Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mali_zeleni Forumaš(ica)

|
Postano: 18:44 ned, 3. 6. 2007 Naslov: Gubitak prava studiranja i ispiti |
|
|
Pozdrav.
Ispričavam se na pitanju ako već negdje postoji odgovor iako sam tražio već no bez uspjeha.
Naime, s različitih strana čujem različite informacije a još nisam došao do stanja da se obratim prodekanici.
Zanima me slijedeće:
Ove godine npr. nisam dao UUV (2. god). Stoga, iduće godine ga moram opet upisati. E, ako ga iduće godine padnem kojim slučajem, da li gubim pravo studiranja? Neki mi kažu da da a drugi me uvjeravaju da gubim pravo samo ako u 2 godine ne skupim 30/35 ects bodova. Pa sad, što je istina?
eto, hvala na pomoći.
Pozdrav.
Ispričavam se na pitanju ako već negdje postoji odgovor iako sam tražio već no bez uspjeha.
Naime, s različitih strana čujem različite informacije a još nisam došao do stanja da se obratim prodekanici.
Zanima me slijedeće:
Ove godine npr. nisam dao UUV (2. god). Stoga, iduće godine ga moram opet upisati. E, ako ga iduće godine padnem kojim slučajem, da li gubim pravo studiranja? Neki mi kažu da da a drugi me uvjeravaju da gubim pravo samo ako u 2 godine ne skupim 30/35 ects bodova. Pa sad, što je istina?
eto, hvala na pomoći.
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 19:30 ned, 3. 6. 2007 Naslov: |
|
|
nas fax zasada jos nije uveo limit na broj pokusaja upisivanja kolegija (odatle i ono da je uvjet za potpis = prolaz) :arrow: teoretski kolegij mozes upisivati vjecno
prakticno: fax te moze, ukoliko u 2 godine ne polozis 35 ects bodova izbaciti van, ali ne mora
da, zbilja se kao moguce navodi npr da si sa granom racunarskih kolegija na prvoj/drugoj godini, a sve ostalo da si na drugoj/trecoj i to je bila ideja - da ljudi sto prije mogu odraditi stvari koje im leze (do na prethodnike-sljedbenike) a da za ono sto im ne lezi imaju vise vremena ;-)
takodjer, koliko znam nije niti najavljivano da ce se u blizoj buducnosti uvesti limiti na broj upisivanja istog kolegija
isto tako, primjeti onaj 'fakulet MOZE, ali NE MORA' gore - ako ti ne skupis 35 ects bodova u 2 ak.god to NE znaci da 100% letis van, ali fax ima pravo (po statutu sveucilista) maknuti te ;-)
dakle, mirne duse mozes ponovno upisati kolegij, i potrudi se poloziti ga ;-)
a ako se bude uvodilo limitiranje, morat ce biti najavljeno dovoljno rano (npr godinu dana unaprijed ili tako nesto) - pa vjerujem da ces se stici informirati ako bas zagusti ;-)
hope it helps ;-)
nas fax zasada jos nije uveo limit na broj pokusaja upisivanja kolegija (odatle i ono da je uvjet za potpis = prolaz) teoretski kolegij mozes upisivati vjecno
prakticno: fax te moze, ukoliko u 2 godine ne polozis 35 ects bodova izbaciti van, ali ne mora
da, zbilja se kao moguce navodi npr da si sa granom racunarskih kolegija na prvoj/drugoj godini, a sve ostalo da si na drugoj/trecoj i to je bila ideja - da ljudi sto prije mogu odraditi stvari koje im leze (do na prethodnike-sljedbenike) a da za ono sto im ne lezi imaju vise vremena
takodjer, koliko znam nije niti najavljivano da ce se u blizoj buducnosti uvesti limiti na broj upisivanja istog kolegija
isto tako, primjeti onaj 'fakulet MOZE, ali NE MORA' gore - ako ti ne skupis 35 ects bodova u 2 ak.god to NE znaci da 100% letis van, ali fax ima pravo (po statutu sveucilista) maknuti te
dakle, mirne duse mozes ponovno upisati kolegij, i potrudi se poloziti ga
a ako se bude uvodilo limitiranje, morat ce biti najavljeno dovoljno rano (npr godinu dana unaprijed ili tako nesto) - pa vjerujem da ces se stici informirati ako bas zagusti
hope it helps
|
|
[Vrh] |
|
mali_zeleni Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: