Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:29 pon, 6. 7. 2009 Naslov: Prijemni ispit |
|
|
Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve. :trema:
Imam koje pitanje (oprostite ako ponavljam po n-ti put..).
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki, jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to.
Nadam se da ce doc koja dobra dusa i malo objasnit nama koji idemo na prijemni i trta nas je i da ce nas bar malo utjesit.
btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.
Enivej, hvala vam svima na odovorima unaprijed. :)
Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve.
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki, jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to.
Nadam se da ce doc koja dobra dusa i malo objasnit nama koji idemo na prijemni i trta nas je i da ce nas bar malo utjesit.
btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.
Enivej, hvala vam svima na odovorima unaprijed.
_________________ Life is complex: it has both real and imaginary components.
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:49 pon, 6. 7. 2009 Naslov: Re: Prijemni ispit |
|
|
[quote="domokun"]Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve. :trema:
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki,[/quote]
mislim da to znaju samo tete u referadi tj da na to pitanje vjerojatno nećeš dobiti odgovor :(
[quote="domokun"]jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to. [/quote]
u skriptarnici je (barem prijašnjih godina) bila knjižica sa zadacima, možda je i ove godine
ali ako me sjećanje služi, zadaci su trivijalni (lagani)
za fakultet nema veliko zanimanje pa je prijemni lagan :D
[quote="domokun"]btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici. [/quote]
istina, tete u referadi su jaaaako ljubazne!
domokun (napisa): | Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve.
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki, |
mislim da to znaju samo tete u referadi tj da na to pitanje vjerojatno nećeš dobiti odgovor
domokun (napisa): | jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to. |
u skriptarnici je (barem prijašnjih godina) bila knjižica sa zadacima, možda je i ove godine
ali ako me sjećanje služi, zadaci su trivijalni (lagani)
za fakultet nema veliko zanimanje pa je prijemni lagan
domokun (napisa): | btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici. |
istina, tete u referadi su jaaaako ljubazne!
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:33 pon, 6. 7. 2009 Naslov: Re: Prijemni ispit |
|
|
[quote="domokun"]
[/quote]
Ne znam tocno kakvo je stanje, al od nekih 630 kolko se prijavilo, mislim da je oko 500 odabralo inzinjerski smjer. Sto bi znacilo da je oko 130 odabralo profesorski (i to one pod 2 i pod 3). Dakle imas velike sanse za upast :)
[quote="domokun"]btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.
[/quote]
[quote="tihana"]
istina, tete u referadi su jaaaako ljubazne![/quote]
a ja mislila da prica o nama koje smo radila na prijavama, a nismo tete u referadi. Doduse, spominje tete, a ja se bas i ne smatram "tetom"
:lol:
domokun (napisa): |
|
Ne znam tocno kakvo je stanje, al od nekih 630 kolko se prijavilo, mislim da je oko 500 odabralo inzinjerski smjer. Sto bi znacilo da je oko 130 odabralo profesorski (i to one pod 2 i pod 3). Dakle imas velike sanse za upast
domokun (napisa): | btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.
|
tihana (napisa): |
istina, tete u referadi su jaaaako ljubazne! |
a ja mislila da prica o nama koje smo radila na prijavama, a nismo tete u referadi. Doduse, spominje tete, a ja se bas i ne smatram "tetom"
|
|
[Vrh] |
|
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:53 pon, 6. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Hvala vam svima.
Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, :D :D)
Sam nek to prode i onda mutiram ostatak ljeta. :D
:)
Hvala vam svima.
Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, )
Sam nek to prode i onda mutiram ostatak ljeta.
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:14 pon, 6. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="domokun"]Hvala vam svima.
Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, :D :D)
[/quote]
Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava) :)
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu ;)
Sad znas-bolje PMF nego FER ;)
domokun (napisa): | Hvala vam svima.
Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, )
|
Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava)
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu
Sad znas-bolje PMF nego FER
|
|
[Vrh] |
|
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:22 pon, 6. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="allllice"][quote="domokun"]Hvala vam svima.
[/quote]
Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava) :)
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu ;)
Sad znas-bolje PMF nego FER ;)[/quote]
Je je, to su te. Ja se jako nadam cmo se opet vidit i na upisu. :D
A nis, drzte nam fige. :)
allllice (napisa): | domokun (napisa): | Hvala vam svima.
|
Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava)
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu
Sad znas-bolje PMF nego FER  |
Je je, to su te. Ja se jako nadam cmo se opet vidit i na upisu.
A nis, drzte nam fige.
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:06 pon, 6. 7. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="ß"]@Luuka: na ovo ciljaš?
[quote="nzpuss"]
- Matematika (nastavnički smjer) [b]2. razina studija [/b]– 40 stipendija
(...)
Druga razina studija su diplomski sveučilišni studiji i specijalistički diplomski stručni studiji.
[/quote]
Ipak će morat malo pričekat s time... :)[/quote]
Poslo sam im ja mail, pa sam ovo dobio nazad:
[quote]Postovani gospodine _______,
Hvala na upitu i interesu!
Nazalost, I.kategorija je predvidjena samo za studente I.god predidplomskog studija (brucose). Probajte u drugim kategorijama.
Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju!
S postovanjem,
Davor Babic
[/quote]
ß (napisa): | @Luuka: na ovo ciljaš?
nzpuss (napisa): |
- Matematika (nastavnički smjer) 2. razina studija – 40 stipendija
(...)
Druga razina studija su diplomski sveučilišni studiji i specijalistički diplomski stručni studiji.
|
Ipak će morat malo pričekat s time...  |
Poslo sam im ja mail, pa sam ovo dobio nazad:
Citat: | Postovani gospodine _______,
Hvala na upitu i interesu!
Nazalost, I.kategorija je predvidjena samo za studente I.god predidplomskog studija (brucose). Probajte u drugim kategorijama.
Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju!
S postovanjem,
Davor Babic
|
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 22:13 pon, 6. 7. 2009 Naslov: |
|
|
to sto su predali papire za math ne znaci da to uistinu i zele (tipa, nekome je to druga opcija, nekome samo za cuvanje stud. prava)
zato treba ici odmah prvi-drugi dan na upis pa ste sigurno unutra, a oni koji kalkuliraju - nek kalkuliraju i dalje :)
jer na math pravo upisa imaju svi koji su iznad crte, a to je po kvoti, a spustanje crte je do sada bilo da se crta izjednaci s pragom (onim minimumom) pa ako slucajno zelite a niste upali prije spustanja crte - odmah u red, da ne izvisite slucajno :)
a spustanje crte ide kroz dan/dva, kad se vidi popunjenost u tih prvih dan/dva
i ne znam da li oni koji su bili iznad crte pa se zaborave upisati uopce imaju pravo upisa nakon sto se crta spusti.... tako da - ako zelite, dodjite i upisite se odmah
[size=24]I PONESITE BAREM LITRU TEKUCINE ZA PITI :D[/size]
to sto su predali papire za math ne znaci da to uistinu i zele (tipa, nekome je to druga opcija, nekome samo za cuvanje stud. prava)
zato treba ici odmah prvi-drugi dan na upis pa ste sigurno unutra, a oni koji kalkuliraju - nek kalkuliraju i dalje
jer na math pravo upisa imaju svi koji su iznad crte, a to je po kvoti, a spustanje crte je do sada bilo da se crta izjednaci s pragom (onim minimumom) pa ako slucajno zelite a niste upali prije spustanja crte - odmah u red, da ne izvisite slucajno
a spustanje crte ide kroz dan/dva, kad se vidi popunjenost u tih prvih dan/dva
i ne znam da li oni koji su bili iznad crte pa se zaborave upisati uopce imaju pravo upisa nakon sto se crta spusti.... tako da - ako zelite, dodjite i upisite se odmah
I PONESITE BAREM LITRU TEKUCINE ZA PITI
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
domokun Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:34 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Eo danas vidla tocan broj prijava za matematiku, nastavnicki smjer, prijavilo ih se 85. GG! :D
E sad mene zanima jos jedna stvar, ako je netko presao prag na inzenjerskom smjeru, jel se on moze prebacit na nastavnicki smjer prilikom upisa, ili tek kasnije, nakon bar 1 godine studiranja il kad vec?
Hvala!:)
Eo danas vidla tocan broj prijava za matematiku, nastavnicki smjer, prijavilo ih se 85. GG!
E sad mene zanima jos jedna stvar, ako je netko presao prag na inzenjerskom smjeru, jel se on moze prebacit na nastavnicki smjer prilikom upisa, ili tek kasnije, nakon bar 1 godine studiranja il kad vec?
Hvala!
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:56 uto, 7. 7. 2009 Naslov: |
|
|
Šta će tek bit kad na red za upis dođu one poslijeratne generacije (ona neka godina-dvije kad nam je prirodni prirast bio pozitivan) :lol:
Što se tiče 2. upisnog roka; mislim da se tu prijavljuju oni koji su bili na nekom prijemnom (na našem faksu ili na nekom tehničkom), a koji su [b]prešli prag[/b], ali nisu upali. S tim da ako se išlo na prijemni za faks na kojem treba preć prag iz svih područja koja se testiraju, onda se moralo proć prag na svemu - čak i recimo na onom što se kod nas ne testira (primjer Arhitektura - mislim da konkretno znam jedan takav slučaj). I onda se po tim bodovima radi rang lista-vjerojatno + srednja škola (oću reć da sam poprilično sigurna da se opet ne piše prijemni).
Ako ostane mjesta, na jesen, tj. u 9. mjesecu (ili krajem 8. ili tako nešto) ide 3. upisni krug i tad se opet piše prijemni, a ako ostane mjesta onda se na 4. krugu mislim opet gleda ko na 2. ;)
Šta će tek bit kad na red za upis dođu one poslijeratne generacije (ona neka godina-dvije kad nam je prirodni prirast bio pozitivan)
Što se tiče 2. upisnog roka; mislim da se tu prijavljuju oni koji su bili na nekom prijemnom (na našem faksu ili na nekom tehničkom), a koji su prešli prag, ali nisu upali. S tim da ako se išlo na prijemni za faks na kojem treba preć prag iz svih područja koja se testiraju, onda se moralo proć prag na svemu - čak i recimo na onom što se kod nas ne testira (primjer Arhitektura - mislim da konkretno znam jedan takav slučaj). I onda se po tim bodovima radi rang lista-vjerojatno + srednja škola (oću reć da sam poprilično sigurna da se opet ne piše prijemni).
Ako ostane mjesta, na jesen, tj. u 9. mjesecu (ili krajem 8. ili tako nešto) ide 3. upisni krug i tad se opet piše prijemni, a ako ostane mjesta onda se na 4. krugu mislim opet gleda ko na 2.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
|