Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ACO Gost
|
|
[Vrh] |
|
ACO Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:03 sri, 30. 8. 2006 Naslov: Re: a |
|
|
[quote="ACO"]Da li se nekad desilo na forumu da neko ne zna da uradi neki zadatak i da je ostao ne uradjen :roll:[/quote]
Naravno. 8)
Neki korisnici ignoriraju goste, a solidno su osjetljivi i kad se ne procitaju [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2390]upute za preglednije pisanje poruka[/url] (ref. neinformativni subjecti, opis sto si pokusao,...). :? Uz to, Forum nije servis za besplatno rjesavanje zadataka. :ccc:
Odakle ti uopce ideja da bi odgovor trebao stici u roku 6 sati? :roll:
ACO (napisa): | Da li se nekad desilo na forumu da neko ne zna da uradi neki zadatak i da je ostao ne uradjen  |
Naravno.
Neki korisnici ignoriraju goste, a solidno su osjetljivi i kad se ne procitaju upute za preglednije pisanje poruka (ref. neinformativni subjecti, opis sto si pokusao,...). Uz to, Forum nije servis za besplatno rjesavanje zadataka.
Odakle ti uopce ideja da bi odgovor trebao stici u roku 6 sati?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ACO Gost
|
Postano: 23:05 sri, 30. 8. 2006 Naslov: JA SE IZVINJAVAM |
|
|
[quote="vsego"] (ref. neinformativni subjecti, opis sto si pokusao,...). :? Uz to, Forum nije servis za besplatno rjesavanje zadataka. :ccc:
Odakle ti uopce ideja da bi odgovor trebao stici u roku 6 sati? :roll:[/quote]
Ja se puno izvinjavam tebi kao i forumu, ja sam inace admin i znam sta ovo znaci ali MOLIM te da me razumes daleko sam od zive duse (nema niko u blizini da mi pomogne), bio sam u depresiji jer citav dan razmisljam o tom zadatku. Molim te jos jednom da mi oprostis, i naravno ovo nije sajt za besplatno rjesavanje zadataka. Ali ima ljudi joji zeli pomoci. Hvala vam puno
vsego (napisa): | (ref. neinformativni subjecti, opis sto si pokusao,...). Uz to, Forum nije servis za besplatno rjesavanje zadataka.
Odakle ti uopce ideja da bi odgovor trebao stici u roku 6 sati?  |
Ja se puno izvinjavam tebi kao i forumu, ja sam inace admin i znam sta ovo znaci ali MOLIM te da me razumes daleko sam od zive duse (nema niko u blizini da mi pomogne), bio sam u depresiji jer citav dan razmisljam o tom zadatku. Molim te jos jednom da mi oprostis, i naravno ovo nije sajt za besplatno rjesavanje zadataka. Ali ima ljudi joji zeli pomoci. Hvala vam puno
|
|
[Vrh] |
|
|