Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HERMINA Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anekalo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
HERMINA Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:56 uto, 1. 9. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Bubsi"]Da to bi prava Bolonja trebala dopustiti..Ali mislim da bi onda imala zaostatke u St po predmetima..Pa mi onda oni ne bi nista priznali...Stvarno ne znam sta napravit,jer vidim da mi taj kolegij stvarno treba,sto znaci da ga nekako moram odslusati..
[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]
Zapravo kad gledam..u 6.semestru ja imam u St: Kompleksnu analizu,Uvod u topologiju,Uvod u vjerojatnost i statistiku,Povijest matematike i Matematicke metode u fizici,a u Zg: Kompleksnu analizu,Teoriju skupova,Matem.metode u fizici,Mjeru i integral i izborni..
Po tome bi znacilo da bi mi iz St ostala 3 kolegija nepolozena... :roll: Jos sam zaboravila zavrsni rad... :roll:
Meni se cini da ovdje nema kraja problemima... :(
[size=9][color=#999999]Added after 3 minutes:[/color][/size]
A opet bilo bi previse kad bi to upisivala kao razliku,jer onda dosta predmeta na 4.godini zbog Mjere i integrala ne bi mogla upisati..[/quote]
Uletavam nenadano, ali sad sam se sjetila da sam s kolegicom s financijskog smjera pričala prije jednog usmenog i ispostavilo se da je ona završila preddiplomski nastavnički (na pmf-mo zg) i da uopće nije morala položiti Mjeru i integral da bi upisala D-FPM. I usto (koliko sam shvatila) uopće nije bila obvezana položiti Mjeru i integral tokom diplomskog studija.
Pričala je s voditeljem studija i nekim od profesora sa smjera i jedino što se dogodilo da joj je bilo teže pratiti npr.Matematičku statistiku i predmete koji su zahtijevali znanje Mjere i integrala.
Tako ispada da je ona imala ispunjene uvjete za prijaviti i upasti na D-FPM, a o njoj je ovisilo kako će nadoknaditi znanje nekih kolegija koje nije imala na svom smjeru.
Ne želim nikoga zbuniti s manjkom informacija, bilo bi bolje da se dotična javi osobno,
ali čisto da se zna da je u posebnim slučajevima najbolje direktno se raspitati kod prodekana i profesora/voditelja smjera oko upisa D-FPM sa indeksom i programom studija (bilo da je to split, osijek ili naš nastavnički).
Bubsi (napisa): | Da to bi prava Bolonja trebala dopustiti..Ali mislim da bi onda imala zaostatke u St po predmetima..Pa mi onda oni ne bi nista priznali...Stvarno ne znam sta napravit,jer vidim da mi taj kolegij stvarno treba,sto znaci da ga nekako moram odslusati..
Added after 6 minutes:
Zapravo kad gledam..u 6.semestru ja imam u St: Kompleksnu analizu,Uvod u topologiju,Uvod u vjerojatnost i statistiku,Povijest matematike i Matematicke metode u fizici,a u Zg: Kompleksnu analizu,Teoriju skupova,Matem.metode u fizici,Mjeru i integral i izborni..
Po tome bi znacilo da bi mi iz St ostala 3 kolegija nepolozena... Jos sam zaboravila zavrsni rad...
Meni se cini da ovdje nema kraja problemima...
Added after 3 minutes:
A opet bilo bi previse kad bi to upisivala kao razliku,jer onda dosta predmeta na 4.godini zbog Mjere i integrala ne bi mogla upisati.. |
Uletavam nenadano, ali sad sam se sjetila da sam s kolegicom s financijskog smjera pričala prije jednog usmenog i ispostavilo se da je ona završila preddiplomski nastavnički (na pmf-mo zg) i da uopće nije morala položiti Mjeru i integral da bi upisala D-FPM. I usto (koliko sam shvatila) uopće nije bila obvezana položiti Mjeru i integral tokom diplomskog studija.
Pričala je s voditeljem studija i nekim od profesora sa smjera i jedino što se dogodilo da joj je bilo teže pratiti npr.Matematičku statistiku i predmete koji su zahtijevali znanje Mjere i integrala.
Tako ispada da je ona imala ispunjene uvjete za prijaviti i upasti na D-FPM, a o njoj je ovisilo kako će nadoknaditi znanje nekih kolegija koje nije imala na svom smjeru.
Ne želim nikoga zbuniti s manjkom informacija, bilo bi bolje da se dotična javi osobno,
ali čisto da se zna da je u posebnim slučajevima najbolje direktno se raspitati kod prodekana i profesora/voditelja smjera oko upisa D-FPM sa indeksom i programom studija (bilo da je to split, osijek ili naš nastavnički).
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|