Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Brucosijada. Koja? Tko, koga? Prijasnja iskustva.

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:42 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Brucosijada. Koja? Tko, koga? Prijasnja iskustva. Citirajte i odgovorite

[studentski_predstavnik_mod]

Kako je jedna od nasih uloga i da pazimo i upozorimo studente na razne stvari koje bi im mogle koristiti i nekoristiti, evo nas da zabodemo nos i u brucosijadu.

Dakle, [b]dragi brucosi i ostali molim pozornost![/b]

Prvo, ja osobno na Ćumez uvijek gledam kao klub studenata sa ovog brda, tako da me ne dira tko je iz kojeg odsjeka, odjela i otcjepa PMF-a ili sebe samog. I mislim (to je moje osobno misljenje) da bi ga i vi trebali tako dozivljavati i ne dopustati da vam takve nekakve podjele sprijecavaju suradnju, druzenje i prijateljstva sa svim tim divnim ljudima. A i kao jadni mali studenti, puno se lakse neke stvari naprave i provedu kad vas je vise. Jedna od takvih stvari je i brucosijada.

I ja osjecam odgovornost kao studentski predstavnik koji zna par stvari o tome i zna neka prijasnja iskustva da upozorim sve one koji jos nisu upoznati sa tim stvarima.

Dakle, sad su na izboru dvije "brucosijade".

[b]Tu je Brucosijada PMF-a koju organizira Ćumez. Kao sto mozete i vidjeti imaju bogati program, veliki prostor i mnoge razvikane goste. I zbog mnogih studenata MO-a koji su u Cumezu i koji sudjeluju u organizaciji te brucosijade ja bi tu brucosijadu radije nazvao Ć-brucosijada i podsjetio vas na ono prvo o Ćumezu sto sam istaknuo i ne zamarao se time vidite li MO kao dio PMF-a ili ne, jer to nije problem izmedju nas studenata pojedinih odsjeka i odjela. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva o zadovoljstvu (mozda je preblaga rijec) proslogodisnjom brucosijadom.[/b]

[b]Drugo sto je na ponudi je brucosijada MO-a u Papayi kojom vas odnedavno bombardiraju sareni plakati posvuda na fakultetu. Iskustvo od prosle godine je da nema nikakvih gostiju, jedan DJ, jako malo ljudi i da sve skupa lici na neki slabo posjeceni tulum. A ovi plakati svojom ponudom ponovo tjeraju na ocekivanje iste situacije. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva od proslogodisnjih razocaranja takvom "brucosijadom".[/b]

S tim da Papaya cesto radi takve stvari, tj. organizira svoj party sa nekim marketinski razvikanim imenom ne bi li privukla ljude. [size=9]Npr. ne tako davno su organizirali nekakav [i]reunion[/i] ucenika XV gim. za koji se ispostavilo da uopce nije bio to, niti je bio ikako sluzbeno utemeljen da takvo sto moze tvrditi..[/size]

Kolega koji je organizirao ovu brucosijadu (pomogao Papayi pri organizaciji) u Papayi je dosao i pitao mene (kao predsjednika SZ-PMF-MO-a) da li smo mi protiv toga da on organizira brucosijadu MO-a. Ja sam mu rekao da mi podrzavamo Ć-brucosijadu jer znamo (iz iskustva) da ce napraviti pravi posao, no da ne mozemo niti necemo nikome braniti ako zeli raditi brucosijadu. [size=9](Prijasnji put smo se sukobili oko te Papaye jer smo vidjeli da ce to biti samo party sa nazivom Brucosijada i nismo im dali nasu potporu, no i dalje su htjeli pisati naziv SZ-PMF-MO na svojim reklamama, pa je doslo do konflikta.)[/size]

No mi imamo obvezu da upoznamo studente sa stanjem stvari, te to ovom prilikom i radim. [b]Necemo vas tjerati kamo da idete, to je vas osobni izbor, ali kao i za sve ostalo sto se tice studenata imamo obvezu vas upozoriti, upoznati sa cinjenicama i preporuciti vam "pravo mjesto"[/b], sto je po nama u ovom slucaju Ć-brucosijada.

Robert Šorn,
predsjednik SZ-PMF-MO

[/studentski_predstavnik_mod]
[studentski_predstavnik_mod]

Kako je jedna od nasih uloga i da pazimo i upozorimo studente na razne stvari koje bi im mogle koristiti i nekoristiti, evo nas da zabodemo nos i u brucosijadu.

Dakle, dragi brucosi i ostali molim pozornost!

Prvo, ja osobno na Ćumez uvijek gledam kao klub studenata sa ovog brda, tako da me ne dira tko je iz kojeg odsjeka, odjela i otcjepa PMF-a ili sebe samog. I mislim (to je moje osobno misljenje) da bi ga i vi trebali tako dozivljavati i ne dopustati da vam takve nekakve podjele sprijecavaju suradnju, druzenje i prijateljstva sa svim tim divnim ljudima. A i kao jadni mali studenti, puno se lakse neke stvari naprave i provedu kad vas je vise. Jedna od takvih stvari je i brucosijada.

I ja osjecam odgovornost kao studentski predstavnik koji zna par stvari o tome i zna neka prijasnja iskustva da upozorim sve one koji jos nisu upoznati sa tim stvarima.

Dakle, sad su na izboru dvije "brucosijade".

Tu je Brucosijada PMF-a koju organizira Ćumez. Kao sto mozete i vidjeti imaju bogati program, veliki prostor i mnoge razvikane goste. I zbog mnogih studenata MO-a koji su u Cumezu i koji sudjeluju u organizaciji te brucosijade ja bi tu brucosijadu radije nazvao Ć-brucosijada i podsjetio vas na ono prvo o Ćumezu sto sam istaknuo i ne zamarao se time vidite li MO kao dio PMF-a ili ne, jer to nije problem izmedju nas studenata pojedinih odsjeka i odjela. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva o zadovoljstvu (mozda je preblaga rijec) proslogodisnjom brucosijadom.

Drugo sto je na ponudi je brucosijada MO-a u Papayi kojom vas odnedavno bombardiraju sareni plakati posvuda na fakultetu. Iskustvo od prosle godine je da nema nikakvih gostiju, jedan DJ, jako malo ljudi i da sve skupa lici na neki slabo posjeceni tulum. A ovi plakati svojom ponudom ponovo tjeraju na ocekivanje iste situacije. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva od proslogodisnjih razocaranja takvom "brucosijadom".

S tim da Papaya cesto radi takve stvari, tj. organizira svoj party sa nekim marketinski razvikanim imenom ne bi li privukla ljude. Npr. ne tako davno su organizirali nekakav reunion ucenika XV gim. za koji se ispostavilo da uopce nije bio to, niti je bio ikako sluzbeno utemeljen da takvo sto moze tvrditi..

Kolega koji je organizirao ovu brucosijadu (pomogao Papayi pri organizaciji) u Papayi je dosao i pitao mene (kao predsjednika SZ-PMF-MO-a) da li smo mi protiv toga da on organizira brucosijadu MO-a. Ja sam mu rekao da mi podrzavamo Ć-brucosijadu jer znamo (iz iskustva) da ce napraviti pravi posao, no da ne mozemo niti necemo nikome braniti ako zeli raditi brucosijadu. (Prijasnji put smo se sukobili oko te Papaye jer smo vidjeli da ce to biti samo party sa nazivom Brucosijada i nismo im dali nasu potporu, no i dalje su htjeli pisati naziv SZ-PMF-MO na svojim reklamama, pa je doslo do konflikta.)

No mi imamo obvezu da upoznamo studente sa stanjem stvari, te to ovom prilikom i radim. Necemo vas tjerati kamo da idete, to je vas osobni izbor, ali kao i za sve ostalo sto se tice studenata imamo obvezu vas upozoriti, upoznati sa cinjenicama i preporuciti vam "pravo mjesto", sto je po nama u ovom slucaju Ć-brucosijada.

Robert Šorn,
predsjednik SZ-PMF-MO

[/studentski_predstavnik_mod]

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 1:47 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:klapklap:
:!: potpisujem :!:

i kao bivsa predsjednica (koja je imala verbalni konflikt sa deckom iz papaye kada je inzistirao da na nekom tulumu bude potpis sz-a kao suorganizatora, a kada mu to nije uspjelo i na moje inzistiranje da obeca da ce pocistiti za sobom plakate - plakati su stajali dobrih dva-tri mjeseca iza njegovog proslog tuluma :roll:)
i kao predstavnica studenata
i kao studentica matematike koja je do grla u organizaciji ć-brucosijade...

moja poruka: idite na ono sto vas vise zabavlja i privlaci, ali se nemojte zavarati nazivom brucosijada u onom sto papaya organizira - shvatite to kao obicni tulum i dobro se provedite.... u svakom slucaju, ja vas srdacno pozivam na brucosijadu PMFa, a vi birajte sta vam je draze :wink:
nadam se da cemo se svi dobro provesti...

interni info - upravo sam izracunala da vas u boogaloo-u ocekuje 6.5 sati muzike na velikom (5 bendova), 6.5 sati muzike na malom (7 bendova) i nesto vise muzike na DJ flooru (3 DJa).... za one koji vole brojeve :wink:
Toooooo, majstoreeeee!
Exclamation potpisujem Exclamation

i kao bivsa predsjednica (koja je imala verbalni konflikt sa deckom iz papaye kada je inzistirao da na nekom tulumu bude potpis sz-a kao suorganizatora, a kada mu to nije uspjelo i na moje inzistiranje da obeca da ce pocistiti za sobom plakate - plakati su stajali dobrih dva-tri mjeseca iza njegovog proslog tuluma Rolling Eyes)
i kao predstavnica studenata
i kao studentica matematike koja je do grla u organizaciji ć-brucosijade...

moja poruka: idite na ono sto vas vise zabavlja i privlaci, ali se nemojte zavarati nazivom brucosijada u onom sto papaya organizira - shvatite to kao obicni tulum i dobro se provedite.... u svakom slucaju, ja vas srdacno pozivam na brucosijadu PMFa, a vi birajte sta vam je draze Wink
nadam se da cemo se svi dobro provesti...

interni info - upravo sam izracunala da vas u boogaloo-u ocekuje 6.5 sati muzike na velikom (5 bendova), 6.5 sati muzike na malom (7 bendova) i nesto vise muzike na DJ flooru (3 DJa).... za one koji vole brojeve Wink

raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 17 - 16

PostPostano: 12:37 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

prosle godine sam bio na obadvije brucosijade i da ljudi tu ne koriste razne srčeve i slicno mogu slobodno reci-
papaja je bila koma
boogalo (iliti ćumezova brucosijada) je bila odlicna 8) 8)
prosle godine sam bio na obadvije brucosijade i da ljudi tu ne koriste razne srčeve i slicno mogu slobodno reci-
papaja je bila koma
boogalo (iliti ćumezova brucosijada) je bila odlicna Cool Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 17:11 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bila sam u Papayi (zbog neznanja ;)) i bilo je OČAJNO!! Bilo je gore od najgoreg izlaska i ne bih je preporučila nikome!

Svima želim da se lijepo provedu, bez obzira koju brucošijadu odabrali! :)
Bila sam u Papayi (zbog neznanja Wink) i bilo je OČAJNO!! Bilo je gore od najgoreg izlaska i ne bih je preporučila nikome!

Svima želim da se lijepo provedu, bez obzira koju brucošijadu odabrali! Smile

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 17:24 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, i koliko se sjećam, na plakatu kojim se pozivalo u Papayu je pisalo da je u igri besplatno piće dobrodošlice... :tapsh: :gv:
Da, i koliko se sjećam, na plakatu kojim se pozivalo u Papayu je pisalo da je u igri besplatno piće dobrodošlice... Tapsh, tapsh,... Mr.Green Vrazicak

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 20:48 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

u boogaloo-u nece biti niceg free, ali ce zato biti promotivne cijene pica.... a sve mozete naci na http://brucosijada.cumez.org :wink:

bas mi je drago da vam se svidjelo prosle, a vjerujem da ce ova biti za pamcenje :wink:
u boogaloo-u nece biti niceg free, ali ce zato biti promotivne cijene pica.... a sve mozete naci na http://brucosijada.cumez.org Wink

bas mi je drago da vam se svidjelo prosle, a vjerujem da ce ova biti za pamcenje Wink

Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 21:14 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

cijene su zaista promotivne ;)
cijene su zaista promotivne Wink

Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 21:40 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]cijene su zaista promotivne ;)[/quote]

meni su rekli da su to promotivne cijene :wink: a valjda ljudi znaju sto govore (ljudi = ostatak ekipe iz organizacije)
ja to ne pijem, pa ne znam kak se cijene krecu... sorry :neznam:
Pukica (napisa):
cijene su zaista promotivne Wink

meni su rekli da su to promotivne cijene Wink a valjda ljudi znaju sto govore (ljudi = ostatak ekipe iz organizacije)
ja to ne pijem, pa ne znam kak se cijene krecu... sorry Ja to stvarno ne znam

nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 21:54 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

danas smo i mi polijepili plakate po brdu, pa ako se netko još pita kamo će ići može si usporediti "plakat do plakata" :g:

ponekad je stvarno dobro biti nematematičar - nemaš tih problema sa dvije brucošijade 8) :zelenizub:

btw:
[quote="bomark@rasprave.fizika.org"]evo kako je bilo prosle godine::

link jedan :: [url=http://www.spreha.net/42.htm]spreha[/url]

[quote="spreha.net"]U svakom slučaju teško je riječima opisati atmosferu u Boogaloo-u. Jednom riječi – divlja.[/quote]

link dva :: [url=http://www.studentnet.hr/whatever/show/689/]studentnet[/url]

[quote="studentnet.hr"]Sada dolazimo do djela gdje se hvali organizacija... dakle hval hval Ćumezu (Fizika) i (više puta naglašenoj) knjižari Tamaris - jedinom sponozoru ove odlične brucošijade, sram vas bilo bogate, snobovske, škrte firme! Knjižara Tamaris ne samo da je sponzor nego svatko tko kupi kartu te večeri ima s njom popust od 15%... Dogodine savjetujemo da koncert zaista počne barem u 21-21:30h tak da ljudi imaju energije biti do kraja, te da spomenuta škrta poduzeća otvore svoje džepove i pruže PMF-ovcima još bolji provod.[/quote]

link tri :: [url=http://www.muzika.hr/default.aspx?info=archive&id=3265]muzika.hr[/url]

[quote="muzika.hr"]Sve u svemu, tulum je bio na visini, ljudi je bilo puno, ali ne i previše. Taman toliko da se moglo pošteno isplesati bez da se pretjerano gazi po tuđim nogama ili laktari sa svima oko sebe, a nije bilo niti neizdrživo vruće već upravo taman za konstantni moving. Prostor OTV doma se pokazao odličnim izborom PMF-ovaca za organizaciju brucošijade, samo nastavite tako, vidimo se i sljedeće godine.[/quote]

ove godine svirka pocinje u 20:30h ... tocno...
pa, skupljajte snega i energije jer ce trajati minimum do 03:30, ako ne i duze ...[/quote]
danas smo i mi polijepili plakate po brdu, pa ako se netko još pita kamo će ići može si usporediti "plakat do plakata" Mr. Green

ponekad je stvarno dobro biti nematematičar - nemaš tih problema sa dvije brucošijade Cool ...naplanetidosade

btw:
bomark@rasprave.fizika.org (napisa):
evo kako je bilo prosle godine::

link jedan :: spreha

spreha.net (napisa):
U svakom slučaju teško je riječima opisati atmosferu u Boogaloo-u. Jednom riječi – divlja.

link dva :: studentnet

studentnet.hr (napisa):
Sada dolazimo do djela gdje se hvali organizacija... dakle hval hval Ćumezu (Fizika) i (više puta naglašenoj) knjižari Tamaris - jedinom sponozoru ove odlične brucošijade, sram vas bilo bogate, snobovske, škrte firme! Knjižara Tamaris ne samo da je sponzor nego svatko tko kupi kartu te večeri ima s njom popust od 15%... Dogodine savjetujemo da koncert zaista počne barem u 21-21:30h tak da ljudi imaju energije biti do kraja, te da spomenuta škrta poduzeća otvore svoje džepove i pruže PMF-ovcima još bolji provod.

link tri :: muzika.hr

muzika.hr (napisa):
Sve u svemu, tulum je bio na visini, ljudi je bilo puno, ali ne i previše. Taman toliko da se moglo pošteno isplesati bez da se pretjerano gazi po tuđim nogama ili laktari sa svima oko sebe, a nije bilo niti neizdrživo vruće već upravo taman za konstantni moving. Prostor OTV doma se pokazao odličnim izborom PMF-ovaca za organizaciju brucošijade, samo nastavite tako, vidimo se i sljedeće godine.

ove godine svirka pocinje u 20:30h ... tocno...
pa, skupljajte snega i energije jer ce trajati minimum do 03:30, ako ne i duze ...

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 21:57 pon, 31. 10. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ja to ne pijem, pa ne znam kak se cijene krecu... sorry :neznam:[/quote]

da inače je boogalo malo skupo mjesto što se cuge tiče (ne bih znao zašto) pa možda nije loša ideja da se malo "zagrijete" (ali samo malo :g:) prije same brucošijade, meni je to odlično radilo ;)
Nesi (napisa):
ja to ne pijem, pa ne znam kak se cijene krecu... sorry Ja to stvarno ne znam

da inače je boogalo malo skupo mjesto što se cuge tiče (ne bih znao zašto) pa možda nije loša ideja da se malo "zagrijete" (ali samo malo Mr. Green) prije same brucošijade, meni je to odlično radilo Wink

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 19:54 uto, 1. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]u boogaloo-u nece biti niceg free...[/quote]
kako ne, nesi...mi ovo radimo 4 free, zar ne...i 4 free cemo sa osmjehom na licu docekivati sve koji nam dodju, zar ne???

a mozda i brucosijada bitch za malim stageom [img]http://www.t-shirtcountdown.com/t-shirts/banners/3429.jpg[/img] udjeli nekom slucajnom prolazniku besplatan osmjeh ...

yeah right
Nesi (napisa):
u boogaloo-u nece biti niceg free...

kako ne, nesi...mi ovo radimo 4 free, zar ne...i 4 free cemo sa osmjehom na licu docekivati sve koji nam dodju, zar ne???

a mozda i brucosijada bitch za malim stageom udjeli nekom slucajnom prolazniku besplatan osmjeh ...

yeah right

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 13:56 sri, 2. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:rotfl:

tek sam sad skuzila da je ovo dvocjevka... moze, prodano :g:

osmijeh? svima koji me NE budu ljutili, a takvih ce, I hope, biti PUUUUNO :g:
Valjam se po podu od smijeha

tek sam sad skuzila da je ovo dvocjevka... moze, prodano Mr. Green

osmijeh? svima koji me NE budu ljutili, a takvih ce, I hope, biti PUUUUNO Mr. Green

zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 21:48 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Smijem se ja malo ubaciti? Smijem? Fala :)

Imenom fakulteta ne bi se smio nitko koristiti bez dozvole onoga ko ima pravo to ime predstavljati. A to su, u vom slučaju (ne govorim samo za PMF, već za sve fakultete) uprava fakulteta i predsjedništvo studentskog zbora na fakultetu. Dakle, predsjedništvo SZ-a ima pravo odlučiti hoće li sami organizirati brucošijadu ili će to prepustiti nekoj studentskoj udruzi, nekom pojedincu, nekom disku i šta ti j aznam.

Kak to kod nas na FF-u funkcionira? Predsjedništvo SZ-a je još davnih dana dalo dozvolu KSFF-u za organiziranj ebrucošijade, a kako to KSFF radi izvrsno, to će raditi i dalje. Razni diskoklubovi i birtijr su znali oglašavati nekakve tululu i(li) brucošijade studenata Filozofskog i sl. Radili su to sve dok im nismo poslali dopis da to ne smiju raditi, da ne smiju koristiti naziv Filozofskog fakulteta bez naše dozvole. Ako žele dozvolu, nek nam izvole platiti određenu svotu, a ako rade bez dozvole, lijepo ćemo ih tužiti zbog zlouporabe imena. I odonda više nitko ni ne pokušava to. Jednom je Kulušić radio tulum zagrijavanja za brucošijadu FF-a i to nam je bilo plaćeno. U cugi, dakako :lol:

Dakle, imate pravo zabraniti bilo kome da koristi naziv PMF MO bez vaše dozvole i(li) besplatno.
Smijem se ja malo ubaciti? Smijem? Fala Smile

Imenom fakulteta ne bi se smio nitko koristiti bez dozvole onoga ko ima pravo to ime predstavljati. A to su, u vom slučaju (ne govorim samo za PMF, već za sve fakultete) uprava fakulteta i predsjedništvo studentskog zbora na fakultetu. Dakle, predsjedništvo SZ-a ima pravo odlučiti hoće li sami organizirati brucošijadu ili će to prepustiti nekoj studentskoj udruzi, nekom pojedincu, nekom disku i šta ti j aznam.

Kak to kod nas na FF-u funkcionira? Predsjedništvo SZ-a je još davnih dana dalo dozvolu KSFF-u za organiziranj ebrucošijade, a kako to KSFF radi izvrsno, to će raditi i dalje. Razni diskoklubovi i birtijr su znali oglašavati nekakve tululu i(li) brucošijade studenata Filozofskog i sl. Radili su to sve dok im nismo poslali dopis da to ne smiju raditi, da ne smiju koristiti naziv Filozofskog fakulteta bez naše dozvole. Ako žele dozvolu, nek nam izvole platiti određenu svotu, a ako rade bez dozvole, lijepo ćemo ih tužiti zbog zlouporabe imena. I odonda više nitko ni ne pokušava to. Jednom je Kulušić radio tulum zagrijavanja za brucošijadu FF-a i to nam je bilo plaćeno. U cugi, dakako Laughing

Dakle, imate pravo zabraniti bilo kome da koristi naziv PMF MO bez vaše dozvole i(li) besplatno.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:25 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Osim ako Dekan dozvoli da se taj neki tulum tako zove... :?

Besides, ovo "alternativno" se zove "Brucosijada [b]Matematike[/b]", a ne "Brucosijada PMFa" (tako se zove ova "prava") ili "Brucosijada PMF-MO". :)
Osim ako Dekan dozvoli da se taj neki tulum tako zove... Confused

Besides, ovo "alternativno" se zove "Brucosijada Matematike", a ne "Brucosijada PMFa" (tako se zove ova "prava") ili "Brucosijada PMF-MO". Smile

[Vrh]
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 23:09 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Osim ako Dekan dozvoli da se taj neki tulum tako zove... :?

Besides, ovo "alternativno" se zove "Brucosijada [b]Matematike[/b]", a ne "Brucosijada PMFa" (tako se zove ova "prava") ili "Brucosijada PMF-MO". :)[/quote] A jel im dekan dozvolio? Možete polagati pravo i na matematiku. Niko osim vas u Zagrebu nema brucoše matematike :)
vsego (napisa):
Osim ako Dekan dozvoli da se taj neki tulum tako zove... Confused

Besides, ovo "alternativno" se zove "Brucosijada Matematike", a ne "Brucosijada PMFa" (tako se zove ova "prava") ili "Brucosijada PMF-MO". Smile
A jel im dekan dozvolio? Možete polagati pravo i na matematiku. Niko osim vas u Zagrebu nema brucoše matematike Smile

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 23:30 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

dekan je dozvolio ljepljenje plakata
doduse, mislio je da je to decko iz SZa....

ali cinjenica je da zapravo nitko nema (c) na ime....
gdje pise ovo o imenu? :-k

gdje pise ovo o imenu? Think

zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 23:33 uto, 8. 11. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]dekan je dozvolio ljepljenje plakata

gdje pise ovo o imenu? :-k[/quote]

Bogme ima. Naziv i logo svake tvrtke su zaštičeni zakonom. A faks nije ništa drugo, već jedna tvrtka.
Nesi (napisa):

gdje pise ovo o imenu? Think

Bogme ima. Naziv i logo svake tvrtke su zaštičeni zakonom. A faks nije ništa drugo, već jedna tvrtka.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum