Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prijemni ispit
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 15:29 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Prijemni ispit Citirajte i odgovorite

Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve. :trema:
Imam koje pitanje (oprostite ako ponavljam po n-ti put..).
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki, jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to.

Nadam se da ce doc koja dobra dusa i malo objasnit nama koji idemo na prijemni i trta nas je i da ce nas bar malo utjesit.

btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.

Enivej, hvala vam svima na odovorima unaprijed. :)
Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve. Imam tremu
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki, jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to.

Nadam se da ce doc koja dobra dusa i malo objasnit nama koji idemo na prijemni i trta nas je i da ce nas bar malo utjesit.

btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.

Enivej, hvala vam svima na odovorima unaprijed. Smile

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 15:49 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Re: Prijemni ispit Citirajte i odgovorite

[quote="domokun"]Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve. :trema:
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki,[/quote]

mislim da to znaju samo tete u referadi tj da na to pitanje vjerojatno nećeš dobiti odgovor :(

[quote="domokun"]jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?
Negdje sam vidjela da ima par zadataka tipa pretvorit iz jednog brojevnog susatva u drugi i to. [/quote]

u skriptarnici je (barem prijašnjih godina) bila knjižica sa zadacima, možda je i ove godine

ali ako me sjećanje služi, zadaci su trivijalni (lagani)

za fakultet nema veliko zanimanje pa je prijemni lagan :D

[quote="domokun"]btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici. [/quote]

istina, tete u referadi su jaaaako ljubazne!
domokun (napisa):
Eto, prijemni za 3 dana, malo me pocinje bit trta i nervoza me hvata i sve. Imam tremu
Zanima me kolko ih se otprilike prijavilo za Matematiku - smjer nastavnicki,

mislim da to znaju samo tete u referadi tj da na to pitanje vjerojatno nećeš dobiti odgovor Sad

domokun (napisa):
jesu li zadaci preteski i to, i kakvi su zadaci otprilike iz informatike?

u skriptarnici je (barem prijašnjih godina) bila knjižica sa zadacima, možda je i ove godine

ali ako me sjećanje služi, zadaci su trivijalni (lagani)

za fakultet nema veliko zanimanje pa je prijemni lagan Very Happy

domokun (napisa):

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 16:06 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo napomena mladim nadama: tete u referadi su jaaaaako ljubazne, 10-13. ;) Imajte na umu da im rad sa studentima ("oči u oči") nije jedini posao. ;)

Khm......sad sam skužio....za 3 dana? Četvrtak? Hehehehe to je lijepo. Taman taj dan 2 diplomska ispita (moj među njima). Neki dolaze, neki odlaze.... Eh, to ti je život. :)

Ljudi, sretno na prijemnom!
Samo napomena mladim nadama: tete u referadi su jaaaaako ljubazne, 10-13. Wink Imajte na umu da im rad sa studentima ("oči u oči") nije jedini posao. Wink

Khm......sad sam skužio....za 3 dana? Četvrtak? Hehehehe to je lijepo. Taman taj dan 2 diplomska ispita (moj među njima). Neki dolaze, neki odlaze.... Eh, to ti je život. Smile

Ljudi, sretno na prijemnom!

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 16:33 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Re: Prijemni ispit Citirajte i odgovorite

[quote="domokun"]
[/quote]

Ne znam tocno kakvo je stanje, al od nekih 630 kolko se prijavilo, mislim da je oko 500 odabralo inzinjerski smjer. Sto bi znacilo da je oko 130 odabralo profesorski (i to one pod 2 i pod 3). Dakle imas velike sanse za upast :)

[quote="domokun"]btw: jako mi se svida fax, tete na prijavama su bile jako drage i ljubazne i sipmaticne, ali i ljudi u busu koji su nam rekli di da sidemo, na kojoj stanici.
[/quote]
[quote="tihana"]
istina, tete u referadi su jaaaako ljubazne![/quote]

a ja mislila da prica o nama koje smo radila na prijavama, a nismo tete u referadi. Doduse, spominje tete, a ja se bas i ne smatram "tetom"
:lol:
domokun (napisa):

Ne znam tocno kakvo je stanje, al od nekih 630 kolko se prijavilo, mislim da je oko 500 odabralo inzinjerski smjer. Sto bi znacilo da je oko 130 odabralo profesorski (i to one pod 2 i pod 3). Dakle imas velike sanse za upast Smile

domokun (napisa):

tihana (napisa):

a ja mislila da prica o nama koje smo radila na prijavama, a nismo tete u referadi. Doduse, spominje tete, a ja se bas i ne smatram "tetom"
Laughing

[Vrh]
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 16:53 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala vam svima.

Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, :D :D)

Sam nek to prode i onda mutiram ostatak ljeta. :D

:)
Hvala vam svima.

Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, Very Happy Very Happy)

Sam nek to prode i onda mutiram ostatak ljeta. Very Happy

Smile

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 17:14 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="domokun"]Hvala vam svima.

Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, :D :D)
[/quote]

Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava) :)
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu ;)

Sad znas-bolje PMF nego FER ;)
domokun (napisa):
Hvala vam svima.

Ne znam jel te tete rade u referadi, al su bile na prijavama dvije jako drage i ljubazne, za razliku od onih na ostalim fakultetima (na FER-u, npr, teta je sam vikala i bila bahata, frendica i ja je se uplasile, Very Happy Very Happy)

Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava) Smile
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu Wink

Sad znas-bolje PMF nego FER Wink

[Vrh]
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 17:22 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="allllice"][quote="domokun"]Hvala vam svima.

[/quote]

Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava) :)
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu ;)

Sad znas-bolje PMF nego FER ;)[/quote]

Je je, to su te. Ja se jako nadam cmo se opet vidit i na upisu. :D
A nis, drzte nam fige. :)
allllice (napisa):
domokun (napisa):
Hvala vam svima.

Te "tete" (ako su mladje, jedna plava i jedna smedja) ne rade u referadi, nego su studentice (ja sam apsolventica tu na matematici, a druga "teta" je s prava) Smile
A ako upadnes na matematiku, imas velike sanse da cemo te docekat i na upisu Wink

Sad znas-bolje PMF nego FER Wink

Je je, to su te. Ja se jako nadam cmo se opet vidit i na upisu. Very Happy
A nis, drzte nam fige. Smile

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 17:47 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad upišeš ( ne ako, nego kad ;) ) pogledaj ovo:

[url]http://www.nzpuss.hr/Default.aspx?art=30&sec=2[/url]

Sretno!!
Kad upišeš ( ne ako, nego kad Wink ) pogledaj ovo:

http://www.nzpuss.hr/Default.aspx?art=30&sec=2

Sretno!!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bozidarsevo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-24 = 52 - 76

PostPostano: 17:49 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

kaj se stvarno 630 prijavilo za inženjerski? pa kaj je to ove godine..tak puno..nemrem vjerovat..na ekonomiju se čak prijavilo nekih 12 tisuća bića..bolesno..
kaj se stvarno 630 prijavilo za inženjerski? pa kaj je to ove godine..tak puno..nemrem vjerovat..na ekonomiju se čak prijavilo nekih 12 tisuća bića..bolesno..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:16 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@ Luuka
Hvala na optimizmu! :)
@ Luuka
Hvala na optimizmu! Smile

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 19:52 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bozidarsevo"]kaj se stvarno 630 prijavilo za inženjerski? pa kaj je to ove godine..tak puno..nemrem vjerovat..na ekonomiju se čak prijavilo nekih 12 tisuća bića..bolesno..[/quote]

Oko 630 prijava smo zaprimili, al tu su ukljuceni svi smjerovi. Dakle inzenjerski, prof matematike i prof mat&fiz. Al mogu reci da je inzenjerskih bilo daleko vise od ova druga 2. Po vrlo slobodnoj procjeni nas koji smo zaprimali prijave, rekli bi da ih je bilo 500tinjak. Al dakle posto nismo brojali, to je vrlo vrlo slobodna procjena.
bozidarsevo (napisa):

Oko 630 prijava smo zaprimili, al tu su ukljuceni svi smjerovi. Dakle inzenjerski, prof matematike i prof mat&fiz. Al mogu reci da je inzenjerskih bilo daleko vise od ova druga 2. Po vrlo slobodnoj procjeni nas koji smo zaprimali prijave, rekli bi da ih je bilo 500tinjak. Al dakle posto nismo brojali, to je vrlo vrlo slobodna procjena.

[Vrh]
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 20:41 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Luuka: na ovo ciljaš?

[quote="nzpuss"]
- Matematika (nastavnički smjer) [b]2. razina studija [/b]– 40 stipendija
(...)
Druga razina studija su diplomski sveučilišni studiji i specijalistički diplomski stručni studiji.
[/quote]

Ipak će morat malo pričekat s time... :)

nzpuss (napisa):

- Matematika (nastavnički smjer) 2. razina studija – 40 stipendija
(...)
Druga razina studija su diplomski sveučilišni studiji i specijalistički diplomski stručni studiji.

Ipak će morat malo pričekat s time... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 21:06 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ß"]@Luuka: na ovo ciljaš?

[quote="nzpuss"]
- Matematika (nastavnički smjer) [b]2. razina studija [/b]– 40 stipendija
(...)
[/quote]

Ipak će morat malo pričekat s time... :)[/quote]

Poslo sam im ja mail, pa sam ovo dobio nazad:
[quote]Postovani gospodine _______,

Hvala na upitu i interesu!

Nazalost, I.kategorija je predvidjena samo za studente I.god predidplomskog studija (brucose). Probajte u drugim kategorijama.

Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju!

S postovanjem,
Davor Babic
[/quote]
ß (napisa):

nzpuss (napisa):

- Matematika (nastavnički smjer) 2. razina studija – 40 stipendija
(...)

Ipak će morat malo pričekat s time... Smile

Poslo sam im ja mail, pa sam ovo dobio nazad:
Citat:
Postovani gospodine _______,

Hvala na upitu i interesu!

Nazalost, I.kategorija je predvidjena samo za studente I.god predidplomskog studija (brucose). Probajte u drugim kategorijama.

Za sve ostale informacije, stojimo Vam na raspolaganju!

S postovanjem,
Davor Babic

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 21:31 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Re: Prijemni ispit Citirajte i odgovorite

[quote="allllice"]Ne znam tocno kakvo je stanje, al od nekih 630 kolko se prijavilo, mislim da je oko 500 odabralo inzinjerski smjer. Sto bi znacilo da je oko 130 odabralo profesorski (i to one pod 2 i pod 3). Dakle imas velike sanse za upast Smile[/quote]

tak puno ? pa prosle godine dok sam ja išao na prijemni na prof smjeru se nisu ni kvote popunile a i da su svi prošli nebi bilo više od 50 ljudi
a na ing nije sigurno bilo oko 500
ima ih dosta ali baš 500 :D
nisu baš toliko ljudi ludi za matematikom.

sad jedino neznam koliko se ljudi prijavi na ostalim rokovima. ali koliko god ljudi se prijavilo dosta njih otide ili padne do kraja godine :D
mislim da je 30 % ak se ne varam.
allllice (napisa):
Ne znam tocno kakvo je stanje, al od nekih 630 kolko se prijavilo, mislim da je oko 500 odabralo inzinjerski smjer. Sto bi znacilo da je oko 130 odabralo profesorski (i to one pod 2 i pod 3). Dakle imas velike sanse za upast Smile

tak puno ? pa prosle godine dok sam ja išao na prijemni na prof smjeru se nisu ni kvote popunile a i da su svi prošli nebi bilo više od 50 ljudi
ima ih dosta ali baš 500 Very Happy

sad jedino neznam koliko se ljudi prijavi na ostalim rokovima. ali koliko god ljudi se prijavilo dosta njih otide ili padne do kraja godine Very Happy
mislim da je 30 % ak se ne varam.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:13 pon, 6. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

to sto su predali papire za math ne znaci da to uistinu i zele (tipa, nekome je to druga opcija, nekome samo za cuvanje stud. prava)

zato treba ici odmah prvi-drugi dan na upis pa ste sigurno unutra, a oni koji kalkuliraju - nek kalkuliraju i dalje :)

jer na math pravo upisa imaju svi koji su iznad crte, a to je po kvoti, a spustanje crte je do sada bilo da se crta izjednaci s pragom (onim minimumom) pa ako slucajno zelite a niste upali prije spustanja crte - odmah u red, da ne izvisite slucajno :)
a spustanje crte ide kroz dan/dva, kad se vidi popunjenost u tih prvih dan/dva

i ne znam da li oni koji su bili iznad crte pa se zaborave upisati uopce imaju pravo upisa nakon sto se crta spusti.... tako da - ako zelite, dodjite i upisite se odmah

[size=24]I PONESITE BAREM LITRU TEKUCINE ZA PITI :D[/size]
to sto su predali papire za math ne znaci da to uistinu i zele (tipa, nekome je to druga opcija, nekome samo za cuvanje stud. prava)

zato treba ici odmah prvi-drugi dan na upis pa ste sigurno unutra, a oni koji kalkuliraju - nek kalkuliraju i dalje Smile

jer na math pravo upisa imaju svi koji su iznad crte, a to je po kvoti, a spustanje crte je do sada bilo da se crta izjednaci s pragom (onim minimumom) pa ako slucajno zelite a niste upali prije spustanja crte - odmah u red, da ne izvisite slucajno Smile
a spustanje crte ide kroz dan/dva, kad se vidi popunjenost u tih prvih dan/dva

i ne znam da li oni koji su bili iznad crte pa se zaborave upisati uopce imaju pravo upisa nakon sto se crta spusti.... tako da - ako zelite, dodjite i upisite se odmah

I PONESITE BAREM LITRU TEKUCINE ZA PITI Very Happy

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 8:37 uto, 7. 7. 2009    Naslov: Re: Prijemni ispit Citirajte i odgovorite

[quote="ante003"]
ima ih dosta ali baš 500 :D
[/quote]

Prosle godine je bilo nesto manje od 400 prijava (za sva 3 smjera), dakle dosta manje nego ove godine.
ante003 (napisa):

ima ih dosta ali baš 500 Very Happy

Prosle godine je bilo nesto manje od 400 prijava (za sva 3 smjera), dakle dosta manje nego ove godine.

[Vrh]
domokun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 16:34 uto, 7. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eo danas vidla tocan broj prijava za matematiku, nastavnicki smjer, prijavilo ih se 85. GG! :D
E sad mene zanima jos jedna stvar, ako je netko presao prag na inzenjerskom smjeru, jel se on moze prebacit na nastavnicki smjer prilikom upisa, ili tek kasnije, nakon bar 1 godine studiranja il kad vec?

Hvala!:)
Eo danas vidla tocan broj prijava za matematiku, nastavnicki smjer, prijavilo ih se 85. GG! Very Happy
E sad mene zanima jos jedna stvar, ako je netko presao prag na inzenjerskom smjeru, jel se on moze prebacit na nastavnicki smjer prilikom upisa, ili tek kasnije, nakon bar 1 godine studiranja il kad vec?

Hvala!Smile

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 17:13 uto, 7. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na prvom upisnom roku se sigurno ne moze prebacit, al mislim da ima neka mogucnost da se prebaci na drugom upisnom (koji je tjedan-dva nakon ovog prvog upisnog roka), u slucaju da ostane mjesta. A ocito ce ostat, jer se na prof. mat upisuje mislim 100 studenata.
Al ne znam kak to tocno ide - pretpostavljam da se na tom drugom upisnom opet zaprimaju prijave onih koji su bili na prijemnom, i onda se opet upisuje ovisno o bodovima s prijemnog (koji je 9.7.) i srednje skole.
Na prvom upisnom roku se sigurno ne moze prebacit, al mislim da ima neka mogucnost da se prebaci na drugom upisnom (koji je tjedan-dva nakon ovog prvog upisnog roka), u slucaju da ostane mjesta. A ocito ce ostat, jer se na prof. mat upisuje mislim 100 studenata.
Al ne znam kak to tocno ide - pretpostavljam da se na tom drugom upisnom opet zaprimaju prijave onih koji su bili na prijemnom, i onda se opet upisuje ovisno o bodovima s prijemnog (koji je 9.7.) i srednje skole.

[Vrh]
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 71 - 47

PostPostano: 17:41 uto, 7. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam pitanje u vezi onih stipendija.
Ja sam npr sad na drugoj godini ( po predmetima ) a po papirima 1.
jel imam ja sad pravo trazit tu stipendiju ili ne ?
I da sam po papirima 2 bi li imal pravo ?
Imam pitanje u vezi onih stipendija.
Ja sam npr sad na drugoj godini ( po predmetima ) a po papirima 1.
jel imam ja sad pravo trazit tu stipendiju ili ne ?
I da sam po papirima 2 bi li imal pravo ?

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 17:56 uto, 7. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Šta će tek bit kad na red za upis dođu one poslijeratne generacije (ona neka godina-dvije kad nam je prirodni prirast bio pozitivan) :lol:

Što se tiče 2. upisnog roka; mislim da se tu prijavljuju oni koji su bili na nekom prijemnom (na našem faksu ili na nekom tehničkom), a koji su [b]prešli prag[/b], ali nisu upali. S tim da ako se išlo na prijemni za faks na kojem treba preć prag iz svih područja koja se testiraju, onda se moralo proć prag na svemu - čak i recimo na onom što se kod nas ne testira (primjer Arhitektura - mislim da konkretno znam jedan takav slučaj). I onda se po tim bodovima radi rang lista-vjerojatno + srednja škola (oću reć da sam poprilično sigurna da se opet ne piše prijemni).

Ako ostane mjesta, na jesen, tj. u 9. mjesecu (ili krajem 8. ili tako nešto) ide 3. upisni krug i tad se opet piše prijemni, a ako ostane mjesta onda se na 4. krugu mislim opet gleda ko na 2. ;)
Šta će tek bit kad na red za upis dođu one poslijeratne generacije (ona neka godina-dvije kad nam je prirodni prirast bio pozitivan) Laughing

Što se tiče 2. upisnog roka; mislim da se tu prijavljuju oni koji su bili na nekom prijemnom (na našem faksu ili na nekom tehničkom), a koji su prešli prag, ali nisu upali. S tim da ako se išlo na prijemni za faks na kojem treba preć prag iz svih područja koja se testiraju, onda se moralo proć prag na svemu - čak i recimo na onom što se kod nas ne testira (primjer Arhitektura - mislim da konkretno znam jedan takav slučaj). I onda se po tim bodovima radi rang lista-vjerojatno + srednja škola (oću reć da sam poprilično sigurna da se opet ne piše prijemni).

Ako ostane mjesta, na jesen, tj. u 9. mjesecu (ili krajem 8. ili tako nešto) ide 3. upisni krug i tad se opet piše prijemni, a ako ostane mjesta onda se na 4. krugu mislim opet gleda ko na 2. Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum