Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:08 čet, 10. 4. 2003 Naslov: Re: Puno pitanja |
|
|
Kad sam vec prozvan...
[quote="Markec"]1. Di bi na netu mogo nac nesto o Diogenu kao grckom filozofu?
Trazih al nisam nista naso.[/quote]
Ne znam, nije me nikad zanimalo. Probaj u nekoj knjiznici. :)
[quote="Markec"]2. Ko zna programirat u MFC-u?[/quote]
Vjerojatno Vlatko (Surlan). On bi trebao biti jedan od demosa u PR4, a mozes ga i fingerirati (ili mu mailati) na studentu (tamo se zove vsurlan).
Drugi bi bio asistent Siladic. Mislim da on spada u kategoriju teskih profesionalaca :shock: ali nemoj me drzati za rijec... :)
[quote="Markec"]3. Jeli ko radio kakvu igricu, u cemu ju je radio?[/quote]
Imas par ljudi koji su na Forumu objavili svoje radove (pocelo C'Tebinim legendarnim "[i]Pohanim bukovacama III[/i]" :)). Pogledaj po "[i]Cumezu[/i]".
[quote="Markec"]4. Ubijaju me popout windowsi, kako da ih se rjesim?[/quote]
Instaliraj Mozillu i u opcijama ukljuci da neces pop-up-ove. Imas dosta stvari iz JavaScripta koje mozes ukljuciti ili iskljuciti. Vise o prednostima Mozille nad IEom imas [url=http://www.xulplanet.com/ndeakin/arts/reasons.html]ovdje[/url]. 8)
Kad sam vec prozvan...
Markec (napisa): | 1. Di bi na netu mogo nac nesto o Diogenu kao grckom filozofu?
Trazih al nisam nista naso. |
Ne znam, nije me nikad zanimalo. Probaj u nekoj knjiznici.
Markec (napisa): | 2. Ko zna programirat u MFC-u? |
Vjerojatno Vlatko (Surlan). On bi trebao biti jedan od demosa u PR4, a mozes ga i fingerirati (ili mu mailati) na studentu (tamo se zove vsurlan).
Drugi bi bio asistent Siladic. Mislim da on spada u kategoriju teskih profesionalaca ali nemoj me drzati za rijec...
Markec (napisa): | 3. Jeli ko radio kakvu igricu, u cemu ju je radio? |
Imas par ljudi koji su na Forumu objavili svoje radove (pocelo C'Tebinim legendarnim "Pohanim bukovacama III" ). Pogledaj po "Cumezu".
Markec (napisa): | 4. Ubijaju me popout windowsi, kako da ih se rjesim? |
Instaliraj Mozillu i u opcijama ukljuci da neces pop-up-ove. Imas dosta stvari iz JavaScripta koje mozes ukljuciti ili iskljuciti. Vise o prednostima Mozille nad IEom imas ovdje.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|