Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sunny Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Loretta Forumaš(ica)

|
Postano: 12:15 ned, 26. 4. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="goc9999"]e ekipo, koliko ste dobili na prvom zadatku a da ste ga rijesili tako da ste dokazali da je to abelova grupa[/quote]
ja sam dobila 2 boda, nisam sigurna da je sve (osim toga da su a i b iz R, pa onda ne postoji inverz, pa onda nije ni grupa) dobro dokazano, ali cini mi se da je
goc9999 (napisa): | e ekipo, koliko ste dobili na prvom zadatku a da ste ga rijesili tako da ste dokazali da je to abelova grupa |
ja sam dobila 2 boda, nisam sigurna da je sve (osim toga da su a i b iz R, pa onda ne postoji inverz, pa onda nije ni grupa) dobro dokazano, ali cini mi se da je
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mischa Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Charmed Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tinky Forumaš(ica)

|
Postano: 20:46 ned, 26. 4. 2009 Naslov: |
|
|
slazem se.. al opet.. sta ce mi ta dva boda ak da nisam bila s njom u prostoriji napisala bih bolje. stvarno nije u redu ni najmanje. sad ce jedni reci da izmisljam, al fakat sam dobro naucila za kolokvij i dosla na kolokvij i bila sretna sto znam dosta toga rijesiti i onda je ona pocela kvocati i stalno zvati asistenta i bla bla bla. sad bi neki pitali sto se nisam rekla nesto, e pa.. kao prvo bila sam toliko isprovocirana da kad bi rekla nesto to ne bi bilo lijepo nego bi se izderala (i onda bi vjerojatno obje letile van), a kao drugo ne cuvam ja (kao ni nitko drugi od studenata) kolokvij da bi morali uvoditi red. ako netko po 20. put kaze nesto ne vezano uz kolokvij, smatram da je taj davno trebao letiti sa kolokvija.
i jos nesto, smatram da bi trebali svi iz 110 (osim nje) dobiti novu priliku ili da bi nam se trebalo progledati kroz prste ili ju bar na neki nacin kazniti, a ne ju gledati ravnopravno s nama ostalima. nije u redu. necu ici na zalbe s ciljem da mi se daju bodovi di nemam napisano tocno (iako mislim da svi iz 110 to zasluzujemo), nego samo zelim da ju netko kazni (ne opomena, jer to nece pomoci, nego ju se bas kazni). pisala sam jos par kolegija s njom i ona niti jednom nije bila ovako grozna... sve je gora jer kuzi da moze i tome se treba stati na kraj
slazem se.. al opet.. sta ce mi ta dva boda ak da nisam bila s njom u prostoriji napisala bih bolje. stvarno nije u redu ni najmanje. sad ce jedni reci da izmisljam, al fakat sam dobro naucila za kolokvij i dosla na kolokvij i bila sretna sto znam dosta toga rijesiti i onda je ona pocela kvocati i stalno zvati asistenta i bla bla bla. sad bi neki pitali sto se nisam rekla nesto, e pa.. kao prvo bila sam toliko isprovocirana da kad bi rekla nesto to ne bi bilo lijepo nego bi se izderala (i onda bi vjerojatno obje letile van), a kao drugo ne cuvam ja (kao ni nitko drugi od studenata) kolokvij da bi morali uvoditi red. ako netko po 20. put kaze nesto ne vezano uz kolokvij, smatram da je taj davno trebao letiti sa kolokvija.
i jos nesto, smatram da bi trebali svi iz 110 (osim nje) dobiti novu priliku ili da bi nam se trebalo progledati kroz prste ili ju bar na neki nacin kazniti, a ne ju gledati ravnopravno s nama ostalima. nije u redu. necu ici na zalbe s ciljem da mi se daju bodovi di nemam napisano tocno (iako mislim da svi iz 110 to zasluzujemo), nego samo zelim da ju netko kazni (ne opomena, jer to nece pomoci, nego ju se bas kazni). pisala sam jos par kolegija s njom i ona niti jednom nije bila ovako grozna... sve je gora jer kuzi da moze i tome se treba stati na kraj
|
|
[Vrh] |
|
amorphis Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
PopStevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
Postano: 1:17 pon, 27. 4. 2009 Naslov: |
|
|
dobrodosao u 'rvacku, zemlju gdje je prepisivanje kulturno naslijedje, a za svoje probleme su uvijek drugi krivi. ;)
no, ozbiljno. dobro covjek kaze. ako ste stvarno takve mimoze, onda vas se ne zelim naci na ulici dok negdje kasnite da ne bi ja slucajno bio kriv za to. ;) uostalom, s obzirom da je to ocigledno nesto sto se ponavlja, zasto niste nikad reagirali. je li vas itko sprijecio da se ustanete i kazete joj da zacepi ili zamolite asistenta da je ukloni?
dobrodosao u 'rvacku, zemlju gdje je prepisivanje kulturno naslijedje, a za svoje probleme su uvijek drugi krivi.
no, ozbiljno. dobro covjek kaze. ako ste stvarno takve mimoze, onda vas se ne zelim naci na ulici dok negdje kasnite da ne bi ja slucajno bio kriv za to. uostalom, s obzirom da je to ocigledno nesto sto se ponavlja, zasto niste nikad reagirali. je li vas itko sprijecio da se ustanete i kazete joj da zacepi ili zamolite asistenta da je ukloni?
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|