Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
beba Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fluff Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:09 sri, 4. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Kolokvij jos nije sastavljen, pa su moguce sitne izmjene, no predvidja se:
1. teorijski zadatak (oko 15 bodova): sto radi program/dio programa/izraz/... i sve ostalo tog tipa (moze biti vezano i uz rekurzije i uz memorijske klase i uz strukturu programa i uz bilo sto drugo sto je radjeno)
2. napisi program s visedimenzionalnim poljem (oko 15 bodova)
3. napisi program s rekurzijom (oko 20 bodova)
Gradivo vjezbi i predavanja je [b]ravnopravno[/b] :!: Nemojte se (opet) zaletiti i raditi samo vjezbe! :tso:
Takodjer, sto je radjeno na UuR-u, racunamo da je poznato. 8) To ne znaci da ce biti, ne znam, Turingov stroj ili KNF/DNF, ali morate znati [tt]printf()[/tt], [tt]scanf()[/tt], petlje, funkcije,... a racunamo i da znate brojevne sustave i sl. (dakle moze biti "program treba napraviti nesto s brojem u toj i toj bazi" ili tako nesto). :)
Kolokvij jos nije sastavljen, pa su moguce sitne izmjene, no predvidja se:
1. teorijski zadatak (oko 15 bodova): sto radi program/dio programa/izraz/... i sve ostalo tog tipa (moze biti vezano i uz rekurzije i uz memorijske klase i uz strukturu programa i uz bilo sto drugo sto je radjeno)
2. napisi program s visedimenzionalnim poljem (oko 15 bodova)
3. napisi program s rekurzijom (oko 20 bodova)
Gradivo vjezbi i predavanja je ravnopravno Nemojte se (opet) zaletiti i raditi samo vjezbe!
Takodjer, sto je radjeno na UuR-u, racunamo da je poznato. To ne znaci da ce biti, ne znam, Turingov stroj ili KNF/DNF, ali morate znati printf(), scanf(), petlje, funkcije,... a racunamo i da znate brojevne sustave i sl. (dakle moze biti "program treba napraviti nesto s brojem u toj i toj bazi" ili tako nesto).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:43 sri, 4. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Liddy"][quote="teja"][quote="vsego"]ali morate znati [tt]printf()[/tt], [tt]scanf()[/tt], petlje, funkcije[/quote]
:shocked!: ma da... :)[/quote]
Ma to ti se odnosi na nas profesore, mi jos usavrsavamo taj dio :lol:[/quote]
istina, ali bez toga ne možeš ništa, pa... :wink:
Liddy (napisa): | teja (napisa): | vsego (napisa): | ali morate znati printf(), scanf(), petlje, funkcije |
ma da... |
Ma to ti se odnosi na nas profesore, mi jos usavrsavamo taj dio |
istina, ali bez toga ne možeš ništa, pa...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:45 sri, 4. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Ne, to se odnosi na inzenjere (profesorima to nije "gradivo UuR-a", ali svejedno moraju znati ;)). Jednostavno, ne slusa mi se prigovore da "to nije gradivo C-a nego UuR-a" i da "to zli asistenti nisu najavili" (da, kojesta sam cuo u ovih 6 godina na faxu). :roll: Eto, sad imate najavu. :PP
Ne, to se odnosi na inzenjere (profesorima to nije "gradivo UuR-a", ali svejedno moraju znati ). Jednostavno, ne slusa mi se prigovore da "to nije gradivo C-a nego UuR-a" i da "to zli asistenti nisu najavili" (da, kojesta sam cuo u ovih 6 godina na faxu). Eto, sad imate najavu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
anekalo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:59 sri, 11. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="anekalo"]Jel moze isto tako mali rezime na kolokvij za nas profesorskog smjera?![/quote]
Moze, naravno. 8) Bio sam uvjeren da sam napisao (ili barem rekao na vjezbama). :oops:
1. Jedan izraz i jedan program: sto ispisuju, koje su vrijednosti varijabli, rezultat izraza,... :)
2. Zadatak koji kaze da nesto radite, a svodi se na koristenje petlji bez nizova. 8)
3. Nesto s nizovima: Horner, trazenje, sortovi i sl. :)
Pisete zajedno s inzenjerima ([b]vjerojatno[/b] u 003). :) Kao i inzenjerima, niti vama nisu dozvoljena pomagala (niti dodatni papiri - to cemo vam mi dati). :| Vi ponesite "samo" Xicu/index, pribor za pisanje, brisanje i znanje. :D
Preporuceno stivo: predavanja, vjezbe, ovogodisnji drugi kolokvij i popravni kolokviji iz UuRa. :book:
anekalo (napisa): | Jel moze isto tako mali rezime na kolokvij za nas profesorskog smjera?! |
Moze, naravno. Bio sam uvjeren da sam napisao (ili barem rekao na vjezbama).
1. Jedan izraz i jedan program: sto ispisuju, koje su vrijednosti varijabli, rezultat izraza,...
2. Zadatak koji kaze da nesto radite, a svodi se na koristenje petlji bez nizova.
3. Nesto s nizovima: Horner, trazenje, sortovi i sl.
Pisete zajedno s inzenjerima (vjerojatno u 003). Kao i inzenjerima, niti vama nisu dozvoljena pomagala (niti dodatni papiri - to cemo vam mi dati). Vi ponesite "samo" Xicu/index, pribor za pisanje, brisanje i znanje.
Preporuceno stivo: predavanja, vjezbe, ovogodisnji drugi kolokvij i popravni kolokviji iz UuRa.
|
|
[Vrh] |
|
anekalo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marta Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 19:30 čet, 12. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vedraf"]Meni se ne svida,budući da me nema na popisu. Što da radim? (osim što patim u tišini) :shock:[/quote]
Sto je to jedan student u usporedbi s njih 271? :D Statisticki zanemarivo! :silly:
Javi se svom nastavniku cim prije. :) Ja sam dobio popis studenata prema kojem se ravnam; bilo kakve intervencije u taj popis mogu napraviti samo oni koji vam upisuju ocjenu iz UuRa (jedini preduvjet za polaganje C-a), a to su nastavnici. 8)
Ako je sve u redu, meni ce nastavnik javiti da te dodam na popis i ja cu to, u svojoj silnoj milosti, i uciniti. :blista:
@marta: Ne moze plakati na glas, jer - kao dobar student - slusa naputak asistenta koji je explicitno napisao da patite u tisini. :P
vedraf (napisa): | Meni se ne svida,budući da me nema na popisu. Što da radim? (osim što patim u tišini) |
Sto je to jedan student u usporedbi s njih 271? Statisticki zanemarivo!
Javi se svom nastavniku cim prije. Ja sam dobio popis studenata prema kojem se ravnam; bilo kakve intervencije u taj popis mogu napraviti samo oni koji vam upisuju ocjenu iz UuRa (jedini preduvjet za polaganje C-a), a to su nastavnici.
Ako je sve u redu, meni ce nastavnik javiti da te dodam na popis i ja cu to, u svojoj silnoj milosti, i uciniti.
@marta: Ne moze plakati na glas, jer - kao dobar student - slusa naputak asistenta koji je explicitno napisao da patite u tisini.
|
|
[Vrh] |
|
marta Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)
|