Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni 2009 EM1
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 68 - 51

PostPostano: 8:34 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e da, kad ja mogu otić pos svoju duju? jel se to ide nekim redom na usmeni i po potpis il je sve stihijski?
e da, kad ja mogu otić pos svoju duju? jel se to ide nekim redom na usmeni i po potpis il je sve stihijski?

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
.anchy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 11

PostPostano: 10:35 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na webu piše da je danas za studente prof.Nakića u 18 h dogovor termina za završni ispit, upis ocjena i usmeni ispiti za studente koji žele odmah odgovarati.
Kaj se smatra pod dogovor termina za završni ispit? Dogovarat ćemo se s prof kad ćemo odgovaarati,ili će on to sam odlučiti?
I jel postoji šansa da se ne odgovara idući tjedan nego onaj iza?
Na webu piše da je danas za studente prof.Nakića u 18 h dogovor termina za završni ispit, upis ocjena i usmeni ispiti za studente koji žele odmah odgovarati.
Kaj se smatra pod dogovor termina za završni ispit? Dogovarat ćemo se s prof kad ćemo odgovaarati,ili će on to sam odlučiti?
I jel postoji šansa da se ne odgovara idući tjedan nego onaj iza?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 10:41 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

vjerojatno da će profesor reći kad može da pita, u kojim danima, satima, i to. pa će se onda ljudi trebat odlučit na koji termin doć i onda se prijavit profesoru.

vidio sam da se po potpis treba otići danas u šest navečer. al to je tek jutros stavljeno na net, čini mi se, a ja nisam u Zagrebu, neg na dobrih poprilično kilometara dalje. pa tak da mi taj termin za upis ocjena malo i ne odgovara :)
vjerojatno da će profesor reći kad može da pita, u kojim danima, satima, i to. pa će se onda ljudi trebat odlučit na koji termin doć i onda se prijavit profesoru.

vidio sam da se po potpis treba otići danas u šest navečer. al to je tek jutros stavljeno na net, čini mi se, a ja nisam u Zagrebu, neg na dobrih poprilično kilometara dalje. pa tak da mi taj termin za upis ocjena malo i ne odgovara Smile

[Vrh]
tomitza
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 11:18 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e mile, onda nista... padas em i gotovo... :wink:
e mile, onda nista... padas em i gotovo... Wink
[Vrh]
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-24 = 52 - 76

PostPostano: 11:56 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam poslo mail prof Nakiću i reko mi je da će stavit popis na svoja vrata sa terminima za one koji ne dođu danas na dogovor..

pa se svatko može upisati..

citiram profesora,tj.kopiram sadržaj maila:
"Za studente koji ne dođu na dogovor ću ostaviti na vratima popis
preostalih slobodnih termina, pa se možete
u ponedjeljak upisati na listu. Koliko će biti slobodnih termina i
kada će oni biti će ovisiti o sutrašnjem dogovoru."
ja sam poslo mail prof Nakiću i reko mi je da će stavit popis na svoja vrata sa terminima za one koji ne dođu danas na dogovor..

pa se svatko može upisati..

citiram profesora,tj.kopiram sadržaj maila:
"Za studente koji ne dođu na dogovor ću ostaviti na vratima popis
preostalih slobodnih termina, pa se možete
u ponedjeljak upisati na listu. Koliko će biti slobodnih termina i
kada će oni biti će ovisiti o sutrašnjem dogovoru."

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
teapot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 0 - 5

PostPostano: 13:12 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

EJ, jel mi može netko odgovoriti, jel treba danas u 18h doći na upis ocijene, ili se to može obnaviti i neki drugi dan?
EJ, jel mi može netko odgovoriti, jel treba danas u 18h doći na upis ocijene, ili se to može obnaviti i neki drugi dan?

[Vrh]
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-24 = 52 - 76

PostPostano: 13:20 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

najbolje ti je za točnu informaciju poslat mail profesoru!

nakic (a) math.hr
najbolje ti je za točnu informaciju poslat mail profesoru!

nakic (a) math.hr

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
teapot
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 0 - 5

PostPostano: 13:33 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala božo :)
hvala božo Smile

[Vrh]
JANKRI
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

97 = 132 - 35

PostPostano: 13:56 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, ako nekoga zanima, ja danas odgovarao (za peticu) kod profesorice Bombardelli, profesorica zahtjeva da se gradivo zna i razumije (naglasak na razumijevanju), ali nije stroga i jako je pristupačna.

Pitanja su bila: definicija polinoma, teorem o jednakosti polinoma (dokaz), teorem o nul polinomu (dokaz), arhimedov aksiom, aksiomi polja [latex]\mathbb{R}[/latex], Peanovi aksiomi, princip matematičke indukcije, (i)reducibilnost polinoma nad [latex]\mathbb{R}[/latex] i [latex]\mathbb{C}[/latex], Bezoutov teorem (dokaz), dokaz da je skup [latex]\mathbb{R}[/latex] neprebrojiv i da ima više elemenata od skupa [latex]\mathbb{N}[/latex].

[size=1]P.S. Imam 5[/size] :yesss:
Evo, ako nekoga zanima, ja danas odgovarao (za peticu) kod profesorice Bombardelli, profesorica zahtjeva da se gradivo zna i razumije (naglasak na razumijevanju), ali nije stroga i jako je pristupačna.

Pitanja su bila: definicija polinoma, teorem o jednakosti polinoma (dokaz), teorem o nul polinomu (dokaz), arhimedov aksiom, aksiomi polja , Peanovi aksiomi, princip matematičke indukcije, (i)reducibilnost polinoma nad i , Bezoutov teorem (dokaz), dokaz da je skup neprebrojiv i da ima više elemenata od skupa .

P.S. Imam 5 Yes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 14:32 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

moja pitanja su bila: definicija relacije, binarna relacija, koja svojstva ima, dal postoji relacija koja je i sim i anti sim, rel ekv, parcijalni uredaj, sto je 'znacajno' kod rel ekv... da odreduje particiju skupa ciji su elementi sve klase ekv... dokazat, teorem o djeljenju s ostatkom, Q je prebrojiv, sto je to ireducibilan polinom, napisat polinom 3st koji je negdje ireducibilan, i di
moja pitanja su bila: definicija relacije, binarna relacija, koja svojstva ima, dal postoji relacija koja je i sim i anti sim, rel ekv, parcijalni uredaj, sto je 'znacajno' kod rel ekv... da odreduje particiju skupa ciji su elementi sve klase ekv... dokazat, teorem o djeljenju s ostatkom, Q je prebrojiv, sto je to ireducibilan polinom, napisat polinom 3st koji je negdje ireducibilan, i di

PaVla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 1 - 1

PostPostano: 15:21 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="manbearpig"]a ja imam pitanje dal itko termine usmenog i ako da, gdje ih možemo nać[/quote]

za usmeni kod profesorice Bombardelli trebate otic do njenog kabineta i upisati se u kojem terminu zelite odgovarati.
manbearpig (napisa):
a ja imam pitanje dal itko termine usmenog i ako da, gdje ih možemo nać

za usmeni kod profesorice Bombardelli trebate otic do njenog kabineta i upisati se u kojem terminu zelite odgovarati.

[Vrh]
maloka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 15:30 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jesi se ti upisala? koji su dani ponuđeni, tj kad se uopće možemo upisati? i do kad se možemo upisat..ćemo moći u pon, ionako smo na faxu zbog prog i lin.
jesi se ti upisala? koji su dani ponuđeni, tj kad se uopće možemo upisati? i do kad se možemo upisat..ćemo moći u pon, ionako smo na faxu zbog prog i lin.

[Vrh]
PaVla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 15:35 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="maloka"]jesi se ti upisala? koji su dani ponuđeni, tj kad se uopće možemo upisati? i do kad se možemo upisat..ćemo moći u pon, ionako smo na faxu zbog prog i lin.[/quote]

ja sam se upisala za utorak. utorak je vec uglavnom popunjen,al ima jos nesto mjesta u u 16h. isto tako ima mjesta u pon i petak. nisam sigurna. najbolje da sto prije odes i zapises se, jer ce se vecinom svi zapisivat u pon pa se daj prije da ti ne ostane samo termin u pon pa da moras odmah odgovarat.:)
maloka (napisa):

ja sam se upisala za utorak. utorak je vec uglavnom popunjen,al ima jos nesto mjesta u u 16h. isto tako ima mjesta u pon i petak. nisam sigurna. najbolje da sto prije odes i zapises se, jer ce se vecinom svi zapisivat u pon pa se daj prije da ti ne ostane samo termin u pon pa da moras odmah odgovarat.Smile

[Vrh]
maloka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 15:37 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne sjećam se baš šta je prof rekla ako želimo uzet ocjenu koju imamo preko kolokvija..mi svejedno moramo odgovarati bar nešto malo? ili?
ne sjećam se baš šta je prof rekla ako želimo uzet ocjenu koju imamo preko kolokvija..mi svejedno moramo odgovarati bar nešto malo? ili?

[Vrh]
PaVla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 15:39 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da..moras se pojavit i odgovorit na koje pitanje, al nemozes past ako imas vise od 50 bodova s zadacama. al u redu je probat za vise..:D
da..moras se pojavit i odgovorit na koje pitanje, al nemozes past ako imas vise od 50 bodova s zadacama. al u redu je probat za vise..Very Happy

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 16:22 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

možeš doći, profesor te pita, a ti sam šutiš, može to i tak :) nema neg bodova, najnegativnija je nula pozitivna :)
možeš doći, profesor te pita, a ti sam šutiš, može to i tak Smile nema neg bodova, najnegativnija je nula pozitivna Smile

[Vrh]
uzorni student
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 1 - 3

PostPostano: 16:41 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam isto danas odgovarao... za 2.... ljudi elementarnu nemožete past ak jednom s razumjevanjem pročitate teoriju... pitala me djeljivost i nešto malo o skupovima i to sam uspio smuljat tako loše... onda dok mi je rekla da imam 2 u indeksu pe ponudila da odg za 3... pitala me kompozicoju funkcije i da dokažem da je komutativna... lol...... al to sam takve gluposti piso... a lagano gradivo... da nisam sve učio juće popodne dobio bi i više vjerojatno
ja sam isto danas odgovarao... za 2.... ljudi elementarnu nemožete past ak jednom s razumjevanjem pročitate teoriju... pitala me djeljivost i nešto malo o skupovima i to sam uspio smuljat tako loše... onda dok mi je rekla da imam 2 u indeksu pe ponudila da odg za 3... pitala me kompozicoju funkcije i da dokažem da je komutativna... lol...... al to sam takve gluposti piso... a lagano gradivo... da nisam sve učio juće popodne dobio bi i više vjerojatno

bimar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 11 - 0

PostPostano: 13:03 sub, 14. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa no...ak imam bodova za 3 mogu odbit odgovaranje odnosno prihvatit ocjenu ? jel moram išta znat :D
pa no...ak imam bodova za 3 mogu odbit odgovaranje odnosno prihvatit ocjenu ? jel moram išta znat Very Happy

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 13:12 sub, 14. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

moš uzet tu trojčicu
moš uzet tu trojčicu

[Vrh]
mycky1111
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 15 - 1

PostPostano: 13:24 sub, 14. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bimar"]pa no...ak imam bodova za 3 mogu odbit odgovaranje odnosno prihvatit ocjenu ? jel moram išta znat :D[/quote]
trebas znat samo prezime rec, da ti prof vidi kolko bodova imas i da ti upise ocjenu. :P
bimar (napisa):
pa no...ak imam bodova za 3 mogu odbit odgovaranje odnosno prihvatit ocjenu ? jel moram išta znat Very Happy

trebas znat samo prezime rec, da ti prof vidi kolko bodova imas i da ti upise ocjenu. Razz

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 2 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum