Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 12:30 pon, 3. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="Anonymous"]:shock: ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... :shock:[/quote]
(Ne)Službeni odgovor koji sam ja dobio od SUMA-e je:
"Nema se dovoljno para"
Zanimljivo je to da se Bezjaka xxxxxx to niš uopće ne tiče :roll:
I još nešto:
Mi imamo dva ljetna roka, dva jesenska i dekanski.
Svi ostali faksovi (možda ne svi, ali podosta njih) ima
tri ljetna, tri jesenska i dekanski.
Dakle, dva ispitna roka više od nas, plus svi ostali kolokviji koje oni imaju (da ne spominjem kako je naš faks daaaaaaaaaleko najteži :lol:)
Mislim, stvarno ga malo pretjeruju :roll:
[b]Admin edit:[/b] Slagao se ja ili ne s nekim karakterizacijama licnosti iz javnog zivota, molim autore da se suzdrze dodjeljivanja atributa uz konkretne ljude i/ili organizacije. :(
Anonymous (napisa): | ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ...  |
(Ne)Službeni odgovor koji sam ja dobio od SUMA-e je:
"Nema se dovoljno para"
Zanimljivo je to da se Bezjaka xxxxxx to niš uopće ne tiče
I još nešto:
Mi imamo dva ljetna roka, dva jesenska i dekanski.
Svi ostali faksovi (možda ne svi, ali podosta njih) ima
tri ljetna, tri jesenska i dekanski.
Dakle, dva ispitna roka više od nas, plus svi ostali kolokviji koje oni imaju (da ne spominjem kako je naš faks daaaaaaaaaleko najteži )
Mislim, stvarno ga malo pretjeruju
Admin edit: Slagao se ja ili ne s nekim karakterizacijama licnosti iz javnog zivota, molim autore da se suzdrze dodjeljivanja atributa uz konkretne ljude i/ili organizacije.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:10 pon, 3. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
Djeco, vi imate (cini mi se) [b]cetiri (4)[/b] predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? :roll: Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.
A, ako se "[i]nema para[/i]", onda barem da cujemo koliko to kosta ispitni rok. :? [b]Po stavkama![/b] 8)
Djeco, vi imate (cini mi se) cetiri (4) predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.
A, ako se "nema para", onda barem da cujemo koliko to kosta ispitni rok. Po stavkama!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 14:39 pon, 3. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="vsego"]Djeco, vi imate (cini mi se) [b]cetiri (4)[/b] predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? :roll: Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas.[/quote]
Oni hodaju okolo po gradskim trgovima i vrište da su i oni norci.
Baš su super :roll:
Nego, koga bi se moglo otić pitat, službeno, zakaj nema trećeg ljetnog roka?
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka :roll:
vsego (napisa): | Djeco, vi imate (cini mi se) cetiri (4) predstavnika u Vijecu. Sta oni rade? Razgovarajte s njima, neka se zauzmu za vas. |
Oni hodaju okolo po gradskim trgovima i vrište da su i oni norci.
Baš su super
Nego, koga bi se moglo otić pitat, službeno, zakaj nema trećeg ljetnog roka?
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka
[Vrh] |
|
Guest odozgo Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:21 pon, 3. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="C'Tebo"]Nego, koga bi se moglo otić pitat, službeno, zakaj nema trećeg ljetnog roka?
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka :roll:[/quote]
Pada mi na pamet jedino prodekanica za nastavu, no nemam pojma koliko jesam ili nisam u pravu. :|
Navodno da je Vijece to jako slozno (mozda cak jednoglasno?) prihvatilo.
Trazite sluzbeno objasnjenje... :?
Ili, barem, jedan rok na pocetku 6. mjeseca. Neka kolidira s predavanjima. Bar da imate tu sansu, pa tko hoce nek izlazi na ispit.
C'Tebo (napisa): | Nego, koga bi se moglo otić pitat, službeno, zakaj nema trećeg ljetnog roka?
Mislim, od ljudi zaposlenih na faksu, ne da odem u SC pitat Bezjaka  |
Pada mi na pamet jedino prodekanica za nastavu, no nemam pojma koliko jesam ili nisam u pravu.
Navodno da je Vijece to jako slozno (mozda cak jednoglasno?) prihvatilo.
Trazite sluzbeno objasnjenje...
Ili, barem, jedan rok na pocetku 6. mjeseca. Neka kolidira s predavanjima. Bar da imate tu sansu, pa tko hoce nek izlazi na ispit.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 0:41 uto, 4. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="Anonymous"]nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata [/quote]
Hm, dobro, ovo baš i nije skroz istina.
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)
Anonymous (napisa): | nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata |
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 16:00 uto, 4. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="C'Tebo"][quote="Anonymous"]nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata [/quote]
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)[/quote]
Ruđer je udaljen od nas za jednu bus stanicu :wink:[/quote]
A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?
Anonymous (napisa): | C'Tebo (napisa): | Anonymous (napisa): | nastavničko osoblje je davno zaboravilo da su oni tu prvenstveno zbog studenata |
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto) |
Ruđer je udaljen od nas za jednu bus stanicu  |
A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 18:24 uto, 4. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="Anonymous"][quote]A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?[/quote]
Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. :wink:[/quote]
Da, ali sveučilište je primarno tu zbog znanstvenog rada, ne zbog edukacije (ipak sveučilište spada pod Ministarstvo znanosti i tehnologije, a ne pod Ministarstvo školstva)
(i opet napominjem, bar si ja tak brijem)
Anonymous (napisa): | Citat: | A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom  |
Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više.  |
Da, ali sveučilište je primarno tu zbog znanstvenog rada, ne zbog edukacije (ipak sveučilište spada pod Ministarstvo znanosti i tehnologije, a ne pod Ministarstvo školstva)
(i opet napominjem, bar si ja tak brijem)
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 20:18 uto, 4. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="Nesi"]jedna stanica vise je FIZIKA
nema _instituta_ za matematiku[/quote]
Noup, jedna stanica više je ruđer ;)
Institut za fiziku je između fizike i ruđera.
Institut za vojna istraživanja je između fizike i fizike :D(ona zgrada preko puta geofizike)
(sad sam skužio nekaj, mi smo okruženi FIZIČARIMA :shock:)
Drugi dio je istina, nema instituta za matišu (brijem si da je to nepotrebno), ali ne mislim da je bit profesor na sveučlištu nužno [b]zlo[/b], brijem si da ima i drugih poslova (sad bi tu trebo uskočit netko tko ima iskustva u takvim pitanjima)
Nesi (napisa): | jedna stanica vise je FIZIKA
nema _instituta_ za matematiku |
Noup, jedna stanica više je ruđer
Institut za fiziku je između fizike i ruđera.
Institut za vojna istraživanja je između fizike i fizike (ona zgrada preko puta geofizike)
(sad sam skužio nekaj, mi smo okruženi FIZIČARIMA )
Drugi dio je istina, nema instituta za matišu (brijem si da je to nepotrebno), ali ne mislim da je bit profesor na sveučlištu nužno zlo, brijem si da ima i drugih poslova (sad bi tu trebo uskočit netko tko ima iskustva u takvim pitanjima)
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 22:08 uto, 4. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="Nesi"][quote="Anonymous"][quote]A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom :?[/quote]
Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više. :wink:[/quote]
jedna stanica vise je FIZIKA
nema _instituta_ za matematiku
btw, tko ti garantira da su oni htjeli biti profaci aka predavaci?
cinimise da im je to nuzno zlo.. nekima vise nekima manje....[/quote]
Ok greška s tom jednom stanicom više , ali kužite što mislim .
Zašto im je to nužno zlo ? :? Misliš da nisu imali izbora ili ... :?:
Nesi (napisa): | Anonymous (napisa): | Citat: | A kakve sad ima veze ruđer s našim veličanstvenim faksom  |
Profaći su morali (na početku) imati nekakav razlog, želju , poticaj zašto su htjeli biti profaći . Da im je u životu bila primarna stvar znastveni rad , onda bi se vjerovatno (jedna od mogućnosti ) svaki dan vozili (ako koriste bus ) jednu stanicu više.  |
jedna stanica vise je FIZIKA
nema _instituta_ za matematiku
btw, tko ti garantira da su oni htjeli biti profaci aka predavaci?
cinimise da im je to nuzno zlo.. nekima vise nekima manje.... |
Ok greška s tom jednom stanicom više , ali kužite što mislim .
Zašto im je to nužno zlo ? Misliš da nisu imali izbora ili ...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:03 sri, 5. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Što se tiče znastvenog rada na našem faksu
www.math.hr/hr/znanost/projekti/main.html
a popis zaposlenih na faksu
www.math.hr/hr/ustanova/osoblje.html
nekako mi se čini da ih je malo u tim znastvenim projektima ...[/quote]
C'Tebo i Nesi su u pravu. Na sveucilistu, [b]znanost je primarna[/b]. Ne bih ulazio u raspravu o "nuznom zlu", jer se to razlikuje od profesora do profesora (tj. od asistenta do asistenta).
Jedan od preduvjeta za dobiti (i zadrzati) posao na faxu je clanstvo u barem jednom [b]znanstvenom[/b] projektu.
A gornji linkovi... Ne znam koliko su azurni, ali mene tamo nema, a clan sam projekta (kod doc. Caklovica) vec dvije godine. Takodjer, projekt koji je tamo naveden je ugasen prije godinu dana i od tada smo na skroz drugom projektu (koji opet on vodi) i to sa drugim ljudima. Daklem, nije bas referentan popis projekata... :(
Sve u svemu, mislim da popis projekata datira iz proslog stoljeca (vjerojatno 1998. kad je i nastao)... :shock:
C'Tebo i Nesi su u pravu. Na sveucilistu, znanost je primarna. Ne bih ulazio u raspravu o "nuznom zlu", jer se to razlikuje od profesora do profesora (tj. od asistenta do asistenta).
Jedan od preduvjeta za dobiti (i zadrzati) posao na faxu je clanstvo u barem jednom znanstvenom projektu.
A gornji linkovi... Ne znam koliko su azurni, ali mene tamo nema, a clan sam projekta (kod doc. Caklovica) vec dvije godine. Takodjer, projekt koji je tamo naveden je ugasen prije godinu dana i od tada smo na skroz drugom projektu (koji opet on vodi) i to sa drugim ljudima. Daklem, nije bas referentan popis projekata...
Sve u svemu, mislim da popis projekata datira iz proslog stoljeca (vjerojatno 1998. kad je i nastao)...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 17:23 sri, 5. 3. 2003 Naslov: Re: ispitni rokovi |
|
|
[quote="C'Tebo"]Hm, dobro, ovo baš i nije skroz istina.
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto)[/quote]
Prema kolektivnom ugovoru racuna se da zaposleni na fakultetima rade 50% radnog vremena nastavu, a 50% znanost.
C'Tebo (napisa): | Hm, dobro, ovo baš i nije skroz istina.
Sveučilište je primarno za znanstveni rad, sekundarno za izobrazbu (bar sam ja tak skonto) |
Prema kolektivnom ugovoru racuna se da zaposleni na fakultetima rade 50% radnog vremena nastavu, a 50% znanost.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
|