Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

nepristranost

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:16 pon, 26. 5. 2003    Naslov: nepristranost Citirajte i odgovorite

[b]Admin edit:[/b] Ovo je nastavak rasprave koja je zapocela u topicu [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=630]futbal[/url], ali je intervencijom modetatora prebacena ovdje.

Pri tome je greskom nestao originalni Ivancicin post, pa ga vracam (hvala Backupu na tome ;)).

[quote="Ivančica"][quote="Lord Sirius"]znaci pridruzeni organizator samo gleda?
ajme hereze...
ne za nima me
još uvijek me ne zanima
da je ovo icq, bila bi prva osoba koja bi mi letila na ignore listu[/quote]

Ovo je očiti pokušaj živciranja, pa ću zaobići spuštanje na tvoju razinu i samo reći: Vidimo se u subotu! Dobro se pripremite jer cure znaju igrat nogomet!!! A one koje ne znaju, služe se niskim udarcima, kako bi se izborile za loptu :D
A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani! I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.[/quote]

Eto, a sada i moj - malo dopunjeni - reply... 8)

[quote="Ivančica"]A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani![/quote]

Ako ti se ne svidja, nitko te ne tjera da ovdje dolazis, citas i/ili pises. Moj [b]nepristrani[/b] dojam je da ti stalno obecajes odgovore, a istovremeno ljudima bacas dim u oci. Tolerirao sam to u prilicnoj mjeri [b]bas zato jer si (bila) opozicija vecini[/b]. No, to ne znaci da ne mogu iznijeti svoje osobno misljenje o sadrzajima koje ti ovdje objavljujes. :evil:

Ako imas kakav prigovor, mozes mi se javiti osobno, isto onako kako vi iz SUMAe trazite od ostalih... :evil:

A pricicu o tome tko je na cijoj strani pjevaj kolegi koji te tome i poducio. Meni ne treba da stajem na iciju stranu... :evil:

[quote="Ivančica"]I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.[/quote]

Tebi mozda? :twisted: Imate tamo u 102 masine koje su jace od DeGiorgija, pa si otvorite svoj forum, a mene pusti(te)* da radim u miru...

* Ne znam da li ide mnozina, jer ne znam tko mi prigovara: Ivancica osoba ili Ivancica glasnogovornica. :roll:
Admin edit: Ovo je nastavak rasprave koja je zapocela u topicu futbal, ali je intervencijom modetatora prebacena ovdje.

Pri tome je greskom nestao originalni Ivancicin post, pa ga vracam (hvala Backupu na tome Wink).

Ivančica (napisa):
Lord Sirius (napisa):
znaci pridruzeni organizator samo gleda?
ajme hereze...
ne za nima me
još uvijek me ne zanima
da je ovo icq, bila bi prva osoba koja bi mi letila na ignore listu

Ovo je očiti pokušaj živciranja, pa ću zaobići spuštanje na tvoju razinu i samo reći: Vidimo se u subotu! Dobro se pripremite jer cure znaju igrat nogomet!!! A one koje ne znaju, služe se niskim udarcima, kako bi se izborile za loptu Very Happy
A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani! I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.

Eto, a sada i moj - malo dopunjeni - reply... Cool

Ivančica (napisa):
A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani!

Ako ti se ne svidja, nitko te ne tjera da ovdje dolazis, citas i/ili pises. Moj nepristrani dojam je da ti stalno obecajes odgovore, a istovremeno ljudima bacas dim u oci. Tolerirao sam to u prilicnoj mjeri bas zato jer si (bila) opozicija vecini. No, to ne znaci da ne mogu iznijeti svoje osobno misljenje o sadrzajima koje ti ovdje objavljujes. Evil or Very Mad

Ako imas kakav prigovor, mozes mi se javiti osobno, isto onako kako vi iz SUMAe trazite od ostalih... Evil or Very Mad

A pricicu o tome tko je na cijoj strani pjevaj kolegi koji te tome i poducio. Meni ne treba da stajem na iciju stranu... Evil or Very Mad

Ivančica (napisa):
I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.

Tebi mozda? Twisted Evil Imate tamo u 102 masine koje su jace od DeGiorgija, pa si otvorite svoj forum, a mene pusti(te)* da radim u miru...

* Ne znam da li ide mnozina, jer ne znam tko mi prigovara: Ivancica osoba ili Ivancica glasnogovornica. Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 22:13 pon, 26. 5. 2003    Naslov: Re: nepristranost Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][b]Admin edit:[/b] Ovo je nastavak rasprave koja je zapocela u topicu [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=630]futbal[/url], ali je intervencijom modetatora prebacena ovdje.

Pri tome je greskom nestao originalni Ivancicin post, pa ga vracam (hvala Backupu na tome ;)).

[quote="Ivančica"][quote="Lord Sirius"]znaci pridruzeni organizator samo gleda?
ajme hereze...
ne za nima me
još uvijek me ne zanima
da je ovo icq, bila bi prva osoba koja bi mi letila na ignore listu[/quote]

Ovo je očiti pokušaj živciranja, pa ću zaobići spuštanje na tvoju razinu i samo reći: Vidimo se u subotu! Dobro se pripremite jer cure znaju igrat nogomet!!! A one koje ne znaju, služe se niskim udarcima, kako bi se izborile za loptu :D
A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani! I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.[/quote]

Eto, a sada i moj - malo dopunjeni - reply... 8)

[quote="Ivančica"]A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani![/quote]

Ako ti se ne svidja, nitko te ne tjera da ovdje dolazis, citas i/ili pises. Moj [b]nepristrani[/b] dojam je da ti stalno obecajes odgovore, a istovremeno ljudima bacas dim u oci. Tolerirao sam to u prilicnoj mjeri [b]bas zato jer si (bila) opozicija vecini[/b]. No, to ne znaci da ne mogu iznijeti svoje osobno misljenje o sadrzajima koje ti ovdje objavljujes. :evil:

Ako imas kakav prigovor, mozes mi se javiti osobno, isto onako kako vi iz SUMAe trazite od ostalih... :evil:

A pricicu o tome tko je na cijoj strani pjevaj kolegi koji te tome i poducio. Meni ne treba da stajem na iciju stranu... :evil:

[quote="Ivančica"]I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.[/quote]

Tebi mozda? :twisted: Imate tamo u 102 masine koje su jace od DeGiorgija, pa si otvorite svoj forum, a mene pusti(te)* da radim u miru...

* Ne znam da li ide mnozina, jer ne znam tko mi prigovara: Ivancica osoba ili Ivancica glasnogovornica. :roll:[/quote]

Ovdje me nitko ne tjera da budem, ali ako vidim da netko iznosi neistinu, moja je dužnost da to i kažem. A tvoja dužnost kao admina je da objektivno prosuđuješ koji je post nepoštivanje Foruma kao takvog, a koji nije. Smatram da ovaj moj post (onaj prvi u futbalu) nije bio izazivanje, ali si ti nastupio kao da je bilo. U tom topicu nije nitko tražio od mene odgovore. Zar više ne smijem u niti jednom topicu ništa napisati, a da me ne napadate zašto ne odgovaram na pitanja?
Ima jedna zanimljiva knjiga u kojoj piše jedna zanimljiva rečenica:
[code:1]"Prestanite razgovarati s negativnim, bezvrijednim i nekvalificiranim ... "[/code:1]
[color=green](dalje se odnosi na tematiku knjige, pa nastavlja)[/color]
[code:1]
Zašto trošiti uopće vrijeme na one koji vam neće pomoći da ostvarite svoje snove i ciljeve u ovom trenutku?"[/code:1]
Nadalje, piše:
[code:1]"Najprije investirajte u sebe! Kasnije učite druge! "[/code:1]
Što se tiče tvog osobnog stajališta: slobodno ga iznesi, ali kada opet otvoriš ove stranice kao admin, onda budi admin, a ne Šego! Da, bio si jedno vrijeme "na mojoj strani", ako to tako možemo nazvati. Brisao si problematične postove namjenjene meni. Oh, hvala ti! Pa naravno da ćeš obrisati psovke i izazivanje. Samo je problem što ne primjećuješ da takvih postova ima puno više, samo što u njima nema psovki.

Kažeš da tebi ne treba da staneš na ičiju stranu? Onda, čovječe, stani u sredinu i ponašaj se tako!
Ok, ubuduće ću ti se osobno obratiti. Zadovoljen?
Ha! Ovo zadnje mi zvuči kao pristojno tjeranje sa [color=green]TVOG[/color] foruma. Ja kao student matematike imam potpuno pravo pisati po njemu, za razliku od onih ostalih gostiju od tko zna kuda koji su došli ovdje samo i isključivo s jednom namjerom (neuspjelom). Ipak je to matematičarski Forum, i ako se ne varam, prvobitno je zamišljen kao potpora studiranju. Trebao si odmah obrisati sve postove koji se ne tiču toga. Mi smo ostali jednostavno počeli komentirati već postojeće postove.
Ne, ne želim ja upravljati forumom. Ne želim više niti visiti ovdje, ali osjećam potrebu da ostanem bar još neko vrijeme (dok me ne izbacite, ili dok se ne smiri situacija).

Eh, da! Sad mi je palo na pamet: kruha i igira, netko je spomenuo u vezi Bezjaka. A meni se čini da je on upravo onaj koji je uskratio kruh onima koji ga nisu zaslužili, za razliku od nekih koji se dodvoravaju javnosti (nekolicini zainteresiranih) te im sve informacije serviraju na pladnju, pa čak i ukrase razno raznim dodacima, kako bi ljepše izgledalo.
Ali nije bitno da lijepo izgleda iz vana, nego je bitno kakva je situacija iznutra. A meni se čini da nekima unutra počinje truliti. Al to što istrune, malo ostružeš, staviš ružicu i parfema i nema problema.

Šego, nemam ništa protiv tebe osobno, nego te napadam (uh, koja riječ :roll: ) kao admina. Stoga se ubuduće potrudi ne upletati u ovakve razgovore niti sa mnom niti s ikim, jer ti jedino mogu naštetiti.
Toliko, pusa!
vsego (napisa):
Admin edit: Ovo je nastavak rasprave koja je zapocela u topicu futbal, ali je intervencijom modetatora prebacena ovdje.

Pri tome je greskom nestao originalni Ivancicin post, pa ga vracam (hvala Backupu na tome Wink).

Ivančica (napisa):
Lord Sirius (napisa):
znaci pridruzeni organizator samo gleda?
ajme hereze...
ne za nima me
još uvijek me ne zanima
da je ovo icq, bila bi prva osoba koja bi mi letila na ignore listu

Ovo je očiti pokušaj živciranja, pa ću zaobići spuštanje na tvoju razinu i samo reći: Vidimo se u subotu! Dobro se pripremite jer cure znaju igrat nogomet!!! A one koje ne znaju, služe se niskim udarcima, kako bi se izborile za loptu Very Happy
A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani! I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.

Eto, a sada i moj - malo dopunjeni - reply... Cool

Ivančica (napisa):
A ti, Šego, poštedi me svojih "nepristranih" komentara, molim te! Za razliku od ostalih ja sam napisala istinu, i samo upozorila ljude da i oni paze što pišu. Ako ti to smeta, onda je očito na čijoj si strani!

Ako ti se ne svidja, nitko te ne tjera da ovdje dolazis, citas i/ili pises. Moj nepristrani dojam je da ti stalno obecajes odgovore, a istovremeno ljudima bacas dim u oci. Tolerirao sam to u prilicnoj mjeri bas zato jer si (bila) opozicija vecini. No, to ne znaci da ne mogu iznijeti svoje osobno misljenje o sadrzajima koje ti ovdje objavljujes. Evil or Very Mad

Ako imas kakav prigovor, mozes mi se javiti osobno, isto onako kako vi iz SUMAe trazite od ostalih... Evil or Very Mad

A pricicu o tome tko je na cijoj strani pjevaj kolegi koji te tome i poducio. Meni ne treba da stajem na iciju stranu... Evil or Very Mad

Ivančica (napisa):
I kao takav, predlažem da upravljanje Forumom predaš nekom drugom, tko će biti više objektivan.

Tebi mozda? Twisted Evil Imate tamo u 102 masine koje su jace od DeGiorgija, pa si otvorite svoj forum, a mene pusti(te)* da radim u miru...

* Ne znam da li ide mnozina, jer ne znam tko mi prigovara: Ivancica osoba ili Ivancica glasnogovornica. Rolling Eyes

Ovdje me nitko ne tjera da budem, ali ako vidim da netko iznosi neistinu, moja je dužnost da to i kažem. A tvoja dužnost kao admina je da objektivno prosuđuješ koji je post nepoštivanje Foruma kao takvog, a koji nije. Smatram da ovaj moj post (onaj prvi u futbalu) nije bio izazivanje, ali si ti nastupio kao da je bilo. U tom topicu nije nitko tražio od mene odgovore. Zar više ne smijem u niti jednom topicu ništa napisati, a da me ne napadate zašto ne odgovaram na pitanja?
Kod:
"Prestanite razgovarati s negativnim, bezvrijednim i nekvalificiranim ... "

(dalje se odnosi na tematiku knjige, pa nastavlja)
Kod:

Zašto trošiti uopće vrijeme na one koji vam neće pomoći da ostvarite svoje snove i ciljeve u ovom trenutku?"

Nadalje, piše:
Kod:
"Najprije investirajte u sebe! Kasnije učite druge! "

Što se tiče tvog osobnog stajališta: slobodno ga iznesi, ali kada opet otvoriš ove stranice kao admin, onda budi admin, a ne Šego! Da, bio si jedno vrijeme "na mojoj strani", ako to tako možemo nazvati. Brisao si problematične postove namjenjene meni. Oh, hvala ti! Pa naravno da ćeš obrisati psovke i izazivanje. Samo je problem što ne primjećuješ da takvih postova ima puno više, samo što u njima nema psovki.

Kažeš da tebi ne treba da staneš na ičiju stranu? Onda, čovječe, stani u sredinu i ponašaj se tako!
Ok, ubuduće ću ti se osobno obratiti. Zadovoljen?
Ha! Ovo zadnje mi zvuči kao pristojno tjeranje sa TVOG foruma. Ja kao student matematike imam potpuno pravo pisati po njemu, za razliku od onih ostalih gostiju od tko zna kuda koji su došli ovdje samo i isključivo s jednom namjerom (neuspjelom). Ipak je to matematičarski Forum, i ako se ne varam, prvobitno je zamišljen kao potpora studiranju. Trebao si odmah obrisati sve postove koji se ne tiču toga. Mi smo ostali jednostavno počeli komentirati već postojeće postove.
Ne, ne želim ja upravljati forumom. Ne želim više niti visiti ovdje, ali osjećam potrebu da ostanem bar još neko vrijeme (dok me ne izbacite, ili dok se ne smiri situacija).

Eh, da! Sad mi je palo na pamet: kruha i igira, netko je spomenuo u vezi Bezjaka. A meni se čini da je on upravo onaj koji je uskratio kruh onima koji ga nisu zaslužili, za razliku od nekih koji se dodvoravaju javnosti (nekolicini zainteresiranih) te im sve informacije serviraju na pladnju, pa čak i ukrase razno raznim dodacima, kako bi ljepše izgledalo.
Ali nije bitno da lijepo izgleda iz vana, nego je bitno kakva je situacija iznutra. A meni se čini da nekima unutra počinje truliti. Al to što istrune, malo ostružeš, staviš ružicu i parfema i nema problema.

Šego, nemam ništa protiv tebe osobno, nego te napadam (uh, koja riječ Rolling Eyes ) kao admina. Stoga se ubuduće potrudi ne upletati u ovakve razgovore niti sa mnom niti s ikim, jer ti jedino mogu naštetiti.
Toliko, pusa!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:49 pon, 26. 5. 2003    Naslov: Re: nepristranost Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Ima jedna zanimljiva knjiga u kojoj piše jedna zanimljiva rečenica:
[code:1]"Prestanite razgovarati s negativnim, bezvrijednim i nekvalificiranim ... "[/code:1][/quote]

Hvala na savjetu. 8)
Ivančica (napisa):
Kod:
"Prestanite razgovarati s negativnim, bezvrijednim i nekvalificiranim ... "

Hvala na savjetu. Cool

[Vrh]
Lijeni Raven
Gost

PostPostano: 23:00 pon, 26. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bok cvjeticu,
Par adresa za "kompjuterski klub" SUMAe:

http://www.apache.org - tu mozete downloadati web server, ima i Windows verzija. Web server ti je ono kaj ti treba za webstranice slati na tvoj kompjuter doma preko modema. Ok?

http://www.php.net - tu mozete downloadati nesto sto se zove PHP, to ti je nes' ko pascal, programski jezik, ali za web. kuzis, ne?

http://www.phpbb.org - tu mozete downloadati phpBB. To ti je program za ove Forume, koji ti je napisan u jeziku PHP, a treba mu i Apache web server da radi (zato one dvije adrese gore).

E, kad to sve downloadate, onda zasucete rukave i skupite pametne glavice te sve to poinstalirate na jedan od kompjutera u 102, i imate svoj forum! Kak si ti glasnogovornica, budes bila admin! Vauuu! I onda ces konacno moci brisati nedobronamjerne postove i tjerati van nematematicare jer je to tvoj forum.

Eto, to je samo moj konstruktivan prijedlog.

P.S.: Ili mozes na MZT predati prijedlog za projekt za to (troskovi: konsulting, IBM dual Xeon XP+ server, stalno placeno mjesto "kompjuterskog inzinjera za forume udruge SUMA" 3 tjedna PHP treninga za 5 ljudi u Juznoj africi (od toga 4 ne znaju engleski))... :)
Bok cvjeticu,
Par adresa za "kompjuterski klub" SUMAe:

http://www.apache.org - tu mozete downloadati web server, ima i Windows verzija. Web server ti je ono kaj ti treba za webstranice slati na tvoj kompjuter doma preko modema. Ok?

http://www.php.net - tu mozete downloadati nesto sto se zove PHP, to ti je nes' ko pascal, programski jezik, ali za web. kuzis, ne?

http://www.phpbb.org - tu mozete downloadati phpBB. To ti je program za ove Forume, koji ti je napisan u jeziku PHP, a treba mu i Apache web server da radi (zato one dvije adrese gore).

E, kad to sve downloadate, onda zasucete rukave i skupite pametne glavice te sve to poinstalirate na jedan od kompjutera u 102, i imate svoj forum! Kak si ti glasnogovornica, budes bila admin! Vauuu! I onda ces konacno moci brisati nedobronamjerne postove i tjerati van nematematicare jer je to tvoj forum.

Eto, to je samo moj konstruktivan prijedlog.

P.S.: Ili mozes na MZT predati prijedlog za projekt za to (troskovi: konsulting, IBM dual Xeon XP+ server, stalno placeno mjesto "kompjuterskog inzinjera za forume udruge SUMA" 3 tjedna PHP treninga za 5 ljudi u Juznoj africi (od toga 4 ne znaju engleski))... Smile

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:06 uto, 27. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lijeni Raven"]Bok cvjeticu,...[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zakon si Raven, zaakon!

Off-topic: Prvo color, sad i Raven, ni'ko se više ne ulogirava.

Ivančica, daj molim te pogle kojim si ti tonom nastupila tam na futbalu. Mogla si lijepo umiljato reći kaj si htjela i nitko ne bi rekao ni riječ, ali ti nastupiš napadački i onda ljudi tak uzvrate.

A ovo tu sa citatima iz knjige i ostali trikovi zbunjivanja sugovornika sa nečim [i]vrlo pametnim[/i], mislim, sve mi više počinje ličiti da uzimaš lekcije iz debatiranja kod [i]nekog[/i]. :wink: :lol:

Inače, kolko sam ja skužil Forum je vsegin projekt i on za njega odgovara. To je NJEGOV forum (zvani Forum :wink: )! I admin je na njemu! Ak prigovara nekome što svojim (bahatim ponašanjem u) postovima skoro svugdje izaziva flame-ove to ne samo da može raditi nego i treba kao admin. Čak je i vrlo milostiv (sad bu se još i naljutil kakve mu pridjeve dajem), neki bi te već odavno lock-ali.

BTW! Ružne riječi i vrijeđanja upućene tebi nije brisao samo vsego već i još neki ljudi s kojima si se prepirala. Dobri su ti ti ljudi, sam kaj je tebi sam do toga da tjeraš vodu na mlin PB-a, pa vidiš da su ti svi neprijatelji, kak si i napisala u nekim svojim postovima.

Uff, ne znam zakaj uopće komentiram te tvoje postove, dost mi ih je, ali osjećal sam potrebu da napišem da to je NJEGOV forum.

Ti si flamerica! I naravno da ljudi reagiraju na tebe. Sredi si nastup, pa neće tako reagirati. Žišku?

Da je nekim slučajem vodstvo SUMA-e na čelu Foruma, pola toga bi bilo cenzurirano i izbacivali bi se useri koji bi se usudili usprotiviti i reći nešto protiv vašeg [i]bogom danog[/i] tajnika.
Lijeni Raven (napisa):
Bok cvjeticu,...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Zakon si Raven, zaakon!

Ivančica, daj molim te pogle kojim si ti tonom nastupila tam na futbalu. Mogla si lijepo umiljato reći kaj si htjela i nitko ne bi rekao ni riječ, ali ti nastupiš napadački i onda ljudi tak uzvrate.

A ovo tu sa citatima iz knjige i ostali trikovi zbunjivanja sugovornika sa nečim vrlo pametnim, mislim, sve mi više počinje ličiti da uzimaš lekcije iz debatiranja kod nekog. Wink Laughing

Inače, kolko sam ja skužil Forum je vsegin projekt i on za njega odgovara. To je NJEGOV forum (zvani Forum Wink )! I admin je na njemu! Ak prigovara nekome što svojim (bahatim ponašanjem u) postovima skoro svugdje izaziva flame-ove to ne samo da može raditi nego i treba kao admin. Čak je i vrlo milostiv (sad bu se još i naljutil kakve mu pridjeve dajem), neki bi te već odavno lock-ali.

BTW! Ružne riječi i vrijeđanja upućene tebi nije brisao samo vsego već i još neki ljudi s kojima si se prepirala. Dobri su ti ti ljudi, sam kaj je tebi sam do toga da tjeraš vodu na mlin PB-a, pa vidiš da su ti svi neprijatelji, kak si i napisala u nekim svojim postovima.

Uff, ne znam zakaj uopće komentiram te tvoje postove, dost mi ih je, ali osjećal sam potrebu da napišem da to je NJEGOV forum.

Ti si flamerica! I naravno da ljudi reagiraju na tebe. Sredi si nastup, pa neće tako reagirati. Žišku?

Da je nekim slučajem vodstvo SUMA-e na čelu Foruma, pola toga bi bilo cenzurirano i izbacivali bi se useri koji bi se usudili usprotiviti i reći nešto protiv vašeg bogom danog tajnika.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:09 uto, 27. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Eh, da! Sad mi je palo na pamet: kruha i igira, netko je spomenuo u vezi Bezjaka. A meni se čini da je on upravo onaj koji je uskratio kruh onima koji ga nisu zaslužili, za razliku od nekih koji se dodvoravaju javnosti (nekolicini zainteresiranih) te im sve informacije serviraju na pladnju, pa čak i ukrase razno raznim dodacima, kako bi ljepše izgledalo.
[/quote]

:boliglava: :boliglava: :boliglava:

Ja jednostavno ne mogu vjerovati... Uskratio kruh onima koji ga nisu zaslužili... Dodvoravanje javnosti????? Što to znači? Serviranje informacija koje bi trebale biti javne, a nisu, se zove dodvoravanje javnosti... Bilo bi za puknut od smijeha da ona to ne misli ozbiljno...
Meni je isto stack overflow... Ivančica mode ignore... :drinking:
Ivančica (napisa):

Boli glava Boli glava Boli glava

Ja jednostavno ne mogu vjerovati... Uskratio kruh onima koji ga nisu zaslužili... Dodvoravanje javnosti????? Što to znači? Serviranje informacija koje bi trebale biti javne, a nisu, se zove dodvoravanje javnosti... Bilo bi za puknut od smijeha da ona to ne misli ozbiljno...
Meni je isto stack overflow... Ivančica mode ignore... #Beer

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:51 uto, 27. 5. 2003    Naslov: Re: nepristranost Citirajte i odgovorite

Tek sam sad to vidio.

[quote="Ivančica"]Eh, da! Sad mi je palo na pamet: kruha i igira, netko je spomenuo u vezi Bezjaka. A meni se čini da je on upravo onaj koji je uskratio kruh onima koji ga nisu zaslužili, za razliku od nekih koji se [b]dodvoravaju javnosti (nekolicini zainteresiranih) te im sve informacije serviraju na pladnju[/b], pa čak i ukrase razno raznim dodacima, kako bi ljepše izgledalo.[/quote]

Ne znam, ne znam što ti radiš kao predstavnik studenata kad uopće ne shvaćaš svrhu informiranja javnosti koju predstavljaš.

Ne znam kak studenti ne organiziraju prosvjede protiv takvih predstavnika. Kako ih mogu trpiti? Zašto šute? Zato jer su neinformirani o tome svemu (po meni). E, pa neće još dugo(opet po meni)!

Evo jedno moje mišljenje: [b]Nećete uspjeti pretvoriti SZ u "organizaciju" sličnu SUMA-i koja zabranjuje svojim članovima da javno komentiraju i govore što njihovo vodstvo govori svojim članovima, i kažnjava članove koji se usude dovesti u pitanje mišljenje vodstva.[/b]

SLOBODA GOVORA! SLOBODA MIŠLJENJA!

Boli vas to, jelda? Evo vam opet:

Je, galamim, kad me ljute ljudi koji žele skrivati javne informacije.
Tek sam sad to vidio.

Ivančica (napisa):

Ne znam, ne znam što ti radiš kao predstavnik studenata kad uopće ne shvaćaš svrhu informiranja javnosti koju predstavljaš.

Ne znam kak studenti ne organiziraju prosvjede protiv takvih predstavnika. Kako ih mogu trpiti? Zašto šute? Zato jer su neinformirani o tome svemu (po meni). E, pa neće još dugo(opet po meni)!

Evo jedno moje mišljenje: Nećete uspjeti pretvoriti SZ u "organizaciju" sličnu SUMA-i koja zabranjuje svojim članovima da javno komentiraju i govore što njihovo vodstvo govori svojim članovima, i kažnjava članove koji se usude dovesti u pitanje mišljenje vodstva.

Boli vas to, jelda? Evo vam opet:

Je, galamim, kad me ljute ljudi koji žele skrivati javne informacije.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Raven
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 5:13 uto, 27. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="Lijeni Raven"]Bok cvjeticu,...[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zakon si Raven, zaakon!

[/quote]

Nisam stigao, bijah u zurbi...

Ma sto se svega tice, ja sam sa Ivancicom na /ignore i pojma nemam sto se desavalo u fudbal threadu, ali digne mi se zivac kad se ekipa tog tipa pocne bahatiti u respect-my-authoretaaaa stilu kao ono 'ej ti tamo admin koji si for free slozio i odrzavas forum, ima da to napravis ovako i ovako kako JA kazem jer je moje PRAVO da dolazim na tvoj kompjuter i da radim sta hocu, i ko si ti da meni ista pricas i bla, bla, bla...'.

A onda su nesposobni sami napraviti instalaciju softwarea koja traje 1 sat, a furaju se tu na neki veliki intelektualizam, znanje, brigu za studente, poslanje od svevisnjeg da studentima donesu pravdu i boljitak i pokazu nevjernicima kako su svi u krivu a oni najbolji i jedini u pravu, uimeocaisinaiduhasvetoga aaaameeeen...

A ni prstom mrdnuli kad im je Sego govorio da si sami naprave i odrzavaju forum - koliko vidim, sve kaj se radi vam radi anavi i ta ekipa (svaka cast!), ovi iz sumandi iz SUMAe nikako da se pribroje u ista vece od nule.
steelworker (napisa):
Lijeni Raven (napisa):
Bok cvjeticu,...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Zakon si Raven, zaakon!

Nisam stigao, bijah u zurbi...

Ma sto se svega tice, ja sam sa Ivancicom na /ignore i pojma nemam sto se desavalo u fudbal threadu, ali digne mi se zivac kad se ekipa tog tipa pocne bahatiti u respect-my-authoretaaaa stilu kao ono 'ej ti tamo admin koji si for free slozio i odrzavas forum, ima da to napravis ovako i ovako kako JA kazem jer je moje PRAVO da dolazim na tvoj kompjuter i da radim sta hocu, i ko si ti da meni ista pricas i bla, bla, bla...'.

A onda su nesposobni sami napraviti instalaciju softwarea koja traje 1 sat, a furaju se tu na neki veliki intelektualizam, znanje, brigu za studente, poslanje od svevisnjeg da studentima donesu pravdu i boljitak i pokazu nevjernicima kako su svi u krivu a oni najbolji i jedini u pravu, uimeocaisinaiduhasvetoga aaaameeeen...

A ni prstom mrdnuli kad im je Sego govorio da si sami naprave i odrzavaju forum - koliko vidim, sve kaj se radi vam radi anavi i ta ekipa (svaka cast!), ovi iz sumandi iz SUMAe nikako da se pribroje u ista vece od nule.

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 11:59 uto, 27. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sloboda govora? Na to se pozivate, a meni ne dopustate da primjenjujem isto nacelo? No, ajd dobro!

Ok, mogla sam njeznije nastupiti, ali, eto, nisam. Sori!
Sego, nemoj izvlaciti moje rijeci iz konteksta. Ono sto sam steelworkeru napisala da mu ja ne mogu reci hoce li igrati ili ne, dakle, da moze, ne znaci da mu ja dozvoljavam da igra, nego da sto se tice SUMAe, tak je svejedno.

P.S. - tko me zeli izbaciti s Foruma?
P.P.S. - ne treba mene nitko uciti o debatiranju nit sam kod [i]ikoga[/i] (znamo na koga mislite) bila na instrukcijama. Jednostavno iznosim svoje misljenje kao i svi vi, a ako vam to slici na [i]neciji[/i] stil onda to samo znaci da me taj netko nije potkupio, nego imamo podjednake stavove u zivotu. A sa svojim stavovima se ja ponosim! Svidjelo se to vama ili ne, smatrali vi mene zbog toga losom osobom ili ne!

Haj haj uzivaj!
Sloboda govora? Na to se pozivate, a meni ne dopustate da primjenjujem isto nacelo? No, ajd dobro!

Ok, mogla sam njeznije nastupiti, ali, eto, nisam. Sori!
Sego, nemoj izvlaciti moje rijeci iz konteksta. Ono sto sam steelworkeru napisala da mu ja ne mogu reci hoce li igrati ili ne, dakle, da moze, ne znaci da mu ja dozvoljavam da igra, nego da sto se tice SUMAe, tak je svejedno.

P.S. - tko me zeli izbaciti s Foruma?
P.P.S. - ne treba mene nitko uciti o debatiranju nit sam kod ikoga (znamo na koga mislite) bila na instrukcijama. Jednostavno iznosim svoje misljenje kao i svi vi, a ako vam to slici na neciji stil onda to samo znaci da me taj netko nije potkupio, nego imamo podjednake stavove u zivotu. A sa svojim stavovima se ja ponosim! Svidjelo se to vama ili ne, smatrali vi mene zbog toga losom osobom ili ne!

Haj haj uzivaj!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivancica
Gost

PostPostano: 20:13 čet, 29. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="Ivančica"]
P.P.S. - ne treba mene nitko uciti o debatiranju nit sam kod [i]ikoga[/i] (znamo na koga mislite) bila na instrukcijama.
Haj haj uzivaj![/quote]

Al izgleda [color=blue]***censored***[/color].[/quote]

Admine, hoćeš li ovo tolerirati?

[color=blue]nece

Guestovi, a i svi ostali, [b]pridrzavajte se pravila![/b]
* Izazivanje svađa, te vrijeđanje, klevetanje, tračanje i sl. (kako sudionika Foruma, tako i ostalih osoba/organizacija/...) je zabranjeno.
* Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno); tolerirat će se ako je baš nužno (i.e. ako se negdje uklopi vic koji traži psovku)[/color]

Ne samo da je bezobrazan nego je to što je napisao laž.

[color=blue] sorry, moderatori ipak nisu 24 sata online, ali trudimo se[/color]
Anonymous (napisa):
Ivančica (napisa):

P.P.S. - ne treba mene nitko uciti o debatiranju nit sam kod ikoga (znamo na koga mislite) bila na instrukcijama.
Haj haj uzivaj!

Al izgleda ***censored***.

Admine, hoćeš li ovo tolerirati?

nece

Guestovi, a i svi ostali, pridrzavajte se pravila!
* Izazivanje svađa, te vrijeđanje, klevetanje, tračanje i sl. (kako sudionika Foruma, tako i ostalih osoba/organizacija/...) je zabranjeno.
* Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno); tolerirat će se ako je baš nužno (i.e. ako se negdje uklopi vic koji traži psovku)

Ne samo da je bezobrazan nego je to što je napisao laž.

sorry, moderatori ipak nisu 24 sata online, ali trudimo se

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum