Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
marko5 Gost
|
|
[Vrh] |
|
Blah Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vanja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:53 pon, 4. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="kika"]Za studente koji ne uspiju ostvariti propisani minimum, predviđen je popravni kolokvij koji će se održati u veljači u terminu koji će biti oglašen. Studentima koji pristupe popravnom kolokviju poništavaju se bodovi postignuti na redovnim kolokvijima. Za pristupanje usmenom ispitu, student je obavezan ostvariti barem 50% bodova popravnog kolokvija.
to je sa stranice vjerojatnosti...
tako da mislim ako nemas 20% bodova na kolokviju,da ides na popravni...jedino me zanima da li se moze normalno ici na testove teorije,bez obzira na kolokvij..[/quote]
A koliko se maximalno bodova može dobiti na tim popravnm ? Odnosno, mogu li preko popravnih dobiti npr 4 ?
Što se tiče teorije, mislim da možeš izaći makar sada ne skupila 20%. Čini mi se da je teorija odvojena od zadataka. Uostalom, nema popravnog iz teorije. Jer što ako prođeš popravni a nemaš ništa iz teorije
kika (napisa): | Za studente koji ne uspiju ostvariti propisani minimum, predviđen je popravni kolokvij koji će se održati u veljači u terminu koji će biti oglašen. Studentima koji pristupe popravnom kolokviju poništavaju se bodovi postignuti na redovnim kolokvijima. Za pristupanje usmenom ispitu, student je obavezan ostvariti barem 50% bodova popravnog kolokvija.
to je sa stranice vjerojatnosti...
tako da mislim ako nemas 20% bodova na kolokviju,da ides na popravni...jedino me zanima da li se moze normalno ici na testove teorije,bez obzira na kolokvij.. |
A koliko se maximalno bodova može dobiti na tim popravnm ? Odnosno, mogu li preko popravnih dobiti npr 4 ?
Što se tiče teorije, mislim da možeš izaći makar sada ne skupila 20%. Čini mi se da je teorija odvojena od zadataka. Uostalom, nema popravnog iz teorije. Jer što ako prođeš popravni a nemaš ništa iz teorije
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:34 pon, 4. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gost"]Što se tiče teorije, mislim da možeš izaći makar sada ne skupila 20%.[/quote]
Mislim da ovo nije tocno, jer koliko se ja sjecam prof. Sarapa je rekao da tko ne zadovolji minimum na kolokviju ne moze izaci na teorijski. :(
Medjutim, on je takodjer rekao na tom predavanju (mislim da je bilo prvo) da tko ne prodje kolovij da je pao i kolegij, pa su nam sada jos dali popravni kolokvij. :wink: Tako da je moguce da ce svi moci izaci na ovaj teoretski kolokvij, treba pitati profesora. :idea:
Gost (napisa): | Što se tiče teorije, mislim da možeš izaći makar sada ne skupila 20%. |
Mislim da ovo nije tocno, jer koliko se ja sjecam prof. Sarapa je rekao da tko ne zadovolji minimum na kolokviju ne moze izaci na teorijski.
Medjutim, on je takodjer rekao na tom predavanju (mislim da je bilo prvo) da tko ne prodje kolovij da je pao i kolegij, pa su nam sada jos dali popravni kolokvij. Tako da je moguce da ce svi moci izaci na ovaj teoretski kolokvij, treba pitati profesora.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
amimica Forumaš(ica)
|
|