Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Stricek Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Stricek Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:40 ned, 28. 9. 2003 Naslov: Re: komentar |
|
|
[quote="Stricek"]Volio bih, ukoliko imas volje, da malo opsirnije prokomentiras tvrdnju :-):
>Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. :?[/quote]
:???:
Paaaa... Tocno to sto sam rekao. Da bi ista radio preko ISVUa (aka studomata), trebas biti u bazi. Kad je ISVU krenuo, tamo su uneseni ljudi od generacije (cini mi se) 1994.
Dakle, ako ti zelis koristiti studomat, moras biti unesen u bazu. To ovisi o Referadi ili spomenutoj Marini. Ti mozes samo zamoliti da te ubace; nista vise. To bas i nije puno, ne? ;)
Postoji problem starijih generacija da nemamo mogucnost unijeti sve njihove podatke (jer ISVU nije kompatibilan s njima :x), pa ne znam da li se starije generacije uopce unose. Ako ne, onda ne mozes apsolutno nista.
Kljuc ti je svakako Marina. Eh, vidis, mozes ju pitati mailom: borcicNSPM@math.hr (maknes ovo "NSPM"). 8) Mozda to i nije tako malo... ;)
Stricek (napisa): | Volio bih, ukoliko imas volje, da malo opsirnije prokomentiras tvrdnju :
>Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno.  |
Paaaa... Tocno to sto sam rekao. Da bi ista radio preko ISVUa (aka studomata), trebas biti u bazi. Kad je ISVU krenuo, tamo su uneseni ljudi od generacije (cini mi se) 1994.
Dakle, ako ti zelis koristiti studomat, moras biti unesen u bazu. To ovisi o Referadi ili spomenutoj Marini. Ti mozes samo zamoliti da te ubace; nista vise. To bas i nije puno, ne?
Postoji problem starijih generacija da nemamo mogucnost unijeti sve njihove podatke (jer ISVU nije kompatibilan s njima ), pa ne znam da li se starije generacije uopce unose. Ako ne, onda ne mozes apsolutno nista.
Kljuc ti je svakako Marina. Eh, vidis, mozes ju pitati mailom: borcicNSPM@math.hr (maknes ovo "NSPM"). Mozda to i nije tako malo...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Sticek Gost
|
|
[Vrh] |
|
|