Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:03 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]Tu sam verziju i ja cuo, ali mislim da je ta verzija bez veze, kaj ak imas curu i s njom ti je super ili jos bolje prohodas s nekom curom koja 3 puta bolje izgleda od bilo koje asistentice?! :ljubimruke:[/quote]
Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? :shock: Ako ikad prekinete, please preporuci me... :oops: :D ;)
[quote="filipnet"]Ja sam zato sebi izradio svoju verziju, vise nisi brucos kad jednom padnes i kad jednom prodes ispit! :victory:[/quote]
Cemu? Sto je tako lose u tome da si brucos? Zvuci tako mladoliko... :g:
Hmmm... Da li je Veky po toj definiciji i dalje brucos? :-k If not, sto je (i kako) uspio pasti? :)
filipnet (napisa): | Tu sam verziju i ja cuo, ali mislim da je ta verzija bez veze, kaj ak imas curu i s njom ti je super ili jos bolje prohodas s nekom curom koja 3 puta bolje izgleda od bilo koje asistentice?! |
Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? Ako ikad prekinete, please preporuci me...
filipnet (napisa): | Ja sam zato sebi izradio svoju verziju, vise nisi brucos kad jednom padnes i kad jednom prodes ispit! |
Cemu? Sto je tako lose u tome da si brucos? Zvuci tako mladoliko...
Hmmm... Da li je Veky po toj definiciji i dalje brucos? If not, sto je (i kako) uspio pasti?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:40 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Cuj, ja sam za sebe govorio, Veky je poseban slucaj! :onfire:
[quote="vsego"]Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? Ako ikad prekinete, please preporuci me...
[/quote]
Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana! :chilli:
Cuj, ja sam za sebe govorio, Veky je poseban slucaj!
vsego (napisa): | Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? Ako ikad prekinete, please preporuci me...
|
Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:47 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"][quote="vsego"]Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? Ako ikad prekinete, please preporuci me...[/quote]
Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana! :chilli:[/quote]
Njaaaahhh... :? Preferiram originale, a i 30 dana mi je previse za cekati. :P Jos ako uzmes u obzir kvalitetu usluga nase Poste... :roll:
Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas [b]potrganim[/b] :shock:) kutijama... :evil:
filipnet (napisa): | vsego (napisa): | Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? Ako ikad prekinete, please preporuci me... |
Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana! |
Njaaaahhh... Preferiram originale, a i 30 dana mi je previse za cekati. Jos ako uzmes u obzir kvalitetu usluga nase Poste...
Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas potrganim ) kutijama...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:26 pet, 5. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"][quote="vsego"]Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas [b]potrganim[/b] :shock:) kutijama... :evil:[/quote]
da kupujes hrvatsko (tm) i hrvatske DVD-ove, onda te postari nebi zezali... :ccc: :noway:[/quote]
Pa, kupit cu i [i]Vlak u snijegu[/i] i [i]Carobnu sumu[/i] i [i]Carobnjakov sesir[/i] :D ali ne za 184kn [b]bez ikakvih dodataka[/b]! :x
[quote="Lord Sirius"]...i gibonni je dobar :twisted:[/quote]
=D> Rod moj rodjeni! :D :oops: ;)
[quote="filipnet"]A da malo stines zube i kad narucis zatrazis da ti ga DHL ili UPS dostavi?[/quote]
Koji crni humor... :roll: ;) Pa jeftinije mi je kupiti novu kutiju za DVD. 8)
[quote="filipnet"]Mozda je skuplje, ali barem ce ti doci u jednom komadu![/quote]
Jednom sam htio kolegici u Njemacku poslati Veljanovu [i]Teoriju grafova[/i], pa sam nazvao i pitao DHL koliko bi to kostalo. Ispalo je da bi me vise dosla postarina nego sto vrijedi knjiga! :shocked!:
Asmodai, mozda su se HPovci popravili? :-k Zadnji DVD je i meni dosao citav, ali prije... Recimo [i]Queen - Live at Wembley[/i] je dosao su prakticki sazvakanoj kutiji... :shock: :evil:
Lord Sirius (napisa): | vsego (napisa): | Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas potrganim ) kutijama... |
da kupujes hrvatsko (tm) i hrvatske DVD-ove, onda te postari nebi zezali... |
Pa, kupit cu i Vlak u snijegu i Carobnu sumu i Carobnjakov sesir ali ne za 184kn bez ikakvih dodataka!
Lord Sirius (napisa): | ...i gibonni je dobar |
Rod moj rodjeni!
filipnet (napisa): | A da malo stines zube i kad narucis zatrazis da ti ga DHL ili UPS dostavi? |
Koji crni humor... Pa jeftinije mi je kupiti novu kutiju za DVD.
filipnet (napisa): | Mozda je skuplje, ali barem ce ti doci u jednom komadu! |
Jednom sam htio kolegici u Njemacku poslati Veljanovu Teoriju grafova, pa sam nazvao i pitao DHL koliko bi to kostalo. Ispalo je da bi me vise dosla postarina nego sto vrijedi knjiga!
Asmodai, mozda su se HPovci popravili? Zadnji DVD je i meni dosao citav, ali prije... Recimo Queen - Live at Wembley je dosao su prakticki sazvakanoj kutiji...
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kamti Forumaš(ica)
|
Postano: 17:04 pet, 5. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[color=darkblue]Asistentice... Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi... Ne bi zbilja ništa htio probati da ne napravim glupost od svoje "karijere na faksu". A ionako sam već dugo u vezi sa jednom prekrasnom curom (Claudia Schiffer je za nju obična glista...), tako da nemam namjere skočit do neke od asistentica... Zasad! :lol: [/color]
Asistentice... Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi... Ne bi zbilja ništa htio probati da ne napravim glupost od svoje "karijere na faksu". A ionako sam već dugo u vezi sa jednom prekrasnom curom (Claudia Schiffer je za nju obična glista...), tako da nemam namjere skočit do neke od asistentica... Zasad!
_________________ "A mi zbilja ne moramo ići na predavanja?", X.Y.
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 18:59 pet, 5. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Kamti"][color=darkblue]Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi...:lol: [/color][/quote]
khm...pretpostavljam da si htio rec "vjerovatno je svaka od njih dvije u vezi"
ili "vjerovatno su zauzete" ili "su u vezama"... :mrgreen:
no, dobro, mislim da ovaj topic nikamo ne konvergira i da je uopce glupo raspravljati o zgodnim asistenticama na nasem faksu "teoretski", a jos gluplje ovako javno pricat o specijalnim slucajevima.
al eto, nesto dobro ipak ispade - par ljudi je javno obznanilo svojim odabranicama da ih jako vole i da su njima one lijepsa stoput od klaudije shlifer... :B-fly:
Kamti (napisa): | Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi... |
khm...pretpostavljam da si htio rec "vjerovatno je svaka od njih dvije u vezi"
ili "vjerovatno su zauzete" ili "su u vezama"...
no, dobro, mislim da ovaj topic nikamo ne konvergira i da je uopce glupo raspravljati o zgodnim asistenticama na nasem faksu "teoretski", a jos gluplje ovako javno pricat o specijalnim slucajevima.
al eto, nesto dobro ipak ispade - par ljudi je javno obznanilo svojim odabranicama da ih jako vole i da su njima one lijepsa stoput od klaudije shlifer...
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:04 sub, 6. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Asmodai"]Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci?[/quote]
To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "[i]Cumeza[/i]"... :roll: Dakle, [b]Crni[/b], moze objasnjenje? :-k
Asmodai (napisa): | Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci? |
To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "Cumeza"... Dakle, Crni, moze objasnjenje?
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:18 sub, 6. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "Cumeza"... Dakle, Crni, moze objasnjenje? [/quote]
Ja nisam prigovaral' na preveliku aktivnost [i]ćumeza[/i], nego na preveliku aktivnost [i]faksovskih općenitosti[/i]. Naime, moj topic sa prigovorom na spomenuto si premjestil' na [i]ćumez[/i]. Na [i]ćumez[/i] nisam imal' nikakvih prigovora nikad.
[quote="Asmodai"]Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci?[/quote]
Zato kaj je šef rekel' da se ne rade novi topici na iste teme.
[quote="vsego"]Rekao bih da je to stvar osobne procjene... [/quote]
Nisam mislil' na te kaj su stvar osobne procjene (npr. ja volim visoke crvenokose, a neki ih ne vole), nego na one univerzalne komade.
vsego (napisa): | To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "Cumeza"... Dakle, Crni, moze objasnjenje? |
Ja nisam prigovaral' na preveliku aktivnost ćumeza, nego na preveliku aktivnost faksovskih općenitosti. Naime, moj topic sa prigovorom na spomenuto si premjestil' na ćumez. Na ćumez nisam imal' nikakvih prigovora nikad.
Asmodai (napisa): | Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci? |
Zato kaj je šef rekel' da se ne rade novi topici na iste teme.
vsego (napisa): | Rekao bih da je to stvar osobne procjene... |
Nisam mislil' na te kaj su stvar osobne procjene (npr. ja volim visoke crvenokose, a neki ih ne vole), nego na one univerzalne komade.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)