Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kikka_01 Gost
|
|
[Vrh] |
|
Neno Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:37 čet, 17. 9. 2009 Naslov: Re: skripte??? |
|
|
[quote="kikka_01"]a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to?[/quote]
Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav. :lol:
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. :lol: I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Zbirku zadataka nije izdala niti Školska knjiga niti Element (pazi brucošu, to nije kao u srednjoj školi!), nego zbirku zadataka čine zadaci domaćih zadaća i kolokvija prijašnjih godina, klikni lijevo!
Prema tome, samo se trebaš "dovuć' " do faksa, 14 puta u semestru.
kikka_01 (napisa): | a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to? |
Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav.
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Zbirku zadataka nije izdala niti Školska knjiga niti Element (pazi brucošu, to nije kao u srednjoj školi!), nego zbirku zadataka čine zadaci domaćih zadaća i kolokvija prijašnjih godina, klikni lijevo!
Prema tome, samo se trebaš "dovuć' " do faksa, 14 puta u semestru.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
munjotres Forumaš(ica)

|
Postano: 14:03 čet, 17. 9. 2009 Naslov: Re: skripte??? |
|
|
[quote="Neno"][quote="kikka_01"]a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to?[/quote]
Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav. :lol:
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. :lol: I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Prema tome, samo se trebaš "dovuć' " do faksa, 14 puta u semestru.[/quote]
malo grub odgovor, nisi u redu... :P
trenutno JE problem biti na predavanju/seminaru/vjezbama jerbo ima previše ljudi na godini i u predavaonici NEMA mjesta za sve (ljudi sjede po podu i jedni na drugima, a neki su i odustali jer nije bilo mjesta za muhu više), a vrućina je nepodnošljiva, nisu baš neki uvjeti za pratiti predavanje. mislim da tome čak i nisu problem upisne kvote nego poveći broj ljudi koji se prebacio sa inžinjerskog smjera.
ja sam došao na vrijeme i nije više bilo mjesta za stolovima nego sam sjedio na stolici uz zid.
kolega/ica se samo želi informirati, što je u redu.
Neno (napisa): | kikka_01 (napisa): | a gdje se mogu naći skripte za uvod u matematiku? nema ih ni u skriptarnici, a ni na njegovoj stranici... jel uopće postoje skripte za to? |
Imaš 14 predavanja tijekom semestra. Problem prisustvovati? Nikakav.
Imaš 14 vježbi. Problem biti tamo? Nikakav. I još asistent dobro objašnjava zadatke.
Prema tome, samo se trebaš "dovuć' " do faksa, 14 puta u semestru. |
malo grub odgovor, nisi u redu...
trenutno JE problem biti na predavanju/seminaru/vjezbama jerbo ima previše ljudi na godini i u predavaonici NEMA mjesta za sve (ljudi sjede po podu i jedni na drugima, a neki su i odustali jer nije bilo mjesta za muhu više), a vrućina je nepodnošljiva, nisu baš neki uvjeti za pratiti predavanje. mislim da tome čak i nisu problem upisne kvote nego poveći broj ljudi koji se prebacio sa inžinjerskog smjera.
ja sam došao na vrijeme i nije više bilo mjesta za stolovima nego sam sjedio na stolici uz zid.
kolega/ica se samo želi informirati, što je u redu.
|
|
[Vrh] |
|
zabela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
jackass9 Forumaš(ica)

Spol: