Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vještica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 15:57 uto, 30. 6. 2009 Naslov: |
|
|
nada postoji ali nada kosta
no u to doba mislim da nitko ne radi
ljudi s brda ritualno idu u hebrangovu neki broj, na pol puta izmedju produzetka praske i gajeve - sjeverna strana, knjigoveznica, ogromna smedja stara vrata, cim udjes u haustor mala vrata na desno i prema dolje
1 komad mislim 90 kn
2 75 kn/kom
3+ 65 kn/kom
mozes ih pitati za hitni uvez i koliko je to brzo i koliko kosta
no mislim da tvrdi uvez jednostavno nemre biti prebrzo gotov jer stvar mora u preshu il tak nest :)
oni rade do 15 ili 17 ne znam tocno :/
anyway, da probas sa malo smirenijom opcijom - pretpostavljam da ti je hitno prijaviti diplomski zbog propisanog roka od n dana, a dogovorio si datum obrane s komisijom - pa onda mozes predati spiralno uvezano (to mozes bilo gdje, cca 10-15 kn komad) i kazes da cekas da se uveze i da doneses cim dodje taj primjerak :)
ono, ne skodi pitati, a ne vidim zasto bi te odbili :)
naravno, donijeti obicno uvezani primjerak da za pocetak budu ziher da postoji rad, i da, if all else fails, mogu njega poslati u postupak
i da btw, da li je to negdje propisano da MORA biti TVRDI uvez ili se samo kaze 'uvez' i svi rade tvrdi a zapravo ne treba? :)
nada postoji ali nada kosta
no u to doba mislim da nitko ne radi
ljudi s brda ritualno idu u hebrangovu neki broj, na pol puta izmedju produzetka praske i gajeve - sjeverna strana, knjigoveznica, ogromna smedja stara vrata, cim udjes u haustor mala vrata na desno i prema dolje
1 komad mislim 90 kn
2 75 kn/kom
3+ 65 kn/kom
mozes ih pitati za hitni uvez i koliko je to brzo i koliko kosta
no mislim da tvrdi uvez jednostavno nemre biti prebrzo gotov jer stvar mora u preshu il tak nest
oni rade do 15 ili 17 ne znam tocno
anyway, da probas sa malo smirenijom opcijom - pretpostavljam da ti je hitno prijaviti diplomski zbog propisanog roka od n dana, a dogovorio si datum obrane s komisijom - pa onda mozes predati spiralno uvezano (to mozes bilo gdje, cca 10-15 kn komad) i kazes da cekas da se uveze i da doneses cim dodje taj primjerak
ono, ne skodi pitati, a ne vidim zasto bi te odbili
naravno, donijeti obicno uvezani primjerak da za pocetak budu ziher da postoji rad, i da, if all else fails, mogu njega poslati u postupak
i da btw, da li je to negdje propisano da MORA biti TVRDI uvez ili se samo kaze 'uvez' i svi rade tvrdi a zapravo ne treba?
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kreda Forumaš(ica)
|
Postano: 20:46 sri, 1. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]uuuuuuuuuu, ovo sa predajom u obicnom uvezu je odlicna ideja....pa onda kasnije lako donesem tvrdi..... saznao sam u medjuvremenu da se na njega ceka 2, 3 dana...... zbog susenja ljepila.... :/
hvala, nesi![/quote]
2, 3 dana se čeka :shock: :shock: :shock:
Ja sam u istoj situaciji kao i ti, i ne preostaje mi drugo, već ova opcija sa spiralnim uvezom!! THX Nesi!
kenny (napisa): | uuuuuuuuuu, ovo sa predajom u obicnom uvezu je odlicna ideja....pa onda kasnije lako donesem tvrdi..... saznao sam u medjuvremenu da se na njega ceka 2, 3 dana...... zbog susenja ljepila....
hvala, nesi! |
2, 3 dana se čeka
Ja sam u istoj situaciji kao i ti, i ne preostaje mi drugo, već ova opcija sa spiralnim uvezom!! THX Nesi!
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 21:54 sri, 1. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Ovo sa spiralnim uvezom [b]NE PALI[/b]. Nazvao sam danas referadu i rečeno mi je da ni u ludilu ne primaju diplomske sa spiralnim uvezom, već isključivo tvrdi uvez.
Uglavnom, rješio sam slučaj na način da je moja mentorica sa referadom dogovorila da prijavim diplomski čim bude tvrdi uvez gotov (u petak). Obrana mi je u četvrtak.
Inače, to se rješava sa voditeljem studija. On to mora odobriti. Meni je slučajno voditeljica smjera ujedno i mentorica... I veli da često imaju takve molbe i u pravilu se rješavaju u korist studenta. Premda je ljepše za voditelja smjera da ima malo više od 3, 4 dana za provjeru indexa.
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="kreda"]
2, 3 dana se čeka :shock: :shock: :shock: [/quote]
U knjigovežnici u Hebrangovoj se čeka 1 radni dan. Od Zrinjevca na zapad, sa desne strane, 10m dalje od Francuske ambasade. Nisam pitao koliko košta.
Inače, na faxu je propisano da se pri prijavi diplomskog preda barem 1 rad... Ali je kao pristojno da se predaju 2 rada (1 ostaje mentoru).
Ovo sa spiralnim uvezom NE PALI. Nazvao sam danas referadu i rečeno mi je da ni u ludilu ne primaju diplomske sa spiralnim uvezom, već isključivo tvrdi uvez.
Uglavnom, rješio sam slučaj na način da je moja mentorica sa referadom dogovorila da prijavim diplomski čim bude tvrdi uvez gotov (u petak). Obrana mi je u četvrtak.
Inače, to se rješava sa voditeljem studija. On to mora odobriti. Meni je slučajno voditeljica smjera ujedno i mentorica... I veli da često imaju takve molbe i u pravilu se rješavaju u korist studenta. Premda je ljepše za voditelja smjera da ima malo više od 3, 4 dana za provjeru indexa.
Added after 2 minutes:
kreda (napisa): |
2, 3 dana se čeka |
U knjigovežnici u Hebrangovoj se čeka 1 radni dan. Od Zrinjevca na zapad, sa desne strane, 10m dalje od Francuske ambasade. Nisam pitao koliko košta.
Inače, na faxu je propisano da se pri prijavi diplomskog preda barem 1 rad... Ali je kao pristojno da se predaju 2 rada (1 ostaje mentoru).
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ashley Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kreda Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
frikmen2 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
brlja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
biba Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Pena Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
zeus Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Pena Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 19:41 pet, 9. 7. 2010 Naslov: |
|
|
Obzirom da ni adrese nema, ne bi me cudilo da je to neki posrednik. Ako uopce i "pruza" stvarnu uslugu.
Gmail adresa, broj mobitela su svi kontakt podaci. Mislim da iza toga ne stoji pravna osoba, a obzirom da user ima tocno jedan post, mislim da se htjela progurati reklama i da se ne radi o kolegi :D
No, ovdje ljudi citaju i postove prije i poslije, pa ce imati malo antireklame na ovaj nacin :D
Obzirom da ni adrese nema, ne bi me cudilo da je to neki posrednik. Ako uopce i "pruza" stvarnu uslugu.
Gmail adresa, broj mobitela su svi kontakt podaci. Mislim da iza toga ne stoji pravna osoba, a obzirom da user ima tocno jedan post, mislim da se htjela progurati reklama i da se ne radi o kolegi
No, ovdje ljudi citaju i postove prije i poslije, pa ce imati malo antireklame na ovaj nacin
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|