Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ante-peric Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Anja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:02 čet, 19. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Trebam pomoć s jednim zadatkom s prvog kolokvija. Nikako ne mogu izračunati sumu i presjek potprostora:
L={( 1,0,1,0), (0,1,1,1), (1,1,1,-1)}
M={(2,2,3,0), (0,3,-2,-3), (1,5,-3,-5)}
Trebam pomoć s jednim zadatkom s prvog kolokvija. Nikako ne mogu izračunati sumu i presjek potprostora:
L={( 1,0,1,0), (0,1,1,1), (1,1,1,-1)}
M={(2,2,3,0), (0,3,-2,-3), (1,5,-3,-5)}
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
uzorni student Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
A_je_to Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ELESSAR Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
hani bani Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:57 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="hani bani"]a kad ce biti popravni usmeni kod prof bakica?jel poslije srijede?da li je istina da kod njega mozemo ici 2puta na usmene,tj da nam da 2 sanse :oops:[/quote]
svašta si ti ode nagomilala bezze. prvo, popravni usmeni je kad jednom izađeš na usmeni, pa te prof ako ne znaš dobro pošalje na popravni tog usmenog. meni ne predaje prof bakić, al ako počinje sa usmenima poslije srijede i daje vam dvije šanse, kad bi onda trebala biti ta druga šansa? preko vikenda? jer, drugi semestar počinje već u idući pon.
i čini mi se da oni koji idu na popravni kolokvij mogu jednom izić na usmeni. valjda sve ovisi o profesoru.
sritno!
hani bani (napisa): | a kad ce biti popravni usmeni kod prof bakica?jel poslije srijede?da li je istina da kod njega mozemo ici 2puta na usmene,tj da nam da 2 sanse |
svašta si ti ode nagomilala bezze. prvo, popravni usmeni je kad jednom izađeš na usmeni, pa te prof ako ne znaš dobro pošalje na popravni tog usmenog. meni ne predaje prof bakić, al ako počinje sa usmenima poslije srijede i daje vam dvije šanse, kad bi onda trebala biti ta druga šansa? preko vikenda? jer, drugi semestar počinje već u idući pon.
i čini mi se da oni koji idu na popravni kolokvij mogu jednom izić na usmeni. valjda sve ovisi o profesoru.
sritno!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
hani bani Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bucko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
uzorni student Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:00 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]no, kako uopce izgleda taj pismeni dio? zadaci su slicni onima iz bliceva iz teorije ili? koliko ih ima, koliko se uopce pise to...?[/quote]
to se piše nekih sat vremena - sat ipo. imaš prvi dio na DA - NE, i drugi koji su ti zadaci i dokazi. nije nešta ekstra teško, al treba se bar nešto znat. što se pitanja tiče bilo je dokazat da je produkt dviju gornjetrokutastih matrica ponovo gornjetr matrica, LU faktorizacija, nešto sa adjunktom matrice i nean pojma šta više šta se tiče tog drugog dijela. ..
''učiti, učiti i samo učiti, jer jedino tako možeš razlučiti - šta je dobro, a šta nije, šta se smije uvrstit a šta ne smije'' :wink:
Anonymous (napisa): | no, kako uopce izgleda taj pismeni dio? zadaci su slicni onima iz bliceva iz teorije ili? koliko ih ima, koliko se uopce pise to...? |
to se piše nekih sat vremena - sat ipo. imaš prvi dio na DA - NE, i drugi koji su ti zadaci i dokazi. nije nešta ekstra teško, al treba se bar nešto znat. što se pitanja tiče bilo je dokazat da je produkt dviju gornjetrokutastih matrica ponovo gornjetr matrica, LU faktorizacija, nešto sa adjunktom matrice i nean pojma šta više šta se tiče tog drugog dijela. ..
''učiti, učiti i samo učiti, jer jedino tako možeš razlučiti - šta je dobro, a šta nije, šta se smije uvrstit a šta ne smije''
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:40 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="hani bani"]mislim da mu nebi bio problem da nas i pita kad i pocne 2semestar...barem na drugim faksovima to je normalno.(pmf po nicem nije ko drugi,pa mozd i nece ni po ovome)[/quote]
Dakle, može se upisat linearna 2 bez ocjene iz linearne 1 ? Hm, ne baš :D
Kod nas se to ipak ne može (bar ne u zimskom semestru) zbog organiziranog studija po pravilu prethodnik-sljedbenik. Ako padneš nešto u ljetnom semestru, onda se ima vremena za popravak usmenog, ali zimski je i ovako gust...
Sve u svemu, sretno svima da se s ovakvim stvarima ne zamarate :D
hani bani (napisa): | mislim da mu nebi bio problem da nas i pita kad i pocne 2semestar...barem na drugim faksovima to je normalno.(pmf po nicem nije ko drugi,pa mozd i nece ni po ovome) |
Dakle, može se upisat linearna 2 bez ocjene iz linearne 1 ? Hm, ne baš
Kod nas se to ipak ne može (bar ne u zimskom semestru) zbog organiziranog studija po pravilu prethodnik-sljedbenik. Ako padneš nešto u ljetnom semestru, onda se ima vremena za popravak usmenog, ali zimski je i ovako gust...
Sve u svemu, sretno svima da se s ovakvim stvarima ne zamarate
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:36 ned, 22. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Pa, zapravo, nije problem da profesor pita kad počne ljetni semestar, nego treba pitat (i podijelit ocjene) prije nego završe upisi u isti, a to je, čini mi se, prva 2-3 tjedna trećeg mjeseca.
Pa, zapravo, nije problem da profesor pita kad počne ljetni semestar, nego treba pitat (i podijelit ocjene) prije nego završe upisi u isti, a to je, čini mi se, prva 2-3 tjedna trećeg mjeseca.
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
|