Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 8:36 čet, 26. 2. 2004 Naslov: odgovorcic |
|
|
Ma [color=blue]***************[/color] pita sve zivo i kaze: "meni je posao da ja vas ispitujem da tražim nešto što ne znate da vas po tome kopkam i srusim da drugi put bolje naučite"... Pita relacije, restrikcije, kompozicije, teoreme(najčešće Taylor, "o dijeljenju s ostatkom", Parcijalne reazlomke ). [b]NAJVAŽNIJE TI[/b] [b]JE ZNATI ONO FUNDAMENTALNO!!![/b] Ako ne znas osnove, a znas sve zive dokaze teorema i zadatke(tj. primjere) "uzalud vam trud svirači"... :P Pita i primjere za sve stvari...
[color=blue]Kolega PRISTOJNO se ponašajte!!! (bez vrijeđanja!) :evil:
:verytwisted: Niste nedodirljivi, iako ste anonimni! :verytwisted:
Proučite Pravila ponašanja i postajte u skladu s njima!
Ako se niste u stanju akademski izražavati na ovom Forumu, onda se maknite s njega! :twisted: :evil:[/color]
[color=darkred][b]Admin (vsego) edit:[/b] Kolega, ako Vi stvarno mislite da ste u NSBu anonimni, to je Vas osobni problem. :evil: Drugi put necemo ovako njezno rjesavati Vase ispade. :evil:
Ako Vam fale Vase recenice s kraja posta, zalite se na mene. :P :evil:[/color]
Ma *************** pita sve zivo i kaze: "meni je posao da ja vas ispitujem da tražim nešto što ne znate da vas po tome kopkam i srusim da drugi put bolje naučite"... Pita relacije, restrikcije, kompozicije, teoreme(najčešće Taylor, "o dijeljenju s ostatkom", Parcijalne reazlomke ). NAJVAŽNIJE TI JE ZNATI ONO FUNDAMENTALNO!!! Ako ne znas osnove, a znas sve zive dokaze teorema i zadatke(tj. primjere) "uzalud vam trud svirači"... Pita i primjere za sve stvari...
Kolega PRISTOJNO se ponašajte!!! (bez vrijeđanja!)
Niste nedodirljivi, iako ste anonimni!
Proučite Pravila ponašanja i postajte u skladu s njima!
Ako se niste u stanju akademski izražavati na ovom Forumu, onda se maknite s njega!
Admin (vsego) edit: Kolega, ako Vi stvarno mislite da ste u NSBu anonimni, to je Vas osobni problem. Drugi put necemo ovako njezno rjesavati Vase ispade.
Ako Vam fale Vase recenice s kraja posta, zalite se na mene.
|
|
[Vrh] |
|
|