Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 22:45 sri, 18. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Goc,danas sam bio na faxu,usmeni će održati prof. Šikić :cry: :cry:
U petak popodne će se staviti raspored usmenih koji počinju u ponedjeljak.Ja u petak nemrem na fax,pa ti odi i ostavi ovdje na forumu poruku kada ja i Danijel imamo usmeni,nemoj zaboravit!
Uči stari moj,Hrvoje će nas pregazit :cry: :cry
kizo!
Goc,danas sam bio na faxu,usmeni će održati prof. Šikić
U petak popodne će se staviti raspored usmenih koji počinju u ponedjeljak.Ja u petak nemrem na fax,pa ti odi i ostavi ovdje na forumu poruku kada ja i Danijel imamo usmeni,nemoj zaboravit!
Uči stari moj,Hrvoje će nas pregazit :cry
kizo!
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 1:24 čet, 26. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Vrlo jednostavno:prozove vas četvero i tim redom ulazite jedan po jedan,vrata ostavlja otvorenima što je dobar povod za prisluškivanje.
Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika :wink:
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna već gleda negdje sa strane ili šeće po sobici što te stvarno malko opusti,a i mislim da to radi namjerno jer je svjestan koliko ljudi ulaze uplašeni.
Postavlja dva pitanja,jedno se tiče nizova,a drugo neprekidnosti funkcija,jedno od pitanja dakako moraš odgovoriti odnosno moraš znati započeti,onda mogu uslijediti podpitanja.Bitno je da ne šutiš već riječima potkrepljuješ simboliku koju ispisuješ u protivnom će posumnjati da si biflao napamet.
Kad se sve zbroji i oduzme usmeni kod Šikića bio je ugodno iznenađenje s obzirom što sam čuo o njegovim usmenima,čovjek je stvarno korektan,nimalo zločest ili neuljudan.
Eto,kratki rezime,nadam se da sam bio dovoljno slikovit,jel...
Vrlo jednostavno:prozove vas četvero i tim redom ulazite jedan po jedan,vrata ostavlja otvorenima što je dobar povod za prisluškivanje.
Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna već gleda negdje sa strane ili šeće po sobici što te stvarno malko opusti,a i mislim da to radi namjerno jer je svjestan koliko ljudi ulaze uplašeni.
Postavlja dva pitanja,jedno se tiče nizova,a drugo neprekidnosti funkcija,jedno od pitanja dakako moraš odgovoriti odnosno moraš znati započeti,onda mogu uslijediti podpitanja.Bitno je da ne šutiš već riječima potkrepljuješ simboliku koju ispisuješ u protivnom će posumnjati da si biflao napamet.
Kad se sve zbroji i oduzme usmeni kod Šikića bio je ugodno iznenađenje s obzirom što sam čuo o njegovim usmenima,čovjek je stvarno korektan,nimalo zločest ili neuljudan.
Eto,kratki rezime,nadam se da sam bio dovoljno slikovit,jel...
|
|
[Vrh] |
|
Gogs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:47 čet, 26. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Samo bih pridodao da su usmeni ispiti kod nas JAVNI.
Je li to statut fakulteta, Sveučilišta ili zakon, nisam posve
siguran (možda je i nekoliko njih to predvidjelo), ali je
to propis.
Dakle, NITKO (niti kandidat ni profesor) vam ne može
zabraniti prisustvovanje ispitu.
Naravno, druga je stvar kako se vi smijete tamo ponašati
dok slušate. Ja zahtijevam mir i tišinu, jer prvenstveno
ometate svoje kolege. I držim da svatko tko ometa ispit
gubi pravo na prisustvovanje :-)
(ti detalji ne pišu u propisima, ali mislim da bih ih lako
obrazložio na bilo kojem mjestu)
- Nenad Antonić
Samo bih pridodao da su usmeni ispiti kod nas JAVNI.
Je li to statut fakulteta, Sveučilišta ili zakon, nisam posve
siguran (možda je i nekoliko njih to predvidjelo), ali je
to propis.
Dakle, NITKO (niti kandidat ni profesor) vam ne može
zabraniti prisustvovanje ispitu.
Naravno, druga je stvar kako se vi smijete tamo ponašati
dok slušate. Ja zahtijevam mir i tišinu, jer prvenstveno
ometate svoje kolege. I držim da svatko tko ometa ispit
gubi pravo na prisustvovanje
(ti detalji ne pišu u propisima, ali mislim da bih ih lako
obrazložio na bilo kojem mjestu)
- Nenad Antonić
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:23 ned, 6. 3. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]
Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna...
[/quote]
:rotfl: :rotfl: :lolchina: :lolchina: ovo [i]kulerski[/i] mi je smiješno do bola:).... i evo malo iskustva od friških polagača; čovjek je maksimalno korektan, i istina, ne pilji u tebe, neg si piše bilješkice (aka tvoju dijagnozu; kolko si siguran u ono kaj pričaš...etc)
i pogleda te ono, reda radi, da vidiš da te sluša; ja sam, se recimo raspričala o BW, a on je pisao u svoju bilježnicu i paralelno slušao... cool profesor, sve u svemu :wink:
p.s. da znam, da je ovaj topic star preko godine dana, al eto, nakon dobrog smijeha me ulovi želja da podijelim svoje iskustvo s ostalima :veselje:
Citat: |
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna...
|
ovo kulerski mi je smiješno do bola:).... i evo malo iskustva od friških polagača; čovjek je maksimalno korektan, i istina, ne pilji u tebe, neg si piše bilješkice (aka tvoju dijagnozu; kolko si siguran u ono kaj pričaš...etc)
i pogleda te ono, reda radi, da vidiš da te sluša; ja sam, se recimo raspričala o BW, a on je pisao u svoju bilježnicu i paralelno slušao... cool profesor, sve u svemu
p.s. da znam, da je ovaj topic star preko godine dana, al eto, nakon dobrog smijeha me ulovi želja da podijelim svoje iskustvo s ostalima
_________________ Laganini...i stprljivo.... 
|
|
[Vrh] |
|
|