Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:23 sub, 18. 2. 2006 Naslov: |
|
|
:ccc: :ccc: :ccc: :ccc: :ccc:
Meni se cini da prof. nije koristio tu skriptu od jesenskog roka, tako da savjetujem da se [b]NE oslanjate[/b] iskljucivo na podatke od tamo! :tso:
Posaljite mu radije mail (preko vikenda nece biti dostupan, pa se strpite za reply). ;)
P.S. Ja sam autor skripte, no ne pratim da li se koristi; ovo je samo moj dojam i zelja da vas upozorim. :) Moguce je da nesto i osvane tamo... :neznam:
Meni se cini da prof. nije koristio tu skriptu od jesenskog roka, tako da savjetujem da se NE oslanjate iskljucivo na podatke od tamo!
Posaljite mu radije mail (preko vikenda nece biti dostupan, pa se strpite za reply).
P.S. Ja sam autor skripte, no ne pratim da li se koristi; ovo je samo moj dojam i zelja da vas upozorim. Moguce je da nesto i osvane tamo...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 21:37 sub, 18. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]dobro a zašto se opće komplicira tu s tim prijavljivanjem usmenih umjesto da se jednostavno oglasi termin i zdravo?[/quote]
Ako se dobro sjecam, kad je zamolio da slozim tu skriptu, profesor je zelio omoguciti studentima da biraju termine koji im odgovaraju. :) Nemoj zaboraviti da se kolokventi i tako moraju negdje, nekako prijaviti, pa mislim da je i to igralo ulogu (ne znam tocno kakvu; nisam na tom kolegiju). :)
Osobno, ne vidim neku komplikaciju u tome da posjetis jednu web stranicu i ostavis tamo 3 podatka... :|
Anonymous (napisa): | dobro a zašto se opće komplicira tu s tim prijavljivanjem usmenih umjesto da se jednostavno oglasi termin i zdravo? |
Ako se dobro sjecam, kad je zamolio da slozim tu skriptu, profesor je zelio omoguciti studentima da biraju termine koji im odgovaraju. Nemoj zaboraviti da se kolokventi i tako moraju negdje, nekako prijaviti, pa mislim da je i to igralo ulogu (ne znam tocno kakvu; nisam na tom kolegiju).
Osobno, ne vidim neku komplikaciju u tome da posjetis jednu web stranicu i ostavis tamo 3 podatka...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
jelena Forumaš(ica)
|
|