Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Atomised Forumaš(ica)
|
Postano: 19:54 čet, 25. 6. 2009 Naslov: Vježbe (treba mi gradivo) |
|
|
Trebam kopirati gradivo s vježbi koje ulazi u prvi kolokvij...
Ako se nekome tko sutra piše intraf da, molio bih da mi donese to pa da si iskopiram (i odmah vratim). :P
Prednost imaju vježbe od ove godine, napisane lijepim rukopisom, u tisuću boja, iz Bujanovićeve grupe... Ali nije nužno, samo da je relativno čitljivo. :)
Osobi koja mi donese platim vodu ili čaj ili nešto. :P
Trebam kopirati gradivo s vježbi koje ulazi u prvi kolokvij...
Ako se nekome tko sutra piše intraf da, molio bih da mi donese to pa da si iskopiram (i odmah vratim).
Prednost imaju vježbe od ove godine, napisane lijepim rukopisom, u tisuću boja, iz Bujanovićeve grupe... Ali nije nužno, samo da je relativno čitljivo.
Osobi koja mi donese platim vodu ili čaj ili nešto.
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:48 čet, 25. 6. 2009 Naslov: |
|
|
:rofl:
Moje bilježnice su šarenije od tisuću duga zajedno (imam razvijenu teoriju što ide kojom bojom posebno za bojice, posebno za flomastere i posebno za kemijske, što se pocrtaje, što zatamnjuje, što zaokružuje, što kvadratno uokviruje :rofl: ), al` Numeričkom se ne volim bavit pa nije tako mnogo lijepo i šareno.
Uglavnon, stavit ću sad u torbu. Nađi me sutra prije kolokvija; raspored po učionama je na webu ;)
[size=7]... I svak ko me imalo pozna zna da ne priznan ništa bezalkoholno osin kave :p[/size]
Moje bilježnice su šarenije od tisuću duga zajedno (imam razvijenu teoriju što ide kojom bojom posebno za bojice, posebno za flomastere i posebno za kemijske, što se pocrtaje, što zatamnjuje, što zaokružuje, što kvadratno uokviruje ), al` Numeričkom se ne volim bavit pa nije tako mnogo lijepo i šareno.
Uglavnon, stavit ću sad u torbu. Nađi me sutra prije kolokvija; raspored po učionama je na webu
... I svak ko me imalo pozna zna da ne priznan ništa bezalkoholno osin kave :p
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
Postano: 22:28 čet, 25. 6. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"]
Samo se nadam da ti ne smeta što su vježbe pisane baš [b]desnom[/b] rukom.[/quote]
Hmm... Ma dobro. Mislim, nije baš skroz ok, ali ajde... Zapravo, nije uopće ok, mogla si se potruditi i napisati lijevom, bar probati, ali nema veze. :) Mislim, ja bih [i]probao[/i] bar, toliko mislim da bi svatko učinio... Ma dobro, hvala na trudu, whatever. :?
Ovoga, lijepo sam rekao da ne moraju biti u bojama i to, nemoj me sad zezati. :D
Masiela (napisa): |
Samo se nadam da ti ne smeta što su vježbe pisane baš desnom rukom. |
Hmm... Ma dobro. Mislim, nije baš skroz ok, ali ajde... Zapravo, nije uopće ok, mogla si se potruditi i napisati lijevom, bar probati, ali nema veze. Mislim, ja bih probao bar, toliko mislim da bi svatko učinio... Ma dobro, hvala na trudu, whatever.
Ovoga, lijepo sam rekao da ne moraju biti u bojama i to, nemoj me sad zezati.
|
|
[Vrh] |
|
|