 2003    Naslov: VJMC - Prvi rezultati Citirajte i odgovorite

Sinoć smo se sretno vratili s trinaestog Vojtech Jarnik natjecanja iz Ostrave. Učestvovalo je 17 sveučilišta iz 9 zemalja, i mislim da ponovno možemo biti zadovoljni našim solidnim plasmanom, koji nas drži u sredini gornje polovice: studenti sa šest sveučilišta bili su nagrađeni, uključujući i jednog našeg. Evo pregleda rezultata:

I. kategorija:
14. Vedran Šohinger (16 bodova)

II. kategorija:
3-4. Matija Kazalicki (20 bodova, treća nagrada :weee: )
11-16. Tonći Kokan (10 bodova)
11-16. Tomislav Pejković (10 bodova)

Za ostale naše učesnike, naglasio bih da niti jedan nije ostao bez bodova, te mislim da svi zaslužuju pohvale za uloženi trud i čestitke za postignuti uspjeh.
Kod usporedbi, I. i II. kategorija imali su različite zadatke, i bodovi naprosto imaju različito značenje.

Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora.

Rezultati za ostale ekipe bi se trebali moći naći u dogledno vrijeme (trenutno ih još nema) na adresi http://prf.osu.cz/kma/dokumenty/vjaimc/j--list.html

Nenad Antonić
Sinoć smo se sretno vratili s trinaestog Vojtech Jarnik natjecanja iz Ostrave. Učestvovalo je 17 sveučilišta iz 9 zemalja, i mislim da ponovno možemo biti zadovoljni našim solidnim plasmanom, koji nas drži u sredini gornje polovice: studenti sa šest sveučilišta bili su nagrađeni, uključujući i jednog našeg. Evo pregleda rezultata:

I. kategorija:
14. Vedran Šohinger (16 bodova)

II. kategorija:
3-4. Matija Kazalicki (20 bodova, treća nagrada Weeeeeee!!!!!!!!!!! )
11-16. Tonći Kokan (10 bodova)
11-16. Tomislav Pejković (10 bodova)

Za ostale naše učesnike, naglasio bih da niti jedan nije ostao bez bodova, te mislim da svi zaslužuju pohvale za uloženi trud i čestitke za postignuti uspjeh.
Kod usporedbi, I. i II. kategorija imali su različite zadatke, i bodovi naprosto imaju različito značenje.

Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora.

Rezultati za ostale ekipe bi se trebali moći naći u dogledno vrijeme (trenutno ih još nema) na adresi http://prf.osu.cz/kma/dokumenty/vjaimc/j--list.html

Nenad Antonić

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:52 sub, 5. 4. 2003    Naslov: Re: VJMC - Prvi rezultati Citirajte i odgovorite

Cestitke svim natjecateljima :banana: a pogotovo :weee: nagradjenom Matiji :weee:

:smilecolros:

Takodjer i nasem predlagacu zadataka :bow: Vjekoslavu :bow: koji je natjecateljima uspjesno zagorcao zivot... :twisted:

:smilecolros:

Mislim da su zasluzili jedne :pc: i :can: ili :pivca:

Pojedem ja jedne u njihovo ime... :D
Cestitke svim natjecateljima Dancing banana a pogotovo Weeeeeee!!!!!!!!!!! nagradjenom Matiji Weeeeeee!!!!!!!!!!!

#Smile_colors

Takodjer i nasem predlagacu zadataka I bow before you Vjekoslavu I bow before you koji je natjecateljima uspjesno zagorcao zivot... Twisted Evil

#Smile_colors

Mislim da su zasluzili jedne Pravi cevapi i Limenka Ljekovite Vodice ili Malo pivce za zivce

Pojedem ja jedne u njihovo ime... Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 14:33 ned, 6. 4. 2003    Naslov: Re: VJMC - Prvi rezultati Citirajte i odgovorite

Srdacne cestitke svim sudionicima i s moje strane, posebno Matiji od kojeg sam vec cuo novosti iz prve ruke. :olympic:

[quote="nenad"]Na kraju, spomenuo bih da su od 8 izabranih zadataka, čak tri bili prijedlozi Vjekoslava Kovača. Možda su se pokazali malo preteški, ali takav izbor od strane međunarodnog žirija je svakako velika čast za autora.[/quote]

O pa to je ogromna cast i dotični je od veselja skakao do stropa kad je to cuo. :silly: Osjecao sam se u najmanju ruku kao da sam se i sam natjecao i bio prvi. Ima nekog gusta u tome da neki tamo Madjari i Rumunji rjesavaju ono sto ti smislis. A sto se tice tezine, u svakom od nas cuci jedan :twisted: .

Hvala ti vsego na :pc: , bas sam ih danas jeo, a :can: i :pivca: ne konzumiram. Jel' znas da kad se to dvoje pomijesa, dobijes eksploziv poput nitroglicerina.
Srdacne cestitke svim sudionicima i s moje strane, posebno Matiji od kojeg sam vec cuo novosti iz prve ruke. #Olympic

nenad (napisa):

O pa to je ogromna cast i dotični je od veselja skakao do stropa kad je to cuo. #Silly Osjecao sam se u najmanju ruku kao da sam se i sam natjecao i bio prvi. Ima nekog gusta u tome da neki tamo Madjari i Rumunji rjesavaju ono sto ti smislis. A sto se tice tezine, u svakom od nas cuci jedan Twisted Evil .

Hvala ti vsego na Pravi cevapi , bas sam ih danas jeo, a Limenka Ljekovite Vodice i Malo pivce za zivce ne konzumiram. Jel' znas da kad se to dvoje pomijesa, dobijes eksploziv poput nitroglicerina.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Studentska natjecanja Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum