Stan u centru, ulica kneza borne (preko puta sheratona), ima se veš mašina (kupljena prije mjesec dana), nema se telefon, ima se kuhinja i dnevni boravak, ima se još jedna cimerica. Grijanje je na plin, sami uključujemo i isključujemo.
Soba se dijeli sa mnom, a mene skoro pa i nema doma. Točnije, nema me nikad navečer, rijetko kad dođem doma prije 3-4 iza ponoći, tak da se u sobi može štogod raditi. :D
Gazda je super (ne dolazi nikad), a imam i potpisan ugovor o najmu stana i prijava boravišta se dobije ako se želi.
cijena: 900 kuna + trećina režija (150 kuna kad nema grijanja, cca. stotinjak kuna više kad se grijemo).
Useljivo odmah!
Sve ostalo na 098/896-973.
Stan u centru, ulica kneza borne (preko puta sheratona), ima se veš mašina (kupljena prije mjesec dana), nema se telefon, ima se kuhinja i dnevni boravak, ima se još jedna cimerica. Grijanje je na plin, sami uključujemo i isključujemo.
Soba se dijeli sa mnom, a mene skoro pa i nema doma. Točnije, nema me nikad navečer, rijetko kad dođem doma prije 3-4 iza ponoći, tak da se u sobi može štogod raditi.
Gazda je super (ne dolazi nikad), a imam i potpisan ugovor o najmu stana i prijava boravišta se dobije ako se želi.
cijena: 900 kuna + trećina režija (150 kuna kad nema grijanja, cca. stotinjak kuna više kad se grijemo).
Useljivo odmah!
Sve ostalo na 098/896-973.
_________________ Ovaj ubogi sig je nastradao pod Administratorskom čizmom, a sve zbog nesmotrenosti svog autora koji je pokazao nezavidnu razinu pismenosti prilikom čitanja Pravila ponašanja na Forumu.
|