Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:46 pet, 13. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Cini mi se da su prosle godine, za potrebe ISVUa, "izmislili" rok za koji su se ljudi prijavljivali; taj rok nije imao stvarnih pismenih, ali su prijave isle normalno. :shock:
Neka me netko ispravi ako grijesim; ja sam tada branio Drzavu, pa nisam bio skroz u toku sa zbivanjima na faxu... ;)
Cini mi se da su prosle godine, za potrebe ISVUa, "izmislili" rok za koji su se ljudi prijavljivali; taj rok nije imao stvarnih pismenih, ali su prijave isle normalno.
Neka me netko ispravi ako grijesim; ja sam tada branio Drzavu, pa nisam bio skroz u toku sa zbivanjima na faxu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
blah! Gost
|
|
[Vrh] |
|
He dares Gost
|
|
[Vrh] |
|
NELICA Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
akki Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:07 sri, 18. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="akki"]zna li tko oce li bit tog treceg roka kod prof. Guljasa?[/quote]
People, [b]jednom za svagda[/b] :!: Ako bude dodatni rok, bit ce kod svih profesora, a ne samo kod pojedinaca :!: Obavijest o (ne)postojanju tog roka ce stici kad i mi ostali saznamo... :roll:
[quote="akki"]dali postoji neki mail na koji se moze kontaktirat prof. Guljas, s obzirom da sam bolesna i nemogu doc do faxa te se necu pojavit sada na usmenom....[/quote]
[i]guljas[/i] na masini [i]math.hr[/i]
akki (napisa): | zna li tko oce li bit tog treceg roka kod prof. Guljasa? |
People, jednom za svagda Ako bude dodatni rok, bit ce kod svih profesora, a ne samo kod pojedinaca Obavijest o (ne)postojanju tog roka ce stici kad i mi ostali saznamo...
akki (napisa): | dali postoji neki mail na koji se moze kontaktirat prof. Guljas, s obzirom da sam bolesna i nemogu doc do faxa te se necu pojavit sada na usmenom.... |
guljas na masini math.hr
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Gost
|
|
[Vrh] |
|
|