| Prethodna tema :: Sljedeća tema | 

| Autor/ica | Poruka | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 18:03 čet, 4. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="filipnet"]Tu sam verziju i ja cuo, ali mislim da je ta verzija bez veze, kaj ak imas curu i s njom ti je super ili jos bolje prohodas s nekom curom koja 3 puta bolje izgleda od bilo koje asistentice?! :ljubimruke:[/quote]
 Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!? :shock: Ako ikad prekinete, please preporuci me... :oops: :D ;)

[quote="filipnet"]Ja sam zato sebi izradio svoju verziju, vise nisi brucos kad jednom padnes i kad jednom prodes ispit! :victory:[/quote]

Cemu? Sto je tako lose u tome da si brucos? Zvuci tako mladoliko... :g:

Hmmm... Da li je Veky po toj definiciji i dalje brucos? :-k If not, sto je (i kako) uspio pasti? :)
  	  | filipnet (napisa): |  	  | Tu sam verziju i ja cuo, ali mislim da je ta verzija bez veze, kaj ak imas curu i s njom ti je super ili jos bolje prohodas s nekom curom koja 3 puta bolje izgleda od bilo koje asistentice?!  | 

Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!?
  Ako ikad prekinete, please preporuci me...       

| filipnet (napisa): |  	  | Ja sam zato sebi izradio svoju verziju, vise nisi brucos kad jednom padnes i kad jednom prodes ispit!  | 

Cemu? Sto je tako lose u tome da si brucos? Zvuci tako mladoliko...

Hmmm... Da li je Veky po toj definiciji i dalje brucos?
  If not, sto je (i kako) uspio pasti?   _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| filipnet Forumaš(ica)

Spol:

| 

|  Postano: 18:40 čet, 4. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| Cuj, ja sam za sebe govorio, Veky je poseban slucaj! :onfire: 
Cuj, ja sam za sebe govorio, Veky je poseban slucaj!
 [quote="vsego"]Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!?  Ako ikad prekinete, please preporuci me...
 [/quote]
 Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana! :chilli:

| vsego (napisa): |  	  | Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!?  Ako ikad prekinete, please preporuci me... 
 | 
 Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana!

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 18:47 čet, 4. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="filipnet"][quote="vsego"]Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!?  Ako ikad prekinete, please preporuci me...[/quote]
Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana! :chilli:[/quote]

Njaaaahhh... :? Preferiram originale, a i 30 dana mi je previse za cekati. :P Jos ako uzmes u obzir kvalitetu usluga nase Poste... :roll:

Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas [b]potrganim[/b] :shock:) kutijama... :evil:
  	  | filipnet (napisa): |  	  |  	  | vsego (napisa): |  	  | Ti hodas sa Claudiom Schiffer?!?  Ako ikad prekinete, please preporuci me... | 
 Ne, nego sa klonom od Claudie Schiffer, zelis broj tvrtke gdje mozes naruciti svoju verziju klona? Dostava u roku od 30 dana!
  | 

Njaaaahhh...
  Preferiram originale, a i 30 dana mi je previse za cekati.  Jos ako uzmes u obzir kvalitetu usluga nase Poste...   
 Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas potrganim
  ) kutijama...   _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| goranm Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| filipnet Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Asmodai Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 1:26 pet, 5. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="Lord Sirius"][quote="vsego"]Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas [b]potrganim[/b] :shock:) kutijama... :evil:[/quote]
da kupujes hrvatsko (tm) i hrvatske DVD-ove, onda te postari nebi zezali... :ccc:  :noway:[/quote]

Pa, kupit cu i [i]Vlak u snijegu[/i] i [i]Carobnu sumu[/i] i [i]Carobnjakov sesir[/i] :D ali ne za 184kn [b]bez ikakvih dodataka[/b]! :x

[quote="Lord Sirius"]...i gibonni je dobar  :twisted:[/quote]

=D> Rod moj rodjeni! :D :oops: ;)

[quote="filipnet"]A da malo stines zube i kad narucis zatrazis da ti ga DHL ili UPS dostavi?[/quote]

Koji crni humor... :roll: ;) Pa jeftinije mi je kupiti novu kutiju za DVD. 8)

[quote="filipnet"]Mozda je skuplje, ali barem ce ti doci u jednom komadu![/quote]

Jednom sam htio kolegici u Njemacku poslati Veljanovu [i]Teoriju grafova[/i], pa sam nazvao i pitao DHL koliko bi to kostalo. Ispalo je da bi me vise dosla postarina nego sto vrijedi knjiga! :shocked!:

Asmodai, mozda su se HPovci popravili? :-k Zadnji DVD je i meni dosao citav, ali prije... Recimo [i]Queen - Live at Wembley[/i] je dosao su prakticki sazvakanoj kutiji... :shock: :evil:
  	  | Lord Sirius (napisa): |  	  |  	  | vsego (napisa): |  	  | Koliko mi je vec DVDova doslo u potrganim (ne zgnijecenim, nego bas potrganim  ) kutijama...  | 
 da kupujes hrvatsko (tm) i hrvatske DVD-ove, onda te postari nebi zezali...
    | 

Pa, kupit cu i Vlak u snijegu i Carobnu sumu i Carobnjakov sesir
  ali ne za 184kn bez ikakvih dodataka!   

| Lord Sirius (napisa): |  	  | ...i gibonni je dobar  | 

Rod moj rodjeni!       

| filipnet (napisa): |  	  | A da malo stines zube i kad narucis zatrazis da ti ga DHL ili UPS dostavi? | 

Koji crni humor...
    Pa jeftinije mi je kupiti novu kutiju za DVD.   

| filipnet (napisa): |  	  | Mozda je skuplje, ali barem ce ti doci u jednom komadu! | 

Jednom sam htio kolegici u Njemacku poslati Veljanovu Teoriju grafova, pa sam nazvao i pitao DHL koliko bi to kostalo. Ispalo je da bi me vise dosla postarina nego sto vrijedi knjiga!

Asmodai, mozda su se HPovci popravili?
  Zadnji DVD je i meni dosao citav, ali prije... Recimo Queen - Live at Wembley je dosao su prakticki sazvakanoj kutiji...     _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| veky Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Crni Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Kamti Forumaš(ica)

| 

|  Postano: 17:04 pet, 5. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [color=darkblue]Asistentice... Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi... Ne bi zbilja ništa htio probati da ne napravim glupost od svoje "karijere na faksu". A ionako sam već dugo u vezi sa jednom prekrasnom curom (Claudia Schiffer je za nju obična glista...), tako da nemam namjere skočit do neke od asistentica... Zasad!  :lol: [/color]Asistentice... Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi... Ne bi zbilja ništa htio probati da ne napravim glupost od svoje "karijere na faksu". A ionako sam već dugo u vezi sa jednom prekrasnom curom (Claudia Schiffer je za nju obična glista...), tako da nemam namjere skočit do neke od asistentica... Zasad!   

| [Vrh] |  | 

| defar Forumaš(ica)

| 

|  Postano: 18:59 pet, 5. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="Kamti"][color=darkblue]Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi...:lol: [/color][/quote]
 khm...pretpostavljam da si htio rec "vjerovatno je svaka od njih dvije u vezi"
 ili "vjerovatno su zauzete" ili "su u vezama"... :mrgreen:

no, dobro, mislim da ovaj topic nikamo ne konvergira i da je uopce glupo raspravljati o zgodnim asistenticama na nasem faksu "teoretski", a jos gluplje ovako javno pricat o specijalnim slucajevima.
 al eto, nesto dobro ipak ispade - par ljudi je javno obznanilo svojim odabranicama da ih jako vole i da su njima one lijepsa stoput od klaudije shlifer... :B-fly:
  	  | Kamti (napisa): |  	  | Hm, postoje dvije dobre asistentice... Ali, onak, "dobre"... Vjerojatno su u vezi...   | 

khm...pretpostavljam da si htio rec "vjerovatno je svaka od njih dvije u vezi"
 ili "vjerovatno su zauzete" ili "su u vezama"...

no, dobro, mislim da ovaj topic nikamo ne konvergira i da je uopce glupo raspravljati o zgodnim asistenticama na nasem faksu "teoretski", a jos gluplje ovako javno pricat o specijalnim slucajevima.
 al eto, nesto dobro ipak ispade - par ljudi je javno obznanilo svojim odabranicama da ih jako vole i da su njima one lijepsa stoput od klaudije shlifer...

`To begin with, a dog's not mad.  You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased.  Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry.  Therefore I'm mad.'
 |  | 

| [Vrh] |  | 

| Asmodai Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 2:04 sub, 6. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="Asmodai"]Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci?[/quote]
 To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "[i]Cumeza[/i]"... :roll: Dakle, [b]Crni[/b], moze objasnjenje? :-k
  	  | Asmodai (napisa): |  	  | Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci? | 

To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "Cumeza"...
  Dakle, Crni, moze objasnjenje?   _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| Crni Forumaš(ica)

Spol:

| 

|  Postano: 14:18 sub, 6. 3. 2004    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="vsego"]To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "Cumeza"...  Dakle, Crni, moze objasnjenje? [/quote]
 Ja nisam prigovaral' na preveliku aktivnost [i]ćumeza[/i], nego na preveliku aktivnost [i]faksovskih općenitosti[/i]. Naime, moj topic sa prigovorom na spomenuto si premjestil' na [i]ćumez[/i]. Na [i]ćumez[/i] nisam imal' nikakvih prigovora nikad.

[quote="Asmodai"]Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci?[/quote]

Zato kaj je šef rekel' da se ne rade novi topici na iste teme.

[quote="vsego"]Rekao bih da je to stvar osobne procjene... [/quote]

Nisam mislil' na te kaj su stvar osobne procjene (npr. ja volim visoke crvenokose, a neki ih ne vole), nego na one univerzalne komade.
  	  | vsego (napisa): |  	  | To bi i mene zanimalo, pogotovo sto je doticni svojedobno jako prigovarao (pre)velikoj aktivnosti "Cumeza"...  Dakle, Crni, moze objasnjenje? | 

Ja nisam prigovaral' na preveliku aktivnost ćumeza, nego na preveliku aktivnost faksovskih općenitosti. Naime, moj topic sa prigovorom na spomenuto si premjestil' na ćumez. Na ćumez nisam imal' nikakvih prigovora nikad.

| Asmodai (napisa): |  	  | Mene zapravo znaima zasto netko kontinuirano izvlaci stare postove, odpred nekih cca 6-7 mjeseci? | 

Zato kaj je šef rekel' da se ne rade novi topici na iste teme.

| vsego (napisa): |  	  | Rekao bih da je to stvar osobne procjene... | 

Nisam mislil' na te kaj su stvar osobne procjene (npr. ja volim visoke crvenokose, a neki ih ne vole), nego na one univerzalne komade.

|  | 

| [Vrh] |  | 

| steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Nesi Inventar Foruma
 (Moderator)

Spol:
  Sarma: -

|  | 

| [Vrh] |  | 

| steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Nesi Inventar Foruma
 (Moderator)

Spol:
  Sarma: -

|  | 

| [Vrh] |  | 

| fly Forumaš(ica)

|  | 

| [Vrh] |  | 

|  |