Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Poskupljenje autobusnih karata i ukidanje popusta na iksicu (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
34 = 91 - 57

PostPostano: 14:13 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Poskupljenje autobusnih karata i ukidanje popusta na iksicu Citirajte i odgovorite

kako to? dakle prije tjedan i pol - 2 mi je sestra išla u split. htjela je kupit kartu na iksicu al su joj rekli da više nepostoji mogućnost popusta na iksicu, kao već svi daju popust na kartu pa joj ni netreba. što je bil istina jer je povratnu kartu za split platila 140kn. jučer ja odem po kartu za split i ženska mi kaže 240kn! ali ni sad nema popusta na iksicu a cijena je narasla za 100Kn. sada je samo u jednom smjeru 150 a prije tjedan i pol mi je sestra povratnu platila 140 pa ko je tu lud? zašto su ukinuli popust? jel daju u hž-u na iksicu?
kako to? dakle prije tjedan i pol - 2 mi je sestra išla u split. htjela je kupit kartu na iksicu al su joj rekli da više nepostoji mogućnost popusta na iksicu, kao već svi daju popust na kartu pa joj ni netreba. što je bil istina jer je povratnu kartu za split platila 140kn. jučer ja odem po kartu za split i ženska mi kaže 240kn! ali ni sad nema popusta na iksicu a cijena je narasla za 100Kn. sada je samo u jednom smjeru 150 a prije tjedan i pol mi je sestra povratnu platila 140 pa ko je tu lud? zašto su ukinuli popust? jel daju u hž-u na iksicu?

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 14:54 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

i meni se to dogodilo. i sasvim je logicno da ce to napraviti. ljeti ne postoje studentski popusti i povecali su cijene jer je ipak sezona. imaju oni i svoju ekonomsku racunicu. svakako su u dobitku.
i meni se to dogodilo. i sasvim je logicno da ce to napraviti. ljeti ne postoje studentski popusti i povecali su cijene jer je ipak sezona. imaju oni i svoju ekonomsku racunicu. svakako su u dobitku.

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:00 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja baš i nisam... svi su se izjednačili sa cijenom... al makarska promet ili kak već je bila 90 kn u jednom smjeru do prije par dana sad je 150 u jednom smjeru a povratna je bila 140.. baš i nije malo poskupljenje
ja baš i nisam... svi su se izjednačili sa cijenom... al makarska promet ili kak već je bila 90 kn u jednom smjeru do prije par dana sad je 150 u jednom smjeru a povratna je bila 140.. baš i nije malo poskupljenje

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 15:50 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama [url=www.autotrans.hr]Autotransa[/url], imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!

Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene.
Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama Autotransa, imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!

Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene.

hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 17:48 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Puntamica daje popust isto za studente....
Puntamica daje popust isto za studente....

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 17:58 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel ko koristio taj popust u zadnjih tjedan dana jer meni su na kolodvoru jučer rekli da na iksicu više niko nedaje popust :? hm?
jel ko koristio taj popust u zadnjih tjedan dana jer meni su na kolodvoru jučer rekli da na iksicu više niko nedaje popust Confused hm?

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 18:39 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]jel ko koristio taj popust u zadnjih tjedan dana jer meni su na kolodvoru jučer rekli da na iksicu više niko nedaje popust :? hm?[/quote]

Na stranicama Autotransa ne pise nista, a znam da su inace azurni...
mladac (napisa):
jel ko koristio taj popust u zadnjih tjedan dana jer meni su na kolodvoru jučer rekli da na iksicu više niko nedaje popust Confused hm?

Na stranicama Autotransa ne pise nista, a znam da su inace azurni...

just another lazy student
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 19:02 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam u subotu koristio popust autotransa, ali u pravcu rijeka-zagreb, kartu sam kupio u rijeci s indeksom
ja sam u subotu koristio popust autotransa, ali u pravcu rijeka-zagreb, kartu sam kupio u rijeci s indeksom

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 19:42 čet, 20. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možda sam škrt ali me veseli što kartu ne kupujem na kolodvoru (ušteda od 4.60kn) već ju lijepo kupim u busu Autotransa i Zagreb-Malinska me ispadne nekih 80kn

a što se tiče ukidanja popusta, iskoristio sam ga na Xicu prije par dana i sve je bilo OK
Možda sam škrt ali me veseli što kartu ne kupujem na kolodvoru (ušteda od 4.60kn) već ju lijepo kupim u busu Autotransa i Zagreb-Malinska me ispadne nekih 80kn

a što se tiče ukidanja popusta, iskoristio sam ga na Xicu prije par dana i sve je bilo OK

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 7:57 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da je danas puno isplatnije putovat autom.A k tome je i udobnije i mogu stat kad hocu i imat klimu koliko zelim i niko se nece pokraj mene nac ko mi smrdi na cigarete ili vec neki nepodnosljivi miris. :roll:

Al naravno tu mogcnost nazalost nemamo svi. Sto se popusta tice ja smatram da ne bi trebali ni za studente i ni za dake ukidat popuste. :cry:
mislim da je danas puno isplatnije putovat autom.A k tome je i udobnije i mogu stat kad hocu i imat klimu koliko zelim i niko se nece pokraj mene nac ko mi smrdi na cigarete ili vec neki nepodnosljivi miris. Rolling Eyes

Al naravno tu mogcnost nazalost nemamo svi. Sto se popusta tice ja smatram da ne bi trebali ni za studente i ni za dake ukidat popuste. Crying or Very sad

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 9:23 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama [url=www.autotrans.hr]Autotransa[/url], imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!

Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene.[/quote]

koliko ja znam ni autotrans ni istrapromet nisi ukinuli popuste. ali to su inače najskuplje kompanije ali imaju najveće popuste, zato ih ja volim :D
bnikola (napisa):
Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama Autotransa, imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!

koliko ja znam ni autotrans ni istrapromet nisi ukinuli popuste. ali to su inače najskuplje kompanije ali imaju najveće popuste, zato ih ja volim Very Happy

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 10:45 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]

koliko ja znam ni [b]autotrans [/b]ni istrapromet nisi ukinuli popuste. ali to su inače najskuplje kompanije ali imaju najveće popuste, zato ih ja volim :D[/quote]

cekajte malo zar autotrans daje popust i preko ljeta jer koliko ja znam pocetkom osmog mjeseca prosle godine nije bilo popusta..... :roll:
fireball (napisa):

koliko ja znam ni autotrans ni istrapromet nisi ukinuli popuste. ali to su inače najskuplje kompanije ali imaju najveće popuste, zato ih ja volim Very Happy

cekajte malo zar autotrans daje popust i preko ljeta jer koliko ja znam pocetkom osmog mjeseca prosle godine nije bilo popusta..... Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 10:54 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jeste kupovali kartu prije zadnjeg poskupljenja jer sad svi imaju istu cijenu karte... svi su 150 do splita i 240 povratna...
jeste kupovali kartu prije zadnjeg poskupljenja jer sad svi imaju istu cijenu karte... svi su 150 do splita i 240 povratna...

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 11:32 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]cekajte malo zar autotrans daje popust i preko ljeta jer koliko ja znam pocetkom osmog mjeseca prosle godine nije bilo popusta..... :roll:[/quote]

Ma 100% imaju popust tokom ljeta. I Istrapromet i APP Pozega bi trebali imati jer su sestrinke kompanije Autotransa. Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.
bily (napisa):
cekajte malo zar autotrans daje popust i preko ljeta jer koliko ja znam pocetkom osmog mjeseca prosle godine nije bilo popusta..... Rolling Eyes

Ma 100% imaju popust tokom ljeta. I Istrapromet i APP Pozega bi trebali imati jer su sestrinke kompanije Autotransa. Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:48 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.[/quote]

Provjeravaju li oni nekako valjanost Xice ili samo pogledaju da ju imas? :whistle2: O:)
bnikola (napisa):
Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.

Provjeravaju li oni nekako valjanost Xice ili samo pogledaju da ju imas? Whistle Angel

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 12:02 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="bnikola"]Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.[/quote]

Provjeravaju li oni nekako valjanost Xice ili samo pogledaju da ju imas? :whistle2: O:)[/quote]

nemam pojma da li provjeravaju, ali znam da kad unesu moj broj x-ice u komp u istraprometu da im izbaci moje ime...
vsego (napisa):
bnikola (napisa):
Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.

Provjeravaju li oni nekako valjanost Xice ili samo pogledaju da ju imas? Whistle Angel

nemam pojma da li provjeravaju, ali znam da kad unesu moj broj x-ice u komp u istraprometu da im izbaci moje ime...

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 12:34 pet, 21. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]
Ma 100% imaju popust tokom ljeta. I Istrapromet i APP Pozega bi trebali imati jer su sestrinke kompanije Autotransa. Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.[/quote]

da ali ja kad sam putovala prosle godine autotransom kondukter mi je reko da preko ljeta nema popusta za studente i dake da je za sve ista cijena i da taj popust istice 15-20.7 :roll:

@ vsego ne provjeravaju iksice, znam da sam i u busu znala kupovat i pokazala sam je samo i to je bilo dovoljno....
Ali znam da na blagajni autobusnog kolodvora Zagreb sto me malo mucilo nisu jednom dali kartu na iksicu nego sam bas morala imat indeks uz sebe :cry: a s tim da na tom indeksu nisu ni gledali dal mi je indeks testiran i dal jos vrijedi nego su gledali samo sliku i prvu stranu :roll:
Neznam dal je jos uvijek tako....

:wink:
bnikola (napisa):

da ali ja kad sam putovala prosle godine autotransom kondukter mi je reko da preko ljeta nema popusta za studente i dake da je za sve ista cijena i da taj popust istice 15-20.7 Rolling Eyes

@ vsego ne provjeravaju iksice, znam da sam i u busu znala kupovat i pokazala sam je samo i to je bilo dovoljno....
Ali znam da na blagajni autobusnog kolodvora Zagreb sto me malo mucilo nisu jednom dali kartu na iksicu nego sam bas morala imat indeks uz sebe Crying or Very sad a s tim da na tom indeksu nisu ni gledali dal mi je indeks testiran i dal jos vrijedi nego su gledali samo sliku i prvu stranu Rolling Eyes
Neznam dal je jos uvijek tako....

Wink

Albert Einstein

[Vrh]
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 0:13 sub, 22. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da ona teta na blagajni upise i broj iksice i ime i prezime, a inace mom tati su proslo ljeto (pocetak osmog) dali popust na moju iksicu, toliko o provjeravanju valjanosti......
ja mislim da ona teta na blagajni upise i broj iksice i ime i prezime, a inace mom tati su proslo ljeto (pocetak osmog) dali popust na moju iksicu, toliko o provjeravanju valjanosti......

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 5:47 sub, 22. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Provjeravaju li oni nekako valjanost Xice ili samo pogledaju da ju imas? :whistle2: O:)[/quote]

Najcesce samo pogledaju da li imam, rijetko uzimaju u ruku. U Rijeci na kolodvoru znaju uzeti pa na kartu napisati preime ili zadnjih par brojeva, ali nikada mi se jos nije dogodilo da bi vozaci u busu kontrolirali da li sam to ja.
vsego (napisa):

Najcesce samo pogledaju da li imam, rijetko uzimaju u ruku. U Rijeci na kolodvoru znaju uzeti pa na kartu napisati preime ili zadnjih par brojeva, ali nikada mi se jos nije dogodilo da bi vozaci u busu kontrolirali da li sam to ja.

Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 18:58 sub, 29. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Brioni daju popust za studente 30%. AP Varaždin ne daje popust.
Brioni daju popust za studente 30%. AP Varaždin ne daje popust.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum