Ne znam za koji courseve si gledala,ali obično su feejevi bili oko 50 eura, i to za ljude iz eu, a zna nas siroteke nista! sad su to malo povecali ali mislim da ne bi trebalo biti vise od desetak eura. U to ti je onda ukljuceno sve, hrana, smjestaj, izleti, cak i neki izlasci...mozda si cugu placas sama... i put, naravno. a to je na tebi kako ces putovati, sukladno tome se krece i cijena... :) nije isto stopati ili ici lufthansom. :) a ljudi su se kojekako snalazili! do svedske imas jeftinih aviona, pogledaj si malo ryanair i easyjet... i inace, kad upadnes na course, mozes se dogovoriti s nekim tko isto ide slicnim putem pa mozete i skupa putovati!
u svakom slucaju, najtoplije preporucam te courseve, sama sam bila na tri i garantiram da je fenomenalno i nezaboravno iskustvo!!!! :)
Ne znam za koji courseve si gledala,ali obično su feejevi bili oko 50 eura, i to za ljude iz eu, a zna nas siroteke nista! sad su to malo povecali ali mislim da ne bi trebalo biti vise od desetak eura. U to ti je onda ukljuceno sve, hrana, smjestaj, izleti, cak i neki izlasci...mozda si cugu placas sama... i put, naravno. a to je na tebi kako ces putovati, sukladno tome se krece i cijena... nije isto stopati ili ici lufthansom. a ljudi su se kojekako snalazili! do svedske imas jeftinih aviona, pogledaj si malo ryanair i easyjet... i inace, kad upadnes na course, mozes se dogovoriti s nekim tko isto ide slicnim putem pa mozete i skupa putovati!
u svakom slucaju, najtoplije preporucam te courseve, sama sam bila na tri i garantiram da je fenomenalno i nezaboravno iskustvo!!!!
|