Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:11 pon, 6. 2. 2006 Naslov: Razmišljanja o osnivanju udruge za zaštitu prava pušača |
|
|
Eto, s obzirom da se za svaku sitnicu stvaraju udruge, bilo za zaštitu, bilo za promicanje raznih ideologija i sl., a i jer pušači sve više tonu na društvenoj ljestvici vrijednosti, predlažem osnivanje udruge za zaštitu prava pušača.
Komentari?
I zašto nema smjalija koji puši?
Eto, s obzirom da se za svaku sitnicu stvaraju udruge, bilo za zaštitu, bilo za promicanje raznih ideologija i sl., a i jer pušači sve više tonu na društvenoj ljestvici vrijednosti, predlažem osnivanje udruge za zaštitu prava pušača.
Komentari?
I zašto nema smjalija koji puši?
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Zivac Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:04 uto, 7. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.
Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:21 uto, 7. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="wookie"]Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. I[/quote]
To mi je stvarno odvratno kad napravi netko. Isto kao sto mi je odvratno kad pada kisa i svi se stisnu u onu malu kucicu na tramvajskoj stanici, i uvijek se nade netko tko bas onda mora pusit :roll:
wookie (napisa): | Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. I |
To mi je stvarno odvratno kad napravi netko. Isto kao sto mi je odvratno kad pada kisa i svi se stisnu u onu malu kucicu na tramvajskoj stanici, i uvijek se nade netko tko bas onda mora pusit
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 10:47 uto, 7. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="wookie"]Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.[/quote]
To je problem provedbe zakona. :(
Jedan od vecih gusteva mi je zapalit cigaretu nakon jela, ali suzdrzim se dok svi ne pojedu.
Tesko da ce itko tko ne pusi shvatiti one koji puse. Isto tako ja ne shvacam kockare, narkomane i slicnu ekipu. Jedina ovisnost koju mogu shvatiti je ona o adrenalinu, ali ta je :yes:
wookie (napisa): | Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme. |
To je problem provedbe zakona.
Jedan od vecih gusteva mi je zapalit cigaretu nakon jela, ali suzdrzim se dok svi ne pojedu.
Tesko da ce itko tko ne pusi shvatiti one koji puse. Isto tako ja ne shvacam kockare, narkomane i slicnu ekipu. Jedina ovisnost koju mogu shvatiti je ona o adrenalinu, ali ta je
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 12:53 uto, 7. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Mislim da pusaci imaju jos jako dobar status u drustvu. Ja sam nepusac, i sve mi vise smeta pusenje. Prvo zato sto sam imao uvid kakve su posljedice, a s druge strane, zato sto nema dobar miris. A kao ludo se hvata na odjecu... Osim toga, ako se netko zeli ubiti, neka to radi sebi, nemora i mene usput...
Protiv sam mijesanja pusaca i nepusaca u zatvorenim prostorima. Posebno u kaficima gdje nekakav zidic od metra visine dijeli prostor za pusenje i nepusenje. Koja je razlika? I jedan i drugi prostor su zadimljeni... Poslije kad dodjem doma, sve smrdi na dim...
Mislim da pusaci imaju jos jako dobar status u drustvu. Ja sam nepusac, i sve mi vise smeta pusenje. Prvo zato sto sam imao uvid kakve su posljedice, a s druge strane, zato sto nema dobar miris. A kao ludo se hvata na odjecu... Osim toga, ako se netko zeli ubiti, neka to radi sebi, nemora i mene usput...
Protiv sam mijesanja pusaca i nepusaca u zatvorenim prostorima. Posebno u kaficima gdje nekakav zidic od metra visine dijeli prostor za pusenje i nepusenje. Koja je razlika? I jedan i drugi prostor su zadimljeni... Poslije kad dodjem doma, sve smrdi na dim...
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:53 uto, 7. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima. Dok jedu, strpit ću se. Ako je zatvoren prozor ili znam da ljudi ne puše u toj prostoriji otići ću na balkon. I sl. detalji koji život znače. Moram priznat da sam se to skultivirala prethodnih godina.
Imali smo neke prijatelje. Muž nije znao da mu žena puši pa kad bi nam došli u goste, ona bi svako malo dolazila kod sestre i mene u sobu (bile smo klinke) i zapalila na prozoru. Uopće to nisam doživljavala kao napad na moj organizam. Da se razumijemo, i meni nekad smeta dim... dok sam vani, ljudi mali milion, a prostor za 20-ak ljudi, i nema klime, ventilacije ili sl.
Nego, sad smo promjenili zgradu na poslu i nema prostora za pušenje pa pušimo na požarnim stubama gdje je uvijek hladnije nego vani. Za vrijeme posla sam smanjila pušenje, ali zato nadoknadim nakon posla :wink:
I da, s obzirom na to da ću morat opet povremeno dolazit na faks, recite mi: gdje da ja zapušim? Gdje da napravim predah? Zar fakat nema nigdje unutra prostora? Tja!
Ej, pušači! Mogli bi unajmit ured profesora kojeg nema i napravit pušionu?!? HA?
vsego, a koja prava ateista su narušena?
Problem je u tome što sve više mjesta prave za nepušače. Nekad je pušač bio dio elite, a sad nepušač. Nekad su u svakom filmu dimili glavni junaci, a sad skoro nitko. Naravno sad se svi "vole". To je valjda nova moda :lol:
Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima. Dok jedu, strpit ću se. Ako je zatvoren prozor ili znam da ljudi ne puše u toj prostoriji otići ću na balkon. I sl. detalji koji život znače. Moram priznat da sam se to skultivirala prethodnih godina.
Imali smo neke prijatelje. Muž nije znao da mu žena puši pa kad bi nam došli u goste, ona bi svako malo dolazila kod sestre i mene u sobu (bile smo klinke) i zapalila na prozoru. Uopće to nisam doživljavala kao napad na moj organizam. Da se razumijemo, i meni nekad smeta dim... dok sam vani, ljudi mali milion, a prostor za 20-ak ljudi, i nema klime, ventilacije ili sl.
Nego, sad smo promjenili zgradu na poslu i nema prostora za pušenje pa pušimo na požarnim stubama gdje je uvijek hladnije nego vani. Za vrijeme posla sam smanjila pušenje, ali zato nadoknadim nakon posla
I da, s obzirom na to da ću morat opet povremeno dolazit na faks, recite mi: gdje da ja zapušim? Gdje da napravim predah? Zar fakat nema nigdje unutra prostora? Tja!
Ej, pušači! Mogli bi unajmit ured profesora kojeg nema i napravit pušionu?!? HA?
vsego, a koja prava ateista su narušena?
Problem je u tome što sve više mjesta prave za nepušače. Nekad je pušač bio dio elite, a sad nepušač. Nekad su u svakom filmu dimili glavni junaci, a sad skoro nitko. Naravno sad se svi "vole". To je valjda nova moda
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:39 uto, 7. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima.[/quote]
[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=5833#5833]Ovdje[/url]:
[quote="steelworker"][quote="Ivančica"]Nisam niti mislila na normalnu šetnju i držanje za ručice, koju pusu, ali kad si netko pregledava krajnike, kad se ne može odlijepiti... e, to već nije pristojno.[/quote]
Yeah right! Meni je nepristojno kada pušiš u mojoj blizini i najradije bi te (svakog pušača kaj mi puši pod nosom) natjeral da pojedeš tu cigaretu (and I would rip you limb by limb... i uzel bi buzdovan i akademski se ponašal s njime prema tebi), ALI TO NE RADIM. Zakaj? Imaš pravo da pušiš (na mjestima za pušenje di se ja nažalost nađem).[/quote]
Mora da dobri Steel nije shvatio tvoje napore da budes korektna prema njemu... :rotfl:
Sto se tice prava ateista, to si citaj na onom topicu, a ja jos uvijek cekam ponesto o narusenim pravima pusaca... :lol:
@buba: Na onom topicu je receno da se izorganizirate, a ne da cekate da vam netko drugi (nepusaci :lol:) napravi amfiteatar. 8)
Ivančica (napisa): | Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima. |
Ovdje:
steelworker (napisa): | Ivančica (napisa): | Nisam niti mislila na normalnu šetnju i držanje za ručice, koju pusu, ali kad si netko pregledava krajnike, kad se ne može odlijepiti... e, to već nije pristojno. |
Yeah right! Meni je nepristojno kada pušiš u mojoj blizini i najradije bi te (svakog pušača kaj mi puši pod nosom) natjeral da pojedeš tu cigaretu (and I would rip you limb by limb... i uzel bi buzdovan i akademski se ponašal s njime prema tebi), ALI TO NE RADIM. Zakaj? Imaš pravo da pušiš (na mjestima za pušenje di se ja nažalost nađem). |
Mora da dobri Steel nije shvatio tvoje napore da budes korektna prema njemu...
Sto se tice prava ateista, to si citaj na onom topicu, a ja jos uvijek cekam ponesto o narusenim pravima pusaca...
@buba: Na onom topicu je receno da se izorganizirate, a ne da cekate da vam netko drugi (nepusaci ) napravi amfiteatar.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: