Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)
|
Postano: 22:41 sri, 13. 5. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="thomary"]slazem se da bi prosvjetari trebali imati sto zasluzuju, vece place i sl. Ne razumijem se tocno u sve, sto, zato je i kako je, pa necu u detalje. Ali je i zanimljivo vrijeme u koje se digao strajk, pred izbore... Mislim da to nije samo trazenje svoji prava (koja napominjem zasluzuju) vec i da se malo popljuje vlada i pokaze kako ne funkcionira dobro...[/quote]
pa upravo zbog izbora i je savrseno vrijeme za strajk. ako malo bolje pogledas, jedino u vrijeme izbora se nesto i dogada u ovoj drzavi. ostatak vremena samo gledamo kako se ono sto je obecano ne radi.
thomary (napisa): | slazem se da bi prosvjetari trebali imati sto zasluzuju, vece place i sl. Ne razumijem se tocno u sve, sto, zato je i kako je, pa necu u detalje. Ali je i zanimljivo vrijeme u koje se digao strajk, pred izbore... Mislim da to nije samo trazenje svoji prava (koja napominjem zasluzuju) vec i da se malo popljuje vlada i pokaze kako ne funkcionira dobro... |
pa upravo zbog izbora i je savrseno vrijeme za strajk. ako malo bolje pogledas, jedino u vrijeme izbora se nesto i dogada u ovoj drzavi. ostatak vremena samo gledamo kako se ono sto je obecano ne radi.
|
Gogs Forumaš(ica)
|
Postano: 22:50 sri, 13. 5. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Antonija"][quote="thomary"]slazem se da bi prosvjetari trebali imati sto zasluzuju, vece place i sl. Ne razumijem se tocno u sve, sto, zato je i kako je, pa necu u detalje. Ali je i zanimljivo vrijeme u koje se digao strajk, pred izbore... Mislim da to nije samo trazenje svoji prava (koja napominjem zasluzuju) vec i da se malo popljuje vlada i pokaze kako ne funkcionira dobro...[/quote]
pa upravo zbog izbora i je savrseno vrijeme za strajk. ako malo bolje pogledas, jedino u vrijeme izbora se nesto i dogada u ovoj drzavi. ostatak vremena samo gledamo kako se ono sto je obecano ne radi.[/quote]
Ne zaboravite da je za strajk izabran ovaj termin, jer je između ostaloga, ovih dana sjela prva umanjena plaća na račune zaposlenih, pa je stoga i nezadovoljstvo na vrhuncu materijaliziranosti :)
Antonija (napisa): | thomary (napisa): | slazem se da bi prosvjetari trebali imati sto zasluzuju, vece place i sl. Ne razumijem se tocno u sve, sto, zato je i kako je, pa necu u detalje. Ali je i zanimljivo vrijeme u koje se digao strajk, pred izbore... Mislim da to nije samo trazenje svoji prava (koja napominjem zasluzuju) vec i da se malo popljuje vlada i pokaze kako ne funkcionira dobro... |
pa upravo zbog izbora i je savrseno vrijeme za strajk. ako malo bolje pogledas, jedino u vrijeme izbora se nesto i dogada u ovoj drzavi. ostatak vremena samo gledamo kako se ono sto je obecano ne radi. |
Ne zaboravite da je za strajk izabran ovaj termin, jer je između ostaloga, ovih dana sjela prva umanjena plaća na račune zaposlenih, pa je stoga i nezadovoljstvo na vrhuncu materijaliziranosti
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.
|
|
[Vrh] |
|
maxic Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:15 sri, 13. 5. 2009 Naslov: |
|
|
pa dobro ljudi, vi se u 11 sati navečer tresete dal ćete sutra ić na faks il ne? :roll: eo ja svratih da vidim šta se događa sa štrajkom, al idem leć mirne glave ko i svaku večer. pa neš ti i ako jedan dan propustite faks...
uostalom, ko bi toliko lud bio da pregovara u kasnim noćnim ili ranim jutarnjim satima....
ne znam, al nisam jedina koja se smije vašim neuroznim reakcijama. jasno mi je ako netko ima ispit, al predavanje gori doli neće nikoga koštat glave. odite spavat il što li već! :wink:
pa dobro ljudi, vi se u 11 sati navečer tresete dal ćete sutra ić na faks il ne? eo ja svratih da vidim šta se događa sa štrajkom, al idem leć mirne glave ko i svaku večer. pa neš ti i ako jedan dan propustite faks...
uostalom, ko bi toliko lud bio da pregovara u kasnim noćnim ili ranim jutarnjim satima....
ne znam, al nisam jedina koja se smije vašim neuroznim reakcijama. jasno mi je ako netko ima ispit, al predavanje gori doli neće nikoga koštat glave. odite spavat il što li već!
|
|
[Vrh] |
|
Mad Wilson Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vještica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bixodococo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:59 čet, 14. 5. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="bixodococo"]Ajde de, nećemo morat previše odrađivat vikendima i profesori će nastavu održavati sa upgradeanim osmjehom na licu jer će imati više love za otplatit dvorane i pelješki most[/quote]
Vise love? :zbunjen: Ti nisi citao sporazum, je l' da? :P Imamo ponesto obecanja vise (u ovo doba, to se ionako dijeli besplatno), a "lova" dolazi solidno kasnije (tj. obecano je da dolazi, a vidjeli smo vec razliku izmedju love i obecanja, efektivno od ovog mjeseca). :lol:
I, usput, zaboravio si [url=http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=49171147-2ac2-4a49-835d-a664fe9aff79]dravski most[/url], koji je - za razliku od peljeskog - dogovoren ovih dana. :D
[quote="mdoko"]Sporazum je sramotan. Sto je bilo nasim pregovaracima da takvo nesto potpisu? :evil:[/quote]
To mozes iskazati na referendumu (kad vec nemamo pleeeeeeenum :twisted:). Bas me zanima sto ce se desiti ako stvar ne prodje na referendumu? :-k Kaznit ce nas oduzimanjem obecanja? :xg:
bixodococo (napisa): | Ajde de, nećemo morat previše odrađivat vikendima i profesori će nastavu održavati sa upgradeanim osmjehom na licu jer će imati više love za otplatit dvorane i pelješki most |
Vise love? Ti nisi citao sporazum, je l' da? Imamo ponesto obecanja vise (u ovo doba, to se ionako dijeli besplatno), a "lova" dolazi solidno kasnije (tj. obecano je da dolazi, a vidjeli smo vec razliku izmedju love i obecanja, efektivno od ovog mjeseca).
I, usput, zaboravio si dravski most, koji je - za razliku od peljeskog - dogovoren ovih dana.
mdoko (napisa): | Sporazum je sramotan. Sto je bilo nasim pregovaracima da takvo nesto potpisu? |
To mozes iskazati na referendumu (kad vec nemamo pleeeeeeenum ). Bas me zanima sto ce se desiti ako stvar ne prodje na referendumu? Kaznit ce nas oduzimanjem obecanja?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
duby Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:25 čet, 14. 5. 2009 Naslov: |
|
|
na stranu sad to što je dogovoreno, što nije, jesu li sindikalni predstavnici izborili ono što su tražili, ili samo malo podigli prašinu, mene zanima kak to da se nisu sjetili pregovarati u neko normalno vrijeme, ne mislim pod time pregovaranje do kasno u noć, već vođenje tih pregovora za vrijeme štrajka. tj, jesmo li mi toliko u prostoj riječi da se o problemima počinje pričati tek kada se poduzmu radikalne mjere poput štrajka, ili blokade? dobro, u ovom drugom slučaju, kolko sam skužio, niko ni s kim ne razgovara
na stranu sad to što je dogovoreno, što nije, jesu li sindikalni predstavnici izborili ono što su tražili, ili samo malo podigli prašinu, mene zanima kak to da se nisu sjetili pregovarati u neko normalno vrijeme, ne mislim pod time pregovaranje do kasno u noć, već vođenje tih pregovora za vrijeme štrajka. tj, jesmo li mi toliko u prostoj riječi da se o problemima počinje pričati tek kada se poduzmu radikalne mjere poput štrajka, ili blokade? dobro, u ovom drugom slučaju, kolko sam skužio, niko ni s kim ne razgovara
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
|