Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
davidiot Forumaš(ica)

|
Postano: 13:56 uto, 10. 7. 2007 Naslov: Pad MA4 i uvjeti za upis cetvrte godine |
|
|
Situacija je slijedeća:
Pao sam na komisijskom ispitu iz Matematičke Analize IV, koja mi je bila ostala zadnji kolegij sa druge godine.
Budući da taj kolegij ne mogu upisati, zanima me što mi slijedi.
Mogu li uopće upisati četvrtu godinu na temelju 35 bodova u 2006./07?
Ako da, što se dešava s uvjetom za diplomu? (hoće li mi na vrat objesiti neki bolonjski tematsko-bodovni ekvivalent analize4?)
Ili ovaj pad znači pad treće, dakle bolonja?
I, naposljetku, ako forum nije pravo mjesto za ovo pitanje, koje jest - referada ili ured prodekanice?
Hvala puno
Situacija je slijedeća:
Pao sam na komisijskom ispitu iz Matematičke Analize IV, koja mi je bila ostala zadnji kolegij sa druge godine.
Budući da taj kolegij ne mogu upisati, zanima me što mi slijedi.
Mogu li uopće upisati četvrtu godinu na temelju 35 bodova u 2006./07?
Ako da, što se dešava s uvjetom za diplomu? (hoće li mi na vrat objesiti neki bolonjski tematsko-bodovni ekvivalent analize4?)
Ili ovaj pad znači pad treće, dakle bolonja?
I, naposljetku, ako forum nije pravo mjesto za ovo pitanje, koje jest - referada ili ured prodekanice?
Hvala puno
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 16:00 uto, 10. 7. 2007 Naslov: |
|
|
preporucam ipak citati odavde nadalje, jer je tek tada donesena sluzbena odluka
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=80082#80082
s time da cu istaknuti samo ovo
[quote]Ima jos jedno ogranicenje koje se eksplicitno spominje u odluci izglasanoj na Vijecu. Kolegije s 2. godine morate poloziti tijekom sljedece akademske godine jer im nakon toga istjece 2 godine od kada su se zadnji puta izvodili. Ako vam nakon tog roka ostane nepolozenih kolegija s 2. godine, morate upisati odgovarajuce bolonjske (po bolonjskim pravilima igre).[/quote]
obzirom na ovu digresiju, cinimise da bi se jos uvijek mogli upisivati stari kolegiji, ali uz konzultativnu a ne nastavu u predavaonama (tako je pricano, i receno [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=80257#80257]ovdje[/url]) - no taj dio bi trebalo za svaki slucaj provjeriti u referadi, barem u trenu upisa da znas sto upisujes, jer nesto upisati moras
preporucam ipak citati odavde nadalje, jer je tek tada donesena sluzbena odluka
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=80082#80082
s time da cu istaknuti samo ovo
Citat: | Ima jos jedno ogranicenje koje se eksplicitno spominje u odluci izglasanoj na Vijecu. Kolegije s 2. godine morate poloziti tijekom sljedece akademske godine jer im nakon toga istjece 2 godine od kada su se zadnji puta izvodili. Ako vam nakon tog roka ostane nepolozenih kolegija s 2. godine, morate upisati odgovarajuce bolonjske (po bolonjskim pravilima igre). |
obzirom na ovu digresiju, cinimise da bi se jos uvijek mogli upisivati stari kolegiji, ali uz konzultativnu a ne nastavu u predavaonama (tako je pricano, i receno ovdje) - no taj dio bi trebalo za svaki slucaj provjeriti u referadi, barem u trenu upisa da znas sto upisujes, jer nesto upisati moras
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 19:35 uto, 10. 7. 2007 Naslov: |
|
|
Meni se isto cini da te jos nece stjerati na bolonjsku MA4 (kako god se to zvalo), nego ce ti u indeks ponovno upisati staru MA4, a nastava ce biti "konzultativna". Nakon toga imas iduca 4 pokusaja polaganja na ispitnim rokovima. Obzirom na situaciju, mislim da bi bilo mudro traziti da ti se kolegij upise u [b]zimskom[/b] semestru bez obzira sto se prije predavao u ljetnom. Sve u svemu, prava adresa je referada. Prodekanica za nastavu ce rjesavati molbu.
Ako ne polozis nakon sto se prestanu odrzavati ispiti iz MA4, onda ces sigurno dobiti bolonjski kolegij. Naravno, mozes ga dobiti odmah ako zelis.
Meni se isto cini da te jos nece stjerati na bolonjsku MA4 (kako god se to zvalo), nego ce ti u indeks ponovno upisati staru MA4, a nastava ce biti "konzultativna". Nakon toga imas iduca 4 pokusaja polaganja na ispitnim rokovima. Obzirom na situaciju, mislim da bi bilo mudro traziti da ti se kolegij upise u zimskom semestru bez obzira sto se prije predavao u ljetnom. Sve u svemu, prava adresa je referada. Prodekanica za nastavu ce rjesavati molbu.
Ako ne polozis nakon sto se prestanu odrzavati ispiti iz MA4, onda ces sigurno dobiti bolonjski kolegij. Naravno, mozes ga dobiti odmah ako zelis.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
nikolaK Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|