Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:24 pet, 12. 5. 2006 Naslov: Re: kako pad iz programiranja utjece na upis u 2.godinu? |
|
|
[quote="Anonymous"]Pitanje :[/quote]
Jednina? :grebgreb:
[quote="Anonymous"]Kako pad iz kolegija programiranja utjece na upis u 2.godinu?[/quote]
Lose. :(
[quote="Anonymous"]Tj.da li cu moci normalno upisati ostale kolegije iz druge godine( naravno,podrazumijevam da sam sve ostale kolegije iz prve godine polozila?!) ?![/quote]
Da, sve osim "sljedbenika". 8)
[quote="Anonymous"]Da li cu moci sve upisati redovito u 2.godini, osim mozda kolegija za koje je potrebno programiranje?![/quote]
Koliko sam shvatio [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6509]na sastanku prije mjesec dana[/url], to jos nije sigurno. :neznam: Kako stvari stoje, cini se da ne (Statut Sveucilista je krivac, ako se ne varam). :(
Anonymous (napisa): | Pitanje : |
Jednina?
Anonymous (napisa): | Kako pad iz kolegija programiranja utjece na upis u 2.godinu? |
Lose.
Anonymous (napisa): | Tj.da li cu moci normalno upisati ostale kolegije iz druge godine( naravno,podrazumijevam da sam sve ostale kolegije iz prve godine polozila?!) ?! |
Da, sve osim "sljedbenika".
Anonymous (napisa): | Da li cu moci sve upisati redovito u 2.godini, osim mozda kolegija za koje je potrebno programiranje?! |
Koliko sam shvatio na sastanku prije mjesec dana, to jos nije sigurno. Kako stvari stoje, cini se da ne (Statut Sveucilista je krivac, ako se ne varam).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bla bla Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pjesnik tužnog oka Forumaš(ica)

Spol: