Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bla bla Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 16:24 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="nana"]
zar nije pomak :D
[/quote]
Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D
[quote]
[size=9]di je moja slatka peta ...ah sjecanja :cry: [/size][/quote]
Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali. :)
[size=7]vidim ja da nas ima tu dosta, neka neka i treba tako[/size] :)
nana (napisa): |
zar nije pomak
|
Zakon... Pomak, da. Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj?
Citat: |
di je moja slatka peta ...ah sjecanja |
Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali.
vidim ja da nas ima tu dosta, neka neka i treba tako
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:01 pon, 24. 4. 2006 Naslov: Re: pripreme za faks |
|
|
[quote="sorrow"]
raspada that that-a :?: di si to samo iskopala? [size=7](ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?)[/size][/quote]
step by step? :grebgreb:
ZCP (zagrebacki centar za poduku) ti je fakat super, ja sam tam isla i bas sam sretna :D super je organizirano i svi profesori koje sam vidjela su bili prilicno simpaticni i srdacni + tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku :sunce:
ah, da, ima farmacija, Krizaniceva 4a u premiloj Klasicnoj gimnaziji :lol: :? :drinking: :lizalica:
sorrow (napisa): |
raspada that that-a di si to samo iskopala? (ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?) |
step by step?
ZCP (zagrebacki centar za poduku) ti je fakat super, ja sam tam isla i bas sam sretna super je organizirano i svi profesori koje sam vidjela su bili prilicno simpaticni i srdacni + tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku
ah, da, ima farmacija, Krizaniceva 4a u premiloj Klasicnoj gimnaziji
|
|
[Vrh] |
|
vanish Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:01 pon, 24. 4. 2006 Naslov: Re: pripreme za faks |
|
|
[quote="nana"][quote="sorrow"]moj fan club :shock: nisan zna da i to postoji... lipo lipo... [/quote]
covjece pa di ti zivis!!! :shock: :shock: pa svi znaju za to. samo ti nismo htjeli reci!!! :whisper: a sad sam se izlanula. joj bas sam blesava
iznenadio bi se da znas tko je sve u njemu! :silence:
a tek da vidis test koji buduci clanovi moraju proc. moram priznati da sam i ja imala svoje prste u tome :D[/quote]
biiiiiiiip... :lol: ali stvarno, kako to samo nisan primjetia.... :doh: i jos jedan veliki biiiiiiiiiiiiip.... :D
ajoj, nadan se da in ne dajes preteske testove... ne bi tia da mi ovako :lom: fan club izgleda... :wink: (iako jos nisan probavia tu informaciju) :lol:
[quote="nana"]
[quote="Ignavia"]+ tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku[/quote]
u pomaku se dobivaju oko 500 kn jeftinije pripreme
a da i ne spominjem da su napokon ofarbali zidove :shock: tako da vise ne strepe da ce im se dio zida srusit na glavu :shock: ili ne daj boze vrata :shock:[/quote]
moran ti priznat da me milka bas i ne odusevljava, ali eto... :lol: da je bar dorina... :wink: thx a lot...
a sta se tice cjene, cisto sumnjan da joj to igra preveliku ulogu, radije da budu dobre nego lose i jeftine...
da bar upadne... to je jako tesko za upast...
ps. a znaci zato mi je thake that bia poznat... robbie je bia tamo... on se posteno razvia od onih dana, pretpostavljan da mu taj stari bend nista nije valja... :wink:
nana (napisa): | sorrow (napisa): | moj fan club nisan zna da i to postoji... lipo lipo... |
covjece pa di ti zivis!!! pa svi znaju za to. samo ti nismo htjeli reci!!! a sad sam se izlanula. joj bas sam blesava
iznenadio bi se da znas tko je sve u njemu!
a tek da vidis test koji buduci clanovi moraju proc. moram priznati da sam i ja imala svoje prste u tome  |
biiiiiiiip... ali stvarno, kako to samo nisan primjetia.... i jos jedan veliki biiiiiiiiiiiiip....
ajoj, nadan se da in ne dajes preteske testove... ne bi tia da mi ovako fan club izgleda... (iako jos nisan probavia tu informaciju)
nana (napisa): |
Ignavia (napisa): | + tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku |
u pomaku se dobivaju oko 500 kn jeftinije pripreme
a da i ne spominjem da su napokon ofarbali zidove tako da vise ne strepe da ce im se dio zida srusit na glavu ili ne daj boze vrata  |
moran ti priznat da me milka bas i ne odusevljava, ali eto... da je bar dorina... thx a lot...
a sta se tice cjene, cisto sumnjan da joj to igra preveliku ulogu, radije da budu dobre nego lose i jeftine...
da bar upadne... to je jako tesko za upast...
ps. a znaci zato mi je thake that bia poznat... robbie je bia tamo... on se posteno razvia od onih dana, pretpostavljan da mu taj stari bend nista nije valja...
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:16 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
jedno osobno rezoniranje...
koliko ja znam, fakat puno ljudi iz pete ode i upadne na farmaciju (mislim da peta puno bolje 'dere' po tim prirodoslovnim predmetima)
e sad, kako se u petoj organiziraju pripreme za razne faxeve, tako se nekako 'spontano' ocekuje tamo imati dosta ljudi upravo iz pete.... sto znaci da se ocekuje ipak neka druga razina znanja... sto pak znaci da bi se mogle ocekivati i zesce pripreme...
a di ces se bolje pripremit ako ne natjecanjem s konkurencijom... uostalom, to daje i dobar feedback - ako kuzis da ti nikako nejde i da nista ne znas ni na kraju poduka, tj da ovi sve prije i tocnije odgovore i imaju bolji score - to moze biti dobar hint za razmisliti o drugom izboru faxa... ne odustati od pocetnog, ali mozda ipak ne ocekivati prvo mjesto na rang listi :wink:
so, my vote ide k pripremama u petoj.... ako ti to sta znaci :wink:
jedno osobno rezoniranje...
koliko ja znam, fakat puno ljudi iz pete ode i upadne na farmaciju (mislim da peta puno bolje 'dere' po tim prirodoslovnim predmetima)
e sad, kako se u petoj organiziraju pripreme za razne faxeve, tako se nekako 'spontano' ocekuje tamo imati dosta ljudi upravo iz pete.... sto znaci da se ocekuje ipak neka druga razina znanja... sto pak znaci da bi se mogle ocekivati i zesce pripreme...
a di ces se bolje pripremit ako ne natjecanjem s konkurencijom... uostalom, to daje i dobar feedback - ako kuzis da ti nikako nejde i da nista ne znas ni na kraju poduka, tj da ovi sve prije i tocnije odgovore i imaju bolji score - to moze biti dobar hint za razmisliti o drugom izboru faxa... ne odustati od pocetnog, ali mozda ipak ne ocekivati prvo mjesto na rang listi
so, my vote ide k pripremama u petoj.... ako ti to sta znaci
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
ana345 Forumaš(ica)

|
Postano: 21:26 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Inače ja sam išla u Pomak u grupu za fer/pmf i izvrsne su pripreme tamo, oje dve frendice su isto išle tamo i upale se na farmaciju,pa stvarno preporučam da idete tamo na pripreme.
[quote="Ilja"]
Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji,jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D
[/quote]
ja sam bila predprošle godine i meni je on držao fiziku,on je baš opičen profesor.
[quote]
Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali. :)
[size=7]vidim ja da nas ima tu dosta,neka neka i treba tako[/size] :)[/quote]
Meni isto jako fali, pogotovo prof.Jelić i njeni satovi latinskog. :)
p.s.Ima nas, ima nas :wink: Tko je još sve iz pete ovdje,a da ne znam? :)
Inače ja sam išla u Pomak u grupu za fer/pmf i izvrsne su pripreme tamo, oje dve frendice su isto išle tamo i upale se na farmaciju,pa stvarno preporučam da idete tamo na pripreme.
Ilja (napisa): |
Zakon... Pomak, da. Bas super da to jos uvjek postoji,jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj?
|
ja sam bila predprošle godine i meni je on držao fiziku,on je baš opičen profesor.
Citat: |
Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali.
vidim ja da nas ima tu dosta,neka neka i treba tako  |
Meni isto jako fali, pogotovo prof.Jelić i njeni satovi latinskog.
p.s.Ima nas, ima nas Tko je još sve iz pete ovdje,a da ne znam?
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:52 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ilja"]Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D [/quote]
Prof. Lemac, glavom i bradom. :D On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito. :D
Ilja (napisa): | Zakon... Pomak, da. Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? |
Prof. Lemac, glavom i bradom. On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito.
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
|
|
[Vrh] |
|
Dabrica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:02 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
ja sma bila zadovoljna pripremama u otvorenom sveučilištu.
ali gdje god da išla na pripreme, neka uzme one kondenzirane, jer ne onima tokome godine koje su subotom čovjek ništa ne nauči.
tijekom godine, a još i subotom, a fax je jo daleko itd itd i tako prođe vrijeme i stisne te pred prijemni.
to je samo moje razmišljanje, sigurno su nekim jako marljivim ljudima subotnje pripreme pomogle.
ja sma bila zadovoljna pripremama u otvorenom sveučilištu.
ali gdje god da išla na pripreme, neka uzme one kondenzirane, jer ne onima tokome godine koje su subotom čovjek ništa ne nauči.
tijekom godine, a još i subotom, a fax je jo daleko itd itd i tako prođe vrijeme i stisne te pred prijemni.
to je samo moje razmišljanje, sigurno su nekim jako marljivim ljudima subotnje pripreme pomogle.
_________________ dis bonjour a la dame...

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:04 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]@nesi i ana345... fala puno, nekako su mi bas takvi savjeti tribali... :wink: :thankyou:[/quote]
da se razumijemo, ja nit sam isla na pripreme, nit sam isla u petu :wink:
ofkors, prvo nek provjeri jel u petoj ima priprema bas za farmaciju...
ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju....
zvuci sick, ali zasto ne izvuci najbolje od svega sto se nudi?
a samosltano ucenje doma - rijetko tko je dovoljno discipliniran za tako nesto - a oni koji jesu, njima pripreme niti ne trebaju :wink:
sorrow (napisa): | @nesi i ana345... fala puno, nekako su mi bas takvi savjeti tribali...  |
da se razumijemo, ja nit sam isla na pripreme, nit sam isla u petu
ofkors, prvo nek provjeri jel u petoj ima priprema bas za farmaciju...
ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju....
zvuci sick, ali zasto ne izvuci najbolje od svega sto se nudi?
a samosltano ucenje doma - rijetko tko je dovoljno discipliniran za tako nesto - a oni koji jesu, njima pripreme niti ne trebaju
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 23:19 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Melkor"][quote="Ilja"]Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D [/quote]
Prof. Lemac, glavom i bradom. :D On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito. :D[/quote]
Znači da je još uvijek i bradom :D Je, stvarno je odličan, meni je bilo super što on ima dosta matematički pristup fizici, pa to sve izgleda dosta prirodno i egzaktno.
Melkor (napisa): | Ilja (napisa): | Zakon... Pomak, da. Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? |
Prof. Lemac, glavom i bradom. On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito.  |
Znači da je još uvijek i bradom Je, stvarno je odličan, meni je bilo super što on ima dosta matematički pristup fizici, pa to sve izgleda dosta prirodno i egzaktno.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:29 pon, 24. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju.... [/quote]
dvoje pripreme... tesko... pa nije toliko poludila... :lol:
ideja nije losa, ali je definitivno mazohisticka... :wink:
po ovome sta san procita, izgleda da ima u petoj za farmaciju... to bi joj tribalo bit dosta... :P
Nesi (napisa): | ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju.... |
dvoje pripreme... tesko... pa nije toliko poludila...
ideja nije losa, ali je definitivno mazohisticka...
po ovome sta san procita, izgleda da ima u petoj za farmaciju... to bi joj tribalo bit dosta...
[Vrh] |
|
|