Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

skripte??? (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Uvod u matematiku
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kikka_01
Gost

PostPostano: 21:53 uto, 15. 9. 2009    Naslov: skripte??? Citirajte i odgovorite

a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to?
a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to?

[Vrh]
Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-33 = 19 - 52

PostPostano: 0:37 čet, 17. 9. 2009    Naslov: Re: skripte??? Citirajte i odgovorite

[quote="kikka_01"]a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to?[/quote]

Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav. :lol:
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. :lol: I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Zbirku zadataka nije izdala niti Školska knjiga niti Element (pazi brucošu, to nije kao u srednjoj školi!), nego zbirku zadataka čine zadaci domaćih zadaća i kolokvija prijašnjih godina, klikni lijevo!
Prema tome, samo se trebaš "dovuć' " do faksa, 14 puta u semestru.
kikka_01 (napisa):

Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav. Laughing
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. Laughing I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Zbirku zadataka nije izdala niti Školska knjiga niti Element (pazi brucošu, to nije kao u srednjoj školi!), nego zbirku zadataka čine zadaci domaćih zadaća i kolokvija prijašnjih godina, klikni lijevo!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:09 čet, 17. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jos lakse: ovaj semestar ima samo 13 tjedana! :gg:
Jos lakse: ovaj semestar ima samo 13 tjedana! Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
munjotres
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 2

PostPostano: 14:03 čet, 17. 9. 2009    Naslov: Re: skripte??? Citirajte i odgovorite

[quote="Neno"][quote="kikka_01"]a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to?[/quote]

Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav. :lol:
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. :lol: I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Prema tome, samo se trebaš "dovuć' " do faksa, 14 puta u semestru.[/quote]

malo grub odgovor, nisi u redu... :P

trenutno JE problem biti na predavanju/seminaru/vjezbama jerbo ima previše ljudi na godini i u predavaonici NEMA mjesta za sve (ljudi sjede po podu i jedni na drugima, a neki su i odustali jer nije bilo mjesta za muhu više), a vrućina je nepodnošljiva, nisu baš neki uvjeti za pratiti predavanje. mislim da tome čak i nisu problem upisne kvote nego poveći broj ljudi koji se prebacio sa inžinjerskog smjera.

ja sam došao na vrijeme i nije više bilo mjesta za stolovima nego sam sjedio na stolici uz zid.

kolega/ica se samo želi informirati, što je u redu.
Neno (napisa):
kikka_01 (napisa):

Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav. Laughing
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. Laughing I još asistent dobro objašnjava zadatke.

malo grub odgovor, nisi u redu... Razz

trenutno JE problem biti na predavanju/seminaru/vjezbama jerbo ima previše ljudi na godini i u predavaonici NEMA mjesta za sve (ljudi sjede po podu i jedni na drugima, a neki su i odustali jer nije bilo mjesta za muhu više), a vrućina je nepodnošljiva, nisu baš neki uvjeti za pratiti predavanje. mislim da tome čak i nisu problem upisne kvote nego poveći broj ljudi koji se prebacio sa inžinjerskog smjera.

ja sam došao na vrijeme i nije više bilo mjesta za stolovima nego sam sjedio na stolici uz zid.

kolega/ica se samo želi informirati, što je u redu.

[Vrh]
zabela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 8 - 0

PostPostano: 14:35 čet, 17. 9. 2009    Naslov: Re: Citirajte i odgovorite

Prosle godine je bila kupiti skripta u skriptarnici, ali nije bas bila poslozena najbolje.
Ali ako ides redovno na predavanje i vjezbe uspjet ces sve skuziti :)
Osobito su vjezbe bile korisne, bar meni ;)
Prosle godine je bila kupiti skripta u skriptarnici, ali nije bas bila poslozena najbolje.
Ali ako ides redovno na predavanje i vjezbe uspjet ces sve skuziti Smile
Osobito su vjezbe bile korisne, bar meni Wink

jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 13 - 21

PostPostano: 10:32 sub, 19. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

slažem se...stvarno je katastrofa...i ne samo uvod nego većina predmeta jer skoro sve imamo u 101...mogli su to malo bolje raspored složiti...ja jučer došao 15 minuta prije i naravno mjesta nije bilo,jedva sam u stolac nekako ugurao u razred ali nije puno koristilo jer ništa ne možeš vidjeti od ovih ispred sebe od kojih je većina stajala...
to mi je zasad jedina primjedba na faks :)

znam da je malo offtopic,zato sorry...ali ipak imamo i uvod tako složen tako da... :/ :evil:
slažem se...stvarno je katastrofa...i ne samo uvod nego većina predmeta jer skoro sve imamo u 101...mogli su to malo bolje raspored složiti...ja jučer došao 15 minuta prije i naravno mjesta nije bilo,jedva sam u stolac nekako ugurao u razred ali nije puno koristilo jer ništa ne možeš vidjeti od ovih ispred sebe od kojih je većina stajala...
to mi je zasad jedina primjedba na faks Smile

znam da je malo offtopic,zato sorry...ali ipak imamo i uvod tako složen tako da... Ehm? Evil or Very Mad

[Vrh]
Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-33 = 19 - 52

PostPostano: 20:11 ned, 20. 9. 2009    Naslov: Re: skripte??? Citirajte i odgovorite

[quote="munjotres"]

[/quote]

[quote="jackass9"]slažem se...stvarno je katastrofa...i ne samo uvod nego većina predmeta jer skoro sve imamo u 101...mogli su to malo bolje raspored složiti...ja jučer došao 15 minuta prije i naravno mjesta nije bilo,jedva sam u stolac nekako ugurao u razred ali nije puno koristilo jer ništa ne možeš vidjeti od ovih ispred sebe od kojih je većina stajala...
to mi je zasad jedina primjedba na faks :)

[/quote]

Sad bi vam stariji studenti (sa viših godina) odgovorili: "Za 1 mjesec dana bu već slobodnih stolova i stolica".
munjotres (napisa):

jackass9 (napisa):
to mi je zasad jedina primjedba na faks Smile

Sad bi vam stariji studenti (sa viših godina) odgovorili: "Za 1 mjesec dana bu već slobodnih stolova i stolica".

[Vrh]
black cat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 21:26 ned, 20. 9. 2009    Naslov: Re: skripte??? Citirajte i odgovorite

ziva istina.. i za manje od misec dana.. :D :D
ziva istina.. i za manje od misec dana.. Very Happy Very Happy

[Vrh]
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 13 - 21

PostPostano: 18:57 pet, 2. 10. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hehe...već se pomalo ostvaruje to :)već sada rijetki sjede sa strane :)
hehe...već se pomalo ostvaruje to :)već sada rijetki sjede sa strane Smile

[Vrh]
Neno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-33 = 19 - 52

PostPostano: 6:03 pon, 21. 12. 2009    Naslov: skripte??? Citirajte i odgovorite

Danas, kada........, prisjetih se....
[quote="vsego"]Jos lakse: ovaj semestar ima samo 13 tjedana! :gg:[/quote]
Danas, kada........, prisjetih se....
vsego (napisa):
Jos lakse: ovaj semestar ima samo 13 tjedana! Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
Principessa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 3

PostPostano: 11:09 sub, 8. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

uvod je koma.. aaaaaaaa.. i hate it.. skroz nejasno skjoz na skjoz :( not cool
uzas uzasa ...
uvod je koma.. aaaaaaaa.. i hate it.. skroz nejasno skjoz na skjoz Sad not cool
uzas uzasa ...

[Vrh]
BeeBee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 2

PostPostano: 22:33 sub, 8. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma samo sjedi,pročitaj par puta s razumijevanjem i vidjet ćeš kako će ti sve sjest :)
ma samo sjedi,pročitaj par puta s razumijevanjem i vidjet ćeš kako će ti sve sjest Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Uvod u matematiku Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum