Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Liječnik "zaduzen" za studente Matematike

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
43 = 94 - 51

PostPostano: 3:35 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Liječnik "zaduzen" za studente Matematike Citirajte i odgovorite

ppl, treba mi hitno informacija - koji je lijecnik zaduzen za studente PMF-MO? please, treba mi informacija sto je prije moguce. (ne mogu trenutno do splita kod obiteljske lijecnice, a trebam hitno obaviti neke kontrole)
ppl, treba mi hitno informacija - koji je lijecnik zaduzen za studente PMF-MO? please, treba mi informacija sto je prije moguce. (ne mogu trenutno do splita kod obiteljske lijecnice, a trebam hitno obaviti neke kontrole)

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:46 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da nije (vise) nitko, ako se nisi prijavio negdje u Zg. :? Jednostavno, cini mi se da je taj "automatizam" ukinut. :/

Ako grijesim, onda trebas otici u Studentsku polikliniku (Trg zrtava fasizma; ono kod stare dzamije) i pitati tetu/striceka na informacijama. 8)
Mislim da nije (vise) nitko, ako se nisi prijavio negdje u Zg. Confused Jednostavno, cini mi se da je taj "automatizam" ukinut. Ehm?

Ako grijesim, onda trebas otici u Studentsku polikliniku (Trg zrtava fasizma; ono kod stare dzamije) i pitati tetu/striceka na informacijama. Cool

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 6:06 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dr marija đepina u mirogojskoj 4 ili dr božićević radić na trgu žrtava fašizma
sretno :lol:
sretno Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:45 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]dr marija đepina u mirogojskoj 4 ili dr božićević radić na trgu žrtava fašizma[/quote]

Automatski je prijavljen zbog faxa ili mora neku papirologiju sredjivati? :-k
bily (napisa):

Automatski je prijavljen zbog faxa ili mora neku papirologiju sredjivati? Think

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 12:20 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

*drama* cini se da mi je na kraju najpametnije ici na hitnu pomoc, pa nek mi oni daju uputnicu.
*drama* cini se da mi je na kraju najpametnije ici na hitnu pomoc, pa nek mi oni daju uputnicu.

by A.Einstein
[Vrh]
ainotna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 14:15 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="bily"]dr marija đepina u mirogojskoj 4 ili dr božićević radić na trgu žrtava fašizma[/quote]
Automatski je prijavljen zbog faxa ili mora neku papirologiju sredjivati? :-k[/quote]
Mora se sređivati papirologija, tj. potpisati nekakav zahtjev za promjenu liječnika i prijaviti se kao pacijent kod novoodabranog liječnika.
Ja sam uganula nogu i došla tamo (Trg žrtava fašizma) - primili su me i poslali na traumatologiju na daljnje pretrage, a papirologiju je sredila medicinska sestra naknadno.

@kenny: primit će te i dati uputnicu, ali će te prisiliti da se prijavis kao njihov pacijent. Morat ćeš podići karton od obiteljskog doktora i držati ga kod sebe.
vsego (napisa):
bily (napisa):

Automatski je prijavljen zbog faxa ili mora neku papirologiju sredjivati? Think

Mora se sređivati papirologija, tj. potpisati nekakav zahtjev za promjenu liječnika i prijaviti se kao pacijent kod novoodabranog liječnika.
Ja sam uganula nogu i došla tamo (Trg žrtava fašizma) - primili su me i poslali na traumatologiju na daljnje pretrage, a papirologiju je sredila medicinska sestra naknadno.

@kenny: primit će te i dati uputnicu, ali će te prisiliti da se prijavis kao njihov pacijent. Morat ćeš podići karton od obiteljskog doktora i držati ga kod sebe.

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 14:32 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to mi je trenutno najmanji problem. moram hitno u bolnicu na pretrage, a ne ide mi se bas u split radi toga i gubi godina jer bi onda duze vrijeme morao ostati u splitu.

EDIT: moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje.
to mi je trenutno najmanji problem. moram hitno u bolnicu na pretrage, a ne ide mi se bas u split radi toga i gubi godina jer bi onda duze vrijeme morao ostati u splitu.

EDIT: moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje.

by A.Einstein
[Vrh]
ainotna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 14:45 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje.[/quote]
Nije hitno. Možeš i naknadno.
Ja sam podigla karton 2 mjeseca nakon prijavljivanja - jer nije se ni meni putovalo doma samo zbog toga.. :P
A može netko podignut umjesto tebe i poslati..nije problem..

Poanta je u tome da možeš biti prijavljen kod samo jednog doktora.
Požuri ti na preglede, te papirologije ćeš sredit u hodu. :wink:
kenny (napisa):
moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje.

Nije hitno. Možeš i naknadno.
Ja sam podigla karton 2 mjeseca nakon prijavljivanja - jer nije se ni meni putovalo doma samo zbog toga.. Razz
A može netko podignut umjesto tebe i poslati..nije problem..

Poanta je u tome da možeš biti prijavljen kod samo jednog doktora.
Požuri ti na preglede, te papirologije ćeš sredit u hodu. Wink

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 17:06 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]to mi je trenutno najmanji problem. moram hitno u bolnicu na pretrage, a ne ide mi se bas u split radi toga i gubi godina jer bi onda duze vrijeme morao ostati u splitu.

EDIT: moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje.[/quote]

Pa uzmi uputnice kod svojeg doktora, a onda ces lako ovdje u zg se naruciti i obaviti pretrage. Uputnice vrijede u cijeloj Hrvatskoj.
kenny (napisa):

Pa uzmi uputnice kod svojeg doktora, a onda ces lako ovdje u zg se naruciti i obaviti pretrage. Uputnice vrijede u cijeloj Hrvatskoj.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:14 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Pa uzmi uputnice kod svojeg doktora, a onda ces lako ovdje u zg se naruciti i obaviti pretrage. Uputnice vrijede u cijeloj Hrvatskoj.[/quote]

Rezultate pretraga treba dostaviti lijecniku koji je izdao uputnicu, a on ih treba pregledati i - po potrebi - uputiti dalje. :? Mucho nespretno ako kenny ima neki ozbiljniji problem (cit. [i]puno pretraga i "setanja" doktorima[/i]). :(
bnikola (napisa):

Rezultate pretraga treba dostaviti lijecniku koji je izdao uputnicu, a on ih treba pregledati i - po potrebi - uputiti dalje. Confused Mucho nespretno ako kenny ima neki ozbiljniji problem (cit. puno pretraga i "setanja" doktorima). Sad

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 18:19 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nazalost, karton moras pribacit,ali nije bitno kod kojega lijecnika, mozes kod bilo kojega doktora opce prakse... i nije bitno ko ce ga uzet, moze ti i pape otic, uzet ga i poslat ti... ako ti triba neka, bilo koja pomoc, javi mi se slobodno na pm...
a dr. Džepina je doktorica zaduzena za sistematske preglede studenata fakulteta... :)
nazalost, karton moras pribacit,ali nije bitno kod kojega lijecnika, mozes kod bilo kojega doktora opce prakse... i nije bitno ko ce ga uzet, moze ti i pape otic, uzet ga i poslat ti... ako ti triba neka, bilo koja pomoc, javi mi se slobodno na pm...
a dr. Džepina je doktorica zaduzena za sistematske preglede studenata fakulteta... Smile

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 19:59 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ponajprije mislim da ima jos jedna mogucnost oko toga a to je zdravstvo suraduje medusobno..sto zelim recii?ja kad sam mjenjala doktore samo sam dosla kod odredene doktorice i rekla da se zelim lijecit kod nje i rekla joj di sam se prije lijecila i onda bi ona od te doktorice trazila karton da joj se posalje postom...i to je najbolja varijanta....

@kenny nadam se da nisi jako tesko bolestan i da ces sto prije ozdravit... Dajem ti savjet da uzmes jednu od te dvije doktorice jer za njih znam da su uistinu dobre mada je doktorica Đepina specijalizirala ginekologiju al okusila se kroz godine prakse i u drugim granama medicine a doktorica Radić je starija doktorica i radi u prizemlju u domu zdravlja centar tj bivsem domu zdravlja studenata i opredjeljena je doktorica bas za nas fakultet i mogu ti i za nju reci da je jako dobra pa eto na tebi je to i dobro razmisli:P
ponajprije mislim da ima jos jedna mogucnost oko toga a to je zdravstvo suraduje medusobno..sto zelim recii?ja kad sam mjenjala doktore samo sam dosla kod odredene doktorice i rekla da se zelim lijecit kod nje i rekla joj di sam se prije lijecila i onda bi ona od te doktorice trazila karton da joj se posalje postom...i to je najbolja varijanta....

@kenny nadam se da nisi jako tesko bolestan i da ces sto prije ozdravit... Dajem ti savjet da uzmes jednu od te dvije doktorice jer za njih znam da su uistinu dobre mada je doktorica Đepina specijalizirala ginekologiju al okusila se kroz godine prakse i u drugim granama medicine a doktorica Radić je starija doktorica i radi u prizemlju u domu zdravlja centar tj bivsem domu zdravlja studenata i opredjeljena je doktorica bas za nas fakultet i mogu ti i za nju reci da je jako dobra pa eto na tebi je to i dobro razmisli:P

Albert Einstein

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 3:16 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

well, moram obaviti hrpu pretraga i setanja doktorima. nezgodno mi u split jer znam da bi onda (opet) zeznuo fax.

no, nazvao sam danas Studentsku polikliniku na Trgu zrtava fasizma i zena je rekla da dodjem ujutro kod nje sa indexom. koji je, gle iznenadjenja!, u referadi. moze Xica ili bas mora biti index?
well, moram obaviti hrpu pretraga i setanja doktorima. nezgodno mi u split jer znam da bi onda (opet) zeznuo fax.

no, nazvao sam danas Studentsku polikliniku na Trgu zrtava fasizma i zena je rekla da dodjem ujutro kod nje sa indexom. koji je, gle iznenadjenja!, u referadi. moze Xica ili bas mora biti index?

by A.Einstein
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:30 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kenny"]moze Xica ili bas mora biti index?[/quote]

Pa sto to nisi odmah tetu pitao? :roll:

Odi "na blef", pa ako ne prodje, pitaj je l' dosta potvrda od Referade. :) Iako, jako sam uvjeren da ce sve biti ok; u Studentskoj su obicno susretljivi. ;)

P.S. S obzirom na vremena kad pises po Forumu, nagadjam da lijecis "sleeping disorder". =:PPPP

P.P.S. Pravi se javio... :oops:
kenny (napisa):
moze Xica ili bas mora biti index?

Pa sto to nisi odmah tetu pitao? Rolling Eyes

Odi "na blef", pa ako ne prodje, pitaj je l' dosta potvrda od Referade. Smile Iako, jako sam uvjeren da ce sve biti ok; u Studentskoj su obicno susretljivi. Wink

P.S. S obzirom na vremena kad pises po Forumu, nagadjam da lijecis "sleeping disorder". Blaeh! with hat

P.P.S. Pravi se javio... Embarassed

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 5:44 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozes doc sa iksicom prvih par puta, medicinska sestra ce malo dramatizirat al ce bit sve okej. vazno je da kad-tad doneses index
mozes doc sa iksicom prvih par puta, medicinska sestra ce malo dramatizirat al ce bit sve okej. vazno je da kad-tad doneses index

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 8:18 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]mozes doc sa iksicom prvih par puta, medicinska sestra ce malo dramatizirat al ce bit sve okej. vazno je da kad-tad doneses index[/quote]

posto je malo u posljednje vrijeme to zdravstvo malo cudno radije uzmi i potvrdu iz referade za indeks :-)
koryanshea (napisa):

posto je malo u posljednje vrijeme to zdravstvo malo cudno radije uzmi i potvrdu iz referade za indeks Smile

Albert Einstein

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 9:20 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
P.S. S obzirom na vremena kad pises po Forumu, nagadjam da lijecis "sleeping disorder". =:PPPP

P.P.S. Pravi se javio... :oops:[/quote]

:rofl:

da bar patim od sleeping disorder. :( ne spavam od bolova po cijele noci. ah well, sad sam na nogama i idem sad u Studentsku.

hvala ljudi. :hug:
vsego (napisa):

P.S. S obzirom na vremena kad pises po Forumu, nagadjam da lijecis "sleeping disorder". Blaeh! with hat

P.P.S. Pravi se javio... Embarassed

Rolling On the Floor Laughing

da bar patim od sleeping disorder. Sad ne spavam od bolova po cijele noci. ah well, sad sam na nogama i idem sad u Studentsku.

hvala ljudi. Grlim te

by A.Einstein
[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 14:08 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

bio na studentskoj kod dr. bozikovic radic. zena full ugodna, primila me bez ikakvog problema (iako je sestra malo dramila jer nisam imao index sa sobom), pregledala me, pocavrljala sa menom (iako nisam bas bio raspolozen za cavrljanje), dala odmah recepte za lijekove (koji su mi bili najbitniji jer sam hitno to trebao), uputnice za daljnje preglede & kontrole. druzit cu se sa tom doktoricom cesto u nadolazece vrijeme i zato mi je drago sto je bas simpaticna i ugodna.

jos jednom, [size=18]hvala vam puno[/size] na pomoci glede doktora. diiiiiwni ste. :hug:

p.s. zena je istog casa ispunila papire da si sredim zdravstveno u zagrebu i da se prijavim kod nje. ne trebam ici u split po karton jer HZZO to automatski povlaci i salje iz splita za zagreb.

p.s.2. ALI (uvijek postoji taj "ali") - pri prijavi na zagrebacki HZZO moram imati index sa sobom. drzite mi fige da ce mi tete u referadi posuditi index na dan, dva dok tu papirologiju ne rjesim.
bio na studentskoj kod dr. bozikovic radic. zena full ugodna, primila me bez ikakvog problema (iako je sestra malo dramila jer nisam imao index sa sobom), pregledala me, pocavrljala sa menom (iako nisam bas bio raspolozen za cavrljanje), dala odmah recepte za lijekove (koji su mi bili najbitniji jer sam hitno to trebao), uputnice za daljnje preglede & kontrole. druzit cu se sa tom doktoricom cesto u nadolazece vrijeme i zato mi je drago sto je bas simpaticna i ugodna.

jos jednom, hvala vam puno na pomoci glede doktora. diiiiiwni ste. Grlim te

p.s. zena je istog casa ispunila papire da si sredim zdravstveno u zagrebu i da se prijavim kod nje. ne trebam ici u split po karton jer HZZO to automatski povlaci i salje iz splita za zagreb.

p.s.2. ALI (uvijek postoji taj "ali") - pri prijavi na zagrebacki HZZO moram imati index sa sobom. drzite mi fige da ce mi tete u referadi posuditi index na dan, dva dok tu papirologiju ne rjesim.

by A.Einstein
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum