Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Apsolventska i ostala putovanja

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 1

PostPostano: 13:02 čet, 22. 1. 2004    Naslov: Apsolventska i ostala putovanja Citirajte i odgovorite

Pozdrav ljudi. Već se javljah na ovom forumu u vezi s organizacijom putovanja. Naime, već se nekoliko godina bavim organizacijom putovanja u češku i slovačku (sve lokacije). Vjerujem da sam najjeftiniji u gradu, a i šire :)

Cijene putovanja koje sam dosad organizirao kretale su se oko 900-950 kuna za 5 noćenja, pod uvjetom da je pun bus.

Trenutno radim na organizaciji putovanja u Prag u drugoj polovici 4. mjeseca. Radi se o 5 noćenja s doručkom u [url=http://www.motylek.com/luna/cesky.asp]hotelu Luna[/url], a cijena bi bila oko 950 kuna.

Ukoliko ima zainteresiranih bilo za navedeno putovanje, bilo za apsolventsko putovanje, slobodno mi se mogu javiti na moj mejl iz profila.

[color=darkred][b]Admin (vsego) edit:[/b] Ovo je komercijalni oglas i, kao takav, ne postuje Pravila ponašanja, ali ga smatram korisnim za studente, pa neka ostane. Ipak, ovo je [b]iznimka[/b], a ne promjena Forumske politike![/color]
Pozdrav ljudi. Već se javljah na ovom forumu u vezi s organizacijom putovanja. Naime, već se nekoliko godina bavim organizacijom putovanja u češku i slovačku (sve lokacije). Vjerujem da sam najjeftiniji u gradu, a i šire Smile

Cijene putovanja koje sam dosad organizirao kretale su se oko 900-950 kuna za 5 noćenja, pod uvjetom da je pun bus.

Trenutno radim na organizaciji putovanja u Prag u drugoj polovici 4. mjeseca. Radi se o 5 noćenja s doručkom u hotelu Luna, a cijena bi bila oko 950 kuna.

Ukoliko ima zainteresiranih bilo za navedeno putovanje, bilo za apsolventsko putovanje, slobodno mi se mogu javiti na moj mejl iz profila.

Admin (vsego) edit: Ovo je komercijalni oglas i, kao takav, ne postuje Pravila ponašanja, ali ga smatram korisnim za studente, pa neka ostane. Ipak, ovo je iznimka, a ne promjena Forumske politike!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:25 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da malo ozivim ovaj topic... ;) Zar Forumashi stvarno ne idu na apsolventsko? :-k

Da se razumijemo, ne kazem ja da se javite zrzyju (ni ne poznam covjeka), ali podsjecam da i apsolventsko mozete raspraviti ovdje... Kao prosle godine. ;)

:wave:
Da malo ozivim ovaj topic... Wink Zar Forumashi stvarno ne idu na apsolventsko? Think

Da se razumijemo, ne kazem ja da se javite zrzyju (ni ne poznam covjeka), ali podsjecam da i apsolventsko mozete raspraviti ovdje... Kao prosle godine. Wink

Wave

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 18:06 sub, 7. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zahvaljujem Vsegi.

Istina je da ovo jest komercijalni oglas, no mislim da sam uvjerljivo najjeftiniji u organizaciji putovanja u Češku i Slovačku pa se slažem da studenti mogu imati koristi od ovoga.

Naravno, ja ovo radim radi vlastite koristi (čitaj zarade), no ta zarada je, vjerujem, puno manja od onih koje imaju razne agencije.
Zahvaljujem Vsegi.

Istina je da ovo jest komercijalni oglas, no mislim da sam uvjerljivo najjeftiniji u organizaciji putovanja u Češku i Slovačku pa se slažem da studenti mogu imati koristi od ovoga.

Naravno, ja ovo radim radi vlastite koristi (čitaj zarade), no ta zarada je, vjerujem, puno manja od onih koje imaju razne agencije.

Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 0:29 čet, 19. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Zar Forumashi stvarno ne idu na apsolventsko? [/quote]
Idu, idu...
Prošlogodišnje rasprave ovdje su ostale samo rasprave.
Citat:
Zar Forumashi stvarno ne idu na apsolventsko?

Idu, idu...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:10 čet, 19. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"][quote]Zar Forumashi stvarno ne idu na apsolventsko?[/quote]
Idu, idu...
Prošlogodišnje rasprave ovdje su ostale samo rasprave.[/quote]

:???: To znaci da niste isli :( ili da ste isli negdje nevezano uz raspravu? :) If so, gdje se islo?
Anja (napisa):
Citat:
Zar Forumashi stvarno ne idu na apsolventsko?

Idu, idu...

Confused To znaci da niste isli Sad ili da ste isli negdje nevezano uz raspravu? Smile If so, gdje se islo?

[Vrh]
more !
Gost

PostPostano: 1:14 pet, 20. 2. 2004    Naslov: uhui! Citirajte i odgovorite

kakva ceska, ide se na more, sunce, plaze gola tijela :-)
kakva ceska, ide se na more, sunce, plaze gola tijela Smile

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 19:07 ned, 22. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] To znaci da niste isli ili da ste isli negdje nevezano uz raspravu? If so, gdje se islo?[/quote]
I jedno i drugo, i ne još. :D Koliko znam, jedna skupina nije nikamo otišla, a mi drugi smo se dogovorili, vezano uz raspravu, ali ipak izvan Foruma. :D
Tek ćemo ići.
Citat:
To znaci da niste isli ili da ste isli negdje nevezano uz raspravu? If so, gdje se islo?

I jedno i drugo, i ne još. Very Happy Koliko znam, jedna skupina nije nikamo otišla, a mi drugi smo se dogovorili, vezano uz raspravu, ali ipak izvan Foruma. Very Happy
Tek ćemo ići.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:11 ned, 22. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"][quote] To znaci da niste isli ili da ste isli negdje nevezano uz raspravu? If so, gdje se islo?[/quote]
I jedno i drugo, i ne još. :D Koliko znam, jedna skupina nije nikamo otišla, a mi drugi smo se dogovorili, vezano uz raspravu, ali ipak izvan Foruma. :D
Tek ćemo ići.[/quote]

Uh, kako me drzi u napetosti... :? Gdje cete ici?

:navijacica: Uzivajte! :) Eventualnu razglednicu poslanu Forumu cemo staviti u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/gallery/]Galeriju[/url]... ;)

:wave:
Anja (napisa):
Citat:
To znaci da niste isli ili da ste isli negdje nevezano uz raspravu? If so, gdje se islo?

I jedno i drugo, i ne još. Very Happy Koliko znam, jedna skupina nije nikamo otišla, a mi drugi smo se dogovorili, vezano uz raspravu, ali ipak izvan Foruma. Very Happy
Tek ćemo ići.

Uh, kako me drzi u napetosti... Confused Gdje cete ici?

Go go go!!! Uzivajte! Smile Eventualnu razglednicu poslanu Forumu cemo staviti u Galeriju... Wink

Wave

[Vrh]
zrzy.
Gost

PostPostano: 3:02 uto, 16. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da malo oživim svoju reklamu :D :wink:
Da malo oživim svoju reklamu Very Happy Wink

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 10:28 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što, onda se može organizirati Prag početkom/sredinom 5.mj? Na forumu Filozofskog si rekao da ne, zbog hokeja. :?:
Što, onda se može organizirati Prag početkom/sredinom 5.mj? Na forumu Filozofskog si rekao da ne, zbog hokeja. Question

[Vrh]
zrzy.
Gost

PostPostano: 21:13 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"]Što, onda se može organizirati Prag početkom/sredinom 5.mj? Na forumu Filozofskog si rekao da ne, zbog hokeja. :?:[/quote]

Ne može, na žalost. Organiziram Bratislavu-Beč, imaš temu o tome, ako te zanima.
Anja (napisa):
Što, onda se može organizirati Prag početkom/sredinom 5.mj? Na forumu Filozofskog si rekao da ne, zbog hokeja. Question

Ne može, na žalost. Organiziram Bratislavu-Beč, imaš temu o tome, ako te zanima.

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 10:23 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi smo se definitivno odlučili za Prag.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:13 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"]Mi smo se definitivno odlučili za Prag.[/quote]

[b]Good choice![/b] =D>

Kad sam zadnji put bio tamo, nabasali smo na neki hostel s prilicno ok cijenama, a u samom centru, pa ako idete u svom aranzmanu :shock: javi da vam iskopam adresu/telefon/... 8) (ako nisam pogubio, jasno :()

Ugodan provod! :D
Anja (napisa):

Good choice! Applause

Kad sam zadnji put bio tamo, nabasali smo na neki hostel s prilicno ok cijenama, a u samom centru, pa ako idete u svom aranzmanu Shocked javi da vam iskopam adresu/telefon/... Cool (ako nisam pogubio, jasno Sad)

Ugodan provod! Very Happy

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 21:01 ned, 28. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]ako idete u svom aranzmanu[/quote]
Upravo tako! (Najvjerojatnije). Hokejaši su nam pomrsili planove.
Tako da samo daj adresu/...! :weee:
vsego (napisa):
ako idete u svom aranzmanu

Tako da samo daj adresu/...! Weeeeeee!!!!!!!!!!!

[Vrh]
zrzy.
Gost

PostPostano: 15:06 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"]Mi smo se definitivno odlučili za Prag.[/quote] Kolko bi vas išlo i kad? Da vam ja složim ponudu. Mislim, ak vas nema puno, ja imam zainteresiranih ljudi pa se može to spojiti i bilo bi možda jeftinije neg da sami, pa da imate poluprazan bus. Ak hoćete.
Anja (napisa):
Kolko bi vas išlo i kad? Da vam ja složim ponudu. Mislim, ak vas nema puno, ja imam zainteresiranih ljudi pa se može to spojiti i bilo bi možda jeftinije neg da sami, pa da imate poluprazan bus. Ak hoćete.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:48 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anja"][quote="vsego"]ako idete u svom aranzmanu[/quote]
Tako da samo daj adresu/...! :weee:[/quote]

Ne mogu naci :( ali...

Cini mi se da bi to mogao biti [url=http://www.bugeurope.com/reviews/Czech_Republic/Prague/cz038/]ovaj[/url]. 8)

[url=http://www.hostelprague.com/hosteldetails.php/HostelNumber.1467]Ovdje[/url] je taj isti, ali uz neke ocjene... 8)

Inace, ova dva sitea mi se cine solidno referentni:[list][*][url]http://www.travellerspoint.com/hostels-by-city.cfm?City=Prague&Country=Czech%20Republic[/url]
[*][url]http://www.hosteleurope.com/italian/findabed.php/ChosenCity.Prague/ChosenCountry.Czech%20Republic[/url][/list:u]
[b]Da naglasim:[/b] Ja [b][u]nisam[/u][/b] bio tamo i ne preporucam; samo se sjecam da je [b][u]djelovao[/u][/b] uredno i jeftino (i to prije par godina). Lokacija je, bez rasprave, jaaaaako dobra, ali ostalo procijenite sami... 8)
Anja (napisa):
vsego (napisa):
ako idete u svom aranzmanu

Tako da samo daj adresu/...! Weeeeeee!!!!!!!!!!!

Ne mogu naci Sad ali...

Cini mi se da bi to mogao biti ovaj. Cool

Ovdje je taj isti, ali uz neke ocjene... Cool

Inace, ova dva sitea mi se cine solidno referentni:
Da naglasim: Ja nisam bio tamo i ne preporucam; samo se sjecam da je djelovao uredno i jeftino (i to prije par godina). Lokacija je, bez rasprave, jaaaaako dobra, ali ostalo procijenite sami... Cool

[Vrh]
Anja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

114 = 118 - 4

PostPostano: 22:09 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zrzy."][quote="Anja"]Mi smo se definitivno odlučili za Prag.[/quote] Kolko bi vas išlo i kad? Da vam ja složim ponudu. Mislim, ak vas nema puno, ja imam zainteresiranih ljudi pa se može to spojiti i bilo bi možda jeftinije neg da sami, pa da imate poluprazan bus. Ak hoćete.[/quote]

Pa pogledaj par postova iznad. Onda ipak možeš organizirati nešto? Već si dvaput rekao da ne. :? :?:
Zasad mislimo 2.5. ali mislim da do može i do tjedan dana kasnije. Na cca 6 dana (5-6 noćenja). Ide nas minimalno jedno 6, ali moguće je i 10-ak. Bar mislim. Ljudi nikako da se jave.
Koliko bi to moglo koštati? (Ako bus bude pun, inače nam je sigurno bolje sami se organizirati).
:!: Svi ljudi koji su izjavili da bi išli, pročitajte si mail i što prije odgovorite Maroju.
zrzy. (napisa):
Anja (napisa):
Kolko bi vas išlo i kad? Da vam ja složim ponudu. Mislim, ak vas nema puno, ja imam zainteresiranih ljudi pa se može to spojiti i bilo bi možda jeftinije neg da sami, pa da imate poluprazan bus. Ak hoćete.

Pa pogledaj par postova iznad. Onda ipak možeš organizirati nešto? Već si dvaput rekao da ne. Confused Question
Zasad mislimo 2.5. ali mislim da do može i do tjedan dana kasnije. Na cca 6 dana (5-6 noćenja). Ide nas minimalno jedno 6, ali moguće je i 10-ak. Bar mislim. Ljudi nikako da se jave.
Koliko bi to moglo koštati? (Ako bus bude pun, inače nam je sigurno bolje sami se organizirati).
Exclamation Svi ljudi koji su izjavili da bi išli, pročitajte si mail i što prije odgovorite Maroju.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum