Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:42 pon, 31. 10. 2005 Naslov: Brucosijada. Koja? Tko, koga? Prijasnja iskustva. |
|
|
[studentski_predstavnik_mod]
Kako je jedna od nasih uloga i da pazimo i upozorimo studente na razne stvari koje bi im mogle koristiti i nekoristiti, evo nas da zabodemo nos i u brucosijadu.
Dakle, [b]dragi brucosi i ostali molim pozornost![/b]
Prvo, ja osobno na Ćumez uvijek gledam kao klub studenata sa ovog brda, tako da me ne dira tko je iz kojeg odsjeka, odjela i otcjepa PMF-a ili sebe samog. I mislim (to je moje osobno misljenje) da bi ga i vi trebali tako dozivljavati i ne dopustati da vam takve nekakve podjele sprijecavaju suradnju, druzenje i prijateljstva sa svim tim divnim ljudima. A i kao jadni mali studenti, puno se lakse neke stvari naprave i provedu kad vas je vise. Jedna od takvih stvari je i brucosijada.
I ja osjecam odgovornost kao studentski predstavnik koji zna par stvari o tome i zna neka prijasnja iskustva da upozorim sve one koji jos nisu upoznati sa tim stvarima.
Dakle, sad su na izboru dvije "brucosijade".
[b]Tu je Brucosijada PMF-a koju organizira Ćumez. Kao sto mozete i vidjeti imaju bogati program, veliki prostor i mnoge razvikane goste. I zbog mnogih studenata MO-a koji su u Cumezu i koji sudjeluju u organizaciji te brucosijade ja bi tu brucosijadu radije nazvao Ć-brucosijada i podsjetio vas na ono prvo o Ćumezu sto sam istaknuo i ne zamarao se time vidite li MO kao dio PMF-a ili ne, jer to nije problem izmedju nas studenata pojedinih odsjeka i odjela. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva o zadovoljstvu (mozda je preblaga rijec) proslogodisnjom brucosijadom.[/b]
[b]Drugo sto je na ponudi je brucosijada MO-a u Papayi kojom vas odnedavno bombardiraju sareni plakati posvuda na fakultetu. Iskustvo od prosle godine je da nema nikakvih gostiju, jedan DJ, jako malo ljudi i da sve skupa lici na neki slabo posjeceni tulum. A ovi plakati svojom ponudom ponovo tjeraju na ocekivanje iste situacije. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva od proslogodisnjih razocaranja takvom "brucosijadom".[/b]
S tim da Papaya cesto radi takve stvari, tj. organizira svoj party sa nekim marketinski razvikanim imenom ne bi li privukla ljude. [size=9]Npr. ne tako davno su organizirali nekakav [i]reunion[/i] ucenika XV gim. za koji se ispostavilo da uopce nije bio to, niti je bio ikako sluzbeno utemeljen da takvo sto moze tvrditi..[/size]
Kolega koji je organizirao ovu brucosijadu (pomogao Papayi pri organizaciji) u Papayi je dosao i pitao mene (kao predsjednika SZ-PMF-MO-a) da li smo mi protiv toga da on organizira brucosijadu MO-a. Ja sam mu rekao da mi podrzavamo Ć-brucosijadu jer znamo (iz iskustva) da ce napraviti pravi posao, no da ne mozemo niti necemo nikome braniti ako zeli raditi brucosijadu. [size=9](Prijasnji put smo se sukobili oko te Papaye jer smo vidjeli da ce to biti samo party sa nazivom Brucosijada i nismo im dali nasu potporu, no i dalje su htjeli pisati naziv SZ-PMF-MO na svojim reklamama, pa je doslo do konflikta.)[/size]
No mi imamo obvezu da upoznamo studente sa stanjem stvari, te to ovom prilikom i radim. [b]Necemo vas tjerati kamo da idete, to je vas osobni izbor, ali kao i za sve ostalo sto se tice studenata imamo obvezu vas upozoriti, upoznati sa cinjenicama i preporuciti vam "pravo mjesto"[/b], sto je po nama u ovom slucaju Ć-brucosijada.
Robert Šorn,
predsjednik SZ-PMF-MO
[/studentski_predstavnik_mod]
[studentski_predstavnik_mod]
Kako je jedna od nasih uloga i da pazimo i upozorimo studente na razne stvari koje bi im mogle koristiti i nekoristiti, evo nas da zabodemo nos i u brucosijadu.
Dakle, dragi brucosi i ostali molim pozornost!
Prvo, ja osobno na Ćumez uvijek gledam kao klub studenata sa ovog brda, tako da me ne dira tko je iz kojeg odsjeka, odjela i otcjepa PMF-a ili sebe samog. I mislim (to je moje osobno misljenje) da bi ga i vi trebali tako dozivljavati i ne dopustati da vam takve nekakve podjele sprijecavaju suradnju, druzenje i prijateljstva sa svim tim divnim ljudima. A i kao jadni mali studenti, puno se lakse neke stvari naprave i provedu kad vas je vise. Jedna od takvih stvari je i brucosijada.
I ja osjecam odgovornost kao studentski predstavnik koji zna par stvari o tome i zna neka prijasnja iskustva da upozorim sve one koji jos nisu upoznati sa tim stvarima.
Dakle, sad su na izboru dvije "brucosijade".
Tu je Brucosijada PMF-a koju organizira Ćumez. Kao sto mozete i vidjeti imaju bogati program, veliki prostor i mnoge razvikane goste. I zbog mnogih studenata MO-a koji su u Cumezu i koji sudjeluju u organizaciji te brucosijade ja bi tu brucosijadu radije nazvao Ć-brucosijada i podsjetio vas na ono prvo o Ćumezu sto sam istaknuo i ne zamarao se time vidite li MO kao dio PMF-a ili ne, jer to nije problem izmedju nas studenata pojedinih odsjeka i odjela. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva o zadovoljstvu (mozda je preblaga rijec) proslogodisnjom brucosijadom.
Drugo sto je na ponudi je brucosijada MO-a u Papayi kojom vas odnedavno bombardiraju sareni plakati posvuda na fakultetu. Iskustvo od prosle godine je da nema nikakvih gostiju, jedan DJ, jako malo ljudi i da sve skupa lici na neki slabo posjeceni tulum. A ovi plakati svojom ponudom ponovo tjeraju na ocekivanje iste situacije. Koristite li Search naci cete i svjedocanstva od proslogodisnjih razocaranja takvom "brucosijadom".
S tim da Papaya cesto radi takve stvari, tj. organizira svoj party sa nekim marketinski razvikanim imenom ne bi li privukla ljude. Npr. ne tako davno su organizirali nekakav reunion ucenika XV gim. za koji se ispostavilo da uopce nije bio to, niti je bio ikako sluzbeno utemeljen da takvo sto moze tvrditi..
Kolega koji je organizirao ovu brucosijadu (pomogao Papayi pri organizaciji) u Papayi je dosao i pitao mene (kao predsjednika SZ-PMF-MO-a) da li smo mi protiv toga da on organizira brucosijadu MO-a. Ja sam mu rekao da mi podrzavamo Ć-brucosijadu jer znamo (iz iskustva) da ce napraviti pravi posao, no da ne mozemo niti necemo nikome braniti ako zeli raditi brucosijadu. (Prijasnji put smo se sukobili oko te Papaye jer smo vidjeli da ce to biti samo party sa nazivom Brucosijada i nismo im dali nasu potporu, no i dalje su htjeli pisati naziv SZ-PMF-MO na svojim reklamama, pa je doslo do konflikta.)
No mi imamo obvezu da upoznamo studente sa stanjem stvari, te to ovom prilikom i radim. Necemo vas tjerati kamo da idete, to je vas osobni izbor, ali kao i za sve ostalo sto se tice studenata imamo obvezu vas upozoriti, upoznati sa cinjenicama i preporuciti vam "pravo mjesto", sto je po nama u ovom slucaju Ć-brucosijada.
Robert Šorn,
predsjednik SZ-PMF-MO
[/studentski_predstavnik_mod]
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:47 pon, 31. 10. 2005 Naslov: |
|
|
:klapklap:
:!: potpisujem :!:
i kao bivsa predsjednica (koja je imala verbalni konflikt sa deckom iz papaye kada je inzistirao da na nekom tulumu bude potpis sz-a kao suorganizatora, a kada mu to nije uspjelo i na moje inzistiranje da obeca da ce pocistiti za sobom plakate - plakati su stajali dobrih dva-tri mjeseca iza njegovog proslog tuluma :roll:)
i kao predstavnica studenata
i kao studentica matematike koja je do grla u organizaciji ć-brucosijade...
moja poruka: idite na ono sto vas vise zabavlja i privlaci, ali se nemojte zavarati nazivom brucosijada u onom sto papaya organizira - shvatite to kao obicni tulum i dobro se provedite.... u svakom slucaju, ja vas srdacno pozivam na brucosijadu PMFa, a vi birajte sta vam je draze :wink:
nadam se da cemo se svi dobro provesti...
interni info - upravo sam izracunala da vas u boogaloo-u ocekuje 6.5 sati muzike na velikom (5 bendova), 6.5 sati muzike na malom (7 bendova) i nesto vise muzike na DJ flooru (3 DJa).... za one koji vole brojeve :wink:
potpisujem
i kao bivsa predsjednica (koja je imala verbalni konflikt sa deckom iz papaye kada je inzistirao da na nekom tulumu bude potpis sz-a kao suorganizatora, a kada mu to nije uspjelo i na moje inzistiranje da obeca da ce pocistiti za sobom plakate - plakati su stajali dobrih dva-tri mjeseca iza njegovog proslog tuluma )
i kao predstavnica studenata
i kao studentica matematike koja je do grla u organizaciji ć-brucosijade...
moja poruka: idite na ono sto vas vise zabavlja i privlaci, ali se nemojte zavarati nazivom brucosijada u onom sto papaya organizira - shvatite to kao obicni tulum i dobro se provedite.... u svakom slucaju, ja vas srdacno pozivam na brucosijadu PMFa, a vi birajte sta vam je draze
nadam se da cemo se svi dobro provesti...
interni info - upravo sam izracunala da vas u boogaloo-u ocekuje 6.5 sati muzike na velikom (5 bendova), 6.5 sati muzike na malom (7 bendova) i nesto vise muzike na DJ flooru (3 DJa).... za one koji vole brojeve
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 21:54 pon, 31. 10. 2005 Naslov: |
|
|
danas smo i mi polijepili plakate po brdu, pa ako se netko još pita kamo će ići može si usporediti "plakat do plakata" :g:
ponekad je stvarno dobro biti nematematičar - nemaš tih problema sa dvije brucošijade 8) :zelenizub:
btw:
[quote="bomark@rasprave.fizika.org"]evo kako je bilo prosle godine::
link jedan :: [url=http://www.spreha.net/42.htm]spreha[/url]
[quote="spreha.net"]U svakom slučaju teško je riječima opisati atmosferu u Boogaloo-u. Jednom riječi – divlja.[/quote]
link dva :: [url=http://www.studentnet.hr/whatever/show/689/]studentnet[/url]
[quote="studentnet.hr"]Sada dolazimo do djela gdje se hvali organizacija... dakle hval hval Ćumezu (Fizika) i (više puta naglašenoj) knjižari Tamaris - jedinom sponozoru ove odlične brucošijade, sram vas bilo bogate, snobovske, škrte firme! Knjižara Tamaris ne samo da je sponzor nego svatko tko kupi kartu te večeri ima s njom popust od 15%... Dogodine savjetujemo da koncert zaista počne barem u 21-21:30h tak da ljudi imaju energije biti do kraja, te da spomenuta škrta poduzeća otvore svoje džepove i pruže PMF-ovcima još bolji provod.[/quote]
link tri :: [url=http://www.muzika.hr/default.aspx?info=archive&id=3265]muzika.hr[/url]
[quote="muzika.hr"]Sve u svemu, tulum je bio na visini, ljudi je bilo puno, ali ne i previše. Taman toliko da se moglo pošteno isplesati bez da se pretjerano gazi po tuđim nogama ili laktari sa svima oko sebe, a nije bilo niti neizdrživo vruće već upravo taman za konstantni moving. Prostor OTV doma se pokazao odličnim izborom PMF-ovaca za organizaciju brucošijade, samo nastavite tako, vidimo se i sljedeće godine.[/quote]
ove godine svirka pocinje u 20:30h ... tocno...
pa, skupljajte snega i energije jer ce trajati minimum do 03:30, ako ne i duze ...[/quote]
danas smo i mi polijepili plakate po brdu, pa ako se netko još pita kamo će ići može si usporediti "plakat do plakata"
ponekad je stvarno dobro biti nematematičar - nemaš tih problema sa dvije brucošijade
btw:
bomark@rasprave.fizika.org (napisa): | evo kako je bilo prosle godine::
link jedan :: spreha
spreha.net (napisa): | U svakom slučaju teško je riječima opisati atmosferu u Boogaloo-u. Jednom riječi – divlja. |
link dva :: studentnet
studentnet.hr (napisa): | Sada dolazimo do djela gdje se hvali organizacija... dakle hval hval Ćumezu (Fizika) i (više puta naglašenoj) knjižari Tamaris - jedinom sponozoru ove odlične brucošijade, sram vas bilo bogate, snobovske, škrte firme! Knjižara Tamaris ne samo da je sponzor nego svatko tko kupi kartu te večeri ima s njom popust od 15%... Dogodine savjetujemo da koncert zaista počne barem u 21-21:30h tak da ljudi imaju energije biti do kraja, te da spomenuta škrta poduzeća otvore svoje džepove i pruže PMF-ovcima još bolji provod. |
link tri :: muzika.hr
muzika.hr (napisa): | Sve u svemu, tulum je bio na visini, ljudi je bilo puno, ali ne i previše. Taman toliko da se moglo pošteno isplesati bez da se pretjerano gazi po tuđim nogama ili laktari sa svima oko sebe, a nije bilo niti neizdrživo vruće već upravo taman za konstantni moving. Prostor OTV doma se pokazao odličnim izborom PMF-ovaca za organizaciju brucošijade, samo nastavite tako, vidimo se i sljedeće godine. |
ove godine svirka pocinje u 20:30h ... tocno...
pa, skupljajte snega i energije jer ce trajati minimum do 03:30, ako ne i duze ... |
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
zrzy Forumaš(ica)

|
Postano: 21:48 uto, 8. 11. 2005 Naslov: |
|
|
Smijem se ja malo ubaciti? Smijem? Fala :)
Imenom fakulteta ne bi se smio nitko koristiti bez dozvole onoga ko ima pravo to ime predstavljati. A to su, u vom slučaju (ne govorim samo za PMF, već za sve fakultete) uprava fakulteta i predsjedništvo studentskog zbora na fakultetu. Dakle, predsjedništvo SZ-a ima pravo odlučiti hoće li sami organizirati brucošijadu ili će to prepustiti nekoj studentskoj udruzi, nekom pojedincu, nekom disku i šta ti j aznam.
Kak to kod nas na FF-u funkcionira? Predsjedništvo SZ-a je još davnih dana dalo dozvolu KSFF-u za organiziranj ebrucošijade, a kako to KSFF radi izvrsno, to će raditi i dalje. Razni diskoklubovi i birtijr su znali oglašavati nekakve tululu i(li) brucošijade studenata Filozofskog i sl. Radili su to sve dok im nismo poslali dopis da to ne smiju raditi, da ne smiju koristiti naziv Filozofskog fakulteta bez naše dozvole. Ako žele dozvolu, nek nam izvole platiti određenu svotu, a ako rade bez dozvole, lijepo ćemo ih tužiti zbog zlouporabe imena. I odonda više nitko ni ne pokušava to. Jednom je Kulušić radio tulum zagrijavanja za brucošijadu FF-a i to nam je bilo plaćeno. U cugi, dakako :lol:
Dakle, imate pravo zabraniti bilo kome da koristi naziv PMF MO bez vaše dozvole i(li) besplatno.
Smijem se ja malo ubaciti? Smijem? Fala
Imenom fakulteta ne bi se smio nitko koristiti bez dozvole onoga ko ima pravo to ime predstavljati. A to su, u vom slučaju (ne govorim samo za PMF, već za sve fakultete) uprava fakulteta i predsjedništvo studentskog zbora na fakultetu. Dakle, predsjedništvo SZ-a ima pravo odlučiti hoće li sami organizirati brucošijadu ili će to prepustiti nekoj studentskoj udruzi, nekom pojedincu, nekom disku i šta ti j aznam.
Kak to kod nas na FF-u funkcionira? Predsjedništvo SZ-a je još davnih dana dalo dozvolu KSFF-u za organiziranj ebrucošijade, a kako to KSFF radi izvrsno, to će raditi i dalje. Razni diskoklubovi i birtijr su znali oglašavati nekakve tululu i(li) brucošijade studenata Filozofskog i sl. Radili su to sve dok im nismo poslali dopis da to ne smiju raditi, da ne smiju koristiti naziv Filozofskog fakulteta bez naše dozvole. Ako žele dozvolu, nek nam izvole platiti određenu svotu, a ako rade bez dozvole, lijepo ćemo ih tužiti zbog zlouporabe imena. I odonda više nitko ni ne pokušava to. Jednom je Kulušić radio tulum zagrijavanja za brucošijadu FF-a i to nam je bilo plaćeno. U cugi, dakako
Dakle, imate pravo zabraniti bilo kome da koristi naziv PMF MO bez vaše dozvole i(li) besplatno.
_________________ Ovaj ubogi sig je nastradao pod Administratorskom čizmom, a sve zbog nesmotrenosti svog autora koji je pokazao nezavidnu razinu pismenosti prilikom čitanja Pravila ponašanja na Forumu.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
zrzy Forumaš(ica)

|