Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

1.kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
12 = 30 - 18

PostPostano: 11:22 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

idem na zalbe prvenstveno zbog kolegice jer se njoj mora nekako stati na kraj. stvarno nije u redu. i onda se ona koja je citava dva sata ometala sve oko sebe gleda isto kak i mi ostali. pa mogli bi se svi tak ponasat pod kolokvijem pa da vidimo di ce nas to odvest. i stvarno ne ocekujem nikakve bodove na racun toga.
idem na zalbe prvenstveno zbog kolegice jer se njoj mora nekako stati na kraj. stvarno nije u redu. i onda se ona koja je citava dva sata ometala sve oko sebe gleda isto kak i mi ostali. pa mogli bi se svi tak ponasat pod kolokvijem pa da vidimo di ce nas to odvest. i stvarno ne ocekujem nikakve bodove na racun toga.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 53 - 61

PostPostano: 11:25 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sunny"]behemot ti kao padobranac. mi se dogovaramo da idemo na zalbe jer je doticna stalno kvocala i zanemarila asistentovo upozorenje i zamolbe drugih kolega da zasuti i jer ja ne znam sta bi ona trebala napraviti da se nju izbaci sa kolokvija...[/quote]

Onda oka...krivo shvatih...
sunny (napisa):
behemot ti kao padobranac. mi se dogovaramo da idemo na zalbe jer je doticna stalno kvocala i zanemarila asistentovo upozorenje i zamolbe drugih kolega da zasuti i jer ja ne znam sta bi ona trebala napraviti da se nju izbaci sa kolokvija...

Onda oka...krivo shvatih...

[Vrh]
Loretta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 12:15 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]e ekipo, koliko ste dobili na prvom zadatku a da ste ga rijesili tako da ste dokazali da je to abelova grupa[/quote]

ja sam dobila 2 boda, nisam sigurna da je sve (osim toga da su a i b iz R, pa onda ne postoji inverz, pa onda nije ni grupa) dobro dokazano, ali cini mi se da je
goc9999 (napisa):
e ekipo, koliko ste dobili na prvom zadatku a da ste ga rijesili tako da ste dokazali da je to abelova grupa

ja sam dobila 2 boda, nisam sigurna da je sve (osim toga da su a i b iz R, pa onda ne postoji inverz, pa onda nije ni grupa) dobro dokazano, ali cini mi se da je

[Vrh]
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
26 = 31 - 5

PostPostano: 13:40 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

taj zadatak je rješenje komutatvni monoid, svi koji su napisali da je komutativna grupa ili vjerojatno i samo grupa, koliko sam ja vidjela od drugih isto, dobili su 2b
taj zadatak je rješenje komutatvni monoid, svi koji su napisali da je komutativna grupa ili vjerojatno i samo grupa, koliko sam ja vidjela od drugih isto, dobili su 2b

mischa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 8

PostPostano: 15:11 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam napisala da je komutativna grupa pa sam dobila 1 bod :(
ja sam napisala da je komutativna grupa pa sam dobila 1 bod Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 31 - 5

PostPostano: 15:18 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e sad stvarno ne znam, ja sam isto to napisala pa sam 2 b dobila, kao i dosta ljudi koje znam da su tako napisali.. ja sam svaki dio argumentirala, pa sad ne znam zašto si ti dobila 1b..
e sad stvarno ne znam, ja sam isto to napisala pa sam 2 b dobila, kao i dosta ljudi koje znam da su tako napisali.. ja sam svaki dio argumentirala, pa sad ne znam zašto si ti dobila 1b..

Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
20 = 54 - 34

PostPostano: 16:32 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da bi svi trebali dobiti bar još bod dva na 1.zad jer zbog kolegicinog dekoncentriranja masa ljudi zaboravila onu glupu nulu provjeriti...
Mislim da bi svi trebali dobiti bar još bod dva na 1.zad jer zbog kolegicinog dekoncentriranja masa ljudi zaboravila onu glupu nulu provjeriti...

[Vrh]
tinky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 1

PostPostano: 20:46 ned, 26. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

slazem se.. al opet.. sta ce mi ta dva boda ak da nisam bila s njom u prostoriji napisala bih bolje. stvarno nije u redu ni najmanje. sad ce jedni reci da izmisljam, al fakat sam dobro naucila za kolokvij i dosla na kolokvij i bila sretna sto znam dosta toga rijesiti i onda je ona pocela kvocati i stalno zvati asistenta i bla bla bla. sad bi neki pitali sto se nisam rekla nesto, e pa.. kao prvo bila sam toliko isprovocirana da kad bi rekla nesto to ne bi bilo lijepo nego bi se izderala (i onda bi vjerojatno obje letile van), a kao drugo ne cuvam ja (kao ni nitko drugi od studenata) kolokvij da bi morali uvoditi red. ako netko po 20. put kaze nesto ne vezano uz kolokvij, smatram da je taj davno trebao letiti sa kolokvija.
i jos nesto, smatram da bi trebali svi iz 110 (osim nje) dobiti novu priliku ili da bi nam se trebalo progledati kroz prste ili ju bar na neki nacin kazniti, a ne ju gledati ravnopravno s nama ostalima. nije u redu. necu ici na zalbe s ciljem da mi se daju bodovi di nemam napisano tocno (iako mislim da svi iz 110 to zasluzujemo), nego samo zelim da ju netko kazni (ne opomena, jer to nece pomoci, nego ju se bas kazni). pisala sam jos par kolegija s njom i ona niti jednom nije bila ovako grozna... sve je gora jer kuzi da moze i tome se treba stati na kraj
slazem se.. al opet.. sta ce mi ta dva boda ak da nisam bila s njom u prostoriji napisala bih bolje. stvarno nije u redu ni najmanje. sad ce jedni reci da izmisljam, al fakat sam dobro naucila za kolokvij i dosla na kolokvij i bila sretna sto znam dosta toga rijesiti i onda je ona pocela kvocati i stalno zvati asistenta i bla bla bla. sad bi neki pitali sto se nisam rekla nesto, e pa.. kao prvo bila sam toliko isprovocirana da kad bi rekla nesto to ne bi bilo lijepo nego bi se izderala (i onda bi vjerojatno obje letile van), a kao drugo ne cuvam ja (kao ni nitko drugi od studenata) kolokvij da bi morali uvoditi red. ako netko po 20. put kaze nesto ne vezano uz kolokvij, smatram da je taj davno trebao letiti sa kolokvija.
i jos nesto, smatram da bi trebali svi iz 110 (osim nje) dobiti novu priliku ili da bi nam se trebalo progledati kroz prste ili ju bar na neki nacin kazniti, a ne ju gledati ravnopravno s nama ostalima. nije u redu. necu ici na zalbe s ciljem da mi se daju bodovi di nemam napisano tocno (iako mislim da svi iz 110 to zasluzujemo), nego samo zelim da ju netko kazni (ne opomena, jer to nece pomoci, nego ju se bas kazni). pisala sam jos par kolegija s njom i ona niti jednom nije bila ovako grozna... sve je gora jer kuzi da moze i tome se treba stati na kraj

[Vrh]
amorphis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 19 - 11

PostPostano: 0:07 pon, 27. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne znam za vas, ali ja ću kad drugi put bude objavljen raspored za kolokvij ako budem u sobi s dotičnom (a zbog abecednog rasporeda vjerujem da ću bit) pisat mail asistentu i tražit da me stavi u neku drugu predavaonu
ne znam za vas, ali ja ću kad drugi put bude objavljen raspored za kolokvij ako budem u sobi s dotičnom (a zbog abecednog rasporeda vjerujem da ću bit) pisat mail asistentu i tražit da me stavi u neku drugu predavaonu

PopStevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 4

PostPostano: 0:12 pon, 27. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

poštovanje
ja sam jedan od studenata koji su kolokvij pisali u 110 i mogu reći da "problematičnu kolegicu" nisam uopće doživio kao što ljudi ovdje piskaraju. štoviše, riješio sam svoj kolokvij prilično uspješno. meni je stvarno očajno vidjeti kako se ovakve priče povlače po forumu i kako se studentica u pitanju crni i krivi za loše rezultate kolokvija. razumijem da nije bio potpun mir u predavaonici, ali nema šanse da su njeni komentari mogli toliko potresti ostale studente da zaborave sve što su znali za kolokvij do trenutka kada je ona ušla u predavaonicu. jadna je izlika i još očajniji potez za vlastito neznanje kriviti svaku moguću stvar i na nju se izvlačiti. hvala bogu pa drugih neregularnosti na kolokviju nije bilo; garant bi se i na njih tada svaljivala krivnja loše riješenih ispita. nije u redu curu toliko kajlati a na tako...predškolskoj razini.
pozdrav ;)
poštovanje
ja sam jedan od studenata koji su kolokvij pisali u 110 i mogu reći da "problematičnu kolegicu" nisam uopće doživio kao što ljudi ovdje piskaraju. štoviše, riješio sam svoj kolokvij prilično uspješno. meni je stvarno očajno vidjeti kako se ovakve priče povlače po forumu i kako se studentica u pitanju crni i krivi za loše rezultate kolokvija. razumijem da nije bio potpun mir u predavaonici, ali nema šanse da su njeni komentari mogli toliko potresti ostale studente da zaborave sve što su znali za kolokvij do trenutka kada je ona ušla u predavaonicu. jadna je izlika i još očajniji potez za vlastito neznanje kriviti svaku moguću stvar i na nju se izvlačiti. hvala bogu pa drugih neregularnosti na kolokviju nije bilo; garant bi se i na njih tada svaljivala krivnja loše riješenih ispita. nije u redu curu toliko kajlati a na tako...predškolskoj razini.
pozdrav Wink

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 1:17 pon, 27. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobrodosao u 'rvacku, zemlju gdje je prepisivanje kulturno naslijedje, a za svoje probleme su uvijek drugi krivi. ;)

no, ozbiljno. dobro covjek kaze. ako ste stvarno takve mimoze, onda vas se ne zelim naci na ulici dok negdje kasnite da ne bi ja slucajno bio kriv za to. ;) uostalom, s obzirom da je to ocigledno nesto sto se ponavlja, zasto niste nikad reagirali. je li vas itko sprijecio da se ustanete i kazete joj da zacepi ili zamolite asistenta da je ukloni?
dobrodosao u 'rvacku, zemlju gdje je prepisivanje kulturno naslijedje, a za svoje probleme su uvijek drugi krivi. Wink

no, ozbiljno. dobro covjek kaze. ako ste stvarno takve mimoze, onda vas se ne zelim naci na ulici dok negdje kasnite da ne bi ja slucajno bio kriv za to. Wink uostalom, s obzirom da je to ocigledno nesto sto se ponavlja, zasto niste nikad reagirali. je li vas itko sprijecio da se ustanete i kazete joj da zacepi ili zamolite asistenta da je ukloni?

by A.Einstein
[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:26 pon, 27. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li itko zna kada ce biti žalbe? I gdje?
Da li itko zna kada ce biti žalbe? I gdje?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum