Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
id Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
tanjavr Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
buba55 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
annna Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kreda Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
AnaP Forumaš(ica)
|
Postano: 18:03 sub, 30. 8. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]U prva dva ljetna roka usmeni je bio tjedan dana nakon pismenog s time da je moj dojam da određivanje termina usmenog u dobroj mjeri ovisi o asistentima pa se isplati direktno kod njih provjeriti.[/quote]
Onaj tko cuva odredjuje termin usmenog. Ja zadajem prvi rok, ali jos uvijek nisam sigurna hocu li na usmenom cuvati ja ili profesor. Ako ja budem cuvala, onda cemo se preko foruma nekako dogovoriti oko termina, kao sto smo to napravili i prosli put.
[size=9][color=#999999]Added after 7 minutes:[/color][/size]
[quote="D4rk0"][quote="kreda"][quote="Anonymous"]Prof. je na zadnjim predavanjima rekao da će rezultati i upis ocjena biti 29.7. u 9h na našem faxu ili 2.9. u njegovom uredu na ekonomiji, s time da je asistentica Prlić rekla da će ako joj prof. dostavi rezultate prije stavit' ih na forum.[/quote]
2.9. u njegovom uredu u koliko sati, isto u 9h ili ??[/quote]Mene isto zanima ova informacija pa ako netko zna u koliko sati u njegovom uredu na ekonomiji bio bi zahvalan na informaciji :)[/quote]
Poslala sam mu mail o upisu ocjene pa cu staviti obavijest na forum. Bio mi je jednom davno rekao kada ce biti, ali sam zaboravila :oops: Nisam sigurna je li bio rekao u 12 ili 14 sati.
Anonymous (napisa): | U prva dva ljetna roka usmeni je bio tjedan dana nakon pismenog s time da je moj dojam da određivanje termina usmenog u dobroj mjeri ovisi o asistentima pa se isplati direktno kod njih provjeriti. |
Onaj tko cuva odredjuje termin usmenog. Ja zadajem prvi rok, ali jos uvijek nisam sigurna hocu li na usmenom cuvati ja ili profesor. Ako ja budem cuvala, onda cemo se preko foruma nekako dogovoriti oko termina, kao sto smo to napravili i prosli put.
Added after 7 minutes:
D4rk0 (napisa): | kreda (napisa): | Anonymous (napisa): | Prof. je na zadnjim predavanjima rekao da će rezultati i upis ocjena biti 29.7. u 9h na našem faxu ili 2.9. u njegovom uredu na ekonomiji, s time da je asistentica Prlić rekla da će ako joj prof. dostavi rezultate prije stavit' ih na forum. |
2.9. u njegovom uredu u koliko sati, isto u 9h ili ?? | Mene isto zanima ova informacija pa ako netko zna u koliko sati u njegovom uredu na ekonomiji bio bi zahvalan na informaciji |
Poslala sam mu mail o upisu ocjene pa cu staviti obavijest na forum. Bio mi je jednom davno rekao kada ce biti, ali sam zaboravila Nisam sigurna je li bio rekao u 12 ili 14 sati.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
bubaprva Forumaš(ica)
|
|