Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Morpheus Forumaš(ica)
|
Postano: 22:44 uto, 3. 1. 2006 Naslov: Bolonja još jedanput ;) |
|
|
Zanima me da li sam neke stvari dobro shvatio.
Studiranje po bolonji traje 5 godina.
Tko padne 2 god. sad u banani je. Da pojasnim: pol ispita koje bi eventualno dao ne bi mu se prihvatili jel sad imaju neka nova imena al su u biti iste stvari.
Ne postoji parcijala 3 god. za generaciju koja je sad 2god,jer parcijala je pad
koji u kombinaciji s bolonjom nije, hm, dobar.
I neka mi netko ponovi koje su ono dobre strane bolonje :roll: .
--------------------------------------------------------------------------------
Mislio sam da sam jako pametan što sam oso na pmf,sad cu ispast jako glup.
(Vec vidim da ce nesi citirat neke moje prijašnje postove; nemam obrane-mlad sam i glup,potratih 3 god.
Zanima me da li sam neke stvari dobro shvatio.
Studiranje po bolonji traje 5 godina.
Tko padne 2 god. sad u banani je. Da pojasnim: pol ispita koje bi eventualno dao ne bi mu se prihvatili jel sad imaju neka nova imena al su u biti iste stvari.
Ne postoji parcijala 3 god. za generaciju koja je sad 2god,jer parcijala je pad
koji u kombinaciji s bolonjom nije, hm, dobar.
I neka mi netko ponovi koje su ono dobre strane bolonje .
--------------------------------------------------------------------------------
Mislio sam da sam jako pametan što sam oso na pmf,sad cu ispast jako glup.
(Vec vidim da ce nesi citirat neke moje prijašnje postove; nemam obrane-mlad sam i glup,potratih 3 god.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 23:47 uto, 3. 1. 2006 Naslov: Re: Bolonja još jedanput ;) |
|
|
[quote="Morpheus"]Zanima me da li sam neke stvari dobro shvatio.[/quote]
nisi, ali to je vec uobicajeno za tebe :PPPP
[quote="Morpheus"]Studiranje po bolonji traje 5 godina.[/quote]
3+2 preciznije
teoretski nakon 3 se mozes prebaciti kamo hoces... isto tako, teoretski ce biti prijamni za ove 2 godine diplomskog.... primjeti - sve sto je teorija se zapravo jos nezna
[quote="Morpheus"]Tko padne 2 god. sad u banani je.[/quote]
ako samo zbog ovoga sto si krivo skopcao - onda nije...
ako upadnes u bolognu, mozda ce ti biti teze, ali mnogima ce biti lakse jer ce ih se TJERATI da kontinuirano rade.... ok, koliko se moze...
[quote="Morpheus"] Da pojasnim: pol ispita koje bi eventualno dao ne bi mu se prihvatili jel sad imaju neka nova imena al su u biti iste stvari.[/quote]
gdje si procitao TU gluposti?! :roll:
nemali broj puta sam ponavljala frazu 'studenti NECE biti osteceni'
ako je razlika SAMO u imenu i nekim 'sitnicama' - NARAVNO DA BI SE PRIZNALO
cak se mogu od jednog kolegija priznati dva nova i obrnuto.....
u svakom slucaju, NISTA sto polozite NECE biti uzalud... mozda se samo nece odmah priznati.... ali u nekom obliku ce vam trebati, ili ce se priznati kasnije u kombinaciji s necim novim....
npr... kolegij A se ukida i dolazi kolegij B
no, kolegij bi je tek na trecoj, a A na drugoj.... no, B nije sasvim kao A, vec nesto vise.... ali, postoji kolegij C na drugoj, sortof prethodnik od B.... koji je taman ono sto je radilo razliku A-B
sa polozenim A i C ce ti se priznati B
shvatio? ili moram crtati :gg:
ajd konkretno reci koji su to ispiti troublemakeri, pa da ih imam u vidu za ispitivanje... (vijece voditelja studija and stuff)
[quote="Morpheus"]Ne postoji parcijala 3 god. za generaciju koja je sad 2god,jer parcijala je pad [/quote]
svaka parcijala je pad
i u svakom padu postoji mogucnost upisa kolegija s vise godine... o prethodno polozenim ispitima ovisi sta se moze upisati...
tako sada po starom sustavu npr ne mozes upisati ma3 i 4 ako nisi dao ma 1 i 2 i pao si prvu.... ali mozes upisati modeliranje i uvis.... npr...
[quote="Morpheus"]koji u kombinaciji s bolonjom nije, hm, dobar.[/quote]
nijedan pad nije dobar :PPPP
[quote="Morpheus"]I neka mi netko ponovi koje su ono dobre strane bolonje :roll: .[/quote]
protocnost.... bar bi trebala biti
kontinuirani rad, koji sa seminarima bi u konacnici trebao generirati mlade ljude koji actually JESU nesto samostalno radili.... za nas se to ne moze reci...
unificiranost kriterija.... TRANSPARENTNOST kriterija... pa da se ne desava da do dana ispita ne znas sta ti je gradivo jer ti prof ne zeli reci i slicne nebuloze... (hint: bologna se ne provodi samo kod nas, bologna vrijedi za sve)
[quote="Morpheus"]Mislio sam da sam jako pametan što sam oso na pmf,sad cu ispast jako glup.
(Vec vidim da ce nesi citirat neke moje prijašnje postove; nemam obrane-mlad sam i glup,potratih 3 god.[/quote]
nedamise
ova godina jos ima 8 ispitnih rokova... ako TO potratis - da, mlad si i glup i potratio si 3 godine zivota...
u 8 rokova se moze puuuuuuno toga dati.... samo treba zagrijati stolac
ako si rascistio s time da odustajes, nadji alternativu... hoce li to biti visa, fax... posao.... i pocni se bavit time (pripreme za novi prijamni, proucavanje materijala za posao i trazenje istog i slicno)
iskreno, tko god zeli, ovaj fax moze zavrsiti.... mozda ce mu trajati dulje... ali moze se... osobno se uvjerih da ljudi kojima sam bila na rubu zivaca da im kazem da traze drugi fax, su polozili sve ono sto ih je kocilo i idu dalje.... jer su radili...
a cuj, nista u zivotu ti nece ici bez rada truda i muke.... (veze i tatice cemo ostaviti postrani)
it's your life, your choice..... ali sto odlucis - nemoj se kajati... vec za i sa tom odlukom cvrsto idi dalje.... :wink:
good luck :g:
valjda znas da uvijek mozes traziti savjet i argumente... sto na forumu, sto privatno/osobno....
ako ne znas staviti sam pred sebe karte na stol, dodji mi jednom u praktikum (pr4 uto, cet 16-20) pa mozemo popricati.... vidjeti realno sto se moze, sto se ne moze..... prijedlog: baacnje karata na stol obavi sto prije, do zimskog roka je mjesec dana, u kojih se moze puno napraviti, ako na vrijeme odlucis i krenes..... :wink:
Morpheus (napisa): | Zanima me da li sam neke stvari dobro shvatio. |
nisi, ali to je vec uobicajeno za tebe
Morpheus (napisa): | Studiranje po bolonji traje 5 godina. |
3+2 preciznije
teoretski nakon 3 se mozes prebaciti kamo hoces... isto tako, teoretski ce biti prijamni za ove 2 godine diplomskog.... primjeti - sve sto je teorija se zapravo jos nezna
Morpheus (napisa): | Tko padne 2 god. sad u banani je. |
ako samo zbog ovoga sto si krivo skopcao - onda nije...
ako upadnes u bolognu, mozda ce ti biti teze, ali mnogima ce biti lakse jer ce ih se TJERATI da kontinuirano rade.... ok, koliko se moze...
Morpheus (napisa): | Da pojasnim: pol ispita koje bi eventualno dao ne bi mu se prihvatili jel sad imaju neka nova imena al su u biti iste stvari. |
gdje si procitao TU gluposti?!
nemali broj puta sam ponavljala frazu 'studenti NECE biti osteceni'
ako je razlika SAMO u imenu i nekim 'sitnicama' - NARAVNO DA BI SE PRIZNALO
cak se mogu od jednog kolegija priznati dva nova i obrnuto.....
u svakom slucaju, NISTA sto polozite NECE biti uzalud... mozda se samo nece odmah priznati.... ali u nekom obliku ce vam trebati, ili ce se priznati kasnije u kombinaciji s necim novim....
npr... kolegij A se ukida i dolazi kolegij B
no, kolegij bi je tek na trecoj, a A na drugoj.... no, B nije sasvim kao A, vec nesto vise.... ali, postoji kolegij C na drugoj, sortof prethodnik od B.... koji je taman ono sto je radilo razliku A-B
sa polozenim A i C ce ti se priznati B
shvatio? ili moram crtati
ajd konkretno reci koji su to ispiti troublemakeri, pa da ih imam u vidu za ispitivanje... (vijece voditelja studija and stuff)
Morpheus (napisa): | Ne postoji parcijala 3 god. za generaciju koja je sad 2god,jer parcijala je pad |
svaka parcijala je pad
i u svakom padu postoji mogucnost upisa kolegija s vise godine... o prethodno polozenim ispitima ovisi sta se moze upisati...
tako sada po starom sustavu npr ne mozes upisati ma3 i 4 ako nisi dao ma 1 i 2 i pao si prvu.... ali mozes upisati modeliranje i uvis.... npr...
Morpheus (napisa): | koji u kombinaciji s bolonjom nije, hm, dobar. |
nijedan pad nije dobar
Morpheus (napisa): | I neka mi netko ponovi koje su ono dobre strane bolonje . |
protocnost.... bar bi trebala biti
kontinuirani rad, koji sa seminarima bi u konacnici trebao generirati mlade ljude koji actually JESU nesto samostalno radili.... za nas se to ne moze reci...
unificiranost kriterija.... TRANSPARENTNOST kriterija... pa da se ne desava da do dana ispita ne znas sta ti je gradivo jer ti prof ne zeli reci i slicne nebuloze... (hint: bologna se ne provodi samo kod nas, bologna vrijedi za sve)
Morpheus (napisa): | Mislio sam da sam jako pametan što sam oso na pmf,sad cu ispast jako glup.
(Vec vidim da ce nesi citirat neke moje prijašnje postove; nemam obrane-mlad sam i glup,potratih 3 god. |
nedamise
ova godina jos ima 8 ispitnih rokova... ako TO potratis - da, mlad si i glup i potratio si 3 godine zivota...
u 8 rokova se moze puuuuuuno toga dati.... samo treba zagrijati stolac
ako si rascistio s time da odustajes, nadji alternativu... hoce li to biti visa, fax... posao.... i pocni se bavit time (pripreme za novi prijamni, proucavanje materijala za posao i trazenje istog i slicno)
iskreno, tko god zeli, ovaj fax moze zavrsiti.... mozda ce mu trajati dulje... ali moze se... osobno se uvjerih da ljudi kojima sam bila na rubu zivaca da im kazem da traze drugi fax, su polozili sve ono sto ih je kocilo i idu dalje.... jer su radili...
a cuj, nista u zivotu ti nece ici bez rada truda i muke.... (veze i tatice cemo ostaviti postrani)
it's your life, your choice..... ali sto odlucis - nemoj se kajati... vec za i sa tom odlukom cvrsto idi dalje....
good luck
valjda znas da uvijek mozes traziti savjet i argumente... sto na forumu, sto privatno/osobno....
ako ne znas staviti sam pred sebe karte na stol, dodji mi jednom u praktikum (pr4 uto, cet 16-20) pa mozemo popricati.... vidjeti realno sto se moze, sto se ne moze..... prijedlog: baacnje karata na stol obavi sto prije, do zimskog roka je mjesec dana, u kojih se moze puno napraviti, ako na vrijeme odlucis i krenes.....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Morpheus Forumaš(ica)
|
Postano: 7:02 sri, 4. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Evo za konkretan primjer uzmimo uvod u vjerojatnost i statistiku koji je sada postao uvod u vjerojatnost i uvod u statistiku.
Kontinuiran rad u bolonji, :roll: ,u redu ako čovjeka može netko sponzorirati,
bilo stipendija ili obitelj,a što je sa ljudima koji rade-ne da bi si kupili neki gizmo,već da imaju šta za jest.Negdje na forumu sam pročitao da pmf i posao ne idu zajedno-nekima je to bila gruba realnost i moglo se,prije,faks bi se rastegnuo na 6 godina možda, ali moglo se. Neke ljude će iznenaditi život-hint:možda netko ostane trudan. Takvima bolonja ne izlazi u susret.
Istina je da bi si trebao postavit prioritete(kao i svi drugi na svijetu),ali već sam ih bio postavio,a bolonja mi onda uvalila još jednu godinu.Prednost bi bila što bi ako ostanem studirat na bolonji mogao dočekat da ukinu vojsku.
Evo za konkretan primjer uzmimo uvod u vjerojatnost i statistiku koji je sada postao uvod u vjerojatnost i uvod u statistiku.
Kontinuiran rad u bolonji, ,u redu ako čovjeka može netko sponzorirati,
bilo stipendija ili obitelj,a što je sa ljudima koji rade-ne da bi si kupili neki gizmo,već da imaju šta za jest.Negdje na forumu sam pročitao da pmf i posao ne idu zajedno-nekima je to bila gruba realnost i moglo se,prije,faks bi se rastegnuo na 6 godina možda, ali moglo se. Neke ljude će iznenaditi život-hint:možda netko ostane trudan. Takvima bolonja ne izlazi u susret.
Istina je da bi si trebao postavit prioritete(kao i svi drugi na svijetu),ali već sam ih bio postavio,a bolonja mi onda uvalila još jednu godinu.Prednost bi bila što bi ako ostanem studirat na bolonji mogao dočekat da ukinu vojsku.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 8:19 sri, 4. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Morpheus"]Evo za konkretan primjer uzmimo uvod u vjerojatnost i statistiku koji je sada postao uvod u vjerojatnost i uvod u statistiku.[/quote]
odlicno... sa polozenim uvisom bi mogao imati polozena dva kolegija.. (ofkors, ako se gradivo statistike ne promijeni)
[quote="Morpheus"]Neke ljude će iznenaditi život-hint:možda netko ostane trudan. Takvima bolonja ne izlazi u susret.[/quote]
krivo... takvi upisuju pauzu
i sada je obicaj da se zbog vojske, trudnoce, teze bolesti uredno upise pauza....
sto se ostalog tice... ja nisam tu da ti ista solim... it's your life...
a sto se tice toga da se moglo.... nekoc se moglo umrijeti (hint: smrtna kazna) ako ubijes nekoga, sada mozes samo max 40 godina sluzit.... vremena se mijenjaju....
da si dao sve na vrijeme, ne bi sad tu 'kukao', rajt?
no nisi..... i sad se moras suociti sa posljedicama... one way or another.... it's a life....
Morpheus (napisa): | Evo za konkretan primjer uzmimo uvod u vjerojatnost i statistiku koji je sada postao uvod u vjerojatnost i uvod u statistiku. |
odlicno... sa polozenim uvisom bi mogao imati polozena dva kolegija.. (ofkors, ako se gradivo statistike ne promijeni)
Morpheus (napisa): | Neke ljude će iznenaditi život-hint:možda netko ostane trudan. Takvima bolonja ne izlazi u susret. |
krivo... takvi upisuju pauzu
i sada je obicaj da se zbog vojske, trudnoce, teze bolesti uredno upise pauza....
sto se ostalog tice... ja nisam tu da ti ista solim... it's your life...
a sto se tice toga da se moglo.... nekoc se moglo umrijeti (hint: smrtna kazna) ako ubijes nekoga, sada mozes samo max 40 godina sluzit.... vremena se mijenjaju....
da si dao sve na vrijeme, ne bi sad tu 'kukao', rajt?
no nisi..... i sad se moras suociti sa posljedicama... one way or another.... it's a life....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 10:26 sri, 4. 1. 2006 Naslov: Re: Bolonja još jedanput ;) |
|
|
[quote="Nesi"]ne bi letio odmah... samo bi morao ponavljati... [/quote]
Mislio sam na ovo. Recimo da netko padne prvi kolokvij iz EM i popravni takodjer. Taj nakon 2 mjeseca faksa zna da do iduce godine ne moze poloziti nista, dalke ima 10 mjeseci za razmisljanje zeli li stvarno studirati matematiku ili ne. Moguca su dva razumna scenarija. Prvi, naci ce si posao i odustati od faksa (postepeno ili naglo). Ako je odlucan, nakon 10 mjeseci ostavit ce posao i poceti za pravo studirati. U drugoj varijanti ne vjerujem da ce ikad vise pasti na kolokviju.
@Morph: Bolonja stvarno ne ide na ruku studentima koji rade ili studiraju na dva faksa. Jedan od osnovnih principa na kojima se zasniva je da je studiranje ekvivalentno full-time jobu (8 sati na dan). Ajde probaj raditi dva posla s punim radnim vremenom... kad ces jesti i spavati? Ne znam ima li toga kod nas, ali na nekim faksovima posoji status 'student uz rad' ili 'izvanredni student'. Omogucava fleksibilnij pristup studiju, ali najcesce se na diplomi vidi da faks nije zavrsen po redovnom rezimu. Probaj se malo raspitati o tome.
Nesi (napisa): | ne bi letio odmah... samo bi morao ponavljati... |
Mislio sam na ovo. Recimo da netko padne prvi kolokvij iz EM i popravni takodjer. Taj nakon 2 mjeseca faksa zna da do iduce godine ne moze poloziti nista, dalke ima 10 mjeseci za razmisljanje zeli li stvarno studirati matematiku ili ne. Moguca su dva razumna scenarija. Prvi, naci ce si posao i odustati od faksa (postepeno ili naglo). Ako je odlucan, nakon 10 mjeseci ostavit ce posao i poceti za pravo studirati. U drugoj varijanti ne vjerujem da ce ikad vise pasti na kolokviju.
@Morph: Bolonja stvarno ne ide na ruku studentima koji rade ili studiraju na dva faksa. Jedan od osnovnih principa na kojima se zasniva je da je studiranje ekvivalentno full-time jobu (8 sati na dan). Ajde probaj raditi dva posla s punim radnim vremenom... kad ces jesti i spavati? Ne znam ima li toga kod nas, ali na nekim faksovima posoji status 'student uz rad' ili 'izvanredni student'. Omogucava fleksibilnij pristup studiju, ali najcesce se na diplomi vidi da faks nije zavrsen po redovnom rezimu. Probaj se malo raspitati o tome.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:52 sri, 4. 1. 2006 Naslov: Re: Bolonja još jedanput ;) |
|
|
[quote="krcko"]Ne znam ima li toga kod nas, ali na nekim faksovima posoji status 'student uz rad' ili 'izvanredni student'.[/quote]
AFAIR, toga kod nas nema. :( Jedan prijatelj je pokusavao to dobiti, no nije mu uspjelo, pa je glumio "pravog" studenta. :?
Sad se opet zavarava da misli ozbiljno studirati... :gg:
krcko (napisa): | Ne znam ima li toga kod nas, ali na nekim faksovima posoji status 'student uz rad' ili 'izvanredni student'. |
AFAIR, toga kod nas nema. Jedan prijatelj je pokusavao to dobiti, no nije mu uspjelo, pa je glumio "pravog" studenta.
Sad se opet zavarava da misli ozbiljno studirati...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Morpheus Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Morpheus Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 11:04 čet, 5. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Ako je netko bolonjac i uz to radi, zar mu nije dovoljno trenutno samo formalno postojecu obavezu dolazaka ne vjezbe i predavanja pretvoriti u nepostojecu, pa da jos uvijek sve stigne? Nagadam, nisam studirala uz rad niti znam ikoga tko je, ali nekako mi se cini da se to (zadace+kolokviji) onda svede na neku razumnu kolicinu posla koja se da obaviti navecer, preko vikenda i sl. Jedini problem je onda nabavka biljezaka s vjezbi predavanja na vrijeme (sto je valjda isto ok ako covjek nije prva generacija za koju se taj kolegij drzi).
Ako je netko bolonjac i uz to radi, zar mu nije dovoljno trenutno samo formalno postojecu obavezu dolazaka ne vjezbe i predavanja pretvoriti u nepostojecu, pa da jos uvijek sve stigne? Nagadam, nisam studirala uz rad niti znam ikoga tko je, ali nekako mi se cini da se to (zadace+kolokviji) onda svede na neku razumnu kolicinu posla koja se da obaviti navecer, preko vikenda i sl. Jedini problem je onda nabavka biljezaka s vjezbi predavanja na vrijeme (sto je valjda isto ok ako covjek nije prva generacija za koju se taj kolegij drzi).
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 14:35 čet, 5. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Tako je, nemaju svi mameke i tateke koji su puni love da im omoguče smještaj i hranu u zagrebu. Ipak smo u Hrvatskoj i takve stvari su problem. Pa ti sad nagovori roditelje koji imaju svaki 2200kn plaču, dvoje djece, da ti plate ono barem nužno za studiranje.
A studenti sa poslom sad moraju dolaziti na vježbe (da bi dobili neke bodove) a nemogu, i šta, neka padnu godinu?
Mislim, neznam šta je falilo prijašnjem procesu studiranja.
Tako je, nemaju svi mameke i tateke koji su puni love da im omoguče smještaj i hranu u zagrebu. Ipak smo u Hrvatskoj i takve stvari su problem. Pa ti sad nagovori roditelje koji imaju svaki 2200kn plaču, dvoje djece, da ti plate ono barem nužno za studiranje.
A studenti sa poslom sad moraju dolaziti na vježbe (da bi dobili neke bodove) a nemogu, i šta, neka padnu godinu?
Mislim, neznam šta je falilo prijašnjem procesu studiranja.
|
|
[Vrh] |
|
Morpheus Forumaš(ica)
|
Postano: 17:23 čet, 5. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]:OT:
[quote="Morpheus"]I slažem se s onim "its life"[/quote]
C-c, veli se [i]C'est la vie[/i]. Kud ste sve nasli na engleski prevadjat. :roll: :nonono: :PPPP[/quote]
Hehehe,slažem se, amerikanizacija je odvratna stvar,ali izgleda da nam nema spasa, progutat će nas sve.
:usa
steelworker (napisa): |
Morpheus (napisa): | I slažem se s onim "its life" |
C-c, veli se C'est la vie. Kud ste sve nasli na engleski prevadjat. |
Hehehe,slažem se, amerikanizacija je odvratna stvar,ali izgleda da nam nema spasa, progutat će nas sve.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:27 čet, 5. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Morpheus"][quote="steelworker"]:OT:
[quote="Morpheus"]I slažem se s onim "its life"[/quote]
C-c, veli se [i]C'est la vie[/i]. Kud ste sve nasli na engleski prevadjat. :roll: :nonono: :PPPP[/quote]
:usa[/quote]
ne pričaju samo amerikanci engleski :wink:
Morpheus (napisa): | steelworker (napisa): |
Morpheus (napisa): | I slažem se s onim "its life" |
C-c, veli se C'est la vie. Kud ste sve nasli na engleski prevadjat. |
|
ne pričaju samo amerikanci engleski
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivanak Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Marko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:17 čet, 5. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="ivanak"]ma sve se može ak imaš volje, ja imam i muža koji studira i dijete i radimo oboje kad god se pruzi prilika pa je on dogurao do četvrte, a ja do treće. Istina da skoro niš ne spavamo i da studiramo već pet godina i prosjek je jad i bijeda, ali ipak ide, makar puževim korakom :D[/quote]
SVAKA VAM ČAST!!! To ja zovem volja.
Dali bi se sad to moglo na bolonji, e to je pitanje.
ivanak (napisa): | ma sve se može ak imaš volje, ja imam i muža koji studira i dijete i radimo oboje kad god se pruzi prilika pa je on dogurao do četvrte, a ja do treće. Istina da skoro niš ne spavamo i da studiramo već pet godina i prosjek je jad i bijeda, ali ipak ide, makar puževim korakom |
SVAKA VAM ČAST!!! To ja zovem volja.
Dali bi se sad to moglo na bolonji, e to je pitanje.
_________________ Iljo
|
|
[Vrh] |
|
|