Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

DOC. iLIŠEVIĆ ILI H. ŠIKIĆ
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 27 - 22

PostPostano: 13:21 pon, 16. 2. 2004    Naslov: DOC. iLIŠEVIĆ ILI H. ŠIKIĆ Citirajte i odgovorite

Zanima me tko nam je na drugom roku na usmenima (studenti H. Šikića)?
I kada počinju? -kolokvirao sam

Hvala!
Zanima me tko nam je na drugom roku na usmenima (studenti H. Šikića)?
I kada počinju? -kolokvirao sam

Hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 22:45 sri, 18. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Goc,danas sam bio na faxu,usmeni će održati prof. Šikić :cry: :cry:
U petak popodne će se staviti raspored usmenih koji počinju u ponedjeljak.Ja u petak nemrem na fax,pa ti odi i ostavi ovdje na forumu poruku kada ja i Danijel imamo usmeni,nemoj zaboravit!
Uči stari moj,Hrvoje će nas pregazit :cry: :cry
kizo!
Goc,danas sam bio na faxu,usmeni će održati prof. Šikić Crying or Very sad Crying or Very sad
U petak popodne će se staviti raspored usmenih koji počinju u ponedjeljak.Ja u petak nemrem na fax,pa ti odi i ostavi ovdje na forumu poruku kada ja i Danijel imamo usmeni,nemoj zaboravit!
Uči stari moj,Hrvoje će nas pregazit Crying or Very sad :cry
kizo!

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 19:50 sri, 25. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi moze neko reci u kojoj prostoriji porf. Sikic pita, ja bi doso gledat usmeni? :?:
Hvala! :!:
mi moze neko reci u kojoj prostoriji porf. Sikic pita, ja bi doso gledat usmeni? Question
Hvala! Exclamation

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:08 sri, 25. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

usmeni je danas završio.I da nije vjerojatno ga nebi smio gledati jer smo ulazili jedan po jedan,sad dali bi Šikić dozvolio tebi da sjedneš kraj njega, neznam,al' ne vjerujem!
usmeni je danas završio.I da nije vjerojatno ga nebi smio gledati jer smo ulazili jedan po jedan,sad dali bi Šikić dozvolio tebi da sjedneš kraj njega, neznam,al' ne vjerujem!

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 1:03 čet, 26. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

daj onda opisi kak ispituje? podijeli svoja iskustva?
:hophop:
daj onda opisi kak ispituje? podijeli svoja iskustva?
Vidi me kako skaaaaaceeeem!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 1:24 čet, 26. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vrlo jednostavno:prozove vas četvero i tim redom ulazite jedan po jedan,vrata ostavlja otvorenima što je dobar povod za prisluškivanje.
Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika :wink:
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna već gleda negdje sa strane ili šeće po sobici što te stvarno malko opusti,a i mislim da to radi namjerno jer je svjestan koliko ljudi ulaze uplašeni.
Postavlja dva pitanja,jedno se tiče nizova,a drugo neprekidnosti funkcija,jedno od pitanja dakako moraš odgovoriti odnosno moraš znati započeti,onda mogu uslijediti podpitanja.Bitno je da ne šutiš već riječima potkrepljuješ simboliku koju ispisuješ u protivnom će posumnjati da si biflao napamet.
Kad se sve zbroji i oduzme usmeni kod Šikića bio je ugodno iznenađenje s obzirom što sam čuo o njegovim usmenima,čovjek je stvarno korektan,nimalo zločest ili neuljudan.
Eto,kratki rezime,nadam se da sam bio dovoljno slikovit,jel...
Vrlo jednostavno:prozove vas četvero i tim redom ulazite jedan po jedan,vrata ostavlja otvorenima što je dobar povod za prisluškivanje.
Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika Wink
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna već gleda negdje sa strane ili šeće po sobici što te stvarno malko opusti,a i mislim da to radi namjerno jer je svjestan koliko ljudi ulaze uplašeni.
Postavlja dva pitanja,jedno se tiče nizova,a drugo neprekidnosti funkcija,jedno od pitanja dakako moraš odgovoriti odnosno moraš znati započeti,onda mogu uslijediti podpitanja.Bitno je da ne šutiš već riječima potkrepljuješ simboliku koju ispisuješ u protivnom će posumnjati da si biflao napamet.
Kad se sve zbroji i oduzme usmeni kod Šikića bio je ugodno iznenađenje s obzirom što sam čuo o njegovim usmenima,čovjek je stvarno korektan,nimalo zločest ili neuljudan.
Eto,kratki rezime,nadam se da sam bio dovoljno slikovit,jel...

[Vrh]
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 1:38 čet, 26. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam tko vam je napunio glavu pricama da je kod H.Sikica usmeni katastrofa, moja iskustva kazu upravo drugacije... Ja sam bio na usmenom triput kod T.Sikica i jednom kod H.Sikica i mogu reci da iako me Hrvoje rusio da mi je bilo puno lakse jer iako nisam znao dokaz (bila je u pitanju Analiza2) ona je prosao kroz dokaz sa mnom i tada me naucio i shvatio sam ga... dok s druge strane kada asistent ispituje on nabaci ona svoj kiseli smijesak i ne pomaze u dokazima a izadjem van sa istim znanjem koje sam imao... ono sto mi nije bilo jasno a pitao me ostalo je nejasno samo mi je rekao da to nije dovoljno...
mladji Sikic (aka tomislav) cesto zna izbaciti studenta iz takta i baciti ga u duboku depresiju svojim komentarima a i njegovo vrlo glasno pricanje bas i ne pomaze...
dok je kod starijeg Sikica (aka Hrvoje) sve to nekako puno skuliranije i mirnije i lakse...
to vam je moje misljenje.... a opet ako znate niti jedan vas sigurno nece rusiti... eto toliko...
Ne znam tko vam je napunio glavu pricama da je kod H.Sikica usmeni katastrofa, moja iskustva kazu upravo drugacije... Ja sam bio na usmenom triput kod T.Sikica i jednom kod H.Sikica i mogu reci da iako me Hrvoje rusio da mi je bilo puno lakse jer iako nisam znao dokaz (bila je u pitanju Analiza2) ona je prosao kroz dokaz sa mnom i tada me naucio i shvatio sam ga... dok s druge strane kada asistent ispituje on nabaci ona svoj kiseli smijesak i ne pomaze u dokazima a izadjem van sa istim znanjem koje sam imao... ono sto mi nije bilo jasno a pitao me ostalo je nejasno samo mi je rekao da to nije dovoljno...
mladji Sikic (aka tomislav) cesto zna izbaciti studenta iz takta i baciti ga u duboku depresiju svojim komentarima a i njegovo vrlo glasno pricanje bas i ne pomaze...
dok je kod starijeg Sikica (aka Hrvoje) sve to nekako puno skuliranije i mirnije i lakse...
to vam je moje misljenje.... a opet ako znate niti jedan vas sigurno nece rusiti... eto toliko...

Gost

PostPostano: 1:54 čet, 26. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ribičija stari moj,ribičija,ja velim da sam upecao štuku od pet kila,ti češ reć' drugima da je imala šest,a taj treći će reći sedam...na kraju se ispostavi da je štukica imala jedva dvije.
ribičija stari moj,ribičija,ja velim da sam upecao štuku od pet kila,ti češ reć' drugima da je imala šest,a taj treći će reći sedam...na kraju se ispostavi da je štukica imala jedva dvije.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:47 čet, 26. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo bih pridodao da su usmeni ispiti kod nas JAVNI.
Je li to statut fakulteta, Sveučilišta ili zakon, nisam posve
siguran (možda je i nekoliko njih to predvidjelo), ali je
to propis.
Dakle, NITKO (niti kandidat ni profesor) vam ne može
zabraniti prisustvovanje ispitu.

Naravno, druga je stvar kako se vi smijete tamo ponašati
dok slušate. Ja zahtijevam mir i tišinu, jer prvenstveno
ometate svoje kolege. I držim da svatko tko ometa ispit
gubi pravo na prisustvovanje :-)
(ti detalji ne pišu u propisima, ali mislim da bih ih lako
obrazložio na bilo kojem mjestu)

- Nenad Antonić
Samo bih pridodao da su usmeni ispiti kod nas JAVNI.
Je li to statut fakulteta, Sveučilišta ili zakon, nisam posve
siguran (možda je i nekoliko njih to predvidjelo), ali je
to propis.
Dakle, NITKO (niti kandidat ni profesor) vam ne može
zabraniti prisustvovanje ispitu.

Naravno, druga je stvar kako se vi smijete tamo ponašati
dok slušate. Ja zahtijevam mir i tišinu, jer prvenstveno
ometate svoje kolege. I držim da svatko tko ometa ispit
gubi pravo na prisustvovanje Smile
(ti detalji ne pišu u propisima, ali mislim da bih ih lako
obrazložio na bilo kojem mjestu)

- Nenad Antonić

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:57 čet, 26. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na informaciji prof. Antonić:Vjerojatno je zato i prof. Šikić ostavio širom otvorena vrata da izvana slušamo pitanja jer ipak je sobica u kojoj smo odgovarali premalena za više od tri-četiri ''turista''!
Hvala na informaciji prof. Antonić:Vjerojatno je zato i prof. Šikić ostavio širom otvorena vrata da izvana slušamo pitanja jer ipak je sobica u kojoj smo odgovarali premalena za više od tri-četiri ''turista''!

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 16:23 ned, 6. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna...
[/quote]

:rotfl: :rotfl: :lolchina: :lolchina: ovo [i]kulerski[/i] mi je smiješno do bola:).... i evo malo iskustva od friških polagača; čovjek je maksimalno korektan, i istina, ne pilji u tebe, neg si piše bilješkice (aka tvoju dijagnozu; kolko si siguran u ono kaj pričaš...etc)
i pogleda te ono, reda radi, da vidiš da te sluša; ja sam, se recimo raspričala o BW, a on je pisao u svoju bilježnicu i paralelno slušao... cool profesor, sve u svemu :wink:

p.s. da znam, da je ovaj topic star preko godine dana, al eto, nakon dobrog smijeha me ulovi želja da podijelim svoje iskustvo s ostalima :veselje:
Citat:

Uđeš unutra,on kulerski sjedi,staneš pred ploču uzimaš kredu i čekaš pitanje,strepiš i umireš od straha,klasika
Dobra stvar u svemu je što kad ti postavi pitanje ne zuri u tebe k'o u kakva majmuna...

Valjam se po podu od smijeha Valjam se po podu od smijeha Umirem od smijeha! Umirem od smijeha! ovo kulerski mi je smiješno do bola:).... i evo malo iskustva od friških polagača; čovjek je maksimalno korektan, i istina, ne pilji u tebe, neg si piše bilješkice (aka tvoju dijagnozu; kolko si siguran u ono kaj pričaš...etc)
i pogleda te ono, reda radi, da vidiš da te sluša; ja sam, se recimo raspričala o BW, a on je pisao u svoju bilježnicu i paralelno slušao... cool profesor, sve u svemu Wink

p.s. da znam, da je ovaj topic star preko godine dana, al eto, nakon dobrog smijeha me ulovi želja da podijelim svoje iskustvo s ostalima Veseljeeeee!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum