Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:55 sri, 24. 6. 2009 Naslov: |
|
|
I meni je došlo 1/2 i 1+1/e, a za primjer singularnh mjera sam uzo lebesgueovu i dirackovu za x0=1.
I meni je došlo 1/2 i 1+1/e, a za primjer singularnh mjera sam uzo lebesgueovu i dirackovu za x0=1.
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:59 sri, 24. 6. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]moze li netko opisati kako je dobio taj rezultat?jer ja nisam tako dobila, pa me zanima u cemu sam fulal...hvala[/quote]
Baš kako je ivo napiso... prvo se trebalo rastavit na dva integrala, radi ove ||...na tim intervalima znamo kako se ponaša || pa u prvom stavimo -x, u drugom x. Onda za svaki od tih integrala ide ona priča da je podintegralna fja f R-int i da je |f| R-int pa je i L-int i int su jednaki. Prijeđe se na Riem integral, i to se onda lako dobije jednom supstitucijom.
A stvarno nije bio težak kolokvij, s kim god pričam. Tako da bi sad prosjek bodova mogao biti komplement onih bodova iz prvog kolokvija :D
Anonymous (napisa): | moze li netko opisati kako je dobio taj rezultat?jer ja nisam tako dobila, pa me zanima u cemu sam fulal...hvala |
Baš kako je ivo napiso... prvo se trebalo rastavit na dva integrala, radi ove ||...na tim intervalima znamo kako se ponaša || pa u prvom stavimo -x, u drugom x. Onda za svaki od tih integrala ide ona priča da je podintegralna fja f R-int i da je |f| R-int pa je i L-int i int su jednaki. Prijeđe se na Riem integral, i to se onda lako dobije jednom supstitucijom.
A stvarno nije bio težak kolokvij, s kim god pričam. Tako da bi sad prosjek bodova mogao biti komplement onih bodova iz prvog kolokvija
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
konfjuzd Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:29 sri, 24. 6. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"][quote="Anonymous"]moze li netko opisati kako je dobio taj rezultat?jer ja nisam tako dobila, pa me zanima u cemu sam fulal...hvala[/quote]
[/quote]
ili, ako se to smije, a valjda se smije, odmah se zaključi da je |x|*e^-x^2 parna f-ja pa se računa samo integral od 0 do besk. od x*e^-x^2 i pomnoži s 2 :D
Luuka (napisa): | Anonymous (napisa): | moze li netko opisati kako je dobio taj rezultat?jer ja nisam tako dobila, pa me zanima u cemu sam fulal...hvala |
|
ili, ako se to smije, a valjda se smije, odmah se zaključi da je |x|*e^-x^2 parna f-ja pa se računa samo integral od 0 do besk. od x*e^-x^2 i pomnoži s 2
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: