Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pad MA4 i uvjeti za upis cetvrte godine

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
davidiot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 2

PostPostano: 13:56 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Pad MA4 i uvjeti za upis cetvrte godine Citirajte i odgovorite

Situacija je slijedeća:
Pao sam na komisijskom ispitu iz Matematičke Analize IV, koja mi je bila ostala zadnji kolegij sa druge godine.
Budući da taj kolegij ne mogu upisati, zanima me što mi slijedi.
Mogu li uopće upisati četvrtu godinu na temelju 35 bodova u 2006./07?
Ako da, što se dešava s uvjetom za diplomu? (hoće li mi na vrat objesiti neki bolonjski tematsko-bodovni ekvivalent analize4?)
Ili ovaj pad znači pad treće, dakle bolonja?
I, naposljetku, ako forum nije pravo mjesto za ovo pitanje, koje jest - referada ili ured prodekanice?
Hvala puno
Situacija je slijedeća:
Pao sam na komisijskom ispitu iz Matematičke Analize IV, koja mi je bila ostala zadnji kolegij sa druge godine.
Budući da taj kolegij ne mogu upisati, zanima me što mi slijedi.
Mogu li uopće upisati četvrtu godinu na temelju 35 bodova u 2006./07?
Ako da, što se dešava s uvjetom za diplomu? (hoće li mi na vrat objesiti neki bolonjski tematsko-bodovni ekvivalent analize4?)
Ili ovaj pad znači pad treće, dakle bolonja?
I, naposljetku, ako forum nije pravo mjesto za ovo pitanje, koje jest - referada ili ured prodekanice?
Hvala puno

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 15:22 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uglavnom je sve odgovoreno [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=9432]ovdje[/url]. 4. godinu na temelju 35 bodova, koji su ostvareni ove akademske godine, ćeš moći upisati, bez obzira što nemaš sve položene predmete sa druge godine, a umjesto MA4 ćeš slušati bolonjski(e) ekvivalent(e).
Uglavnom je sve odgovoreno ovdje. 4. godinu na temelju 35 bodova, koji su ostvareni ove akademske godine, ćeš moći upisati, bez obzira što nemaš sve položene predmete sa druge godine, a umjesto MA4 ćeš slušati bolonjski(e) ekvivalent(e).

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 16:00 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

preporucam ipak citati odavde nadalje, jer je tek tada donesena sluzbena odluka
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=80082#80082

s time da cu istaknuti samo ovo
[quote]Ima jos jedno ogranicenje koje se eksplicitno spominje u odluci izglasanoj na Vijecu. Kolegije s 2. godine morate poloziti tijekom sljedece akademske godine jer im nakon toga istjece 2 godine od kada su se zadnji puta izvodili. Ako vam nakon tog roka ostane nepolozenih kolegija s 2. godine, morate upisati odgovarajuce bolonjske (po bolonjskim pravilima igre).[/quote]

obzirom na ovu digresiju, cinimise da bi se jos uvijek mogli upisivati stari kolegiji, ali uz konzultativnu a ne nastavu u predavaonama (tako je pricano, i receno [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=80257#80257]ovdje[/url]) - no taj dio bi trebalo za svaki slucaj provjeriti u referadi, barem u trenu upisa da znas sto upisujes, jer nesto upisati moras
preporucam ipak citati odavde nadalje, jer je tek tada donesena sluzbena odluka
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=80082#80082

s time da cu istaknuti samo ovo
Citat:
Ima jos jedno ogranicenje koje se eksplicitno spominje u odluci izglasanoj na Vijecu. Kolegije s 2. godine morate poloziti tijekom sljedece akademske godine jer im nakon toga istjece 2 godine od kada su se zadnji puta izvodili. Ako vam nakon tog roka ostane nepolozenih kolegija s 2. godine, morate upisati odgovarajuce bolonjske (po bolonjskim pravilima igre).

obzirom na ovu digresiju, cinimise da bi se jos uvijek mogli upisivati stari kolegiji, ali uz konzultativnu a ne nastavu u predavaonama (tako je pricano, i receno ovdje) - no taj dio bi trebalo za svaki slucaj provjeriti u referadi, barem u trenu upisa da znas sto upisujes, jer nesto upisati moras

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:35 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni se isto cini da te jos nece stjerati na bolonjsku MA4 (kako god se to zvalo), nego ce ti u indeks ponovno upisati staru MA4, a nastava ce biti "konzultativna". Nakon toga imas iduca 4 pokusaja polaganja na ispitnim rokovima. Obzirom na situaciju, mislim da bi bilo mudro traziti da ti se kolegij upise u [b]zimskom[/b] semestru bez obzira sto se prije predavao u ljetnom. Sve u svemu, prava adresa je referada. Prodekanica za nastavu ce rjesavati molbu.

Ako ne polozis nakon sto se prestanu odrzavati ispiti iz MA4, onda ces sigurno dobiti bolonjski kolegij. Naravno, mozes ga dobiti odmah ako zelis.
Meni se isto cini da te jos nece stjerati na bolonjsku MA4 (kako god se to zvalo), nego ce ti u indeks ponovno upisati staru MA4, a nastava ce biti "konzultativna". Nakon toga imas iduca 4 pokusaja polaganja na ispitnim rokovima. Obzirom na situaciju, mislim da bi bilo mudro traziti da ti se kolegij upise u zimskom semestru bez obzira sto se prije predavao u ljetnom. Sve u svemu, prava adresa je referada. Prodekanica za nastavu ce rjesavati molbu.

Ako ne polozis nakon sto se prestanu odrzavati ispiti iz MA4, onda ces sigurno dobiti bolonjski kolegij. Naravno, mozes ga dobiti odmah ako zelis.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
nikolaK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 10:41 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dali to vrijedi samo za prvi pad na komisiji ili možda i oni koji su pali i drugi put na komisiji a imaju nove uvjete za četvrtu godinu mogu također konzultativno upisati kolegij. I dali to vrijedi za sve kolegije ili samo MA4 (konkretno zaneima me MA3)
Dali to vrijedi samo za prvi pad na komisiji ili možda i oni koji su pali i drugi put na komisiji a imaju nove uvjete za četvrtu godinu mogu također konzultativno upisati kolegij. I dali to vrijedi za sve kolegije ili samo MA4 (konkretno zaneima me MA3)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:50 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nikolaK"]Dali to vrijedi samo za prvi pad na komisiji ili možda i oni koji su pali i drugi put na komisiji a imaju nove uvjete za četvrtu godinu mogu također konzultativno upisati kolegij.[/quote]

Oni koji su drugi put pali na komisiji (iz bilo kojeg kolegija) gube pravo studiranja na tom studiju. :(
nikolaK (napisa):
Dali to vrijedi samo za prvi pad na komisiji ili možda i oni koji su pali i drugi put na komisiji a imaju nove uvjete za četvrtu godinu mogu također konzultativno upisati kolegij.

Oni koji su drugi put pali na komisiji (iz bilo kojeg kolegija) gube pravo studiranja na tom studiju. Sad

[Vrh]
lola
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:21 pet, 28. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene muči nekoliko stvari u vezi te analize pa bih molila ako netko da zna da mi kaže.
Ja imam komisiju sad na dekanskom roku koja će biti iza 10.10 (najvjerojatnije 16.10. po zadnjim informacijama). Upisi završavaju 12.10. Imam uvjet za upis četvrte godine. No, koliko ja znam, na tudomatu je nemoguće upisati godinu ako se čeka ishod ispita pred povjerenstvom. I što sad? kad ću moći upisat godinu odnosno kad ju trebam upisati? Ako netko zna... unaprijed hvala
mene muči nekoliko stvari u vezi te analize pa bih molila ako netko da zna da mi kaže.
Ja imam komisiju sad na dekanskom roku koja će biti iza 10.10 (najvjerojatnije 16.10. po zadnjim informacijama). Upisi završavaju 12.10. Imam uvjet za upis četvrte godine. No, koliko ja znam, na tudomatu je nemoguće upisati godinu ako se čeka ishod ispita pred povjerenstvom. I što sad? kad ću moći upisat godinu odnosno kad ju trebam upisati? Ako netko zna... unaprijed hvala

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 17:39 pet, 28. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najvjerojatnije: predas papire u referadu i zanemaris studomat. Dok se papiri obrade komisijski ce odavno biti obavljen.

Za svaki slucaj: :referada:
Najvjerojatnije: predas papire u referadu i zanemaris studomat. Dok se papiri obrade komisijski ce odavno biti obavljen.

Za svaki slucaj: Referada je tvoj prijatelj...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum