Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
Postano: 14:41 ned, 28. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]
Kad pročitam ovako nešto, prva stvar koja mi padne na pamet je trema. Ne znam dea da li si dosada spremala neki dvosemestralni ispit i koliko ti za tako nešto trebalo vremena i kod koga si to polagala. Ok i sad zamisli držati ukupno LA 2 kom. + ANA 4 kom. + 4 kom. varijabilnih ispita. Mislim da količina informacija koje držiš u glavi + trema koju svatko ima ma koliko bezazlen usmeni ispit bio = da ne znaš što je koordinatni sustav. Tako da priče poput ove treba gledati ponekad i iz drugog kuta. Interesantno je kako su ljudi odma u stanju osuđivati, a ne prvo razmisliti o situaciji i eventualno sebe staviti u istu poziciju.[/quote]
4.sam godina i spremala sam dosta dvosemestralnih ispita,neke od njih kod dosta zahtjevnih profesora i bila i na komisiji(ovo spominjem zbog treme i zivcanosti). ne umanjujem ja ni tremu(ja sam recimo veliki panicar), ni kolicinu informacija i mogucnost blebetanja gluposti u takvim situacijama (been there) ili blokade.
ja i jesam prvo razmislila i nisam odmah osudjivala, i jesam se stavila u tu situaciju i bas se zato cudim tom ekstremnom slucaju..malo mi je cudno da je taj student ista mogao odgovarati ako zbog treme nije znao nacrtati koordinatni sustav... i nemoj ti mene odmah stavljati u kos onih nekih mozda prepotentnih studenata koji s visine komantiraju takve slucajeve...to ti je nepotrebno.
Anonymous (napisa): |
Kad pročitam ovako nešto, prva stvar koja mi padne na pamet je trema. Ne znam dea da li si dosada spremala neki dvosemestralni ispit i koliko ti za tako nešto trebalo vremena i kod koga si to polagala. Ok i sad zamisli držati ukupno LA 2 kom. + ANA 4 kom. + 4 kom. varijabilnih ispita. Mislim da količina informacija koje držiš u glavi + trema koju svatko ima ma koliko bezazlen usmeni ispit bio = da ne znaš što je koordinatni sustav. Tako da priče poput ove treba gledati ponekad i iz drugog kuta. Interesantno je kako su ljudi odma u stanju osuđivati, a ne prvo razmisliti o situaciji i eventualno sebe staviti u istu poziciju. |
4.sam godina i spremala sam dosta dvosemestralnih ispita,neke od njih kod dosta zahtjevnih profesora i bila i na komisiji(ovo spominjem zbog treme i zivcanosti). ne umanjujem ja ni tremu(ja sam recimo veliki panicar), ni kolicinu informacija i mogucnost blebetanja gluposti u takvim situacijama (been there) ili blokade.
ja i jesam prvo razmislila i nisam odmah osudjivala, i jesam se stavila u tu situaciju i bas se zato cudim tom ekstremnom slucaju..malo mi je cudno da je taj student ista mogao odgovarati ako zbog treme nije znao nacrtati koordinatni sustav... i nemoj ti mene odmah stavljati u kos onih nekih mozda prepotentnih studenata koji s visine komantiraju takve slucajeve...to ti je nepotrebno.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 22:20 ned, 28. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="dea"][quote="Anonymous"]
Kad pročitam ovako nešto, prva stvar koja mi padne na pamet je trema. Ne znam dea da li si dosada spremala neki dvosemestralni ispit i koliko ti za tako nešto trebalo vremena i kod koga si to polagala. Ok i sad zamisli držati ukupno LA 2 kom. + ANA 4 kom. + 4 kom. varijabilnih ispita. Mislim da količina informacija koje držiš u glavi + trema koju svatko ima ma koliko bezazlen usmeni ispit bio = da ne znaš što je koordinatni sustav. Tako da priče poput ove treba gledati ponekad i iz drugog kuta. Interesantno je kako su ljudi odma u stanju osuđivati, a ne prvo razmisliti o situaciji i eventualno sebe staviti u istu poziciju.[/quote]
ja i jesam prvo razmislila i nisam odmah osudjivala, i jesam se stavila u tu situaciju i bas se zato cudim tom ekstremnom slucaju..malo mi je cudno da je taj student ista mogao odgovarati ako zbog treme nije znao nacrtati koordinatni sustav... i nemoj ti mene odmah stavljati u kos onih nekih mozda prepotentnih studenata koji s visine komantiraju takve slucajeve...to ti je nepotrebno.[/quote]
:) Zašto misliš da sam zadnju rečenicu stavio kao komentar tebi ? Kvotanje tvog teksta je bilo zbog priče u njemu. :) Uostalom da si ti nekog osuđivala onda bi na kraju stavila a valjda ovaj smajlić-> :roll: .
Ja sam se samo obratio svima, a ne samo tebi. :) A zbog -> :grebgreb: sam spomenuo tebe.
Uglavnom, nemamo svi iste "želuce" za neke stvari. I to je bila moja poenta, jer su ovakve priče po našem faksu česte. Ne samo kod studenata, nego očito i kod profesora.
dea (napisa): | Anonymous (napisa): |
Kad pročitam ovako nešto, prva stvar koja mi padne na pamet je trema. Ne znam dea da li si dosada spremala neki dvosemestralni ispit i koliko ti za tako nešto trebalo vremena i kod koga si to polagala. Ok i sad zamisli držati ukupno LA 2 kom. + ANA 4 kom. + 4 kom. varijabilnih ispita. Mislim da količina informacija koje držiš u glavi + trema koju svatko ima ma koliko bezazlen usmeni ispit bio = da ne znaš što je koordinatni sustav. Tako da priče poput ove treba gledati ponekad i iz drugog kuta. Interesantno je kako su ljudi odma u stanju osuđivati, a ne prvo razmisliti o situaciji i eventualno sebe staviti u istu poziciju. |
ja i jesam prvo razmislila i nisam odmah osudjivala, i jesam se stavila u tu situaciju i bas se zato cudim tom ekstremnom slucaju..malo mi je cudno da je taj student ista mogao odgovarati ako zbog treme nije znao nacrtati koordinatni sustav... i nemoj ti mene odmah stavljati u kos onih nekih mozda prepotentnih studenata koji s visine komantiraju takve slucajeve...to ti je nepotrebno. |
Zašto misliš da sam zadnju rečenicu stavio kao komentar tebi ? Kvotanje tvog teksta je bilo zbog priče u njemu. Uostalom da si ti nekog osuđivala onda bi na kraju stavila a valjda ovaj smajlić→ .
Ja sam se samo obratio svima, a ne samo tebi. A zbog → sam spomenuo tebe.
Uglavnom, nemamo svi iste "želuce" za neke stvari. I to je bila moja poenta, jer su ovakve priče po našem faksu česte. Ne samo kod studenata, nego očito i kod profesora.
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
Postano: 0:05 pon, 29. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]
:) Zašto misliš da sam zadnju rečenicu stavio kao komentar tebi ?
.....
Ja sam se samo obratio svima, a ne [b]samo [/b]tebi. [/quote]
Ocito je komentar bio upucen svima,a ne SAMO meni...hm..da, imas pravo, nije bilo upuceno meni vec I meni...stvarno...pa sta mi bi da odgovorih? :PP
[quote="Anonymous"]
Uglavnom, nemamo svi iste "želuce" za neke stvari. I to je bila moja poenta, jer su ovakve priče po našem faksu česte. Ne samo kod studenata, nego očito i kod profesora.[/quote]
poanta stoji, al' u krivom primjeru (mom)..naravno da se prica o ekstremnim slucajevima, ne razumijem zasto se cudis..ili ne odobravas...i neki odmah popljuju svakog studenta koji rekne kakvu glupost ili ne zna nesto...i to nije u redu...ali nemoj osudjivat ljude koji se cude bas onim ekstremnim slucajevima... to je prirodno :tso:
Zašto misliš da sam zadnju rečenicu stavio kao komentar tebi ?
.....
Ja sam se samo obratio svima, a ne samo tebi. |
Ocito je komentar bio upucen svima,a ne SAMO meni...hm..da, imas pravo, nije bilo upuceno meni vec I meni...stvarno...pa sta mi bi da odgovorih?
Uglavnom, nemamo svi iste "želuce" za neke stvari. I to je bila moja poenta, jer su ovakve priče po našem faksu česte. Ne samo kod studenata, nego očito i kod profesora. |
poanta stoji, al' u krivom primjeru (mom)..naravno da se prica o ekstremnim slucajevima, ne razumijem zasto se cudis..ili ne odobravas...i neki odmah popljuju svakog studenta koji rekne kakvu glupost ili ne zna nesto...i to nije u redu...ali nemoj osudjivat ljude koji se cude bas onim ekstremnim slucajevima... to je prirodno
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:57 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="dea"][quote="Anonymous"]
:) Zašto misliš da sam zadnju rečenicu stavio kao komentar tebi ?
.....
Ja sam se samo obratio svima, a ne [b]samo [/b]tebi. [/quote]
Ocito je komentar bio upucen svima,a ne SAMO meni...hm..da, imas pravo, nije bilo upuceno meni vec I meni...stvarno...pa sta mi bi da odgovorih? :PP
[quote="Anonymous"]
Uglavnom, nemamo svi iste "želuce" za neke stvari. I to je bila moja poenta, jer su ovakve priče po našem faksu česte. Ne samo kod studenata, nego očito i kod profesora.[/quote]
poanta stoji, al' u krivom primjeru (mom)..naravno da se prica o ekstremnim slucajevima, ne razumijem zasto se cudis..ili ne odobravas...i neki odmah popljuju svakog studenta koji rekne kakvu glupost ili ne zna nesto...i to nije u redu...ali nemoj osudjivat ljude koji se cude bas onim ekstremnim slucajevima... to je prirodno :tso:[/quote]
:lol: Ti si očito raspoložena za svađu, a ne na raspravu.
Kolika je vjerojatnost da netko tko ne zna što je koordinatni sustav položi neke ispite na našem faksu ? Vidim koliko si razmislila. Po meni tu nema mjesta za čuđenje. A još manje za raspravu tipa koji namećeš. Izletjela si sa svojim "čuđenjem" i to loše izgleda kad ti netko malo obrazloži neke stvari. Sada se samo kopcraš i misliš na sebe. :roll:
P.S.
Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji.
dea (napisa): | Anonymous (napisa): |
Zašto misliš da sam zadnju rečenicu stavio kao komentar tebi ?
.....
Ja sam se samo obratio svima, a ne samo tebi. |
Ocito je komentar bio upucen svima,a ne SAMO meni...hm..da, imas pravo, nije bilo upuceno meni vec I meni...stvarno...pa sta mi bi da odgovorih?
Uglavnom, nemamo svi iste "želuce" za neke stvari. I to je bila moja poenta, jer su ovakve priče po našem faksu česte. Ne samo kod studenata, nego očito i kod profesora. |
poanta stoji, al' u krivom primjeru (mom)..naravno da se prica o ekstremnim slucajevima, ne razumijem zasto se cudis..ili ne odobravas...i neki odmah popljuju svakog studenta koji rekne kakvu glupost ili ne zna nesto...i to nije u redu...ali nemoj osudjivat ljude koji se cude bas onim ekstremnim slucajevima... to je prirodno |
Ti si očito raspoložena za svađu, a ne na raspravu.
Kolika je vjerojatnost da netko tko ne zna što je koordinatni sustav položi neke ispite na našem faksu ? Vidim koliko si razmislila. Po meni tu nema mjesta za čuđenje. A još manje za raspravu tipa koji namećeš. Izletjela si sa svojim "čuđenjem" i to loše izgleda kad ti netko malo obrazloži neke stvari. Sada se samo kopcraš i misliš na sebe.
P.S.
Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
dea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:17 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Kolika je vjerojatnost da netko tko ne zna što je koordinatni sustav položi neke ispite na našem faksu?[/quote]
Zacudio bi se... :shock: Nije velika, ali [b]JE[/b] strogo pozitivna... :roll:
[quote="Anonymous"]Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji.[/quote]
Pa, ovdje pise malo vise nago u postu koji sadrzi samo smiley... :roll:
P.S. Drago mi je da necete dalje u flame... :)
Anonymous (napisa): | Kolika je vjerojatnost da netko tko ne zna što je koordinatni sustav položi neke ispite na našem faksu? |
Zacudio bi se... Nije velika, ali JE strogo pozitivna...
Anonymous (napisa): | Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji. |
Pa, ovdje pise malo vise nago u postu koji sadrzi samo smiley...
P.S. Drago mi je da necete dalje u flame...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 15:43 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Anonymous"]Kolika je vjerojatnost da netko tko ne zna što je koordinatni sustav položi neke ispite na našem faksu?[/quote]
Zacudio bi se... :shock: Nije velika, ali [b]JE[/b] strogo pozitivna... :roll:
[/quote]
Još će na kraju ispati da se čovjek može provući pored cijele ekipe profa nezanjući koordinatni sustav. Pa mislim da tako nešto nije baš moguće.
O.K. ako sam u zabludi , onda treba preispitati kako je do toga upoće došlo. A netko valjda treba biti "kriv" za tu statističku mogućnost. Fer bi bilo da se krivica podjeli : pola na studenta a pola na ostatak nastavničkog osoblja. :roll:
[quote="vsego"]
[quote="Anonymous"]Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji.[/quote]
Pa, ovdje pise malo vise nago u postu koji sadrzi samo smiley... :roll:
[/quote]
Potrudio sam ovaj put. Trebalo bi staviti to negdje kao pravilo-> Ako je komentar samo smajlić, onda se niste dovoljno dobro izrazili. Stoga vam se briše post :roll:
[quote="vsego"]
P.S. Drago mi je da necete dalje u flame... :)[/quote]
I meni. Mada je interesanto da uopće do flame nije trebalo ni doći.
vsego (napisa): | Anonymous (napisa): | Kolika je vjerojatnost da netko tko ne zna što je koordinatni sustav položi neke ispite na našem faksu? |
Zacudio bi se... Nije velika, ali JE strogo pozitivna...
|
Još će na kraju ispati da se čovjek može provući pored cijele ekipe profa nezanjući koordinatni sustav. Pa mislim da tako nešto nije baš moguće.
O.K. ako sam u zabludi , onda treba preispitati kako je do toga upoće došlo. A netko valjda treba biti "kriv" za tu statističku mogućnost. Fer bi bilo da se krivica podjeli : pola na studenta a pola na ostatak nastavničkog osoblja.
vsego (napisa): |
Anonymous (napisa): | Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji. |
Pa, ovdje pise malo vise nago u postu koji sadrzi samo smiley...
|
Potrudio sam ovaj put. Trebalo bi staviti to negdje kao pravilo→ Ako je komentar samo smajlić, onda se niste dovoljno dobro izrazili. Stoga vam se briše post
vsego (napisa): |
P.S. Drago mi je da necete dalje u flame... |
I meni. Mada je interesanto da uopće do flame nije trebalo ni doći.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:56 uto, 30. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Još će na kraju ispati da se čovjek može provući pored cijele ekipe profa nezanjući koordinatni sustav. Pa mislim da tako nešto nije baš moguće.[/quote]
Nisam rekao da je jako vjerojatno, ali [b]JE[/b] vjerojatno. :? Kako netko moze dobiti 5 iz kolegija iz kojeg ne zna osnovne definicije (moj kolega s godine)? :-k (ovo je retoricko pitanje; necu odgovoriti na njega :twisted:)
[quote="Anonymous"]O.K. ako sam u zabludi , onda treba preispitati kako je do toga upoće došlo. A netko valjda treba biti "kriv" za tu statističku mogućnost. Fer bi bilo da se krivica podjeli : pola na studenta a pola na ostatak nastavničkog osoblja. :roll:[/quote]
:lol: Mozda u idealnom svijetu, ali zbog par slucajeva ne treba preokrenuti cijeli fax naglavce... 8) Anyway, to nije moja briga... ;)
[quote="Anonymous"][quote="vsego"][quote="Anonymous"]Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji.[/quote]
Pa, ovdje pise malo vise nago u postu koji sadrzi samo smiley... :roll:[/quote]
Potrudio sam ovaj put. Trebalo bi staviti to negdje kao pravilo-> Ako je komentar samo smajlić, onda se niste dovoljno dobro izrazili. Stoga vam se briše post :roll:[/quote]
Nema potrebe da to ide u PRavila. Moderatori djeluju i po vlastitoj savjesti; pravila su nesto kao vodic... 8) Zasto tako? Zato jer kod "tvrdih pravila" lako osinemo nevine i ostavimo mogucnost da se "losi" provlace... :roll: Ako zelis daljnju raspravu o ovome, registriraj se, pa se javi na PM ili mi javi mailom. Nema smisla dalje se ovdje natezati... :)
[quote="Anonymous"][quote="vsego"]P.S. Drago mi je da necete dalje u flame... :)[/quote]
I meni. Mada je interesanto da uopće do flame nije trebalo ni doći.[/quote]
Tu se slazem... :)
Anonymous (napisa): | Još će na kraju ispati da se čovjek može provući pored cijele ekipe profa nezanjući koordinatni sustav. Pa mislim da tako nešto nije baš moguće. |
Nisam rekao da je jako vjerojatno, ali JE vjerojatno. Kako netko moze dobiti 5 iz kolegija iz kojeg ne zna osnovne definicije (moj kolega s godine)? (ovo je retoricko pitanje; necu odgovoriti na njega )
Anonymous (napisa): | O.K. ako sam u zabludi , onda treba preispitati kako je do toga upoće došlo. A netko valjda treba biti "kriv" za tu statističku mogućnost. Fer bi bilo da se krivica podjeli : pola na studenta a pola na ostatak nastavničkog osoblja. |
Mozda u idealnom svijetu, ali zbog par slucajeva ne treba preokrenuti cijeli fax naglavce... Anyway, to nije moja briga...
Anonymous (napisa): | vsego (napisa): | Anonymous (napisa): | Nadam da admin neće maknuti ovaj post, kao što je maknuo zadnji. |
Pa, ovdje pise malo vise nago u postu koji sadrzi samo smiley... |
Potrudio sam ovaj put. Trebalo bi staviti to negdje kao pravilo→ Ako je komentar samo smajlić, onda se niste dovoljno dobro izrazili. Stoga vam se briše post |
Nema potrebe da to ide u PRavila. Moderatori djeluju i po vlastitoj savjesti; pravila su nesto kao vodic... Zasto tako? Zato jer kod "tvrdih pravila" lako osinemo nevine i ostavimo mogucnost da se "losi" provlace... Ako zelis daljnju raspravu o ovome, registriraj se, pa se javi na PM ili mi javi mailom. Nema smisla dalje se ovdje natezati...
Anonymous (napisa): | vsego (napisa): | P.S. Drago mi je da necete dalje u flame... |
I meni. Mada je interesanto da uopće do flame nije trebalo ni doći. |
Tu se slazem...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|