Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O objavi rezultata

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 20 - 16

PostPostano: 11:24 pet, 13. 2. 2009    Naslov: O objavi rezultata Citirajte i odgovorite

A jel ikako moguce da se rezultati objave kako se koji zadatak ispravi?? Znaci ako je ispravljen 2 zadatak,da se objavi. Pa postepeno.. Npr na feru se objavljuje kako je kome od studenata ispravljeno.. To bi bilo lipo:)

[color=blue]Splitano iz topica [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=12582]čemu ovakav kolokvij[/url] jerbo je krenulo u totalni offtopic.[/color]
A jel ikako moguce da se rezultati objave kako se koji zadatak ispravi?? Znaci ako je ispravljen 2 zadatak,da se objavi. Pa postepeno.. Npr na feru se objavljuje kako je kome od studenata ispravljeno.. To bi bilo lipo:)

Splitano iz topica čemu ovakav kolokvij jerbo je krenulo u totalni offtopic.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
whateveryouwant
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 5 - 13

PostPostano: 11:32 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ddduuu"]A jel ikako moguce da se rezultati objave kako se koji zadatak ispravi?? Znaci ako je ispravljen 2 zadatak,da se objavi. Pa postepeno.. Npr na feru se objavljuje kako je kome od studenata ispravljeno.. To bi bilo lipo:)[/quote]
pa odi na fer ak je na feru tak super..
ma to je samo jos gore. daj zabrij da isprave tri zadatka pa ti fali jos 3 boda za prolaz.. i onda čekaš četvrti. brijem da bi ti to bio najduži dan u životu. ovako po principu flastera.. nosiš ga par dana i onda potegneš.. ;)
ddduuu (napisa):

pa odi na fer ak je na feru tak super..
ma to je samo jos gore. daj zabrij da isprave tri zadatka pa ti fali jos 3 boda za prolaz.. i onda čekaš četvrti. brijem da bi ti to bio najduži dan u životu. ovako po principu flastera.. nosiš ga par dana i onda potegneš.. Wink

[Vrh]
ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 11:56 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja nisan rekla da je na feru super,nego da mi se svida princip njihova objavljivanja.. To nije isto.A ako se tebi ne svida,nitko te ne prisiljava da gledas rezultate dok ne izadu konacni.
Ja nisan rekla da je na feru super,nego da mi se svida princip njihova objavljivanja.. To nije isto.A ako se tebi ne svida,nitko te ne prisiljava da gledas rezultate dok ne izadu konacni.

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 12:27 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ddduuu"]Ja nisan rekla da je na feru super,nego da mi se svida princip njihova objavljivanja.. To nije isto.A ako se tebi ne svida,nitko te ne prisiljava da gledas rezultate dok ne izadu konacni.[/quote]
ma daaj, to ferovski nije dobro. dobiš jedan zadatak ispravljen, misliš da si ga dobro riješio, kad ono, ispadne da nisi. i onda kasnije sam sjediš i sjediš pred kompom, lupaš po F5 i nadaš se da ćeš nekak uspjet doć do tih 50.0 bodova, a sa strane ti stoji masna skripta koju moraš naučit do sutra ujutro. i onda si nervozan i nemoš se koncentrirat, i zezneš si i ovaj drugi kolegij, pa onda umjesto da okineš jedan, okineš ih dva. (iskustvo jednog mladog FER-ovca, mog komšije :))
dobro je ovak. znaš kad te čeka tubi or not tubi, i sve fino :)
ddduuu (napisa):

ma daaj, to ferovski nije dobro. dobiš jedan zadatak ispravljen, misliš da si ga dobro riješio, kad ono, ispadne da nisi. i onda kasnije sam sjediš i sjediš pred kompom, lupaš po F5 i nadaš se da ćeš nekak uspjet doć do tih 50.0 bodova, a sa strane ti stoji masna skripta koju moraš naučit do sutra ujutro. i onda si nervozan i nemoš se koncentrirat, i zezneš si i ovaj drugi kolegij, pa onda umjesto da okineš jedan, okineš ih dva. (iskustvo jednog mladog FER-ovca, mog komšije Smile)
dobro je ovak. znaš kad te čeka tubi or not tubi, i sve fino Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
33 = 43 - 10

PostPostano: 12:28 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

fajt! fajt! fajt!!!!! :D

everybody chill
fajt! fajt! fajt!!!!! Very Happy

everybody chill

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 12:30 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma kaki fajt čovječe, imamo pametnijih briga za idući tjedan :) (tam us na višim katovima faksa :)) niko se neće fajtat, sam kažem kak je moj komšo prošo
ma kaki fajt čovječe, imamo pametnijih briga za idući tjedan Smile (tam us na višim katovima faksa Smile) niko se neće fajtat, sam kažem kak je moj komšo prošo

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 15:28 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...
Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:56 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najbolje objaviti privremene rezultate na kojima su svi pali, pa ce se onda oni koji na konacnim rezultatima prodju, ugodno iznenaditi... a tko ne prodje, ionako je "znao" da ce pasti, pa nece biti tuzan. :D
Najbolje objaviti privremene rezultate na kojima su svi pali, pa ce se onda oni koji na konacnim rezultatima prodju, ugodno iznenaditi... a tko ne prodje, ionako je "znao" da ce pasti, pa nece biti tuzan. Very Happy

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 16:07 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Najbolje objaviti privremene rezultate na kojima su svi pali, pa ce se onda oni koji na konacnim rezultatima prodju, ugodno iznenaditi... a tko ne prodje, ionako je "znao" da ce pasti, pa nece biti tuzan. :D[/quote]

Dugoročno ne bi bilo dobro. :D

Oni koji bi idući put stvarno pali bi očekivali da su to lažni rezultati i razočarali se kad bi vidjeli da nisu. :P
vsego (napisa):
Najbolje objaviti privremene rezultate na kojima su svi pali, pa ce se onda oni koji na konacnim rezultatima prodju, ugodno iznenaditi... a tko ne prodje, ionako je "znao" da ce pasti, pa nece biti tuzan. Very Happy

Dugoročno ne bi bilo dobro. Very Happy

Oni koji bi idući put stvarno pali bi očekivali da su to lažni rezultati i razočarali se kad bi vidjeli da nisu. Razz

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:43 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma, ne... svakih par godina (ne u pravilnim razmacima!) porusimo cijelu generaciju i tako zadrzimo vjerodostojnost "privremenih" rezultata. 8)
Ma, ne... svakih par godina (ne u pravilnim razmacima!) porusimo cijelu generaciju i tako zadrzimo vjerodostojnost "privremenih" rezultata. Cool

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 16:47 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e mislim da bi tek onda bilo svašta po forumu :)
e mislim da bi tek onda bilo svašta po forumu Smile

[Vrh]
ddduuu
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 16

PostPostano: 20:16 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...[/quote]

Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi..
bnikola (napisa):

Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi..

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 21:14 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ddduuu"][quote="bnikola"]Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...[/quote]

Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi..[/quote]

Nije ni on mislio to, ako se ne varam.
ddduuu (napisa):
bnikola (napisa):

Nije ni on mislio to, ako se ne varam.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum