Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
whateveryouwant Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:27 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="ddduuu"]Ja nisan rekla da je na feru super,nego da mi se svida princip njihova objavljivanja.. To nije isto.A ako se tebi ne svida,nitko te ne prisiljava da gledas rezultate dok ne izadu konacni.[/quote]
ma daaj, to ferovski nije dobro. dobiš jedan zadatak ispravljen, misliš da si ga dobro riješio, kad ono, ispadne da nisi. i onda kasnije sam sjediš i sjediš pred kompom, lupaš po F5 i nadaš se da ćeš nekak uspjet doć do tih 50.0 bodova, a sa strane ti stoji masna skripta koju moraš naučit do sutra ujutro. i onda si nervozan i nemoš se koncentrirat, i zezneš si i ovaj drugi kolegij, pa onda umjesto da okineš jedan, okineš ih dva. (iskustvo jednog mladog FER-ovca, mog komšije :))
dobro je ovak. znaš kad te čeka tubi or not tubi, i sve fino :)
ddduuu (napisa): | Ja nisan rekla da je na feru super,nego da mi se svida princip njihova objavljivanja.. To nije isto.A ako se tebi ne svida,nitko te ne prisiljava da gledas rezultate dok ne izadu konacni. |
ma daaj, to ferovski nije dobro. dobiš jedan zadatak ispravljen, misliš da si ga dobro riješio, kad ono, ispadne da nisi. i onda kasnije sam sjediš i sjediš pred kompom, lupaš po F5 i nadaš se da ćeš nekak uspjet doć do tih 50.0 bodova, a sa strane ti stoji masna skripta koju moraš naučit do sutra ujutro. i onda si nervozan i nemoš se koncentrirat, i zezneš si i ovaj drugi kolegij, pa onda umjesto da okineš jedan, okineš ih dva. (iskustvo jednog mladog FER-ovca, mog komšije )
dobro je ovak. znaš kad te čeka tubi or not tubi, i sve fino
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 15:28 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...
Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:56 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Najbolje objaviti privremene rezultate na kojima su svi pali, pa ce se onda oni koji na konacnim rezultatima prodju, ugodno iznenaditi... a tko ne prodje, ionako je "znao" da ce pasti, pa nece biti tuzan. :D
Najbolje objaviti privremene rezultate na kojima su svi pali, pa ce se onda oni koji na konacnim rezultatima prodju, ugodno iznenaditi... a tko ne prodje, ionako je "znao" da ce pasti, pa nece biti tuzan.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)

|
Postano: 20:16 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...[/quote]
Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi..
bnikola (napisa): | Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to... |
Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi..
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 21:14 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="ddduuu"][quote="bnikola"]Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to...[/quote]
Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi..[/quote]
Nije ni on mislio to, ako se ne varam.
ddduuu (napisa): | bnikola (napisa): | Po cemu bi to bilo super, osim da bi onima koji bi trebali pregledavati jos vise posla, jos duzi ispravak, jer za svaki zadatak mora upisati na komp... Ovako kad se zavrsi, sve odjednom se upise i to je to... |
Krivo se razumilo. Npr, Sego ispravlja 2 zadatak. On je gotov, ali moramo cekati Doku. Bilo bi u redu kad bi sego objavia rezultate drugog zadatka..Nisan ja mislila da on objavljuje kako ciji kolokvij ispravi.. |
Nije ni on mislio to, ako se ne varam.
|
|
[Vrh] |
|
|