Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Problemi oko upisa diplomskog studija
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
134 = 153 - 19

PostPostano: 11:01 ned, 21. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HERMINA"]Zna li možda netko hoće li biti još jedan rok i kada bi otprilike trebao biti?[/quote]

najvjerojatnije [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=118836]neće[/url] biti :(
HERMINA (napisa):
Zna li možda netko hoće li biti još jedan rok i kada bi otprilike trebao biti?

najvjerojatnije neće biti Sad

HERMINA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:09 ned, 21. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A mogu li možda mogu upisati 4.godinu u Zagrebu (na primjenjenoj)ako mi ostanu 2 kolegija s treće i ako sam prve tri godine studirala u Splitu?
Znam, malo je nategnuto, ali bojim se da mi u suprotnom prijeti godina dana konobarenja i davanja instrukcija :shock:
A mogu li možda mogu upisati 4.godinu u Zagrebu (na primjenjenoj)ako mi ostanu 2 kolegija s treće i ako sam prve tri godine studirala u Splitu?
Znam, malo je nategnuto, ali bojim se da mi u suprotnom prijeti godina dana konobarenja i davanja instrukcija Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 18:01 ned, 21. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HERMINA"]A mogu li možda mogu upisati 4.godinu u Zagrebu (na primjenjenoj)ako mi ostanu 2 kolegija s treće i ako sam prve tri godine studirala u Splitu?[/quote]

mislim da ne jer je uvijet za 4. godinu da se svi kolegiji polože

evo i [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=3094&sec=416]potvrde[/url]
HERMINA (napisa):

mislim da ne jer je uvijet za 4. godinu da se svi kolegiji polože

evo i potvrde

ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
35 = 43 - 8

PostPostano: 22:10 pon, 22. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HERMINA"]A mogu li možda mogu upisati 4.godinu u Zagrebu (na primjenjenoj)ako mi ostanu 2 kolegija s treće i ako sam prve tri godine studirala u Splitu?
Znam, malo je nategnuto, ali bojim se da mi u suprotnom prijeti godina dana konobarenja i davanja instrukcija :shock:[/quote]
Meni prijeti isto zbog jednog kolegija, tako da...
HERMINA (napisa):
Znam, malo je nategnuto, ali bojim se da mi u suprotnom prijeti godina dana konobarenja i davanja instrukcija Shocked

Meni prijeti isto zbog jednog kolegija, tako da...
[Vrh]
Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 22:21 pon, 22. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na primijenjenu se moze upisat bez jednog kolegija, ako nije preduvjet za nesto, koliko ja znam. Mislim budes 3, i dalje, a onda nekako za godinu dana misticno postanes 5. :D
Na primijenjenu se moze upisat bez jednog kolegija, ako nije preduvjet za nesto, koliko ja znam. Mislim budes 3, i dalje, a onda nekako za godinu dana misticno postanes 5. Very Happy

[Vrh]
anekalo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 22:21 čet, 25. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerojatno ovo sto cu sada pitati vec negdje pise, ali ja nisam nasla.

Koliko ce iznositi skolarina na diplomskom studiju?

Hvala na odgovorima! :D
Vjerojatno ovo sto cu sada pitati vec negdje pise, ali ja nisam nasla.

Koliko ce iznositi skolarina na diplomskom studiju?

Hvala na odgovorima! Very Happy

[Vrh]
HERMINA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:39 pon, 24. 8. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo mene opet
može li mi netko reći mogu li upisati se naknadno na 4.godinu diplomskog jer nastava u Zagrebu počinje već 14.9., a ja do tada neću biti gotova već će mi sve ovisiti o dan dva
evo mene opet
može li mi netko reći mogu li upisati se naknadno na 4.godinu diplomskog jer nastava u Zagrebu počinje već 14.9., a ja do tada neću biti gotova već će mi sve ovisiti o dan dva

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 12:56 uto, 1. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bubsi"]Da to bi prava Bolonja trebala dopustiti..Ali mislim da bi onda imala zaostatke u St po predmetima..Pa mi onda oni ne bi nista priznali...Stvarno ne znam sta napravit,jer vidim da mi taj kolegij stvarno treba,sto znaci da ga nekako moram odslusati..

[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]

Zapravo kad gledam..u 6.semestru ja imam u St: Kompleksnu analizu,Uvod u topologiju,Uvod u vjerojatnost i statistiku,Povijest matematike i Matematicke metode u fizici,a u Zg: Kompleksnu analizu,Teoriju skupova,Matem.metode u fizici,Mjeru i integral i izborni..
Po tome bi znacilo da bi mi iz St ostala 3 kolegija nepolozena... :roll: Jos sam zaboravila zavrsni rad... :roll:
Meni se cini da ovdje nema kraja problemima... :(

[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]

A opet bilo bi previse kad bi to upisivala kao razliku,jer onda dosta predmeta na 4.godini zbog Mjere i integrala ne bi mogla upisati..[/quote]

Uletavam nenadano, ali sad sam se sjetila da sam s kolegicom s financijskog smjera pričala prije jednog usmenog i ispostavilo se da je ona završila preddiplomski nastavnički (na pmf-mo zg) i da uopće nije morala položiti Mjeru i integral da bi upisala D-FPM. I usto (koliko sam shvatila) uopće nije bila obvezana položiti Mjeru i integral tokom diplomskog studija.
Pričala je s voditeljem studija i nekim od profesora sa smjera i jedino što se dogodilo da joj je bilo teže pratiti npr.Matematičku statistiku i predmete koji su zahtijevali znanje Mjere i integrala.
Tako ispada da je ona imala ispunjene uvjete za prijaviti i upasti na D-FPM, a o njoj je ovisilo kako će nadoknaditi znanje nekih kolegija koje nije imala na svom smjeru.
Ne želim nikoga zbuniti s manjkom informacija, bilo bi bolje da se dotična javi osobno,
ali čisto da se zna da je u posebnim slučajevima najbolje direktno se raspitati kod prodekana i profesora/voditelja smjera oko upisa D-FPM sa indeksom i programom studija (bilo da je to split, osijek ili naš nastavnički).
Bubsi (napisa):
Da to bi prava Bolonja trebala dopustiti..Ali mislim da bi onda imala zaostatke u St po predmetima..Pa mi onda oni ne bi nista priznali...Stvarno ne znam sta napravit,jer vidim da mi taj kolegij stvarno treba,sto znaci da ga nekako moram odslusati..

Added after 6 minutes:

Zapravo kad gledam..u 6.semestru ja imam u St: Kompleksnu analizu,Uvod u topologiju,Uvod u vjerojatnost i statistiku,Povijest matematike i Matematicke metode u fizici,a u Zg: Kompleksnu analizu,Teoriju skupova,Matem.metode u fizici,Mjeru i integral i izborni..
Po tome bi znacilo da bi mi iz St ostala 3 kolegija nepolozena... Rolling Eyes Jos sam zaboravila zavrsni rad... Rolling Eyes
Meni se cini da ovdje nema kraja problemima... Sad

Added after 3 minutes:

A opet bilo bi previse kad bi to upisivala kao razliku,jer onda dosta predmeta na 4.godini zbog Mjere i integrala ne bi mogla upisati..

Uletavam nenadano, ali sad sam se sjetila da sam s kolegicom s financijskog smjera pričala prije jednog usmenog i ispostavilo se da je ona završila preddiplomski nastavnički (na pmf-mo zg) i da uopće nije morala položiti Mjeru i integral da bi upisala D-FPM. I usto (koliko sam shvatila) uopće nije bila obvezana položiti Mjeru i integral tokom diplomskog studija.
Pričala je s voditeljem studija i nekim od profesora sa smjera i jedino što se dogodilo da joj je bilo teže pratiti npr.Matematičku statistiku i predmete koji su zahtijevali znanje Mjere i integrala.
Tako ispada da je ona imala ispunjene uvjete za prijaviti i upasti na D-FPM, a o njoj je ovisilo kako će nadoknaditi znanje nekih kolegija koje nije imala na svom smjeru.
Ne želim nikoga zbuniti s manjkom informacija, bilo bi bolje da se dotična javi osobno,
ali čisto da se zna da je u posebnim slučajevima najbolje direktno se raspitati kod prodekana i profesora/voditelja smjera oko upisa D-FPM sa indeksom i programom studija (bilo da je to split, osijek ili naš nastavnički).

[Vrh]
Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 20 - 3

PostPostano: 17:06 uto, 1. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel se zna mozda kad ce sutra izvjesiti rang liste i hoće li biti na internetu?
Jel se zna mozda kad ce sutra izvjesiti rang liste i hoće li biti na internetu?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum