Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Instrukcije iz Uvoda u diferencijalnu geometriju

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
apa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 15:45 pon, 2. 4. 2007    Naslov: Instrukcije iz Uvoda u diferencijalnu geometriju Citirajte i odgovorite

Pozdrav!

Trazim nekoga tko bi mi mogao pomoci pri polaganju diferencijalne geometrije.
Dakle, netko tko ima neke smislene materijale i tko bi mogao odvojiti nesto vremena da mi pojasni neke stvari. To sam slusao jako davno a sad mi je ostao kao zadnji ispit.

Javite se na apa.mail.apa at gmail.com

Hvala
Pozdrav!

Trazim nekoga tko bi mi mogao pomoci pri polaganju diferencijalne geometrije.
Dakle, netko tko ima neke smislene materijale i tko bi mogao odvojiti nesto vremena da mi pojasni neke stvari. To sam slusao jako davno a sad mi je ostao kao zadnji ispit.

Javite se na apa.mail.apa at gmail.com

Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
apa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 12:08 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm, nitko se ne javlja. Mozda je problem u tome sto se kolegij zapravo zove UVOD u diferencijalnu geometriju. S obzirom da sam svjestan da trazim nesto specificnije znanje i honorar ce biti nesto veci ;). Ako pak nikome nije do instrukcija molio bi da mi se bar javi netko sa korektnim materjalima (kupio sam sve iz skriptarnice, ali nisu bas jako uredni). Eto ...

apa.mail.apa at gmail.com

[color=blue][b]Moderator:[/b] Shodno tome, zdravo je promijeniti naslov topica. Sad sam to ja obavio, no ubuduce radije sredite sami.[/color]
Hm, nitko se ne javlja. Mozda je problem u tome sto se kolegij zapravo zove UVOD u diferencijalnu geometriju. S obzirom da sam svjestan da trazim nesto specificnije znanje i honorar ce biti nesto veci Wink. Ako pak nikome nije do instrukcija molio bi da mi se bar javi netko sa korektnim materjalima (kupio sam sve iz skriptarnice, ali nisu bas jako uredni). Eto ...

Moderator: Shodno tome, zdravo je promijeniti naslov topica. Sad sam to ja obavio, no ubuduce radije sredite sami.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 12:15 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="apa"]Hm, nitko se ne javlja. Mozda je problem u tome sto se kolegij zapravo zove UVOD u diferencijalnu geometriju. S obzirom da sam svjestan da trazim nesto specificnije znanje i honorar ce biti nesto veci ;). Ako pak nikome nije do instrukcija molio bi da mi se bar javi netko sa korektnim materjalima (kupio sam sve iz skriptarnice, ali nisu bas jako uredni). Eto ...

apa.mail.apa at gmail.com[/quote]
Mozda je problem u tome sto si tek sada rekao o kojem se tocno kolegiju radi. Naime Diferencijalna geometrija je kolegij na 4.g. teorijske matematike, dok je UDG kolegij na 4.g. profesorskog smjera. Ja ga tek sada slusam, dakle UDG, pa nemrem pomoci :rbeba:
apa (napisa):
Hm, nitko se ne javlja. Mozda je problem u tome sto se kolegij zapravo zove UVOD u diferencijalnu geometriju. S obzirom da sam svjestan da trazim nesto specificnije znanje i honorar ce biti nesto veci Wink. Ako pak nikome nije do instrukcija molio bi da mi se bar javi netko sa korektnim materjalima (kupio sam sve iz skriptarnice, ali nisu bas jako uredni). Eto ...

Mozda je problem u tome sto si tek sada rekao o kojem se tocno kolegiju radi. Naime Diferencijalna geometrija je kolegij na 4.g. teorijske matematike, dok je UDG kolegij na 4.g. profesorskog smjera. Ja ga tek sada slusam, dakle UDG, pa nemrem pomoci Rolling beba

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum